Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sirmione

maks.  6   Gosta/Gostiju
33m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
33m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Uređeno turističko naselje s 4 zvjezdice The Garda Village nalazi se direktno na jezeru Garda s vlastitom privatnom plažom u vrlo popularnom gradu Sirmione. Kompleks za odmor ima sve pogodnosti za ugodan obiteljski odmor. Gostima na odmoru na raspolaganju je nekoliko bazena (bazen za odrasle, dječji bazen, jacuzzi/whirlpool i lijena rijeka), kao i restoran, bar, igralište, zabava, mini klub, teniski teren, teren za mini golf, mini market i mnoge druge usluge . Udaljen je oko 3 km od centra Sirmionea, a trgovački centar 1 km. Boravak u ovom turističkom naselju lako se može kombinirati s posjetom nekom od brojnih tematskih parkova kao što su Gardaland, Movieland ili vodeni park Caneva.

Prekrasna mobilna kućica Maxicaravan za do 6 osoba ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dvije spavaće sobe, svaka s po 2 kreveta za jednu osobu. U dnevnom boravku nalazi se dobro opremljena čajna kuhinja s loncima, posuđem, priborom za jelo i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica je opremljena umivaonikom i tušem. WC je odvojen. SAT TV i klima uređaj su uključeni. Ormarići za dragocjenosti mogu se besplatno koristiti na recepciji. Posteljina i ručnici mogu se iznajmiti na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 1,5 sat. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 22. lipnja do 31. kolovoza 2024. godine, dani dolaska i odlaska su srijeda i subota, minimalno trajanje boravka je 7 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Kompleks za odmor ima vlastitu plažu sa šljunčanom i pješčanom plažom. Do ove plaže može se doći kratkom šetnjom. Budući da je postolje blagog nagiba, idealno je za obitelji s malom djecom. Na jezeru ćete pronaći kiosk/bar za snack ili sladoled. Moguć je najam jedrilica, motornih i pedalina te upis u školu surfanja.

BAZEN

Turističko naselje impresionira svojim uređenim bazenima. Prekrasna, osvježavajuća voda privlači mlade i stare na plivanje, kupanje i brčkanje. Gostima su na raspolaganju bazen za odrasle, dječji bazen s raznim vodenim sadržajima, kao i whirlpool/jacuzzi i lijena rijeka. Na rubu bazena nalaze se suncobrani i ležaljke koje možete besplatno koristiti.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Animatorski tim od nedjelje do petka osigurava pregršt zabave za male i velike, au Mini, Junior i Teen klubu nude se razne igre i aktivnosti za djecu i mlade. Mali gosti imaju svoje igralište i igraonicu. Tim profesionalnih animatora na raspolaganju je za zabavu vaše djece igrama i sportskim aktivnostima kao što su nogomet, košarka, odbojka na pijesku i streljaštvo. Svaki tjedan animatorski tim organizira predstavu u kojoj mogu sudjelovati sva djeca. U večernjim satima dnevni mini disko i razne zabavne emisije.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Veselite se sportskim sadržajima kao što su teren za mini golf, teniski i nogometni tereni te streljaštvo. Možete iznajmiti kanue, motorne čamce, vodene skutere i pedaline. Na privatnoj plaži nalazi se i igralište za odbojku na pijesku. U konačnici, sport je snaga turističkog naselja, s 4 teniska terena i 2 višenamjenska terena s modernim i funkcionalnim svlačionicama. Ako želite ići na biciklističku turu, u odmaralištu možete iznajmiti bicikle. Za ljubitelje plesa, animacijski tim nudi svakodnevne sate zumbe i plesa.

KUPOVINA

U mini marketu pronaći ćete svježe voće i povrće, kruh, meso, sir i druge namirnice. Želite li napraviti veće kupnje? Centar grada Sirmione udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od turističkog naselja.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i loncima. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno ih rezervirajte na licu mjesta (prethodna registracija nije potrebna). U raznim barovima u sklopu objekta možete uživati u glazbi uživo i plesu. Pizzeria/restoran s prekrasnim pogledom na jezero nudi švedski stol, tematske večeri i roštilj. Volite li grickati slatkiše ili uživati u osvježavajućem sladoledu, veliki izbor pronaći ćete u Candy Shopu.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 27.89 km Flughafen Verona (VRN)

27.89 km

Kolodvor 7 km Bahnhof

7 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Stari grad Sirmione udaljen je samo 3 km.

MJESTO I OKOLICA

Sirmione se nalazi na južnoj obali jezera Garda. Kopno se proteže uskim i dugim 4 kilometra u Gardsko jezero, čineći posjećeni grad šlagom na torti južne obale Gardskog jezera u pravom smislu te riječi. Prekrasan dvorac s opkopom nalazi se pokraj jedinog mosta, a šareni, romantični stari grad čini vaš odmor iz snova. Sjeverno od starog grada, vrh otoka poziva vas na idiličnu šetnju s očaravajućim pogledom na jezero. Posjetite “Katulove pećine”, ruševine jedne od najvećih rimskih vila na kraju čempresa i maslinika, ili uživajte u boravku u jednoj od modernih termalnih kupki. Sirmione je još od rimskog doba važno lječilište zahvaljujući ljekovitom izvoru Boiola koji sadrži sumpor, a izvire s dna jezera Garda pokraj poluotoka. U četvrti Lugana svaki petak održava se mala, dobro uređena tjedna tržnica s odličnim štandovima s hranom i izvrsnim prehrambenim proizvodima malih poljoprivrednih gospodarstava iz regije. U Colombare di Sirmione možete prošetati tržnicom u ponedjeljak. Za samo 45 minuta vožnje automobilom stižete do Verone sa svojom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Čak možete doći do Verone za samo 20 minuta vožnje vlakom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak se i do slikovite Venecije može lako doći iz Desenzana. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Ali turisti željni mira i tišine također će doći na svoje u području Desenzana. Prekrasan, tipično lombardijski gradić Lonato nalazi se oko šest kilometara zapadno od Desenzana. Ima veličanstvenu baroknu katedralu s moćnom kupolom i visokim gradskim tornjem. S ruševina dvorca “Rocca” smještenih na brežuljku, koji se nadvijaju nad upečatljivom povijesnom gradskom jezgrom, možete uživati u prekrasnom pogledu na brežuljkasti morenski krajolik do jezera. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Dječji krevetić 8€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 5 € po osobi i promjena/b.dolazak se plaća, uključen

Posteljina 6,50 € po osobi i promjena/b.dolazak se plaća uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 459731

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459731.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina