Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak San Vincenzo

maks.  5   Gosta/Gostiju
34m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
34m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj smještaj pogodan za obitelj nalazi se u turističkom naselju Albatros u Toskani, vrlo velikom ljetovalištu u Italiji. Turističko naselje ima sve što vam je potrebno, što ga čini idealnim za obitelji. Park za odmor ima veliki bazen, a brojni sadržaji čine ovaj kompleks idealnim mjestom za vaš odmor. Osim velikog dječjeg bazena s lagunom i toboganima, kao i bazena, kompleks ima i odlično igralište te mini klub/zabavu za djecu. Zabavni program za tinejdžere i odrasle, širok izbor sportova, kao i restoran, pizzeria, bar i slastičarna također su dostupni. Pješčana plaža idealna je za obitelji s djecom. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi je dostupan u turističkom naselju.

Moderna mobilna kućica hu stay Excellence površine 34 četvorna metra nudi prostor za maksimalno 5 osoba (uključujući 1 dijete do 12 godina). Smještaj ima spavaću sobu s direktnim izlazom na verandu koja je opremljena bračnim krevetom i dječju sobu s dva odvojena kreveta i krevetom na kat. Smještaj ima 2 kupaonice, svaka opremljena umivaonikom, WC-om, sušilom za kosu i tušem. Jedna od dvije kupaonice je direktno dostupna kroz glavnu spavaću sobu i također je opremljena bideom. Dobro opremljena čajna kuhinja u dnevnom boravku ima i aparat za filter kavu i aparat za kavu na kapsule, štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i hladnjak s odjeljkom za led. Prostrani, namješteni i natkriveni prostor za sjedenje s prostorom za odmor i dvije ležaljke poziva vas na opuštanje i druženje dok se djeca mogu opuštati uz bazen i sklapati nova prijateljstva. Klima uređaj, sef i parkirno mjesto već su uključeni u cijenu najma. Posteljina i prvi set ručnika također su uključeni. Po dolasku čeka vas pospremljen krevet. Smještaj je opremljen i plinskim roštiljem, tako da ništa ne stoji na putu večeri uz roštilj s obitelji i prijateljima. Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost iznajmljivanja dječjeg krevetića ili stolice za hranjenje na licu mjesta (oboje rezervirajte prilikom rezervacije). Vrijeme putovanja od talijanske granice je cca 4,5 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolasci i odlasci mogući su svakodnevno tijekom cijele sezone. U periodu od 29. lipnja do 23. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Do pješčane plaže lako se dolazi pješice stazom kroz sjenovitu šumu. Pješčana plaža posebno je pogodna za obitelji s djecom i poziva na gradnju dvoraca od pijeska. To plažu čini idealnim mjestom za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. Spasioci se brinu za sigurnost cijeli dan.

BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju je olimpijski bazen te velika sunčališta s ležaljkama i suncobranima. Za najmlađe je tu kupalište s lagunom, otocima, toboganima i igrama u vodi. Također ima grijani bazen koji se također može natkriti. Pool bar ima veliki, ukusan i raznovrstan jelovnik, a možete malo prezalogajiti ili popiti koktel u hladovini.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Svakodnevno se održavaju turniri u nogometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, vaterpolu i igricama. Tim također organizira tečajeve aerobika, aerobika u vodi i druge tečajeve. Tu je mini klub za djecu i junior klub za starije. Tu su i igralište i avanturistička staza. Vaša će djeca imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama. Cabaret, večeri igara i večeri za goste također se organiziraju svake večeri, nakon čega slijede disko i/ili plesne večeri. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Na raspolaganju su vam višenamjenski tereni (košarka, odbojka, nogomet), stolni tenis i odbojkaško igralište. Tu je i prekrasno igralište za mini golf. Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost najma dječjeg krevetića ili stolice za hranjenje na licu mjesta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom: nogometno igralište, igralište za mali nogomet, odbojku na pijesku, staze za biciklizam, trekking i jogging. Animacija također sastavlja raznovrstan fitness program za svaki dan s istezanjem, aerobikom u vodi i još mnogo toga. Također ima pješčani teren na kojem se može igrati odbojka na pijesku. Dostupni su i najam bicikala i skutera. Možete istražiti prekrasnu regiju biciklom i uživati u prekrasnom pogledu.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština. Također ćete pronaći bazar, trgovinu odjećom sa suvenirnicom, trgovinu duhanom i novinama, bankomat i ljekarnu s lijekovima bez recepta u turističkom parku.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s aparatom za filter kavu i aparatom za kavu na kapsule, štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Turistički park također nudi restoran s otvorenim roštiljem i pizzerijom, take-away, buffet restoran Laguna all you can eat, fast gourmet restoran, brzu zalogajnicu, slastičarnu i dva koktel restorana. barovi.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni u objektu.

POSEBAN

U sezoni do pješčane plaže vozi vlakić. Park za odmor ima stanicu prve pomoći i ormariće.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Fen

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.27 km

0.27 km

Centar grada/mjesta 8.5 km

8.5 km

Zračna luka 92 km Flughafen

92 km

Kolodvor 6.5 km Bahnhof

6.5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se u prekrasnoj Toskani. Područje oko kompleksa ima mnogo toga za ponuditi, ako želite posjetiti talijanski grad na etruščanskoj obali, San Vincenco je dobar izbor. Do San Vincenza ima otprilike 8,5 km. Tamo vas čeka prekrasan stari grad i nekoliko restorana. Ako želite posjetiti otok Elbu, morate voziti samo oko 12,5 km do trajekta.

MJESTO I OKOLICA

San Vincenzo je popularno ljetovalište i nalazi se u prekrasnoj Toskani. Sa svojim dugim pješčanim plažama mjesto je idealno za sunčane dane na plaži za cijelu obitelj. Ako tražite mir i opuštanje, ovo je pravo mjesto za vas. Ovdje možete dugo šetati uz zalazak sunca ili ležerno voziti bicikl. San Vincenzo također ima marinu. U pješačkoj zoni možete lagano šetati pored restorana, butika i trgovina. U okolnim mjestima nalaze se razni restorani, kafići i diskoteke. Zanimljivi gradovi kao što su Pisa, Lucca, Siena i Firenca očekuju vas kao destinacije za jednodnevni izlet. Posjet srednjovjekovnom gradu Volterra svakako se isplati! Acqua Village sa svojim toboganima u Cecina Mare ili rekreacijski i zabavni park “Cavallino Matto” obećavaju ultimativnu zabavu kupanja za cijelu obitelj. Otok Elba i drugi otoci nacionalnog parka arhipelaga, kao što su Capraia, Pianosa, Giglio i Giannutri, dostupni su na jednodnevnom izletu. Il Calidario je dobro opremljen wellness centar s prirodnim izvorom čija je temperatura vode 36°C. Osim vrhunskih vina, vinska cesta nudi priliku upoznati tipične proizvode ovog kraja te kušati karakteristične specijalitete poput maslinovog ulja, meda, sira i salama. Selo na vinskoj cesti je Bibbona, koja je sa svojim prekrasnim stazama kroz šumu idealno mjesto za ljubitelje trekkinga i brdske bicikliste. Poznati Spiagge Bianche u Rosignano-Solvay (bijele plaže) s finim, svijetlim pijeskom i plavim morem udaljeni su samo nekoliko kilometara. Uz obalu se mogu baviti raznim vodenim sportovima, a vjetar koji puše prilično ujednačeno učinio je Vadu jednim od najpopularnijih mjesta za ljubitelje jedrenja, wind i kite surfanja. Secche of Vada, dio mora s vrlo plitkim vodama, privlači ljubitelje ribolova u svako godišnje doba. Prilika za istraživanje podmorja s bogatom florom i faunom i divljenje neočekivanim prirodnim i arheološkim obilježjima koja su ovdje prisutna čine idealno odredište za mnoge ljubitelje ronjenja. Ljubitelji prirode mogu posjetiti avanturistički park Il Giardino Sospeso. Ovdje možete provesti dan u šumi na akrobatskim visećim mostovima između drveća.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459222

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459222.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina