Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rosolina

maks.  5   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
36m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u obiteljskom turističkom naselju Villaggio Turistico Rosapineta Sud. Nalazi se na samoj obali Jadrana u gradiću Rosolina Mare. Kompleks nudi razne pogodnosti za mlade i stare: veliki bazen, igrališta, zabava, mini klub, sport i da ne zaboravimo prekrasnu, blago nagnutu pješčanu plažu. Postoje različiti bazeni za svaku dobnu skupinu. Mališani se mogu opustiti u dječjem bazenu, dok se odrasli mogu udobno smjestiti u grijanom masažnom bazenu. Sjajan animacijski tim i mini klub pozivaju vašu djecu u svijet pun igre, glazbe i plesa. Trebate li obaviti sitne poslove ili oprati rublje, u kompleksu ćete pronaći sve što vam treba. WiFi je dostupan besplatno.

Bungalov 4 može primiti maksimalno 5 osoba (uključujući najmanje 1 dijete do 12 godina). Ima spavaću sobu sa bračnim krevetom. Tu je i kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, satelitskom TV i stolom za blagovanje. Za boravak od 5 osoba, osiguran je krevet na rasklapanje ili putni krevetić. Ima dobro opremljenu čajnu kuhinju koja ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, posude za kuhanje, mikrovalnu pećnicu i hladnjak sa zamrzivačem. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om i umivaonikom. Natkrivena terasa sa stolom i stolicama poziva vas na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Klima uređaj/grijanje i parkirno mjesto također su dostupni besplatno. Roštiljanje na drveni ugljen je dozvoljeno, možete ponijeti vlastiti roštilj ili koristiti jedan od četiri javna roštilja. Još jedna prednost: U cijenu je uključen suncobran i dvije ležaljke na plaži (2024). Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 7. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 4 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Kompleks za odmor nalazi se direktno na zlatnoj pješčanoj plaži koja je vrlo blagog nagiba i stoga je idealna za obitelji s malom djecom. Plaža je rezervirana isključivo za goste. Na plaži ćete pronaći pregršt zabave! Odlično igralište, sportski sadržaji, zabava ili ležerno kupanje. Sigurno ćete pronaći nešto za svoj ukus. Još jedna prednost: U cijenu je uključen suncobran i dvije ležaljke na plaži (2024). Zahvaljujući širokim pločama za popločavanje do suncobrana, do plaže je lako doći čak i s kolicima.

BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju je veliki bazen. Ovo je bilo podijeljeno u nekoliko dijelova kako bi se svi mogli zabaviti. Tu je dječji bazen s vodom, bazen za odrasle i stariju djecu te grijani masažni bazen. Oko bazena dostupne su ležaljke za besplatno korištenje.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Ovo turističko naselje je vrlo pogodno za obitelj i ima nekoliko igrališta i dječji bazen. Ovdje se vaša djeca mogu bezbrižno i slobodno igrati pod sjenovitim borovima ili na plaži s novim prijateljima. Za djecu od 3 do 12 godina, turističko naselje nudi poseban mini klub sa školovanim animatorima. Zajedno s motiviranim animacijskim timom grade se dvorci od pijeska, izvode se razne vrste zanatskih radova, a možete posjetiti i igralište. Mališani će se dobro zabaviti uz potragu za blagom i dječji disko. Za svakoga postoji ponešto! Želite se opustiti i odvojiti od svakodnevnog stresa? Villaggio Turistico Rosapineta Sud nudi vam priliku da to učinite u vlastitom wellness centru.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Kvalificirani animacijski tim, mlad i željan da vas zabavi tijekom vašeg odmora, tu je za vas svaki dan. Od jutarnjih vježbi preko gimnastike na plaži iu bazenu do sportskih turnira poput odbojke na pijesku, nogometa na pijesku, stolnog tenisa te pjesme i plesa, animacijski tim čini sve kako bi Vaš odmor bio što zabavniji. Večernje zabave za mlade i stare u ugodnoj i opuštenoj atmosferi omogućuju brzo sklapanje novih prijateljstava u večernjim satima. Plesne večeri, kabare, mjuzikli, zabave s gutačima vatre i vatrometom učinit će vaš odmor nezaboravnim. Usluga iznajmljivanja bicikala omogućuje vam odlazak na izvrsne biciklističke ture. U novom fitness centru, koji je gostima na raspolaganju besplatno, svoj fitness program možete nastaviti i na odmoru. Također ima uređaje koji su dizajnirani da vam pomognu pobjeći od stresa svakodnevnog života i održati se u formi. Čak i početnici koji žele upoznati ovu vrstu sporta i opuštanja pronaći će nešto za sebe u fitness centru.

KUPOVINA

Holiday park ima mali supermarket gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš odmor. Ako želite veći supermarket, naći ćete ga u Rosolina Mare do kojega stižete za pet minuta.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, mikrovalnom pećnicom, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Kompleks također ima dva restorana. Ako ne želite sami kuhati, restoran La Chiesetta razmazit će vas ribljim i mesnim jelima te velikim izborom pizza. Naravno, polupansion ili puni pansion možete rezervirati i na licu mjesta (nije potrebna predbilježba). Ako više volite jesti u svom bungalovu ili kod kuće s prijateljima, možete naručiti i sve za ponijeti.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.02 km

0.02 km

Restoran 0.02 km

0.02 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 72 km Flughafen

72 km

Kolodvor 23 km Bahnhof

23 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Do centra Rosolina Mare potrebno je oko 5-10 minuta hoda. Rosolina Mare ima veliki izbor trgovina, restorana i slastičarnica. U središtu se također nalazi široka i obiteljska šetnica i park. Navečer možete ugodno završiti dan posjetom pubu ili gledanjem nastupa brojnih uličnih umjetnika.



MJESTO I OKOLICA

Rosolina Mare nalazi se 40-ak kilometara južno od Venecije na prekrasnoj jadranskoj obali. Rosolina Mare očarava svojim jedinstvenim krajolikom, između mora, borove šume, ušća rijeke Adige i lagune delte rijeke Po. Staništa delte rijeke Pad fascinantno su raznolika, bogata divljim životinjama i rijetkim biljnim vrstama. Između dolina, laguna, dina i močvara upoznat ćete floru i faunu, a sve to čini organizirani ili individualni izlet u deltu rijeke Po nezaboravnim iskustvom. Rosolina Mare također ima veliki izbor trgovina, restorana i slastičarnica. Noćni život s pubovima i uličnim umjetnicima također je ugodan način da završite dan. U središtu se također nalazi široka i obiteljska šetnica i park. Tijekom blagdana organiziraju se brojna kulturna događanja, a ljubitelji morskih izleta mogu ići u ribolov skuše. Rosolina Mare također je idealno polazište za brojne izlete u okolicu. Za kratko vrijeme možete stići do poznatih gradova umjetnosti kao što su Venecija ili Padova. Ili posjetite slikoviti ribarski gradić Chioggia, udaljen samo pola sata. Ne zovu je uzalud Mala Venecija. Jer palače i kanali s brojnim mostovima podsjećaju na Veneciju. Ali stil života Chioggie je mnogo ležerniji. Botanički vrt u idiličnom ribarskom mjestu Porto Caleri na vrhu poluotoka također je apsolutno vrijedan razgleda. Ako više volite dan pun zabave, preporučujemo jednodnevni izlet u zabavni i vodeni park Mirabilandia/Mirabeach (sličan Europaparku plus zabava za plivanje!!!) u Ravenni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Dječji krevetić 2,90 € str. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Ručnici 10€ po osobi i promjena/b.dolazak se plaća uključeno

Posteljina 10€ po osobi i promjena/b.dolazak se plaća uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459119

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459119.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina