Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Barcelona

maks.  6   Gosta/Gostiju
28m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
28m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u prekrasnom turističkom naselju Els Pins. Turističko naselje nalazi se na sjevernoj Costa de Barceloni, između slikovitog ribarskog mjesta Malgrat de Mar i većeg obalnog grada Blanesa sa svojim raznolikim trgovinama, znamenitostima i gastronomskom ponudom. Turističko naselje nalazi se na povlaštenoj lokaciji tik uz more, što ga čini idealnim za obitelji. Bogat sportski i animacijski program uz večernju zabavu dostupan je za mlade i velike (od početka srpnja do kraja kolovoza). Djecu čeka mini klub i dva igrališta gdje se mogu odmarati do mile volje. Kompleks ima dva kompleksa bazena (kompleks bazena Mediterránea otvoren je samo u sezoni), svaki s bazenom za odrasle i bazenom za djecu. Kompleks bazena Oaza ima i velike vodene tobogane. Za vašu fizičku dobrobit brinu se supermarket i restoran s terasom uz bazen te bar za male zalogaje. Dostupni su i najam bicikala, ormarići na zaključavanje na recepciji, kao i perilice i sušilice rublja na kovanice.

Prekrasna Mobilehome Premium 2AC ima moderan namještaj i ugodnu atmosferu. Smještaj može primiti maksimalno 6 osoba, a sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i spavaće sobe s dva odvojena kreveta. U dnevnom boravku kauč na razvlačenje nudi dva dodatna mjesta za spavanje. U sklopu dnevnog boravka je i dobro opremljena kuhinja s posuđem, priborom za jelo, loncima, staklokeramičkim štednjakom s dvije ploče za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i malim hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, umivaonikom i sušilom za kosu, WC je odvojen. Polunatkriveni prostor za sjedenje sa stolom, stolicama i dvije ležaljke te mali vrt pozivaju na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. SAT-TV, roštilj i parkirno mjesto neposredno uz smještaj su uključeni u cijenu. Dozvoljeno je i roštiljanje na roštilju (ugljen) koji ponesete sa sobom. Klima uređaj je uključen. WIFI je opcionalno dostupan. Posteljinu i ručnike moguće je iznajmiti (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Po potrebi se mogu iznajmiti putni krevetić i stolica za hranjenje. Po želji, doručak ili polupansion možete rezervirati i na licu mjesta. Vrijeme putovanja od španjolske granice cca 1 sat. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolasci i odlasci mogući su svakodnevno tijekom cijele sezone. U periodu od 25. lipnja do 31. kolovoza 2024. minimalni boravak je 5 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 2 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Besplatna pješčana plaža duga 1,5 km, smještena neposredno ispred turističkog kompleksa, nudi idealnu pozadinu za opuštanje, igru i zabavu sa svojim prekrasnim zlatnim pijeskom i zaštićenim dinama. Ljubitelji prirode će uživati u šetnji do Delta de la Tordera, gdje možete promatrati zaštićenu floru i ptice. Škola vodenih sportova koja se nalazi na plaži osigurava da gosti imaju na raspolaganju mnoge mogućnosti za vodene sportove: kajak, surfanje s veslom, ronjenje, jedrenje na dasci i surfanje sa zmajem. Za sigurnost svaki dan u srpnju i kolovozu brinu spasioci.

BAZEN

Turističko naselje ima dva bazena za sate zabave u rashladnoj vodi. Veliki bazen za odrasle, bazen za djecu i veliki vodeni tobogani očekuju vas u bazenskom kompleksu Oaza. Bazenski kompleks Mediterránea otvoren je iu visokoj sezoni i ima bazen za odrasle i bazen za djecu. Za opuštanje oko bazena dostupni su besplatni ležaljke i suncobrani. Animacijski tim organizira vodene sportove kao što su aqua gym, tobogani na napuhavanje i razne igre u bazenu u visokoj sezoni. Ako vam kruli želudac nakon vježbanja, glad možete utažiti u restoranu ili na terasi tik uz bazenski kompleks Mediterránea.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U visokoj sezoni (od početka srpnja do kraja kolovoza) višejezični animacijski tim u Mini klubu nudi raznolik dnevni program za djecu od 4 do 12 godina. U ponudi su igre, zanatske radionice, oslikavanje lica, igre u vodi, sportska natjecanja i još mnogo toga. Djeca se mogu opustiti i na dva igrališta. U visokoj sezoni također je osigurana večernja zabava: animacijski tim organizira razne noćne predstave.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Osim opuštanja, ni sport ovdje nije zapostavljen. Gostima su na raspolaganju multisportski tereni za košarku i nogomet, stolovi za stolni tenis, igralište za petanque i paddle tenis (uz nadoplatu). Animatorski tim organizira razne sportske aktivnosti kao što su Zumba, aquagym, aquazumba i još mnogo toga u visokoj sezoni. Osim odbojke na pijesku, na plaži se mogu baviti i vodeni sportovi. Škola vodenih sportova nudi širok izbor različitih sportova kao što su kajak, jedrenje na dasci, kite surfing, paddle surfing i snorkeling. Bicikle možete unajmiti u tvrtki za iznajmljivanje bicikala kako biste istražili prekrasnu okolicu.

KUPOVINA

Mali supermarket sa svim svakodnevnim artiklima i svježim kruhom svaki dan dostupan je u kompleksu za odmor. Također možete kupiti poštanske marke te nacionalne i međunarodne novine.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. U turističkom kompleksu također ćete pronaći restoran s prekrasnom terasom s pogledom na bazen i bar u kojem možete nešto prezalogajiti. Naravno, možete iskoristiti i doručak ili polupansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. U slučaju bilo kakvih reklamacija dio pologa se zadržava.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 35 km Flughafen

35 km

Kolodvor 2.5 km Bahnhof

2.5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se tik uz prekrasnu pješčanu plažu te je stoga idealan za obitelji s malom djecom. Zahvaljujući povoljnom položaju, do idiličnog ribarskog mjesta Malgrat de Mar i grada Blanesa sa širokim izborom shoppinga i aktivnosti može se doći za samo nekoliko minuta vožnje automobilom.



MJESTO I OKOLICA

Prekrasan obalni gradić Malgrat de Mar nalazi se na sjevernoj obali Costa de Barcelone. Rijeka Tordera odvaja ga od Blanesa, najjužnijeg grada na Costa Bravi. Malgrat de Mar je stoga idealan za otkrivanje i Costa de Barcelone s njezinim dugim pješčanim plažama i divlje Costa Brave s njezinim nazubljenim stjenovitim masivima uz more. Ali i sam Malgrat de Mar ima mnogo toga za ponuditi za vaš odmor: lagano prošećite prekrasnim starim gradom i otkrijte razne mogućnosti za kupovinu i široku ponudu gastronomskih opcija ako ogladnite. U najljepšem pogledu na Malgrat de Mar i okolna mjesta možete uživati iz Parc del Castell, parka sa srednjovjekovnom stražarskom kulom koja se nalazi na brdu iznad grada. Do parka se lako dolazi liftom. Park Francesc Macia je u blizini i čeka djecu. Ovdje možete ispuštati paru do mile volje na velikom igralištu, između ogromnih kipova iu velikom skate parku. Sjajne suvenire možete pronaći na tjednoj tržnici u Malgrat de Maru, koja se održava svakog četvrtka u centru. Nekadašnje ribarsko mjesto idealno je mjesto za izlete u okolicu. Od turističkog naselja možete doći do Marinelanda za samo 5 minuta vožnje automobilom. Osim raznih tobogana i vodenih sadržaja, možete se diviti dupinima i morskim lavovima u uzbudljivim predstavama. Ljubitelji vode dobro će doći na svoje: Water World nudi najbolju zabavu u Lloret de Maru. Ovaj vodeni park jedan je od najvećih u Europi i ima široku ponudu vodenih atrakcija za mlade i stare. Nećete se dosaditi na brojnim toboganima, mekim toboganima, brzim vodenim stazama, kamikaza toboganu koji oduzima dah iu bazenu s valovima. Za najmlađe tu je mirniji dio s dječjim bazenom za veslanje, igrama u vodi i velikim gusarskim brodom. Ljubiteljima noćnog života od srca se može preporučiti Lloret de Mar. Otprilike 10 km od turističkog naselja nalazi se Activ Natura Park. Ovdje možete testirati svoje vještine u prekrasnoj sjenovitoj šumi u parku za penjanje. Za avanturiste ovdje su također dostupne ture quadovima, motociklima i brdskim biciklima, kao i laserska borba i streličarstvo. Za izlet se preporuča i grad Blanes. Nakon malog shoppinga naći ćete dva prekrasna botanička vrta s prekrasnim pogledom na more. Brodom iz Malgrat de Mara možete doći do idiličnog obalnog gradića Tossa de Mar sa svojom izvrsno očuvanom tvrđavom i starim gradskim zidinama koje okružuju prekrasan stari grad. Zahvaljujući staklenom podu u čamcu možete otkriti prekrasno podmorje. Barcelonu također preporučamo kao jednodnevni izlet. Pulsirajuća metropola posjetitelje osvaja nebrojenim znamenitostima, bogatom gastronomskom ponudom i brojnim mogućnostima za kupovinu. Prošećite ulicom Rambla, uživajte u prekrasnom pogledu na grad i more s brda Montjuic (do kojeg možete doći žičarom) ili istražite park Güell koji je dizajnirao Antonio Gaudí. Dok šetate gradom, uvijek ćete otkriti Gaudíjevu jedinstvenu arhitekturu i, naravno, posjet gradskoj znamenitosti, Sagrada Familia, ne smijete propustiti tijekom vašeg posjeta. Ova katedrala, koju je započeo Gaudí, još uvijek je u izgradnji i nudi zadivljenom oku impresivnu raznolikost detalja i arhitektonskih stilova. U zoološkom vrtu u Barceloni ne sjaje samo dječje oči kada promatraju brojne životinjske vrste. Ovdje možete pronaći lavove, tigrove, slonove, gorile, dupine i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 4€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Dječji krevetić 4€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 15 € po promjeni/a.zahtjevu/b.dolasku se plaćaju, uključeni

Posteljina 15 € po promjeni/a.zahtjevu/b.dolasku se plaća, uključeno

Wifi 5 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459203

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459203.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina