Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Labin

maks.  4   Gosta/Gostiju
21m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
21m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u ugodnom turističkom naselju Oliva u Rapcu. Turističko naselje graniči direktno s morem i stoga je idealno za obitelji. Turističko naselje dio je većeg kompleksa s kampom, kućama za odmor i hotelom. Ima sjajan bazen samo za goste resorta. Kompleks za odmor ima i mini klub/animaciju za djecu i zabavni program za odrasle, malo igralište, veliki izbor sportova kao i restoran, mini market i dobro opremljenu plažu. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi se može koristiti besplatno. Iz turističkog naselja imate i razne mogućnosti izleta. Što kažete na cjelodnevni izlet na otok Veli Brijun ili dan pun zabave u Aquaparku Istralandia u blizini Umaga.

Standardni smještaj može primiti maksimalno 4 osobe, a sastoji se od glavne spavaće sobe i dječje sobe s dva odvojena kreveta. Dnevni boravak ima klupu sa stolom i TV. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo i tave, kao i hladnjak. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama, kao i dvije ležaljke, poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Posteljina i klima uređaj su uključeni. Ručnici se mogu iznajmiti po želji. Dostupni su i dječji krevetići (uz naknadu) i stolice za hranjenje (besplatno) (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Pečenje na roštilju dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 6,5 sati. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto uz smještaj je uključeno. Boravišna pristojba je već uključena u cijenu naše ponude. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno. U periodu od 22. lipnja do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja. U razdoblju od 27. travnja do 21. lipnja 2024. i od 7. rujna do 13. rujna 2024. minimalni boravak je 3 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 2 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Plaža s bijelim šljunkom neposredno uz turističko naselje ima privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima i veliku besplatnu plažu. Široka šljunčana plaža posebno je pogodna za obitelji. Otok za igru na moru poziva vas na zabavu. Gostima su na raspolaganju različiti vodeni sportovi, bilo da jedrenje, ronjenje, ronjenje ili surfanje, uživajte u kristalno čistim vodama Mediterana. Idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje, čitanje knjige ili uživanje u nekoj od sportskih aktivnosti. Na brzinu možete nešto pojesti u hladovini bara na plaži, koji je otvoren tijekom dana i nudi primamljiv, osvježavajuće ukusan jelovnik. Spasioci se brinu za sigurnost cijeli dan.

BAZEN

Gosti na odmoru imaju pristup prekrasnom bazenu i velikim sunčalištima s ležaljkama (besplatno). Za najmlađe tu je prekrasan dječji bazenčić gdje vaša djeca mogu bezbrižno uživati u hladnoj vodi. Za one starije tu je prostrani bazen koji poziva na brčkanje i plivanje.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Sredinom sezone i u sezoni, grupa iskusnih, višejezičnih animatora nježno će oživjeti vaš boravak. Za djecu od 6 do 12 godina postoji mini klub. Navečer će vas zabavljati uz živu glazbu. Ako se želite baviti sportom, imate širok izbor, poput košarke, rukometa ili odbojke. Mini golf, stolni tenis i tenis također su dostupni (uz naknadu).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom. Bilo da se radi o košarci, rukometu, odbojci ili tenisu, mini golfu i stolnom tenisu, za svakoga se može naći ponešto. Na plaži možete surfati, roniti, roniti, jedriti ili jednostavno plivati. Dostupni su i najam čamaca i bicikala.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština.

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama kao i hladnjak. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako ne želite uvijek sami kuhati, počastite se kulinarskim užicima u restoranu. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

U za to predviđenom smještaju dopušten je boravak 1 kućnog ljubimca (max. 30 kg) ako se prijavite prilikom rezervacije. Gosti koji dovedu psa moraju platiti dodatnih 10 eura za čišćenje.

POSEBAN

U sklopu turističkog naselja nalazi se mala lučica u kojoj možete iznajmiti čamce.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Flughafen

45 km

Kolodvor 5 km Bahnhof

5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor graniči direktno s blagom plažom i stoga je idealan za obitelji.

MJESTO I OKOLICA

Prekrasno smješten na brežuljku, Rabac je tik uz more na istočnoj obali Istre. Lijepa šetnica uz obalu proteže se duž cijelog naselja, a iza nje se nalaze bezbrojna naselja za odmor. Rabac je turistički magnet zahvaljujući svom izvrsnom položaju, prekrasnim uvalama i prekrasnim vidicima. Ako se želite baviti nekim sportom, grad možete istražiti pješice ili biciklom. Brojni restorani smješteni su na rivi i pozivaju na ukusan obrok i čašu dobrog vina. Romantične šetnje ili večernje uživanje u sjajnoj glazbi uživo uz piće, ovdje ćete pronaći sjajne načine za završetak večeri. Ljubiteljima povijesti preporučamo posjet susjednom gradu Labinu. Tamo ćete pronaći brojne znamenitosti poput zvonika Sv. Justa. U Rapcu i okolici ima što za vidjeti i raditi! Možete se baviti jahanjem, jedrenjem, ronjenjem, planinarenjem i još mnogo toga. Za ljubitelje prirode nezaobilazna je Modra špilja na otoku Biševu ili Brijunsko otočje s nacionalnim parkom. Za ljubitelje kulture idealan je jednodnevni izlet u Veneciju ili posjet Puli. U Labinu ćete pronaći i neke stare crkve, palače i male kapelice. Područje oko Rapca nudi mnoge izvrsne biciklističke i pješačke staze. Na primjer, prošećite se uzbrdo u Rapcu i uživajte u prekrasnom pogledu! U Hrvatskoj je vino na stolu kao kruh. Ovdje ćete pronaći bezbrojne plantaže grožđa, proizvođače vina i mogućnosti kušanja vina. Ali ni hrana nije zanemarena! Bez obzira radi li se o ribljim, mesnim ili drugim specijalitetima, ovdje svatko dođe na svoje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Boravišna pristojba po osobi/str. Dan, 2€ po noćenju i osobi

Kućni ljubimac 8 € str. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Dječji krevetić 6€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 15 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459139

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459139.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina