Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Kappeln

maks.  4   Gosta/Gostiju
98m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
98m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Apartman za odmor na Baltičkom moru Deck 2





Fantastičan apartman za odmor “Deck 2” nalazi se na odličnoj lokaciji u Baltičkom odmaralištu Olpenitz i savršen je za nezaboravan odmor na Baltičkom moru. S prostorom za do 4 osobe i veličinom od približno 98 m², apartman nudi dovoljno prostora za obitelji ili prijatelje koji žele provesti opuštajući odmor na Baltičkom moru iu regiji Schlei.





Raspored i oprema



Stan ima prozore od poda do stropa, podno grijanje, 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu sa saunom i otvoreni dnevni boravak/blagovaonu s kaminom i izlazom na balkon koji se proteže oko cijelog stana. Apartman za odmor "Deck 2" prilagođen je obiteljima, tako da se i mališani osjećaju kao kod kuće, a i vaš četveronožni prijatelj ovdje je dobrodošao.





Najbolja lokacija u odmaralištu Olpenitz na Baltičkom moru



S velikog balkona možete uživati u prekrasnom pogledu na Schlei i Baltičko more i završiti dan u miru u ležaljci na plaži. Za vaše svakodnevne potrebe samoposluga s pekarom udaljena je samo 5 minuta hoda, tako da se uvijek možete pobrinuti za sebe. Dvije plaže udaljene su samo 15 minuta hoda i nude vam priliku da se rashladite u Baltičkom moru ili dugo šetate.





Odmor u Olpenitzu:



Odmaralište Ostsee Olpenitz nudi razne aktivnosti i mogućnosti za slobodno vrijeme. Aktivni turisti ovdje će doći na svoje, mjesto ima vlastitu marinu, odlične plaže i širok izbor različitih vodenih sportova kao što su veslanje u stojećem položaju, ribolov ili izleti brodom. Ali postoji i mnogo toga za otkriti daleko od vode, regija Schlei ima mnogo biciklističkih i pješačkih staza koje vode kroz slikoviti krajolik i idilična sela.





Kappeln - jedan od najpopularnijih malih gradova u Njemačkoj



Samo 10 minuta vožnje automobilom nalazi se jedan od najpopularnijih malih gradova u Njemačkoj: Kappeln. Grad ima bogatu povijest i brojne kulturne atrakcije, poput parne željeznice Angeln, muzejske luke ili povijesnog starog grada s lijepim kućama od drvene konstrukcije, izvrsnim trgovinama i restoranima. Ljeti se ui oko Kappelna održavaju mnoga regionalna događanja kao što su dani haringe i lučka tržnica.



Rezervirajte već danas i doživite nezaboravan odmor na Baltičkom moru!





Kuća za odmor dio je novoizgrađenog, ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Imajte na umu da još uvijek može biti građevinskih radova u neposrednoj blizini. Rado ćemo vas obavijestiti o trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje
Terasa
naslonjač za plažu
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica
dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.68 km

1.68 km

Jezero 0.04 km

0.04 km

Mogućnost kupovine 0.28 km

0.28 km

Restoran 0.37 km

0.37 km

Zračna luka 126.02 km Flughafen Hamburg

126.02 km

Kolodvor 17.54 km Bahnhof Suederbrarup

17.54 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješteno na sjeveroistoku Schleswig-Holsteina, na poluotoku Schwansen i u blizini idiličnog grada Kappelna, naše ljetovalište Olpenitz na Baltičkom moru nalazi se u jednoj od najljepših regija za odmor u Njemačkoj.



Posljednjih godina stvoreno je jedinstveno turističko naselje vrhunske klase na površini od više od 150 hektara bivše pomorske baze Olpenitz, koja impresionira svojom raznolikošću posebnih kuća za odmor i iznimnim nekretninama izravno na Baltičkom moru.



Smješteno između ušća mulja i Baltičkog mora, naše odmaralište na Baltičkom moru okruženo je neusporedivom prirodom i opremljeno svime što vaš boravak čini ugodnim i raznolikim tijekom cijele godine. U srcu resorta imamo vlastitu privatnu plažu za naše goste. Ovdje na blagoj pješčanoj plaži ima dovoljno mjesta za mlade i stare za odmor od svakodnevice te za igru i kupanje.



Kako biste imali priliku za spontanu kupovinu tijekom svog odmora, naša moderna EDEKA Hafenkante nudi vrlo dobar izbor namirnica i kućanskih potrepština, kao i odabrane regionalne specijalitete. Osim kruha, peciva i kolača, pekar na tržnici nudi i ukusan doručak. Prostrani dio bistroa s pogledom na lučki bazen poziva vas na šalicu kave, dobar ručak ili jednostavno čašu vina.

Ako nemate vlastiti bicikl sa sobom, ne morate propustiti opsežne ture duž Baltičkog mora ili Schlei. Iznajmljivanje bicikala dostupno je izravno u sklopu objekta.



U južnom dijelu ljetovališta na Baltičkom moru čeka vas pustolovni golf teren na površini od 2.800, koji je dizajniran s velikom pažnjom za detalje i nudi zabavu za mlade i stare. Tijekom opuštene šetnje lučkom šetnicom možete razgledati male trgovine. Neposredno u luci postoji redovna svježa riba izravno iz kutera, iznajmljivanje kanua i čamaca, izleti motornim čamcima koji se mogu rezervirati i naravno spektakularno lučko kino.

Neposredna blizina plaže Weidefelder, s vlastitom plažom za pse, pivskim vrtom, dječjim igralištem, iznajmljivanjem ležaljki za plažu, upotpunjuje doživljaj odmora i nudi morski štih do savršenstva.



Najbliži grad Kappeln je poznato Baltičko more, pivnica i klimatsko lječilište s oko 9.000 stanovnika i nudi mnoge turističke atrakcije za nautičare i one na plaži. Kappeln sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima, trgovinama i udobnom ribarskom lukom uvijek vrijedi posjetiti i udaljen je samo oko 8 minuta vožnje automobilom. Autobusni prijevoz redovito vozi od odmarališta na Baltičkom moru do Kappelna. Do grada je lako doći i biciklom.



Iz luke Kappeln možete krenuti na izlet parobrodom Schleiprincess do svjetionika Schmelzünde. Lijepo iskustvo za cijelu obitelj.

Pobjegnite od svakodnevice i uživajte u najljepšem dobu godine u ljetovalištu Olpenitz na Baltičkom moru uz more za odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paušalni trošak energije Deck2, 2,22 € po noćenju i osobi

Dječji putni krevetić bez posteljine, uključen

Dječja visoka stolica, uključena

Infuzija u sauni, 11,11 € jednokratno

Ručnik za saunu, 5,56 € po osobi

Paket posteljine Deck2, 25 € po osobi

Noćenje na palubi za pse 2, 11,11 € po noći

Kupaći ogrtač S/M, bijelo/crveni, 11,11 € jednokratno

Ogrtač za kupanje L/XL, bijelo/sivo, 11,11 € jednokratno

Cijene su izražene po objektu/noćenju za smještaj do 4 osobe. Kućni ljubimci su dobrodošli i naplaćuju se 10,00 eura/noć.



Možete rezervirati paket za pranje rublja za 22,50 eura po osobi. Sastoji se od: pospremljenog kreveta, dva ručnika za tuširanje, dva ručnika za ruke, prostirke za tuširanje i kuhinjske krpe

Po želji možete rezervirati i ogrtače veličine S/M ili L/XL po cijeni od 10,00 eura.

Drva za ogrjev možete kupiti kod nas na licu mjesta za 12,50 eura po kutiji. Trošak struje, vode i grijanja te završno čišćenje uključeni su u dodatne troškove koji iznose 104,00 eura.

Polog od 200,00 eura dospijeva na naplatu, a ostatak uplate bankovnom doznakom na naš račun. Ako je uredno predan na dan odlaska, depozit će biti vraćen u roku od 10 radnih dana. Sve cijene uključuju zakonski PDV važeći na dan usluge

Kuća za odmor dio je novoizgrađenog, ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Imajte na umu da još uvijek može biti građevinskih radova u neposrednoj blizini. Rado ćemo vas obavijestiti o trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Uvjeti poništenja:

Opće napomene u vezi sa storniranjem


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Rispeter

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben die Ferienwohnung kurzfristig über das verlängerte Maiwochenende gebucht und es hat uns super gefallen. Der Wasserblick zu allen Seiten ist toll und da wir Glück mit dem Wetter hatten, konnten wir die umlaufende Terrasse ausgiebig nutzen. Die Einrichtung hat uns auch sehr gut gefallen und es hat uns auch sonst an nichts gefehlt. Vielen Dank an das Meerzeit-Team, die uns noch so kurzfristig alles hergerichtet haben.

Kröninger

5,0
5 5 5 5 5

Wir (2 Erwachsene ,2 Kinder) haben schon öfter unseren Urlaub im ORO verbracht. Diesmal waren wir auf der Suche nach einer besonderen Ausstattung und haben diese im Deck2 gefunden. Die Farbgestaltung ist etwas ganz besonderes und hebt sich von den anderen Ferienwohnungen deutlich ab. Auch die tolle Sauna hat uns gut gefallen. Die Lage war für uns auch ausschlaggebend (direkt am Wasser, Nähe zum Kinderspielplatz und zu Edeka). Wir empfehlen das Deck2 auf jeden Fall weiter und kommen bestimmt mal wieder:-)


kontakt

Tvrtka Meerzeit für Ferien
gospođa S. Hössermann

gospođa S. Hössermann

Dalji smještaji od gospođa S. Hössermann

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Hössermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 460606

Posljednje ažuriranje: 10.01.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/460606.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Kappeln» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina