Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Vabriga

maks.  6   Gosta/Gostiju
89m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
89m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman se nalazi u rezidenciji Lanterna Sunny Resort uz more. Rezidencija se nalazi usred borove šume u selu Tar.Kompleks nudi zabavu i opuštanje za cijelu obitelj. Igrališta, ukusni restorani, diskoteka i supermarket samo su neke od brojnih atrakcija koje čine savršen obiteljski odmor. Duboko plavo more udaljeno je samo nekoliko metara od rezidencije, što je čini idealnom za obitelji s malom djecom. Plaža nudi neke plus točke: dječja igrališta, pješčanik, plaža za kućne ljubimce, svlačionice i još mnogo toga! U rezidenciji za odmor postoji praonica koja uz nadoplatu može oprati vaš prljavi tekstil. Želite sami kuhati ili su vam potrebni kozmetički proizvodi? Nema problema! U neposrednoj blizini nalazi se supermarket u kojem možete nabaviti sve potrebne proizvode. WiFi je dostupan besplatno.

Sunset Apartment 6 Pax Seaside površine 89 četvornih metara nudi prostor za maksimalno 6 osoba i prostire se na dvije etaže. Ima dvije spavaće sobe, svaka sa po dva odvojena kreveta. Kombinirani dnevni boravak i spavaća soba s dvosjedom na rasklapanje nudi dvije dodatne mogućnosti spavanja. Dobro opremljena kuhinja ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, posude za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, hladnjak sa zamrzivačem i kuhalo za vodu. Dvije kupaonice su opremljene tušem/kadom, wc školjkom i umivaonikom. 3 balkona pozivaju vas na opuštanje dok se djeca mogu opuštati na igralištu. SAT TV je dostupna. Posteljina i ručnici su također dostupni besplatno. Posteljina se mijenja jednom tjedno. Uključeno je parkirno mjesto i završno čišćenje. Dječji krevetić se može iznajmiti na licu mjesta (potrebno rezervirati prilikom rezervacije). Po želji, doručak ili polupansion možete rezervirati i na licu mjesta. Vrijeme putovanja od hrvatske granice cca 45 minuta. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od xx.-xx.2024 minimalni boravak je 7 noći (moguć dnevni dolazak). U periodu od xx.-xx.2024 / xx.-xx.2024 minimalni boravak je 5 noći (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 1 noć (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Nakon kratke šetnje kroz borovu šumu dolazite izravno na prekrasnu stjenovitu i šljunčanu plažu s duboko plavim morem. Sjenovite crnike i asfaltirani put do plaže idealni su uvjeti za obitelji s dječjim kolima. Na plaži se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Čista voda, kojoj je Zaklada za obrazovanje o okolišu (FEE) dodijelila plavu zastavu, idealna je za ronjenje ili snorkeling. Također imate mogućnost iznajmiti pedaline, kanue, pedaline ili jedrilice i udobno ploviti čistim morem. Za malo više akcije, otiđite na vožnju bananom ili se provozajte gliserom s paragliderom. Vez za vlastiti brod dostupan je na zahtjev. Ostale značajke uključuju svlačionice, tuševe, odbojku na pijesku i dječje igralište. Za sigurnost na plaži brinu i spasioci.

BAZEN

Iako rezidencija nema bazen, nalazi se na pješačkoj udaljenosti od plaže.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U rezidenciji Lanterna Sunny Resort nitko nije izostavljen! Za djecu, klub jahanja, paintball ili laser tag nude izvrsnu priliku za zaokupljanje. Ali ni odrasli ne propuštaju: razni sportski sadržaji, diskoteka, večernja glazba i ukusni restorani nude raznolik program. Dječje igralište nudi mališanima izvrsnu priliku za vježbanje i boravak na svježem zraku.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Ako želite održavati formu tijekom odmora, možete birati između biciklističkih izleta ili obližnjeg sportskog centra s odbojkom na pijesku, stolnim tenisom, mini golfom, teniskim terenima itd. (uz nadoplatu). Također imate priliku baviti se sportom na vodi. Na plaži se mogu iznajmiti banane, pedaline, kanui i sandoline. Navečer možete zaplesati u diskoteci rezidencije. Laser tag, airsoft i paintball nude zabavan način da doživite akciju s cijelom obitelji.

KUPOVINA

Trebate suvenir, namirnice ili potrepštine za plažu? Nema problema! Rezidencija ima nekoliko opcija za kupovinu gdje možete pronaći sve što vam je potrebno! Veliki, novi supermarket nalazi se u neposrednoj blizini rezidencije. Osim toga, do centra grada Poreča možete doći za nekoliko minuta vožnje automobilom. Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa pretincem za led. Ako ne želite sami kuhati, ukusne pizze iz krušne peći, jela s roštilja i mediteranske specijalitete možete pronaći u susjednom show-cooking restoranu Marina. Restoran Delfin na plaži nudi ukusna riblja jela i prekrasan pogled na more i obližnji gradić Novigrad. U blizini recepcije nalazi se diskoteka s izborom pića i koktela. Naravno, možete iskoristiti i doručak ili polupansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno ih rezervirajte na licu mjesta (prethodna registracija nije potrebna). U blizini apartmana pronaći ćete razne barove, restorane brze hrane i slastičarne.

KUĆNI LJUBIMCI

Na upit su moguća do 3 kućna ljubimca.

POSEBAN

Tim liječnika dostupan je svaki dan usred ljeta.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

balkon
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.02 km

0.02 km

Centar grada/mjesta 4.2 km

4.2 km

Zračna luka 62 km Flughafen

62 km

Kolodvor 12.8 km Bahnhof

12.8 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks se nalazi neposredno uz more te je stoga idealan za obitelji s malom djecom. Ima povoljan geografski položaj za izlete u Poreč, Umag ili Pulu. Osim toga, poznati vodeni park Istralandia udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od rezidencije Lanterna Sunny Resort.



MJESTO I OKOLICA

Prekrasan povijesni gradić Poreč smješten je uz samo more i pravo je mjesto odmora i opuštanja sa svojim borovom šumom, šetnicama uz more i restoranima na obali. Pun je umjetničkih i povijesnih atrakcija i čeka da ga otkrijete. Za samo nekoliko minuta vožnje automobilom stižete do vodenog parka Istralandia koji nudi zabavu za cijelu obitelj. Pula je udaljena nekoliko minuta vožnje od turističkog naselja. Jedna od glavnih znamenitosti, a ujedno i simbol grada Pule je amfiteatar koji je sagrađen za vrijeme cara Augusta, a proširen za vrijeme cara Vespazijana. Mogao je primiti oko 23.000 ljudi, što ga čini jednim od najvećih amfiteatara koje su izgradili Rimljani. Za jednodnevni izlet preporučuju se i Brijuni. Nalaze se neposredno ispred povijesnog primorskog grada Pule i grada Fažane. Iz ovih mjesta možete lako doći trajektom do otočnog arhipelaga. Nacionalni park površine 36 km² uključuje 14 otoka. Najveći od otoka, Veli Brijun, slobodan je za posjet, dok su ostali otoci djelomično u državnom i privatnom vlasništvu i čuvani. U parku egzotičnih životinja nacionalnog parka, na sjeveru otoka Veli Brijun, možete vidjeti nilske antilope, ljame, zebre, slonove i mnoge druge životinjske vrste. Za ljubitelje gurmana porečka tržnica odlično je mjesto za kupnju svježih namirnica. Odvija se svakodnevno od 7 do 13 sati, a nalazi se u blizini starog grada na velikom parkiralištu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 25 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 459172

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459172.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina