Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Viterbo

maks.  4   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
30m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u turističkom naselju u Kaliforniji i nalazi se u poznatoj i popularnoj regiji Maremma u blizini mjesta Montalto di Marina na samom moru. Svi smještajni objekti u kompleksu okruženi su zelenilom i savršeno su usklađeni s prirodom. Kompleks bazena ima efekt plaže, hidromasažne mlaznice, vodopade, kao i vodene karakteristike i tobogane. Tim iskusnih animatora pratit će vas tijekom vašeg boravka uz raznovrstan zabavni program, tako da su nezaboravni trenuci odmora s obitelji zajamčeni! Gostima su na raspolaganju i razni sportski sadržaji: teniski tereni, boćalište, mali nogomet i streljaštvo. Pješčana, cca 2 ha privatna plaža je stalno održavana i opremljena je suncobranima, ležaljkama, ležaljkama, pedalinama, vodenim toboganima, kanuima, terenima za odbojku na pijesku i samoposlužnim kioskom. Naravno, tu je i igralište te dječji klub (u sezoni) za opuštanje malih gostiju. Restoran vas razmazi regionalnim, ali i međunarodnim i kulinarskim jelima. WIFI je dostupan u kompleksu uz naknadu.

Čvrsto građena 2-sobna kuća Superior Vulci Cottage za 4 osobe (na upit moguće prenapučenost do 5 osoba s djetetom do 3 godine (u putnom krevetiću)) nalazi se uz borovu šumu. Smještaj se sastoji od sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s dva puna kreveta za jednu osobu (mogu se i spojiti), koji preko dana služe kao kauč. Čajna kuhinja ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce i hladnjak s pretincem za led. Kupaonica je opremljena WC školjkom, umivaonikom i tušem. Klima uređaj, posteljina i ručnici su uključeni. 1 suncobran i 2 ležaljke na plaži već su uključeni u cijenu u sezoni (od 2024.). Svaki smještaj ima terasu sa stolom i stolicama na kojoj se možete opustiti dok se djeca mogu zabavljati na igralištu ili uz bazen. Roštiljanje je dopušteno u prostorima za roštiljanje s roštiljem na drveni ugljen. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 5 sati. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno. U periodu od 3. kolovoza do 23. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja. U razdoblju od 6. srpnja do 2. kolovoza 2024. / 24. kolovoza do 6. rujna 2024. minimalni boravak je 4 noći. U periodu od 22. lipnja do 05. srpnja 2024. minimalni boravak je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 2 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Kompleks izravno graniči s lijepom i uređenom privatnom plažom. 1 suncobran i 2 ležaljke na plaži već su uključeni u cijenu u sezoni (2024). Opremljen je suncobranima, ležaljkama, ležaljkama, pedalinama, vodenim sanjkama, kanuima, terenima za odbojku na pijesku i kioskom za samoposluživanje. Tu je i ulazni i izlazni kanal obilježen bovama za one koji posjeduju male čamce.

BAZEN

Područje bazena s efektom plaže pruža raznolikost sa svojim slapovima, vodenim elementima i toboganima. Bazen je jasno središte kompleksa. Iskusni animacijski tim također će vas zabavljati svaki dan u sezoni uz raznolik program.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Bazen i amfiteatar središte su kompleksa i mjesto gdje animatori organiziraju i izvode igre, plesove, predstave i razne priredbe u visokoj sezoni. Mlađim gostima na raspolaganju je i igralište za opuštanje. Tu je i mini klub u kojem će se o vašim mališanima s ljubavlju brinuti iskusni animacijski tim. Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost najma dječjeg krevetića na licu mjesta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svi koji žele održavati formu na odmoru sigurno neće zaobići ovaj sadržaj. Bilo da se radi o igri tenisa ili boćanju, ovdje se za svakoga može pronaći nešto! Gostima je također na raspolaganju igralište za mali nogomet, streličarstvo, divovske dame i stolni tenis. Također je moguće unajmiti bicikle, tako da možete jednostavno istražiti okolicu na dva kotača.

KUPOVINA

Turističko naselje ima vlastiti mini market gdje se možete opskrbiti svakodnevnim artiklima i namirnicama.

UGOSTITELJSTVO

U restoranu možete pojesti brojne specijalitete i pizze te popiti ukusna domaća vina. Možete doručkovati u baru koji se nalazi pored bazena. Na tržištu ćete pronaći mnogo i različitih proizvoda. Mogućnost polupansiona ili punog pansiona u restoranu turističkog naselja.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni u ovom objektu.

POSEBAN

Praonica rublja.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 84.26 km Flughafen Rom - Fiumicino (FCO)

84.26 km

Kolodvor 5 km Bahnhof

5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom.

MJESTO I OKOLICA

Marina di Montalto nalazi se u prekrasnoj regiji Lazio i krase je ogromne borove šume i široke plaže. Mjesto je idealno za opuštanje ili istraživanje prirode u šetnji. Ovdje ćete također pronaći izbor restorana i kafića. Marina di Montalto nudi vam razne trgovine, slastičarne, restorane i prekrasnu šetnicu uz plažu gdje možete uživati u šetnjama s obitelji. Na plaži ćete također pronaći brojne mogućnosti vodenih sportova, što vaš odmor čini avanturističkim. Možete krenuti u duge šetnje, vožnje biciklom i jahanje. U mjestu Marina di Montalto nalazite se na idealnom polazištu za izlete u etruščanska područja, poznate gradove umjetnosti i kulture te srednjovjekovna sela. Na primjer, posjetite iskopine antičkog grada Vulci ili Torre di Montalto. Nekadašnji toranj za promatranje izgrađen za vrijeme pape Pija V. (1566.-1572.) za zaštitu obale. Samo 20 kilometara sjeverno nalazi se Capalbio, gotovo netaknuto srednjovjekovno selo koje nudi prekrasan pogled na okolnu Maremmu. Ali jednodnevni izlet u grad Rim, koji je udaljen samo oko 1,5 sat vožnje automobilom, također je vrlo moguć odavde.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Dječji krevetić 10€p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Wifi 1,50€ prema potrošnji itd. Jedinica/b. Dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459704

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459704.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina