Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ferrara

maks.  5   Gosta/Gostiju
25m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
25m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ova se nekretnina nalazi u parku za pse.

Smještaj pogodan za obitelji nalazi se u turističkom naselju Vigna sul Mar i u ljetovalištu Lido di Pomposa. Središte Lido di Pomposa udaljeno je samo 500 metara od turističkog parka. Ova je obala idealna za odmor s malom djecom, s igralištima na svakom uglu i drugim morskim sadržajima za djecu. Turističko naselje graniči izravno sa širokom, blagom padom privatne plaže. Turističko naselje ima dva velika bazena od kojih je jedan okrugli promjera 30 metara. Tu je i dječji bazen za djecu. Profesionalni animacijski tim nudi zabavu za male i velike, a na raspolaganju je i besplatni dječji klub. Wifi uključen (ograničeno na 500 MB po osobi od 16 i više godina). Možete uživati u ukusnoj večeri u restoranu turističkog parka ili posjetiti jedan od brojnih ribljih restorana u Porto Garibaldi i Comacchio. Turističko naselje ima sve pogodnosti za savršen obiteljski odmor. Dostupni su razni sportski sadržaji, supermarket i restoran. Turističko naselje nije samo lako dostupno, već je i geografski vrlo dobro smješteno. Jednodnevni izleti u Veneciju, Chioggiu, Bolognu, Ferraru, Ravennu lako su mogući. Zabavni park Mirabilandia udaljen je samo 40 minuta vožnje automobilom. Zahvaljujući ravničarskom krajoliku, ovo je područje idealno za biciklističke izlete s cijelom obitelji. Mogućnost iznajmljivanja bicikala.

Lodge Comfort PET AGCLU može primiti maksimalno 5 osoba i ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dječju sobu s dva odvojena kreveta i krevetom na potkrovlju (krevet na potkrovlju samo za djecu do 9 godina). Dnevni boravak nudi dobro opremljenu čajnu kuhinju s posuđem, priborom za jelo i tavama, kao i hladnjak s odjeljkom za led. Kupaonica ima wc, tuš kabinu i umivaonik. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. SAT TV i klima uređaj (45h/tjedan) su uključeni. Dječji krevetić i visoke stolice također su dostupni uz nadoplatu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Roštilj dozvoljen (na plin ili struju), parkirno mjesto uključeno, vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 18. svibnja do 2. lipnja 2024. i od 29. lipnja do 23. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). U razdoblju od 3. kolovoza do 28. lipnja. i od 31. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noći (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Svijetla i široka pješčana plaža u neposrednoj blizini turističkog kompleksa je blago nagnuta i dostupna je za dječja i invalidska kolica. Plaža je dobro opremljena i na njoj su dostupni razni sportski sadržaji kao što su vodeni aerobik, odbojka na pijesku, boćanje i vožnja kanua. Animatorski tim i tim mini kluba također organiziraju aktivnosti na bazenu.

BAZEN

3 bazena u kompleksu velikih bazena pružaju osvježenje. Pravokutni sportski bazen dimenzija 25 x 12 metara pogodan je za sportske plivače. Ako želite opušteniji pristup, dobro ćete doći u bazenu Relax s masažnim vodenim mlaznicama. Dječji bazen dubine 40 cm, nekoliko tobogana i tobogan na napuhavanje čekaju djecu. Za opuštanje su na raspolaganju velika sunčališta s ležaljkama i suncobranima (uz nadoplatu).

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Tim međunarodnih animatora veseli se oduševiti odrasle i djecu tijekom boravka raznolikim sportskim i zabavnim programom: latino plesovi, aquagym, sportski tečajevi i sportski turniri, igre na plaži i uz bazen. Navečer će vas zabavljati uz kabaret, predstave, piano bar, karaoke, tematske zabave. Za najmlađe je na raspolaganju mini klub..

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Dostupni su razni sportski sadržaji kao što su nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, stolovi za stolni tenis. Turniri, igre i aerobik u vodi također se održavaju na plaži i unutar kompleksa. Kite surfanje i ronjenje (uz naknadu).

KUPOVINA

Turističko naselje ima vlastitu dobro opremljenu trgovinu sa svježim voćem i povrćem, kruhom, narescima, sirom i mnogim drugim namirnicama.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Na raspolaganju su vam i restoran i pizzeria s kamenom peći (u ponudi su i pizze za ponijeti). Naravno, možete koristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

2 mala kućna ljubimca do maksimalno 20 kg su dobrodošla i moraju se prijaviti prilikom rezervacije. Opasne pasmine pasa potrebno je unaprijed zatražiti. Kao jedno od rijetkih turističkih naselja na ovom području, kompleks Bau Beach ima svoj rezervirani dio plaže za pse (psima nije dozvoljen ulazak u more). Vaš četveronožni prijatelj također se može ispustiti u velikom ograđenom prostoru za pse s preprekama. Tuševi za pse pružaju osvježenje.

POSEBAN

--

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima prilikom rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 100 km Flughafen

100 km

Kolodvor 38 km Bahnhof

38 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje je lako dostupno i idealno za dnevne izlete. Također graniči direktno sa širokom, svijetlom pješčanom plažom i stoga je idealna za obitelji s malom djecom.



MJESTO I OKOLICA

Lido di Pomposa nalazi se oko 60 km južno od Chioggie na prekrasnoj jadranskoj obali. Ovdje se možete prekrasno opustiti u prekrasnoj prirodi. Mjesto također ima mnogo restorana i kafića, a tu je i tjedna tržnica jednom tjedno. Kao mjesto svjetske baštine UNESCO-a, Park prirode Delta Po tvori fascinantnu mrežu kopna i vode, kao i otoka i poluotoka gdje se velika rijeka susreće s Jadranom. Svatko tko voli biciklirati može na ovaj način opušteno istraživati krajolik. Smješten u netaknutom okruženju, Park Delta Po u Emiliji Romagni dragocjeno je blago borovih šumaraka, impresivnih šuma i laguna. Tu također živi 300 različitih vrsta ptica, zbog čega je ovo mjesto vrlo popularno među ljubiteljima promatranja ptica i onima koji vole odmor na selu, u dodiru s prirodom. Zbog svoje prekrasne okoline i izvrsnog prirodnog ekosustava, Park Delta Po je priznat od strane UNESCO-a. Mnogo je načina za istraživanje delte rijeke Po: pješice, biciklom, jašući na konju ili brodom. Šetnju ili vožnju biciklom možete zaokružiti u jednom od brojnih restorana razasutih po cijelom području, a svi poslužuju ukusna, tipična domaća jela. Ako više volite dan pun zabave, preporučujemo jednodnevni izlet u zabavni i vodeni park Mirabilandia/Mirabeach (sličan Europaparku plus zabava za plivanje) u Ravenni. U samoj Ferrari pronaći ćete desetke restorana, barova i kafića u kojima možete uživati u lokalnim delicijama. Ako želite posjetiti Veneciju, to možete učiniti za oko sat vremena vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Posteljina 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji krevetić 3,50 € str. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Ručnici 9 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Visoka stolica 2,50€p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459150

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459150.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina