Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kappeln

maks.  8   Gosta/Gostiju
199m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
199m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Vila “SeaSide” nudi čisti užitak odmora i provoda na moru. Vila površine oko 200 četvornih metara nalazi se direktno na vodi na odličnoj lokaciji i južno je okrenuta s velikom terasom za sunčanje. Fantastičan pogled na luku, otvoreno Baltičko more i jedrilice koje njime klize nudi čisti osjećaj odmora. Mala pješčana plaža za kupanje udaljena je samo 100 m od kuće.

Vila "SeaSide" ima ukupno 4 spavaće sobe, od kojih su tri spavaće sobe na gornjem katu i imaju izravan pristup okolnoj krovnoj terasi. Četvrta spavaća soba nalazi se u prizemlju i opremljena je kvalitetnim kaučem na razvlačenje koji se po potrebi može izvući. Ova soba također ima izravan pristup terasi za doručak u prizemlju.

Čim uđete u vilu imate neusporediv pogled na lučki bazen i otvoreno Baltičko more. Uz ulazni prostor s predprostorom nalazi se prostrana, dnevno osvijetljena kupaonica bez barijera s velikom tuš kabinom s kišom, umivaonikom i WC-om.



Nasuprot kupaonice nalazi se gostinjska soba/4. Spavaća soba. Dalje je otvorena kuhinja s velikim kuhinjskim otokom i šankom za doručak, koja je opremljena svim kuhinjskim aparatima i priborom za kuhanje. Pripremati jelo dok gledate kako jedrenjaci dolaze - to je kuhanje s pogledom na more.

Iza šanka za doručak nalazi se prostrani dnevni boravak i blagovaonica sa susjednim kutkom za čitanje i kaminom. Prekrasan blagovaonski stol opremljen je sa 6 udobnih kožnih stolica. Kutna garnitura s dvije fotelje, velika vreća za sjedenje i smart TV omeđuju veliku panoramsku staklenu frontu s kliznim vratima koja vode izravno na veliku terasu okrenutu prema jugu. Terasa je također opremljena udobnim namještajem i suncobranom i graniči direktno s vodom. Naši gosti uživaju u spektakularnom lučkom kinu u vlastitoj ležaljci na plaži.

Uz kuću, s direktnim pristupom kuhinji, nalazi se terasa za doručak zaštićena od vjetra, gdje se ujutro može uživati u kavi na suncu.

U prizemlju se nalazi i pomoćna prostorija s perilicom i sušilicom rublja koja također ima direktan izlaz na terasu.

Stubište vodi na gornju etažu obasjanu svjetlom, gdje se uz tri spavaće sobe s bračnim krevetima nalazi i wellness prostor s finskom saunom, kišnim tušem i sobnim biciklom na raspolaganju našim gostima. Wellness prostor, kao i sve ostale prostorije na katu, ima izravan izlaz na okolnu terasu koja je osunčana cijeli dan. Nakon saune sjednite na terasu u kućnom ogrtaču i uživajte u svježem morskom zraku. Pripadajuća sauna infuzija i plahte za saunu mogu se naručiti izravno prilikom rezervacije.

Velika glavna spavaća soba dizajnirana je tako da dan počinje i završava s pogledom na more. Prostrani prozori i pristup terasi to omogućuju. Također su uključeni garderobni ormar i TV.

Na gornjem katu također se nalazi još jedna kupaonica s dvostrukim umivaonikom, velikom tuš kabinom i WC-om. Našim gostima također je na raspolaganju poseban gostinjski WC s umivaonikom na gornjoj etaži.

Ova vila nudi dovoljno prostora za 8 osoba. Lijepi namještaj, svijetle sobe i, iznad svega, pristup vani iz svih prostorija čine ovu nekretninu draguljem uz more.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
naslonjač za plažu
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj
Blu-ray-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.38 km

1.38 km

Jezero 7.24 km

7.24 km

Mogućnost kupovine 6.24 km

6.24 km

Restoran 1.45 km

1.45 km

Zračna luka 126.06 km Flughafen Hamburg

126.06 km

Kolodvor 19.04 km Bahnhof Suederbrarup

19.04 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru, smješteno na sjeveroistoku Schleswig-Holsteina na poluotoku Schwansen u blizini šarmantnog grada Kappelna, prvorazredna je destinacija za odmor u jednoj od najljepših regija u Njemačkoj. Na površini od preko 150 hektara, nekada vojnoj pomorskoj bazi, stvoreno je jedinstveno turističko naselje s nizom iznimnih kuća za odmor i imanja izravno na Baltičkom moru.

Prirodno okruženje između ušća rijeke i Baltičkog mora čini ljetovalište posebno atraktivnim. Gosti uživaju u pogodnostima poput vlastite privatne plaže, savršene za opuštanje, igru i kupanje. Pješčana plaža s blagim padom nudi dovoljno prostora za opuštanje i idealna je za djecu.

Za svakodnevne potrebe u resortu se nalazi moderan EDEKA market koji nudi bogat izbor namirnica, kućanskih potrepština i regionalnih specijaliteta. Pekara integrirana u tržnicu nudi svježa peciva i doručak, dok prostor bistroa s pogledom na luku poziva na zadržavanje uz kavu, ručak ili vino. Osim toga, talijanski restoran s autohtonom kuhinjom obogaćuje kulinarsku ponudu na lučkoj šetnici.

Aktivni putnici imaju koristi od najma bicikala, koji omogućuju izlete duž Baltičkog mora i Schlei. U južnom dijelu resorta nalazi se s ljubavlju dizajniran avanturistički golf teren. Duž lučkog šetališta nalaze se mali dućani, au luci redovito možete nabaviti svježu ribu izravno iz kutera, kao i opcije za najam kanua i čamaca.

U blizini je plaža Weidefelder s plažom za pse, pivskim vrtom, igralištem i iznajmljivanjem ležaljki, što zaokružuje pomorski štih. Kappeln, atraktivno mjesto s oko 9000 stanovnika, poznato je po turističkoj ponudi, znamenitostima, restoranima i ugodnoj ribarskoj luci. Lako dostupan automobilom ili biciklom, Kappeln nudi dodatne mogućnosti izleta, poput vožnje parobrodom Schleiprincess do svjetionika Schimmelünde.

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru idealno je mjesto za bijeg od svakodnevice i opuštajuće dane na samoj obali mora.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dječji putni krevetić bez posteljine, uključen

Dječja visoka stolica, uključena

Infuzija u sauni, 11,11 € jednokratno

Drva za ogrjev, 13,89 € jednokratno

Paket posteljine Villa SeaSide, 30,56 € po osobi

Kupaći ogrtač S/M, bijelo/crveni, 11,11 € jednokratno

Ogrtač za kupanje L/XL, bijelo/sivo, 11,11 € jednokratno

Cijena najma je bazirana na popunjenosti 6 osoba. Za 7. i 8. osobu naplaćuje se 25,00 eura po osobi/noćenju.

Možete rezervirati paket za pranje rublja za 27,50 eura po osobi. Sastoji se od: namještenog kreveta, plahte za saunu, dva ručnika za tuširanje, dva ručnika za ruke, prostirke za tuširanje i kuhinjske krpe.

Po želji možete rezervirati i kućne ogrtače veličine S/M ili L/XL po cijeni od 10,00 eura,

Drva za ogrjev možete kupiti lokalno za 12,50 eura po kutiji. Trošak struje, vode i grijanja te završno čišćenje uključeni su u dodatne troškove koji iznose 174,00 eura.

Polog od 500,00 eura dospijeva na naplatu, a ostatak uplate bankovnom doznakom na naš račun. Ako je uredno predan na dan odlaska, depozit će biti vraćen u roku od 10 radnih dana. Sve cijene uključuju zakonski PDV važeći na dan usluge

Vila "SeaSide" dio je sjevernog, ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Uvjeti poništenja:

Opće napomene u vezi sa storniranjem


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Mönning

5,0
5 5 5 5 5

Kurze Auszeit mit Freunden

TOP! Wir haben die Tage sehr genossen, es hat uns in der Villa an nichts gefehlt, toller Empfang und tolle Verabschiedung, das Rundumpaket stimmt einfach, vielen lieben Dank!!! Die Doppelkopf-Runde aus Hannover

Karl-Heinz Fink

5,0
5 5 5 5 5

Luxus pur

Alles perfekt.
Lässt nichts zu wünschen übrig.

Heike Konrad

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Auszeit

Ein tolles Haus. Wir haben es genossen, Zeit dort zu verbringen.
Ideal für 3 Paare, Platz satt, traumhafter Blick aus allen Zimmern.
Es fehlt wirklich an Nichts. Top.


kontakt

Tvrtka Meerzeit für Ferien
gospođa S. Hössermann

gospođa S. Hössermann

Dalji smještaji od gospođa S. Hössermann

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Hössermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 460605

Posljednje ažuriranje: 10.01.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/460605.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kappeln» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina