Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rosolina

maks.  6   Gosta/Gostiju
42m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
42m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Središnji i obiteljski apartman nalazi se u rezidenciji Mediterraneo u Rosolini Mare. Kompleks se nalazi u blizini šume i stoga nudi puno mira i tišine. Zahvaljujući središnjem položaju, još uvijek možete brzo stići bilo gdje! Može se koristiti bazen rezidencije. Za samo nekoliko minuta hoda stižete do široke i fine pješčane plaže Rosolina Mare. U neposrednoj blizini nalaze se razni restorani, trgovine i kafići. Plaža je mjesto okupljanja mladih i starih te nudi zabavu, hranu i igrališta.

Udobno uređena kuća za odmor Villetta može primiti maksimalno 6 osoba i sastoji se od dvije etaže. Spavaće sobe i kupaonica su na 1. katu, a roditeljska soba ima mali balkon. Gostima su na raspolaganju spavaća soba s bračnim krevetom i dječja soba s dva odvojena kreveta ili krevetom na kat. Kauč na razvlačenje u dnevnom boravku nudi dva dodatna ležaja. Opremljen je blagovaonom, satelitskom TV (može se iznajmiti) i integriranom kuhinjom. U kuhinji ćete pronaći štednjak, lonce, posuđe, pribor za jelo i hladnjak. Kupaonica se sastoji od tuš kabine, bidea, wc školjke i umivaonika. Klima uređaj je dostupan u nekim apartmanima, molimo naručiti unaprijed prilikom rezervacije. Vrt sa stolom, stolicama i kaminom poziva vas da se opustite u udobnosti. Parkirno mjesto je uključeno u cijenu. Ako putujete s malim djetetom i trebate dječji krevetić, molimo Vas da ga rezervirate prilikom rezervacije. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3,5 sata. Za sezonu 2024. bazen je uključen u cijenu i može se slobodno koristiti. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 1. lipnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 4 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Do lijepe i široke pješčane plaže lako se stiže pješice za samo nekoliko minuta. Tamo je moguće unajmiti ležaljke i suncobrane te koristiti igralište, bar i sportske sadržaje. Ako radije postavite svoj suncobran na besplatnoj plaži, to nije problem! Odmah do kuće nalazi se velika besplatna plaža gdje je to moguće. More je idealno za malu djecu jer je blagog nagiba i stoga im omogućuje igru u plićaku. Osim toga, spasioci svakodnevno brinu o vašoj sigurnosti.

BAZEN

U rezidenciji Vam je na raspolaganju bazen s bazenom za djecu i malim toboganom. Za sezonu 2024. bazen je uključen u cijenu i može se slobodno koristiti. Oko bazena su na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Apartman je vrlo pogodan za obitelji s malom djecom jer je samo nekoliko minuta hoda udaljen od prekrasnih plaža Rosolina Mare. Na plaži se nalaze igrališta, au visokoj sezoni cjelodnevnu zabavu organiziraju animatori. Da biste došli do centra morate planirati samo nekoliko minuta hodanja. Rosolina Mare ima mnogo mogućnosti za kupovinu i vrlo je popularna za večernju šetnju ili uživanje u dobrom sladoledu.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Rosolina Mare je grad u kojem se veliki naglasak stavlja na sportske mogućnosti. Na plažama se možete baviti raznim sportovima. Također ima vrlo lijepe biciklističke i pješačke staze.

KUPOVINA

Trgovine su na pješačkoj udaljenosti.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, loncima, posuđem, priborom za jelo i hladnjakom. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, također imate priliku jesti u nekom od restorana u okolici apartmana. Raznovrsna talijanska kuhinja čeka na vas.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni!

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 76 km Flughafen

76 km

Kolodvor 65 km Bahnhof

65 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Apartman je smješten u središtu turističkog naselja Rosolina Mare. Do plaže se stiže za nekoliko minuta. Iz Rosolina Mare možete posjetiti razne atrakcije ili turistička mjesta. Ukratko, bez obzira što tražite, sve je dostupno na kratke udaljenosti.

MJESTO I OKOLICA

Rosolina Mare nalazi se 40-ak kilometara južno od Venecije na prekrasnoj jadranskoj obali. Rosolina Mare očarava svojim jedinstvenim krajolikom, između mora, borove šume, ušća rijeke Adige i lagune delte rijeke Po. Staništa delte rijeke Pad fascinantno su raznolika, bogata divljim životinjama i rijetkim biljnim vrstama. Između dolina, laguna, dina i močvara upoznat ćete floru i faunu, a sve to čini organizirani ili individualni izlet u deltu rijeke Po nezaboravnim iskustvom. Rosolina Mare također ima veliki izbor trgovina, restorana i slastičarnica. Noćni život s pubovima i uličnim umjetnicima također je ugodan način da završite dan. U središtu se također nalazi široka i obiteljska šetnica i park. Tijekom blagdana organiziraju se brojna kulturna događanja, a ljubitelji morskih izleta mogu ići u ribolov skuše. Rosolina Mare također je idealno polazište za brojne izlete u okolicu. Za kratko vrijeme možete stići do poznatih gradova umjetnosti kao što su Venecija ili Padova. Ili posjetite slikoviti ribarski gradić Chioggia, udaljen samo pola sata. Ne zovu je uzalud Mala Venecija. Jer palače i kanali s brojnim mostovima podsjećaju na Veneciju. Ali stil života Chioggie je mnogo ležerniji. Botanički vrt u idiličnom ribarskom mjestu Porto Caleri na vrhu poluotoka također je apsolutno vrijedan razgleda. Ako više volite dan pun zabave, preporučujemo jednodnevni izlet u zabavni i vodeni park Mirabilandia/Mirabeach (sličan Europaparku plus zabava za plivanje!!!) u Ravenni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459231

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459231.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina