Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Poreč

maks.  4   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
38m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u prekrasnom turističkom naselju Astra. Kompleks se nalazi u blizini povijesnog grada Poreča i slikovitog nekadašnjeg ribarskog mjesta Funtana, tik uz more i usred male cedrove šume. Zahvaljujući položaju uz samo more, ovo turističko naselje posebno je pogodno za obitelji s djecom koje vole provoditi puno vremena na plaži. Višejezični tim animacija u susjednom kompleksu osigurava najbolju zabavu za mlade i stare: igre, sport i zabava očekuju djecu od 4 do 12 godina u mini klubu. Organiziraju se sportski turniri za odrasle i jutarnja gimnastika ili aqua aerobik 6 dana u tjednu. U večernjim satima nudi se živa glazba i uzbudljive predstave. U susjednom kompleksu postoje i dva igrališta za djecu gdje se mogu opustiti. U susjednom kompleksu čeka vas veliki bazen i odlično vodeno igralište. Uz razne restorane koji osiguravaju vaš kulinarski ugođaj, u susjednom kompleksu pronaći ćete i igralište za odbojku na pijesku (besplatno) kao i teniske terene, teren za mini golf, košarkaško igralište, nogometno igralište, najam bicikala, razni sadržaji za sportove na vodi i stolovi za stolni tenis (uz nadoplatu).

Apartman A4TP AGPLA nalazi se u prizemlju ili na 1. katu i može primiti maksimalno 4 osobe (moguće su i dodatne osobe na upit). Smještaj se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i spavaće sobe s dva odvojena kreveta. Opremljena kuhinja ima posuđe, pribor za jelo, lonce, aparat za kavu, hladnjak i stol za blagovanje sa stolicama. Neki apartmani imaju pećnicu. Kupaonica je opremljena tušem, umivaonikom, sušilom za kosu i WC-om. Natkrivena terasa u prizemlju ili balkon na prvom katu sa stolom, stolicama i suncobranom pozivaju vas na ugodno opuštanje. SAT TV, posteljina i ručnici su uključeni. Nema klima uređaja, ali prekrasan položaj u hladovini šume i osvježavajući morski povjetarac osiguravaju ugodne temperature. Vrijeme putovanja od hrvatske granice je oko 40 minuta. Po želji, polupansion se može rezervirati i na licu mjesta. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno, minimalni boravak je 7 noćenja. Travanj i svibanj samo 5 noćenja. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Prvo što ćete primijetiti na plaži je prekrasno kristalno čisto more. Kompleks za odmor nalazi se direktno na prekrasnoj šljunčanoj plaži do koje se lako može doći pješice. Različite plaže čekaju ljubitelje sunca oko kompleksa, od šljunčanih do betoniranih i travnatih plaža. Ležaljke i suncobrani mogu se iznajmiti na plaži u susjednom hotelu. Mnoge mogućnosti vodenih sportova kao što su jedrenje na dasci, skijanje na vodi, kanui, jedrenje, ronjenje ili pedaline dostupni su gostima uz naknadu. Za bezbrižno uživanje u kupanju u moru brine se spasilac u sezoni.

BAZEN

Veliki bazen s vodenim sadržajem i veliko vodeno igralište u susjednom kompleksu nude priliku za kupanje u osvježavajućoj vodi. Uz bazen se mogu iznajmiti ležaljke za opuštanje. Sportski raspoloženi gosti doći će na svoje uz aqua aerobic u organizaciji ljubaznog animacijskog tima.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Za najbolju zabavu za male i velike u susjednom kompleksu tijekom ljeta brine se višejezični animacijski tim, a djeci od 4 do 12 godina na raspolaganju je mini klub u kojem se mališani mogu opuštati cijeli dan uz razne igre, radionice i sport. Susjedni kompleks također ima dva igrališta na kojima se vaša djeca mogu odmarati. Za odrasle sportske turnire poput nogometa na pijesku, odbojke na pijesku, vaterpola i još mnogo toga organizira višejezični animacijski tim. Želite li dan započeti sportom, možete sudjelovati u jutarnjoj gimnastici ili aqua aerobiku 6 dana u tjednu. U večernjim satima tu je mini disco za male goste i večernji zabavni program sa živom glazbom, plesom i uzbudljivim programima za sve.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Susjedni kompleks za odmor ima igralište za odbojku na pijesku, koje se može koristiti besplatno. Sportskim entuzijastima na raspolaganju je širok izbor aktivnosti: tenis, squash, stolni tenis, mini golf, odbojka, nogomet, košarka i jahanje (uz nadoplatu). U susjednom kompleksu također možete iznajmiti bicikle. Razni sportovi na vodi dostupni su na plaži uz naknadu. Ljubitelji vodenih sportova dolaze na svoje uz jedrenje na dasci, skijanje na vodi, vožnju kanuom, kraći izlet pedalinama, jedrenje ili ronjenje.

KUPOVINA

Kompleks za odmor ima vlastiti mali supermarket u kojem možete pronaći ne samo namirnice već i svakodnevne artikle. U sklopu hotela nalazi se i novinski kiosk koji također nudi izbor suvenira.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za kavu i hladnjakom. Ako na odmoru radije sami kuhate, možete uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji, kao iu ukusnim ribljim specijalitetima u jednom od restorana kompleksa. Naravno, možete iskoristiti i polupansion po povoljnim uvjetima (moguće rezervacije na licu mjesta, nije potrebna prethodna prijava). Za samo nekoliko minuta možete doći i do prekrasnog grada Poreča ili nekadašnjeg ribarskog mjesta Funtane, gdje ćete pronaći još mnogo restorana koje možete isprobati.

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljena su dva kućna ljubimca. Ostali kućni ljubimci na upit. U susjednom kompleksu nalazi se plaža za pse i tuševi za pse za vaše četveronožne prijatelje.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.14 km

0.14 km

Centar grada/mjesta 3.4 km

3.4 km

Zračna luka 54.4 km Flughafen

54.4 km

Kolodvor 3.5 km Bahnhof

3.5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Odmaralište Astra nalazi se na povlaštenoj lokaciji tik uz prekrasno kristalno čisto more, okruženo cedovima i hrastovima. Ovdje se možete savršeno opustiti. No unatoč mirnoj lokaciji dosadno sigurno neće biti. Živahni obalni gradić Poreč udaljen je samo nekoliko minuta vožnje, a osim idilične stare gradske jezgre nudi i brojne druge mogućnosti zabave. Slikovito nekadašnje ribarsko mjesto Funtana također vrijedi posjetiti. Ljubitelji vode ne samo da će isplatiti svoj novac zahvaljujući lokaciji tik uz more, već je i veliki vodeni park Aquacolors udaljen samo 5 minuta vožnje.

MJESTO I OKOLICA

Prekrasan povijesni gradić Poreč smjestio se uz samo more. Sa svojim borovom šumom, šetnicama uz more i primorskim restoranima pravo je mjesto odmora i opuštanja. Poreč je prepun umjetničkih i povijesnih atrakcija koje čekaju da budu otkrivene. Za nekoliko minuta vožnje automobilom možete doći do vodenog parka Istralandia koji nudi zabavu za cijelu obitelj. Između dva lučka grada Umaga i Pule postoji nekoliko preporučenih gradova koje svakako vrijedi posjetiti. Fažana, Rovinj, Vrsar, Poreč ili čak sami Pula i Umag nude brojne restorane, shopping mogućnosti i povijesne građevine koje svakako vrijedi posjetiti. Razni zabavni parkovi kao što su Istralandia, Aquacolors ili penjalište Glavani nude odlične mogućnosti za zabavu s cijelom obitelji. Za ljubitelje prirode preporučamo posjet Brijunskom otočju ili Jami-Grotta Beradine. Ljubitelji ribe su na pravom mjestu u ovoj regiji! Ovdje ima sve vrste ribe, koja se priprema u mnogo varijanti. I u Hrvatskoj se može naći dobra vina. Dakle, ako želite biti maženi, došli ste na pravo mjesto. Zabave u večernjim satima također ima napretek. Hrvati vole zabave, glazbu i druženje, bilo u diskoteci, na šetalištu uz plažu ili u maloj uličici. Večernji provod vam je zajamčen. Zaleđe obalnog pojasa nudi brojne šume, biciklističke ili pješačke staze, pa će na svoje doći i oni željni mira i tišine ili sportaši. Poznate tjedne tržnice obično se svakodnevno mogu naći u Poreču, Rovinju i Puli.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Parkirno mjesto 1,20 € p. Dan/b. Dolazak se plaća uključeno

Kućni ljubimac 16€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459092

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459092.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina