Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Moniga del Garda

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelji nalazi se u turističkom naselju Fontanelle u Moniga del Garda. Graniči izravno s prekrasnom zapadnom stranom jezera Garda. Odmaralište između ostalog ima mini market, restoran/pizzeriju, bar, dječji i odrasli bazen, igralište, stolni tenis, nogomet, teniski teren i mini klub. WiFi je dostupan. Dostupne su i perilice i sušilice rublja. To čini ovaj kompleks idealnim za ugodan obiteljski odmor.

Mobilna kućica Dalia, izgrađena 2014. godine, ima spavaću sobu s bračnim krevetom i vlastitu kupaonicu s tušem, WC-om i umivaonikom. Druga soba ima 2 odvojena kreveta i krevet na kat za dijete do 12 godina te također ima vlastitu kupaonicu s tušem, WC-om i umivaonikom. Dobro opremljena kuhinja u dnevnom boravku opremljena je loncima, posuđem, priborom za jelo i hladnjakom s pretincem za led. Mobilna kućica također ima klima uređaj i SAT TV. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Dostupni su jastuci i deke. Posteljina je uključena. Dostupni su i dječji krevetić i visoka stolica (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Pečenje na roštilju je dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto dostupno i besplatno. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA



U periodu od 6. srpnja do 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). U razdoblju od 22. lipnja do 5. srpnja 2024. i od 31. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Turističko naselje graniči izravno s prekrasnom, širokom šljunčanom plažom i proteže se na oko 450 metara. Na plaži ćete pronaći mali bar u kojem možete poslužiti sladoled, paninije i svježa pića. Zahvaljujući blagoj plaži, u čistom moru možete uživati i s djecom! Dostupne su plutače za vaš vlastiti glasnik.

BAZEN

Turističko naselje ima sjajan, dobro uređen bazen, koji je također donekle zaštićen zahvaljujući stablima oleandra. Suncobrani vam također nude dovoljno hlada za sunčanje na ležaljkama koje su već dostupne.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Turističko naselje je vrlo pogodno za obitelji jer ne samo da ima direktan pristup plaži, već i dječji bazen, mini klub (u sezoni), igralište i razne sportske sadržaje. Vole li vaša djeca izrađivati, slikati ili plesati? Onda ste došli na pravo mjesto, educirani animacijski tim mališanima nudi pregršt zabave. Mini klub također nudi mogućnost sklapanja novih prijateljstava iz cijeloga svijeta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Gostima odmora na raspolaganju su dječje igralište, stol za stolni tenis, nogometno igralište, teniski teren i bazen. Ako se želite baviti sportom izvan turističkog naselja ili želite razgledati okolicu, bicikli se mogu iznajmiti na pješačkoj udaljenosti. Na jezeru također možete birati između raznih vodenih sportova.

KUPOVINA

U mini marketu pronaći ćete svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve, namirnice i razne potrepštine za kampiranje. Planirate li veću kupnju, preporučamo da potražite u centru, udaljenom 500m, gdje ćete pronaći sve od čega vam srce brže kuca.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

Maksimalno 1 kućni ljubimac (maksimalno 30 kg) dopušten je u određenom smještaju, prijavite se prilikom rezervacije.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 50 km Flughafen

50 km

Kolodvor 9.8 km Bahnhof

9.8 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s jezerom i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Do centra je oko 500 metara.

MJESTO I OKOLICA

Moniga del Garda nalazi se na jugozapadnoj obali jezera Garda. Stara gradska jezgra smještena je na brežuljku na čijem se vrhu nalazi dvorac. Ogromna tvrđava izgrađena je za obranu od Huna. Sada je to idilična stambena četvrt. Noviji dio sela proteže se do jezera. Slikovita luka i duge, primamljive šljunčane plaže tamo čekaju posjetitelje. Ako se ne bojite brda, oko Monige ćete pronaći izvrsne mogućnosti za vožnju biciklom pored maslinika, vinograda, polja i livada. Moniga del Garda također nudi dobru priliku za razgledavanje okolice, kako blizu tako i daleko. Za samo sat vremena možete otići na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak se i do slikovite Venecije može lako doći iz Moniga del Garda. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu je zoološki vrt posvećen zaštiti ugroženih vrsta i među svojim stanovnicima ima nekoliko ugroženih vrsta poput tigrova, leoparda i malih pandi. Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Ručnici 6€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459204

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459204.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina