Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Chioggia

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj obiteljski smještaj nalazi se u turističkom kompleksu Oasi u Sottomarini. Turističko naselje graniči direktno s morem i stoga je idealno za obitelji. Posjeduje kompleks bazena koji osim kupaćih ima i dječji bazen sa zabavnim toboganom i vodenim sadržajem. Kako vam na odmoru ne bi bilo dosadno, ljetovalište ima animacijski tim za odrasle i mini klub/zabavu za najmlađe. Na raspolaganju vam je i odlično igralište, širok izbor sportova, restorani i supermarket. Na dobro opremljenoj pješčanoj plaži naći ćete i dva kafića i riblji restoran. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Naselje ima i vlastitu luku za brodove. Do povijesnog i lijepog grada Chioggie može se doći za nekoliko minuta. Veneciju, do koje je lako doći i kopnom i vodom, uvijek vrijedi putovati.

Bora Bora smještaj za maksimalno 5 osoba, uključujući jedno dijete do 12 godina (na upit, moguća pretrpanost djetetom do 4 godine) sastoji se od glavne spavaće sobe i dječje sobe s dva kreveta za jednu osobu i krevet na potkrovlju (za jedno malo dijete). U dnevnom boravku nalazi se kauč na razvlačenje na koji se po potrebi može smjestiti još jedna osoba. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo, posude za kuhanje i hladnjak sa odjeljkom za zamrzavanje. Mikrovalna pećnica i toster mogu se iznajmiti na zahtjev. Dostupna je satelitska TV. Kupaonica ima tuš sa umivaonikom. WC sa umivaonikom je odvojen. Natkrivena drvena terasa sa stolom i stolicama poziva vas na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati paru na igralištu ili uz bazen. Klima uređaj (polog za klimatsku karticu 10 EUR pri dolasku) je uključen. Posteljina i WIFI su dostupni po želji. Komplet koji se sastoji od putnog krevetića, stolice za hranjenje i kadice za bebe također je dostupan uz naknadu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Dopušteno je roštiljanje na plin ili struju. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3,5 sata. Po želji, polupansion se može rezervirati i na licu mjesta. Parkirno mjesto je uključeno. Za svaki apartman na plaži su uključeni suncobran i 2 ležaljke (od 2024.). Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 14. srpnja do 24. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subota, nedjelja, utorak ili četvrtak (minimalni boravak je 7 noćenja). U razdoblju od 30. svibnja do 13. srpnja 2024. / 25. kolovoza do 7. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subota, nedjelja, utorak ili četvrtak (minimalni boravak je 4 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 2 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Široka, pješčana plaža neposredno uz turističko naselje ima privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima i veliku besplatnu plažu. Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Za svaki apartman na plaži su uključeni suncobran i 2 ležaljke (od 2024.). To plažu čini idealnim mjestom za opuštanje dok se sunčate, čitate knjigu, gradite dvorac od pijeska ili jednostavno drijemate. Ako želite utažiti glad ili žeđ na plaži, razmaženi ste izborom. Na raspolaganju su vam riblji restoran i snack bar te dva kafića koji od jutra do večeri nude primamljiv, osvježavajuće ukusan meni. Na plaži, šetnice koje vode do obalnog pojasa, suncobrani i bar na plaži jamče pristup s dječjim ili invalidskim kolicima. Za sigurnost tijekom cijelog dana brinu spasioci. Plaža ima i odlično dječje igralište.

BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju je prekrasan kompleks bazena. Postoji prostor za kupanje i prostor za djecu i sve željne zabave. Maštovito dizajniran vodeni tobogan i vodena značajka jamče vam punu zabavu. Također imate priliku sudjelovati u tečajevima ronjenja u bazenu.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Sredinom sezone i u sezoni, grupa iskusnih, višejezičnih animatora nježno će oživjeti vaš boravak. Uz trening mišića i acqua gym, tu su i igre i turniri. Tu je i mini klub za djecu do 12 godina, gdje se vaša djeca mogu igrati, pobjeđivati na manjim natjecanjima i steći puno novih prijatelja. U večernjim satima, osim plesa za bebe, animacijski tim nudi i raznoliku zabavu za odrasle. Ako se želite baviti sportom, imate mnogo izbora: košarka, odbojka, nogomet, boćanje ili ronjenje samo su neke od opcija. Ako želite pohađati satove jahanja, to možete učiniti 500m od turističkog kompleksa. U turističkom kompleksu pronaći ćete i dva igrališta, jedno na plaži, a drugo u blizini smještaja.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom. Odbojka na pijesku, mali nogomet, boćanje, stolni tenis, aqua gym ili trening mišića samo su neki od primjera. Ako želite isprobati nešto novo, ovdje također imate razne mogućnosti, kao što su tečajevi jahanja, tečajevi ronjenja ili tečajevi tenisa (uz nadoplatu). Ponesite svoj brod sa sobom na odmor i lijepo se provedite na moru. Turističko naselje Oasi ima marinu u kojoj se mogu iznajmiti vezovi za brodove. Također je moguće iznajmiti bicikle.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježu hranu kao i izbor svakodnevnih potrepština.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako ne želite sami kuhati svaku večer, postoje restorani. Od pizze preko veganskih jelovnika do svježe ribe, tu je sve što vam srce poželi. Ako biste radije koristili polupansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljen je mali kućni ljubimac do maksimalno 10kg uz prijavu prilikom rezervacije.

POSEBAN

Naselje ima vlastitu marinu u kojoj se mogu iznajmiti vezovi za brodove.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 45 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

45 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se direktno na moru i graniči s lagunom Veneta.



MJESTO I OKOLICA

Sottomarina je predgrađe Chioggie na prekrasnoj jadranskoj obali. Popularan je ne samo među mladima, koji dolaze u Sottomarinu iz svih dijelova Veneta, osobito vikendom ljeti, već i među obiteljima, jer i djeca ovdje mogu pronaći sve što im treba. Prekrasna šetnica uz more proteže se iza široke, 6 km duge pješčane plaže. Južni dio Sottomarine u potpunosti je posvećen turizmu, sjeverni dio, stari grad Sottomarina, više je kao Chioggia. U večernjim satima grad vas poziva na šetnju ili zaustavljanje u nekom od brojnih restorana. Sottomarina je također idealno polazište za brojne izlete u okolicu. Za kratko vrijeme možete stići do poznatih gradova umjetnosti kao što su Venecija ili Padova. Ili posjetite slikoviti ribarski gradić Chioggia, do kojeg se lako dolazi preko 800 metara dugog mosta. Ne zovu je uzalud Mala Venecija. Jer palače i kanali s brojnim mostovima podsjećaju na Veneciju. Ali stil života Chioggie je mnogo ležerniji. Svakog četvrtka održava se tjedni market u Chioggi, koji je jedan od najvećih u cijeloj regiji. Botanički vrt u idiličnom ribarskom mjestu Porto Caleri na vrhu poluotoka također je apsolutno vrijedan razgleda. Ako više volite dan pun zabave, preporučujemo jednodnevni izlet u zabavni i vodeni park Mirabilandia/Mirabeach (sličan Europaparku plus zabava za plivanje!!!) u Ravenni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Wifi 24h uključen/naknadno 1,70 €/dan uključen

Posteljina 8€ po osobi i promjena/b.dolazak se plaća, uključen

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Ručnici 20 € po osobi i promijeniti paušal/b.dolazak uključeno

Dječji set 4€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 459173

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459173.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina