Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Uz Jezero

Aurich Tannenhausen Sjeverno more Istočna Frizija

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Naša kuća za odmor uz jezero nudi vam prostor za do 6 osoba na ukupnoj stambenoj površini od gotovo 80 četvornih metara.



Opremljen je sa:

• bogato opremljen dnevni boravak s kuhinjom u prizemlju

• dvije spavaće sobe sa po 3 ležaja na gornjem katu

• Prostrana kupaonica s tušem i WC-om u prizemlju

• WC u potkrovlju

• Dovoljno prostora za pohranu

• Bicikli u spremištu za alat

• TV sa satelitskim sustavom i stereo

• Terasa s vrtnom garniturom i roštiljem

• Parkirno mjesto

• Kuća za odmor ima brvnaru u koju se možete povući

• Na zahtjev Vam možemo osigurati posteljinu i ručnike.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Kolodvor 24 km Norden

24 km

Izlaz s autoceste 23 km Riepe

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Okolina



Grad Tannenhausen udaljen je samo oko 6 kilometara od okružnog grada Auricha i samo oko 20 minuta vožnje automobilom od obale Sjevernog mora.

Iz Tannenhausena se u kratkom vremenu može doći do svih znamenitosti Istočne Frizije.

U neposrednoj blizini u smjeru sjevera naći ćete najveće uzdignuto močvarno jezero u Njemačkoj - Vječno more - usred uzdignutog močvarnog krajolika od 400 hektara pronaći ćete jedinstveni prirodni krajolik kod nas u Istočnoj Friziji, koji je jedan rijetkih krajolika koji su ostali u izvornom obliku.





Mogućnosti kupanja

Jezero za kupanje u Aurich-Tannenhausenu graniči izravno s našom kućom za odmor. Do plaže možete prošetati za manje od 5 minuta. Jezero se nalazi u rekreacijskom području Tannenhausen. Jezero nudi dugu pješčanu plažu s vrlo velikim travnjakom. Njime teku podzemne vode, nema zemljani ulaz ni izlaz. Zbog bijele šljunčane plaže, mještani je u šali zovu "Rimini Istočna Frizija". Jezero je godinama imalo certifikat vode najbolje kvalitete. Operaciju kupanja prati DLRG. ADAC i televizijski časopis TV Hören und Sehen uvrstili su jezero za kupanje među 50 najboljih jezera za kupanje u Njemačkoj. Jezero je idealno i za kupanje s djecom. Odvojeno je područje za neplivače dubine 1,5 metar i zone blagog nagiba obale. Tu je i tobogan, igralište i igračke za vodu koje možete posuditi. Osim kioska, na jezeru postoji i čamac, bicikl i najam ležaljki. U kiosku na samom jezeru posjetitelji će pronaći priliku zadržati se uz kavu, cappuccino ili hladno piće s pogledom na jezero, a mjesto ćete pronaći i vi, naši gosti koji svoj odmor provodite na jezeru za kupanje. , bilo unutra ili vani, uzeti mali jelovnik.

Ribolov



Tannenhausener See ima ukupnu veličinu od oko 0,2 četvornih kilometara s dubinom do 20 metara. Za ribolovce postoje određena područja za ribolov. Nalaze se na pješačkoj udaljenosti od oko 100 m od naše kuće za odmor. Ovdje možete prvenstveno loviti jegulju, smuđa, deveriku, štuku, šarana, linjaka i smuđa. Potrebne ulaznice za goste mogu se kupiti u različitim uredima za izdavanje. Kao naši gosti imate prednost da Vam, ukoliko želite, možemo unaprijed ishoditi ribolovnu dozvolu. Za to je, međutim, tada potrebno da nam uz povrat ugovora o najmu pošaljete presliku svoje "ribolovne potvrde". Ako vam i dalje treba oprema za ribolov na licu mjesta, možete je kupiti u specijaliziranim trgovinama u Aurichu (3 km) ili Moordorfu (6 km). U našoj kući za odmor nalazi se i vodena karta s ostalim ribolovnim vodama u blizini. Ukoliko ste zainteresirani za ribolovnu turu na Sjevernom moru (na skuše), rado ćemo Vam dati potrebne informacije ili Vas prijaviti za eventualnu turu. Međutim, mjesta na nožu za pecanje dostupna su samo u ograničenoj mjeri. Ovaj takozvani lov na skuše obično se odvija vikendom. Naravno, rado ćemo vam objasniti više detalja na zahtjev.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 10 %
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Plaća se jednokratna naknada od 10€ po osobi za cijeli rezervirani period za posteljinu i ručnike

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

U ljeto 2016. na jezeru za kupanje Tannenhausen izgrađen je jedan od najmodernijih objekata za skijanje na vodi i wakeboard u sjevernoj Njemačkoj. Wakeboarding predstavlja lifestyle, sport i aciton! Jedinstvena igra tehnologije, sporta i zabave u slobodno vrijeme.

Ljeto nikad nije dosadno na jezeru za kupanje Tannenhausen. Igralište za odbojku na pijesku i nogomet na pijesku, kao i staze za plivanje od 50 metara nude obilje prostora za vježbanje. Plaža za kupanje koju nadzire DLRG poziva vas da se opustite, a SUP, najam pedalina i jet golf dostupni su na licu mjesta uz naknadu.

Terasa za promatranje i beach club osiguravaju opuštenu atmosferu i pravi "osjećaj plaže". NOVO u 2021.: AQUAPARK, ogromna vodena zabava za cijelu obitelj! Skočite s do 3,50 m visokih tornjeva za ronjenje, neka vas zračni jastuk katapultira kroz zrak, penjite se na uzbudljive tornjeve za penjanje, spuštajte se niz velike tobogane u kristalno čistu vodu, održavajte ravnotežu , zaljuljajte se ili skočite u vodu na velikom vodenom trampolinu: veliki i mali sudionici mogu doživjeti uzbudljiv dan u jezeru za kupanje Tannenhausen u plutajućem vodenom parku.- Najveći plutajući vodeni park u Istočnoj Friziji.- Rodeo Splash u plitkoj vodi za mališani.- Različite rute i razine težine, također za one sa sportskim ambicijama.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.03.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2022

Reinhard P. iz/od Bottrop

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

nadmašio očekivanja.

Ostali smo 1 tjedan u prekrasnoj i potpuno opremljenoj kući za odmor. A neće biti ni zadnji put. Nismo ništa pecali, ali smo našli dosta gljiva. Domaćini su jako, jako dragi ljudi, samo kažem da se vidimo sljedeći put.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2021

Lieselotte D. iz/od Meerbusch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Eine schöne Woche

Wir waren gerade 1 Woche im Ferienhaus von Familie Janssen. Wir haben es sehr genossen. Da wir öfter in Aurich sind ( die Kinder wohnen dort ) haben wir auch schon andere Unterkünfte kennengelernt. Diese Unterkunft seht mit an oberster Stelle. Von dort aus kann man sehr schöne Fahrradtouren machen. Und für die Fahrräder steht ein kleiner Schuppen zur Verfügung. Die Familie Janssen hat uns besucht und es war schön Sie kennenzulernen. Auch die nähe zum Badesee ist super, da kann man morgens schon mal ein Spaziergang um den See machen. Gerne kommen wir nochmal wieder .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Joachim S. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub von 3 Wochen am Stück genossen. Wir können das Ferienhaus wirklich nur empfehlen. Das Preisleistungsverhältnis ist nicht zu Topen. Wir fühlen uns hier wohl und kommen immer wieder gern hier hin. Sollte mal nicht etwas vorhanden sein, einfach den Vermieter bescheid geben und dann wir er dieses zur befriedenheit erledigen. Und so sollte der Urlaub auch sein.
Suchen sie erholsamen Urlaub? Dann hier.

Wir sagen bis bald mal wieder. J.u.P

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2020

Peggy.u.Jochen S. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub

Hallo Fam Janssen,
Wir haben uns wieder einmal sehr gefreut kurzfristig bei Euch Urlaub gemacht zu haben. Und wir freuen uns sehr auf den diesjährigen Sommerurlaub. Wir kommen einfach sehr, sehr gerne zu Euch. Es ist einfach Erholung pur wenn man bei Euch ist. Liebe grüße P.u.J

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2019

Peggy S. iz/od 58091 Hagen

5,0
5 5 5 5

Peggy.u.Jochen aus Hagen

Wir haben eine schöne Woche gehabt. Aber das haben wir immer wenn wir bei Helmut sind. Das Haus wurde Super toll neu eingerichtet. Treppe, Sofa, Makise. Das hat uns sehr gefreut. Und das tollste? Ab ende des Jahres gibts auch hier Wlan. Wir kommen auf jedenfall wieder. Lg Peggy und Jochen

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Heidi und Volker R. iz/od Göttingen

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Tolles Ferienhaus in ruhiger Lage mit sehr guter Ausstattung. Informationen über die Umgebung erhielten wir von der sehr netten Familie Janssen. Wir und unser Hund haben uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2018

Renate und Franz iz/od Ahlen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor

Ovdje smo proveli vrlo lijep odmor. Kuća je apsolutno vrhunski opremljena i vrlo čista. Osjećali smo se dobro u obitelji Janssen. Tako da smo dobili mnogo savjeta o tome što učiniti u neposrednoj blizini. Ali jako nam se svidio i sam kompleks s vlastitom plažom za kupanje, stazom za skijanje na vodi i plažom za pse. Naš pas je tamo naučio plivati. ;-)
Zaključak: Rado bismo se opet vratili :-)

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2018

Joachim iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5

Einmalig

Wir waren schon oft bei Fam. Janssen zu Gast. Würden auch immer wieder Buchen. Das Haus ist einfach Super. Hier hat man seine Ruhe und kann seinen Urlaub voll genießen. Die Vermieter sind einfach Top. Wir freuen uns schon auf den Sommer wieder da zu sein.
Lg Fam. J.S

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži

siječanj 2018

Silvia G. iz/od 24837 Schleswig

4,7
3.5 5 5 5

Einfach Super

Man fühlt sich dort sehr wohl und die Vermieter sind sehr nett
Ich komme sehr gerne wieder

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2017

Olaf W. iz/od 44807 Bochum

4,8
4 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir waren von dem Haus sehr begeistert.Es ist in einem sehr guten Zustand.Es ist sehr gut ausgestattet das einzige was uns gefehlt hat war eine Waschmaschine.Die Wendeltreppe ist sehr eng und gewöhnungsbedürftig.Die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit.Wir freuen uns auf den nächsten Urlaub im Haus am See

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2017

Sabine R. iz/od Solingen

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Hier findet man alles, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt.

Das Haus ist sehr gepflegt, sauber und gemütlich. Gute Ausstattung in der Küche, das Badezimmer toll eingerichtet.

Der Vermieter ist sympathisch, freundlich und hilfsbereit.

Auch unser Hund hat sich dort wohl gefühlt.

Nur die Treppe ins OG ist gewöhnungsbedürftig.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2017

Holger F. iz/od 42929 Wermelskirchen

4,8
4 5 5 5

Tolles Haus für wenig Geld

Wir hatten sehr schöne Urlaubstage in einem gut eingerichteten Ferienhaus.
Incl. Spülmaschine,Grill und Fahrräder.Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Zum Abkühlen ist der Tannenhäuser Badesee mit Wasserskianlage direkt um die Ecke und der Hundestrand mit Agilitie in Nessmersiel in 15min.mit dem Auto erreichbar.
Sehr nette Vermieter.Allein die enge Wendeltreppe war etwas gewöhnungsbedürftig.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2017

Rolf Dieter S. iz/od 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub pur

Ich habe dieses Ferienhaus vor Jahren in einer Angelzeitschrift entdeckt, den Vermieter kontaktiert und nach einem längeren Gespräch sofort gebucht. Wir fahren nun schon 10 Jahre immer wieder dorthin um Urlaub zu machen, denn dort sind auch Hunde herzlich willkommen.
Das Ferienhaus befindet sich in der Nähe von einem Badesee, wo es auch einen extra abgeteilten Hundestrand gibt. Mit dem Auto erreicht man Einkaufsmöglichkeiten innerhalb von 15 Minuten, es kommt natürlich immer darauf an wo man hinfährt. Aurich erreicht man mit dem Auto z.B. schon in 5 Minuten.
Das Ferienhaus ist immer sauber, ordentlich, gepflegt und gut ausgestattet. Sollte aber doch mal was fehlen oder defekt sein, ist es nur ein Anruf und Familie Janssen kümmert sich um Ersatz.
Familie Janssen sind sehr herzliche Vermieter und das Ferienhaus ist sehr empfehlenswert.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2017

Yvonne S. iz/od 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus und ganz liebe herzliche Vermieter

Das Haus hat eine super lage, toller Badesee in unmittelbarer Nähe - keine 5 Minuten zu Fuß. An diesem Badesee gibt es auch einen extra abgeteilten Hundestrand. Mit dem Auto erreicht man in ca 10 Minuten verschiedene Einkaufsmöglichkeiten. Das “Örtchen“ Esens hat einen ganz persönlichen Charme und ist ein Ausflug wert.
Über die Ausstattung des Hauses kann man sich in keinster Weise beschweren, selbst wenn mal etwas fehlen sollte oder defekt ist kümmern sich die Vermieter direkt um Ersatz - dies ist ja nicht überall so...
Meine Eltern fahren jedes Jahr dorthin und das sagt ja schon einiges aus. Ich fahre auch immer wieder gerne nach Tannenhausen und kann es nur weiter empfehlen!!!!
Also, wer einen schönen Urlaub in Ostfriesland machen möchte sollte auf jeden Fall bei der Familie Janssen buchen...

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin H. Janssen

gospodin H. Janssen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 101021

Posljednje ažuriranje: 19.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/101021.htm


«Vikendica Uz Jezero» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina