Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Caerano di San Marco

maks.  7   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u rezidenciji Villaggio MareBlu. Nalazi se na Mediteranu u Bibione Pineda. Udaljen je svega nekoliko minuta hoda do centra grada. More je samo nekoliko metara udaljeno od turističkog kompleksa, što ga čini idealnim za obitelji. Igralište i veliki grijani bazen čine rezidenciju jedinstvenom i posebno prilagođenom djeci. Grijalice u apartmanima omogućavaju gostima i boravak u nešto hladnijem razdoblju godine. Rezidencija ima besplatnu perilicu rublja na kovanice. Jeste li zaboravili nešto kod kuće? Nema problema! U neposrednoj blizini pronaći ćete razne trgovine. U kompleksu su dostupni WiFi i podzemni parking.

Trilocale D 5+2 površine 60 četvornih metara nudi prostor za maksimalno 7 osoba. Prostire se na 2 etaže i ima spavaću sobu s bračnim i jednim krevetom te sobu s dva kreveta za jednu osobu. Kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi nudi dva dodatna mjesta za spavanje ako je potrebno. Apartman ima dobro opremljenu čajnu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima za kuhanje, kuhalom za vodu, aparatom za filter kavu, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Dnevni boravak ima SAT TV. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om, umivaonikom, bideom i sušilom za kosu. Stan također ima odvojeni wc sa umivaonikom. Natkrivena terasa u prizemlju, s kaminom, stolom za blagovanje i malim privatnim vrtom s dvije ležaljke, poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Na katu se nalaze i dva natkrivena balkona. Parkirno mjesto i sef su uključeni. Klima uređaj je dostupan. Po potrebi na recepciji možete iznajmiti dječji krevetić, a besplatna je i dječja stolica ili kolica. U cijenu 2024. uključeni su suncobran, ležaljka i ležaljka uz more. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 20. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su petak, subota i srijeda (minimalni boravak 7 noćenja). U periodu od 01.06.-28.06.2024 minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). U razdoblju od 18. svibnja do 31. svibnja 2024. dani dolaska i odlaska su petak i subota (minimalni boravak 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Rezidencija je udaljena samo nekoliko minuta hoda od prekrasne, široke, pješčane plaže. U cijenu 2024. uključeni su suncobran, ležaljka i ležaljka uz more. Na plaži male i velike čekaju igrališta i mnoge druge aktivnosti. Tuševi, kiosci na plaži, sportski sadržaji i mnoštvo zabave za sve uzraste naglašavaju izvrsnu ponudu ovog turističkog naselja na Jadranu. Već 22 godine Bibione i njegova plaža ovjenčani su Plavom zastavom, nagradom koja osim kvalitete i udobnosti ocjenjuje i zaštitu okoliša te sigurnost kupača. U Bibione Spiaggia gosti imaju pristup WiFi-u kao i igralištima i sportskim terenima.

BAZEN

Veliki, grijani bazen sa sunčalištem i ležaljkama besplatno je na raspolaganju gostima odmora. Postoji dodatni donji dio za djecu, koji je odvojen od glavnog bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Rezidencija je idealna za obitelji s malom djecom. Ima bazen i nalazi se na pješačkoj udaljenosti od prekrasnih plaža Bibionea. Na plaži se nalaze igrališta, au visokoj sezoni cjelodnevnu zabavu organiziraju animatori. Da biste došli do centra Bibione Pineda, morate planirati samo nekoliko minuta hoda. Bibione ima mnogo mogućnosti za kupovinu i vrlo je popularan za večernju šetnju ili uživanje u dobrom sladoledu.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Bibione je grad u kojem se veliki naglasak stavlja na sportske mogućnosti. Na plažama se možete baviti vodenim sportovima. Također ima vrlo lijepe biciklističke i pješačke staze. Ako želite iznajmiti bicikl, dobrodošli ste to učiniti u blizini rezidencije.

KUPOVINA

Centar i mogućnosti za kupovinu udaljeni su samo nekoliko minuta hoda od rezidencije. Ako vam treba samo nešto sitno, možete kupovati iu obližnjem mini marketu.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, kuhalom za vodu, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako više volite jesti u restoranu, Bibione nudi mnogo izbora.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.07 km

0.07 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 90 km Flughafen

90 km

Kolodvor 15 km Bahnhof

15 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Rezidencija se nalazi direktno na pješčanoj plaži i stoga je idealna za obitelji s malom djecom. Nalazi se u neposrednoj blizini centra Bibione Pineda.

MJESTO I OKOLICA

Bibione Pineda je najudaljeniji dio Bibionea gdje se slana voda mora susreće sa slatkom vodom lagune. Bibione Pineda je pravi prirodni raj i dom je mnogih biljaka poput rododendrona, orhideja i primorskih borova. Ovaj dio Bibionea dobio je ime ne samo zbog velike primorske borove šume. Ulice u ovom kraju također su dobile imena po različitim vrstama biljaka i cvijeća. Oni željni mira i tišine ovdje će pronaći prekrasna mjesta uklopljena u prirodu. Ali ljubitelji noćnog života i ljubitelji kulinarstva ovdje ne propuštaju! U ljetnim mjesecima, shuttle bus nudi uslugu prijevoza do središta Bibionea. Tamo ćete pronaći razne restorane, diskoteke i živu glazbu na šetalištu uz plažu. Ako vas zanimaju brodovi, vrijedi posjetiti marinu Portobaseleghe. Volite li putovati biciklom ili pješice, preporučamo da područje oko Bibione Pineda istražite prirodnim cestama. Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje 52 stupnja topla voda mjehuri iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno, uključeno

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 1 ležaljka + 1 ležaljka), uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Ručnici 7 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Posteljina 8€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji krevetić 20 € paušal/a.zahtjev/b.dolazak koji se plaća uključen

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459157

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459157.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina