Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Caerano di San Marco

maks.  5   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prekrasno turističko naselje Lino delle Fate u Bibioneu, novootvoreno 2019., u potpunosti je u znaku okoliša. Objekt je dobio ime po mekoj perjanici “Lino delle Fate”. Prilikom gradnje objekta posebna se pozornost posvetila skladnom uklapanju objekta u okolni okoliš i prirodu. Posvuda u kompleksu usklađene boje podsjećaju na more i okolnu borovu šumu. Kompleks za odmor opremljen je impresivnim bazenom koji će oduševiti i mlade i stare. Oni koji više vole dan na plaži mogu se sunčati i opustiti na privatnoj plaži namijenjenoj isključivo gostima. U restoranu turističkog naselja možete se počastiti kulinarskim užicima. Uz prekrasno dječje igralište, mini klub s igrama i zabavom uvijek nudi raznolikost za uspješan obiteljski odmor. U klupskoj zgradi, srcu kompleksa, nalaze se i zajednička perilica rublja i zajednička sušilica rublja koje su gostima na raspolaganju.

Bungalov Pino Nero površine 40 četvornih metara, novoizgrađen 2019. godine, nudi prostor za maksimalno 5 osoba (uključujući i bebe). Smještaj je opremljen jednom spavaćom sobom, koja ima bračni krevet i krevet za jednu osobu. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Dobro opremljena čajna kuhinja, koja se također nalazi u dnevnom dijelu, opremljena je indukcijskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, talijanskom ekspres loncem, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica ima umivaonik, WC, tuš i sušilo za kosu. Natkrivena i udobno namještena terasa poziva vas na druženje i opuštanje, dok se djeca mogu ispuštati na travnjaku ili uz bazen. Terasa ima i dvije ležaljke, tako da ništa ne ometa opuštajući dan na terasi. SAT TV, WiFi, klima uređaj, grijanje, sef i parkirno mjesto (neko u garaži) već su uključeni u cijenu najma. Uključeni su ručnici (besplatna promjena svaka dva dana) i posteljina (besplatna promjena nakon 7 noćenja), kao i međučišćenje smještaja svaka dva dana. Po potrebi su također dostupni dječji krevetić i visoka stolica (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Od 2024. godine dvije ležaljke i slamnati suncobran bit će uključeni u cijenu najma na dijelu plaže turističkog naselja namijenjenog isključivo gostima. Roštiljanje je dopušteno na zajedničkim prostorima za roštilj. Vrijeme putovanja od talijanske granice je oko 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno. U periodu od 29. lipnja do 14. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Do ekskluzivne i blago nagnute privatne plaže turističkog naselja može se lako doći pješice. Naravno, u kompleksu se mogu iznajmiti i bicikli koje možete koristiti za svakodnevno putovanje do plaže. Dvije ležaljke i slamnati suncobran već su uključeni u cijenu najma 2024. godine. Uživajte u hladnom piću u baru na plaži, izgrađenom u stilu ribarske kolibe, dok se vaša djeca mogu ispuštati paru u pijesku i sklapati nova prijateljstva. Ako više volite nešto sportskije, na plaži Bibione Spiaggia pronaći ćete razne sportske mogućnosti i animacijske programe za mlade i stare. Plaža je opremljena šetnicama te je stoga idealna za obitelji s dječjim kolicima. Igralište na samoj plaži tjera dječja srca da brže kucaju. Za vlasnike pasa tu je plaža Pluto u Bibioneu. Ovdje će vlasnici pasa pronaći sve što mogu poželjeti od plaže za pse. Od držača za povodac za pse na ležaljci, do zdjelica za pse i tekuće vode za osvježenje pasa.

BAZEN

Kompleks za odmor ima impresivan i veliki bazen. Bazenski kompleks sastoji se od centralnog bazena za odrasle i hidromasažnog bazena. Hidromasažni bazen opremljen je ležaljkama u vodi i slapovima s hidromasažnim učinkom, savršenim za bijeg od stresne svakodnevice i uživanje u zajedničkom danu na bazenu! Za najmlađe goste tu je dječji bazen koji je opremljen vodenim sadržajima, tako da ništa ne stoji na putu nezaboravnom doživljaju kupanja. Pod bazenskog kompleksa je od prirodnog kamena, a svi bazeni su grijani. Oko bazena gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani. Za goste postoji čak i mala pješčana plaža s ležaljkama i suncobranima pored bazena. Tako da možete uživati u osjećaju plaže uz bazen.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Objekt je odličan za obitelji s malom djecom. U Minicubu fokus je na otkrivanju prirode na razigran način. Dnevni dječji zabavni program za djecu do 12 godina uključuje uzbudljiva otkrivanja okolne šume te biljaka i ptica koje tamo žive. Navečer se djeca mogu opustiti u mini disku. Naravno, u sklopu kompleksa nalazi se i lijepo uređeno igralište na kojem se djeca mogu opustiti i steći nova prijateljstva. Obitelji s malom djecom imaju mogućnost najma dječje stolice i dječjeg krevetića na licu mjesta na zahtjev prilikom rezervacije. Grijači za bočice, stolovi za presvlačenje pa čak i kolica također se mogu iznajmiti na licu mjesta sve dok ih ima na zalihama. Kompleks za odmor je bez automobila i stoga djeci nudi mogućnost kretanja po kompleksu bez opasnosti.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Ako volite nešto malo više sportsko, u kompleksu postoji i objekt za iznajmljivanje bicikala. To znači da Bibione možete jednostavno istražiti biciklom. Kompleks također ima fitness opremu uz bazen gdje možete stvarno vježbati i razbistriti glavu. U Bibioneu su također dostupne razne aktivnosti, poput jedrenja na dasci, vožnje kajakom, igranja odbojke na pijesku ili aqua aerobika u moru. Osim boravka u ugodno toploj vodi, terme nude i razne SPA tretmane. Navečer možete uživati u noćnom životu Bibionea. Na trgovima u centru održavaju se razni koncerti sa živom glazbom. Šetnja plažom obasjanom mjesečinom osigurava romantične trenutke odmora. Nekoliko diskoteka s različitim stilovima glazbe čeka noćne ptice.

KUPOVINA

U obližnjem centru ne samo da možete kupiti svakodnevne namirnice, već imate i razne mogućnosti za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s indukcijskim kuhalom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Želite li se prepustiti kulinarskim užicima, idealan je švedski stol u restoranu resorta. Nudi prvoklasnu kuhinju, s poznatim talijanskim i internacionalnim specijalitetima, sve pripremljeno od domaćih proizvoda. Naravno, doručak ili polupansion možete rezervirati i na licu mjesta.

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljen je maksimalno 1 manji pas do 8 kg koji se mora prijaviti prilikom rezervacije. Bibione ima plažu za pse, Spiaggia di Pluto, koja je udaljena samo nekoliko minuta hoda od turističkog naselja. Ovdje će vlasnici pasa pronaći najbolje uvjete za opuštajući dan na plaži sa svojim psom. Tijekom ljetnih mjeseci na plaži za pse nude se besplatni tjedni tečajevi dresure pasa i agility staze. Preporučamo da rezervirate mjesta na plaži Pluto ranije koristeći sljedeću poveznicu: http://www.laspiaggiadipluto.com.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.65 km

0.65 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 64.78 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

64.78 km

Kolodvor 20 km Bahnhof

20 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor udaljen je samo nekoliko minuta hoda od plaže. Naći ćete restorane, slastičarne i mogućnosti za kupovinu unutar pješačke udaljenosti. Do obližnjeg centra grada također je lako doći pješice.

MJESTO I OKOLICA

Bibione je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Italiji i impresionira ne samo svojom prekrasnom 8 km dugom i širokom pješčanom plažom, već i svojom čistoćom, uslugama i sportskim sadržajima. Na plaži ćete pronaći dobro organizirane beach barove, nove ležaljke i suncobrane te tuševe, jaslice i prostrane svlačionice. Ako se želite baviti nekim sportom, razmaženi ste izborom! Jedrenje, kajak, odbojka na pijesku ili boćanje, svatko će ovdje pronaći ono što mu odgovara. Obitelj je ovdje jako bitna, pa postoji nekoliko događanja za djecu, majke ili cijelu obitelj. Dječji, mini i juniorski klubovi djeci svih uzrasta nude priliku za sklapanje novih prijateljstava iz cijeloga svijeta. Sigurnost na plaži ima posebno važnu ulogu: 6 soba za prvu pomoć, 28 mjesta spašavanja na moru i zabrana pušenja između prvog reda suncobrana i mora. Svakog utorka ujutro održava se tjedna tržnica u Bibioneu (pored Luna Parka). Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje 52 stupnja topla voda mjehuri iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Kućni ljubimac 20 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459093

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459093.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina