Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cavallino-Treporti

maks.  6   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
32m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj smještaj pogodan za obitelj nalazi se u turističkom naselju Ca'Savio i idealno je mjesto za odmor uz more na obali Cavallino i dobro polazište za izlete brodom do Venecije i otoka u laguni. Srce turističkog kompleksa Ca'Savio je veliki dječji bazen sa šarenim gusarskim brodom i vodenim toboganom. Prostrano kupalište podijeljeno je u dva dijela. Ako želite uživati u miru i tišini posjetite wellness bazene. Kako vam na odmoru ne bi bilo dosadno, ljetovalište ima animacijski tim za odrasle i mini klub/zabavu za najmlađe. Tu je i odlično igralište, mini golf, širok izbor sportova kao i restorani, slastičarna, najam bicikala i supermarket. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi se može koristiti u kompleksu za odmor uz naknadu.

Mobilna kućica Happy Premium moderna je i svijetlo namještena. Smještaj može primiti maksimalno 6 osoba, a sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dvije dječje sobe, svaka s po dva odvojena kreveta. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima plinski štednjak s 4 plamenika, sudoper, pribor za jelo, posuđe, talijanski espresso lonac, lonce za kuhanje i hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje. Kupaonica je opremljena tušem, umivaonikom i WC-om. U nekim mobilnim kućicama WC je odvojen u maloj prostoriji s umivaonikom. Polunatkrivena drvena terasa sa stolom, stolicama i dvije ležaljke poziva na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na bazenu. Klima uređaj, dječji krevetić, visoka stolica i posteljina također su dostupni uz nadoplatu (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Ukoliko želite, možete rezervirati doručak ili polupansion na licu mjesta. Parkirno mjesto je uključeno. U ponudi je električna ploča za roštilj. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće. Za 2024 WIFI 12 €/za 20 sati / Klima uređaj 12 € za 20 sati.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 6. srpnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su srijeda ili subota. U razdoblju od 20. travnja do 4. svibnja 2024. i od 18. svibnja do 31. svibnja 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Odmaralište Ca’Savio smješteno je neposredno uz more i ima gotovo 1 km dugu finu pješčanu plažu. Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Svakodnevno čišćenje plaže i spasilačka služba osiguravaju ugodne i vesele dane kupanja uz more. Možete igrati odbojku na pijesku, unajmiti pedalinu u blizini ili se udobno smjestiti na ležaljku koju ste ponijeli sa sobom. Ako ste zaboravili svoju ležaljku ili suncobran kod kuće, pronaći ćete izbor ležaljki i suncobrana za prodaju na bazaru u turističkom naselju.

BAZEN

Turističko naselje Ca' Savio gostima nudi prostrane bazene za djecu i odrasle u 2 različita dijela turističkog naselja. U bazenima pored restorana djeca se mogu igrati na gusarskom brodu ili na toboganu. Drugi bazen je u borovoj šumi. Ovdje se možete opustiti i ostati u bliskom kontaktu s prirodom. Oba bazena opremljena su spasilačkom službom.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Mini klub organizira dnevni zabavni i zabavni program za djecu od 5 do 12 godina uz nadzor educiranih animatora. Ca'Savio mali gosti mogu, primjerice, sudjelovati u slikarskim natjecanjima, igrati mini golf i stolni nogomet, graditi dvorce od pijeska i igrati se na svježem zraku na posebno uređenim igralištima. Navečer se djeca mogu zabaviti plešući u ritmu glazbe na Baby Danceu (otvorena pozornica) uz vodstvo animacijskog tima. Ima što zadiviti čarobnim i raznolikim nastupima animatorskog tima. U blizini dječjeg kluba nalazi se igralište i dvorci na napuhavanje (uz nadoplatu).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Očekuje vas višesportsko igralište za mali tenis i mali nogomet. Redoviti sportski turniri jačaju prijateljstvo među turistima. Odmjerite snage u stolnom tenisu, odbojci na pijesku ili nogometu. Za mlade (od 12 godina) i odrasle organiziraju se razne aktivnosti kao što su joga, istezanje, aqua aerobik te turniri u boćanju, stolnom tenisu i stolnom nogometu. Posebno djeca jako uživaju igrajući mini golf. U blizini kompleksa nalazi se uređeno igralište za tenis i golf. Moguće je i jahanje.

KUPOVINA

U supermarketu ćete pronaći svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve, neke bezglutenske proizvode i druge namirnice. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama i suvenirima.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i loncima. Na samom trgu pronaći ćete trgovinu mješovitom robom, barove za grickalice i piće te restoran. Tamo možete uživati u tradicionalnim talijanskim specijalitetima poput pizze i tjestenine. Ako biste radije koristili polupansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 50 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 12.73 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

12.73 km

Kolodvor 55 km Bahnhof

55 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje Ca’Savio nalazi se na poluotoku Cavallino-Treporti direktno na obali Jadrana i u blizini venecijanske lagune.

MJESTO I OKOLICA

Cavallino Treporti impresionira svojom sjajnom plažom koja je već deseti put zaredom nagrađena plavom zastavom. Također možete uživati u talijanskim delicijama u raznim restoranima, barovima i slastičarnicama. Još jedan naglasak je da sva hrana dolazi iz Cavallina ili blizu Cavallina i uvijek imate svježe sastojke na svom tanjuru. Istražite velike dine, razne pješačke staze ili pješčanu plažu pješice ili biciklom. Cavallino Treporti također je u zoni bez letova, tako da možete pronaći puno mira i tišine vani bez buke zrakoplova. S Punte Sabbioni možete vidjeti Veneciju koja je nedaleko od poluotoka. Ukrcajte se na brod u Punta Sabbioni i klizite preko mora ravno do Venecije! Čekaju vas sjajni dojmovi i lijepe slike! Nedaleko od poluotoka Cavallino Treporti nalazi se grad umjetnosti Venecija. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Želite li se okušati u kockanju? Zatim preporučamo posjet kasinu u Veneciji. Vodeni park "Aqualandia" puno je više od klasičnog vodenog parka - to je pravi tematski zabavni otok s 26 atrakcija u vodi, uključujući najduži tobogan na svijetu, te iznad vode, uključujući najviši bungee toranj u Europa. Zabavni park za djecu i mlade možete pronaći u "Jesolandiji", koja se također nalazi u Jesolu. Ako volite nešto malo ugodnije, idite u Sealife, koji je također u Jesolu. Ako želite svježe piće nakon opsežan jednodnevni izlet prepun akcije sa svojom djecom Ako se želite počastiti, u Jesolu ćete pronaći brojne noćne izlaske koji će vam očarati noć Ako ste zainteresirani za luke, brodove i ribolov, došli ste na pravo mjesto u Cavallino Treporti! Ovdje postoji nekoliko manjih i većih luka, koje su dobro opremljene i odakle možete krenuti na izlete brodom u svim smjerovima. Bilo pješice, na kotačima ili na vodi, krajolik oko poluotoka je prekrasan i svakako ga treba istražite. Svakog utorka ujutro održava se sjajna tjedna tržnica na Via Fausta u Cavallinu Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi! Od hrane do odjeće – ovdje možete kupovati u odličnoj atmosferi. Italija je poznata po dobroj hrani, u Cavallino Treporti možete uživati u lokalnim specijalitetima koji dolaze izravno iz regije! Ribu, meso i povrće uzgajaju ili nabavljaju lokalni poljoprivrednici, a restorani u okolici ih prerađuju u ukusne delicije!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Klima uređaj 2 € p. Stu.e/b.Dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459730

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459730.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina