Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Umag

maks.  5   Gosta/Gostiju
33m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
33m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelji nalazi se u rezidenciji za odmor Polynesia u Hrvatskoj. Nalazi se tik uz more, nedaleko od prekrasnog grada Umaga. Udaljen je samo nekoliko minuta vožnje do centra Umaga. More je udaljeno samo nekoliko koraka, što ovu rezidenciju čini idealnom za obitelji. Animacija za male i velike, dječje igralište, sportske aktivnosti i razna ugostiteljska ponuda zaokružuju savršen obiteljski odmor. Ako više volite plivati u bazenu, u kompleksu se nalazi veliki bazen za odrasle i veću djecu, a tu je i veliki dječji bazen za najmlađe. Dok roditelji vježbaju sportove kao što su tenis, biciklizam ili jahanje, djeca se mogu zabaviti u mini klubu. Navečer ćete u kompleksu pronaći restoran s ukusnom hranom i izvrsnim programom animacijskog tima. WiFi je dostupan besplatno na recepciji. Dostupna je usluga pranja rublja.

Vrlo jednostavan i praktičan bungalov može primiti maksimalno 5 osoba. Ima dvije spavaće sobe, svaka sa dva odvojena kreveta. Kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi nudi još jedno mjesto za spavanje. Dostupna je satelitska TV. Kuhinjski kutak ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, posude za kuhanje i hladnjak. Kupaonica je opremljena kadom, wc školjkom i umivaonikom. Terasa/balkon sa stolom i stolicama poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati paru na igralištu ili uz bazen. Posteljina i ručnici su također dostupni besplatno. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Po želji, doručak ili polupansion možete rezervirati i na licu mjesta. Vrijeme putovanja od hrvatske granice cca 20 minuta. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 1. lipnja do 24. kolovoza 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Plaža je samo nekoliko metara udaljena od turističkog naselja Polynesia. Plaža se proteže preko široke šetnice, bilo platoa ili šljunčane plaže. Ovdje možete uživati u suncu i kupanju. Asfaltirane staze pružaju obiteljima s dječjim kolima idealne uvjete za udoban i ležeran dan na plaži. Na plaži ćete pronaći razne aktivnosti za slobodno vrijeme: jedrenje na dasci, pedaline, banane i još mnogo toga. Čista voda je nagrađena Plavom zastavom od strane FEE (Zaklada za obrazovanje o okolišu).

BAZEN

Lijepi bazen površine je 1000m2 i nalazi se neposredno uz more. Tu je i dječji bazen s vodenim sadržajima te veliki bazen za odrasle i stariju djecu. Ležaljke i suncobrani dostupni su besplatno na velikom prostoru oko bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Svakodnevno se održavaju razni sportski programi poput aerobika u vodi, nogometa ili odbojke, a za najmlađe (5-12 godina) tu je mini klub sa dnevnim atrakcijama. U neposrednoj blizini plaže nalazi se igralište. Navečer se održavaju razni programi sa živom glazbom, plesom i magijom. Ukoliko trebate dječji krevetić, možete ga iznajmiti besplatno na recepciji.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom: teniski tereni, biciklističke staze i staze za šetnju čekaju na vas. Animatorski tim također priprema raznovrstan fitness program za svaki dan s vodenim aerobikom, aerobikom, grupnim plesovima i još mnogo toga. Tu su i stolovi za stolni tenis u turističkom naselju i mini golf igralište u blizini. Ali golf, jahanje ili nogomet također mogu biti dio vašeg dnevnog programa. Ako više volite kretanje po vodi, možete iznajmiti pedalinu ili jet ski, voziti se kanuom, bananom ili jedrenjem na dasci.

KUPOVINA

Kompleks za odmor nalazi se nedaleko od centra Umaga. Tamo ćete pronaći razne butike ili druge trgovine u kojima možete ispuniti svaku svoju želju. Ako trebate samo nešto sitno, možete kupovati i u mini marketu resorta.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, posuđem, aparatom za kavu i hladnjakom. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. U turističkom kompleksu nalazi se restoran koji nudi široku ponudu različitih jela. Također ima pizzeriju, restoran na plaži, pekaru, štand brze hrane i snack bar. Ako želite koristiti doručak ili polupansion, slobodno to rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljena su dva kućna ljubimca.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 90 km Flughafen

90 km

Kolodvor 3 km Bahnhof

3 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s morem i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Ima povoljan geografski položaj za izlete, npr. B do Umaga, Pule i Slovenije. U blizini je i poznati vodeni park Istralandia te Brijunsko otočje.

MJESTO I OKOLICA

Gradić Umag sa svojom lukom poznato je poslovno i turističko središte Istre. Davno je rimsko plemstvo odlučilo koristiti Umag kao ljetnu rezidenciju. To je i danas vidljivo u lijepim venecijanskim kućama, gradskim zidinama i kulama. U središtu grada pronaći ćete mnogo različitih trgovina, od butika preko prehrambenih trgovina do trgovačkog centra. U lijepim ulicama starog grada možete pronaći i razne restorane i kafiće. Istražite Umag biciklom. U gradu postoje specijalizirane trgovine koje vam osiguravaju pravu opremu. Volite li noću biti vani, možda biste željeli posjetiti Casino Elite. Uz uobičajene igre na sreću, tamo ćete pronaći dobru glazbu i svježa pića. Posjetite najstariji svjetionik Savudrija-Salvore na Jadranu, primjerice tijekom biciklističke ture. Možda imate sreće pa ste u Umagu za vrijeme ATP teniskog turnira na poznatom ATP stadionu u Stella Marisu. Između dva lučka grada Umaga i Pule postoji nekoliko preporučenih gradova koje svakako vrijedi posjetiti. Fažana, Rovinj, Vrsar, Poreč ili čak sami Pula i Umag nude brojne restorane, shopping mogućnosti i povijesne građevine koje svakako vrijedi pogledati. Razni zabavni parkovi kao što su Istralandia, Aquacolors ili penjalište Glavani nude izvrsne mogućnosti za zabavu s cijelom obitelji. Za ljubitelje prirode preporučamo posjet Brijunskom otočju ili Jami-Grotta Beradine. Ljubitelji ribe su na pravom mjestu u ovoj regiji! Ovdje ima sve vrste ribe, koja se priprema u mnogo varijanti. I u Hrvatskoj se može naći dobra vina. Dakle, ako želite biti maženi, došli ste na pravo mjesto. Zabave u večernjim satima također ima napretek. Hrvati vole zabave, glazbu i druženje, bilo u diskoteci, na šetalištu uz plažu ili u maloj uličici. Tako da vam je zabava u večernjim satima zajamčena. Zaleđe obalnog pojasa nudi brojne šume, biciklističke ili pješačke staze, pa će na svoje doći i oni željni mira i tišine ili sportaši. Poznate tjedne tržnice obično se mogu naći svaki dan u Poreču, Rovinju i Puli.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Parkirno mjesto 1,20 € p. Dan/b. Dolazak se plaća uključeno

Kućni ljubimac 16€ str. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459123

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459123.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina