Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Cascina Borchina cijela kuća FINCA

Lago Maggiore Italija Lombardija

maks.  4   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
105m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 04.05 do 11.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 04.05 do 11.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ono što je počelo kao projekt srce sad je s ljubavlju „Cascina Borchina” ekskluzivni seosko imanje u slikovit lokaciji s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore, prvo otvaranje travnja 2017.
Ambijent je ekskluzivno i blizu prirodi, to uskladiti vrlo poziva za potrebe nekoliko gostiju.
To je neopisiv, gotovo čarobno svojstvo s lijepim kamenim zidovima i vrtovima koji obećavaju apsolutni mir i transformirati boravak u prekrasnom odmoru. Omiljeni ljubitelja prirode u idiličnom mjestu.

Cascina Borchina nudi nekoliko apartmana:

- cijela kuća (Finca), na dvije etaže
je ovaj oglas

- jedan stan A (slanom vodom)
- studio (Violetta)
- studio (Falco)

Svi apartmani imaju prekrasan pogled na jezero Maggiore.

Vi ste gost u „La Finca”, feudalni kamena kuća s privatnim vrtom, travnjakom, pergola i vanjski tuš. Ova mala oaza također ima dvije privatne terase direktno u kuću, ovdje ili u privatnom vrtu možete uživati ​​u nezaboravnom zalasku sunca i pogled na jezero Maggiore. Unutrašnjost Finca ostavlja ništa da se željeni. Objekt ima u prizemlju veliki dnevni blagovaonicu, sa pogledom na jezero Maggiore i parka, kamene podove, antikni ormar i sjedala za četiri osobe. Veliki solidan stol drvo za blagovanje sa 6 udobnih drvene stolice. Kvalitetan kuhinja je opremljena hladnjakom, zamrzivači, 5 plinske ploče za kuhanje, konvekcija pećnica, perilica suđa, aparat za kavu, toster dovoljno posuđe, čaše i pribor za jelo i posuđe. Prostor za odjeću i mali radni stol s internet priključkom, ako gewü kupaonica je sve mramora, kamena i mramora tuš umivaonik.

Na katu je druga kupaona s kamenim tušem i kamenim sudoperom, dvokrevetne sobe i ormara i drugog velike spavaće sobe s garderobnim ormarima i velikom sunčanom terasom s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore. S terase se pruža sjedenje i Cijela kuća je vrlo udobna i uređena s posebnim naglaskom na detalje.
U cijeloj kući Podovi od kamena, neki prirodni kamen na zidovima daju određenu nostalgiju i čine ovaj stan u ugodnom i romantičnom dragulj. Imate od zore do sumraka suncu.
SAT TV njemačkom jeziku televizijskih programa,
Posteljina, struja, voda, plin, te su uključeni u cijenu.
Ako želite, ručnih i ručnicima visoke kvalitete, Bežični (10 eura).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 70 km Malpensa Meiland

70 km

Kolodvor 5 km Maccagno

5 km

Izlaz s autoceste 40 km

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Više informacija i naš „povijest”.

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, je od Finca Cascina Borchina stvarnosti i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelj, s prvim otvaranjem travnja 2017.

Finca Cascina Borchina je na brežuljku i pruža zadivljujući pogled na jezero Maggiore i riječima, to je zaista teško opisati. Iz tog razloga, imamo brojne fotografije napravljene (sve naše farme, a ne stavova), tako da imate neke ideje o našim pogledima i kopnenih stvorenja, ali to je samo dio onoga što nudimo. Mi uvjeravam vas da je puno ljepše u „prirodi” još!

materijali

Ono što razlikuje struktura je nesumnjivo pozornost na detalje i izbor materijala. Tijekom godina smo se uvijek trudili stvoriti elegantan i sofisticiran okoliš, ali u isto vrijeme seljački, za povezivanje s prirodom. Vanjski zidovi kuće u potpunosti su izrađeni od kamena, gnajs, cigle i granita, a podovi su (i vanjski i unutarnji), isključivo u mramoru, lave, travertina, škriljevac i kamena. Pokušali smo koristiti koliko god je to moguće, održivih materijala, kao što su ekološke cement za izgradnju i recikliranog drveta namještaj u apartmanima, ali i zidova i zidova za održavanje stari prethodno postojeće farmu, iz poštovanja prema drevnoj tradiciji. Pokušali smo ne bi se izbjeglo ekoloških materijala i radije drvo i kamen se koristi stvaranje biljnih kreveta oko kuće kako bi se olakšalo uklapanje u okolni vegetacije. Iako smo u sredini šume, Cascina Borchina je okružen drevnim stijenama i kamenim zidovima, koji se koristi u povijesti uzgoj voća biljaka i vina. Danas imamo limuna stabala, trava kaktusi, divlja trešnja, hrast i lješnjaka, kesten i glog.

okolina

Cascina Borchina doslovno okružen usred prirode i šumskih putova, iako smo lako dostupna automobilom. Za one koji žele provesti opuštajući odmor na odmor bliski kontakt za uživanje s prirodom Cascina Borchina idealan. Iz tog razloga, mi dobrodošli, sportaše i ljubitelje joge, Moutainbikker, planinari, parovi u potrazi za romantiku, ali i obitelji i prijatelje koji žele ljetovati zajedno.

Cascina Borchina je dobrodošao, ali ne i za malu djecu preporučiti svakome jer postoji mnogo zidovi i stepenice u vrt.

Je značajna činjenica da ne postoje druge kuće u blizini Cascina Borchina, čuje i ne vidi automobile samo gosti.

Ukratko?

To je izuzetno teško Cascina Borchina na naljepnici:

Vjerujemo da je seljački, ali orijentalni stil, moderan i miran do sada, ali ne i melankolije. Za nas, to je jednostavno doma i sve što želite uživati ​​u svom Ausszeit. Želja nam je da provedete nezaboravno mjesto svoj poseban odmor


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 38 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ekskluzivni ambijent, Finca s DREAM LAKE, kurije, mirno + prirodnom, iako smo lako dostupna automobilom.

Uvjeti poništenja:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

ostale informacije:

Cascina Borchina se može doći autom za oko 10 minuta od Maccagno i plaža (oko 3,5 km od brda). Morate ići gore oko pet minuta na brdu prema Campagnano. Čak i prije nego Campagnano pretvoriti u makadamskoj cesti. Šuma se ne može voziti s niskim jahanje sportskog automobila. U „normalnim” automobila, nema problema.

Maccagno je poznato odredište za odmor od ranog proljeća do kasne jeseni, zbog blizine granice sa Švicarskom (6 km). Maccagno je gradić na jezeru Maggiore, koji nudi puno: slobodnih penjača u svako godišnje doba izravno na stijenama uz jezera, šetnje i biciklizam (cestovni bicikl i mountain bike) i poznatu tržnicu u Luino u srijedu (oko 5 km) .Možete posjetiti muzej suvremene umjetnosti, duge šetnje na jezeru da, plivanje, veslanje, pedaline, odbojka na pijesku, tenis, ići van (direktno u jezero) jesti ili u dobrim restoranima i pizzerijama .. najbliži restoran udaljen je 1,5 entfert km od Finca. U proljeće, ljeto i jesen Maccagno nudi odlasci brodom u Stresa, Cannobbio, Locarno i Borromean otocima i mnogim drugim lijepim mjestima.

Tijekom jeseni sezone Cascina Borchina je idealna kupovina za duge šetnje i šetnje za slobodne penjače, ali iu gradovima i posjeta. Automobilom: Lugano (Švicarska) je samo 35 minuta Locarno (Švicarska) 30 minuta u Milano oko 1:20 u automobilu ili vlakom, jezeru Como, oko 1 sat i 15 minuta.

U blizini Luganu postoji i Outlett s više od 80 trgovina, koji je otvoren tijekom cijele godine.

Maccagno ima pošta, ljekarna, banka i supermarket, praonica rublja i servis auto-sharing, nekoliko dobro razvijene penjanje zidinama za slobodne penjače.

Skijanje: Mali, ali vrlo fino skijališta na Monte Ceneri iznad Lugano se nalazi samo 35 minuta vožnje od Finca. Visoke alpskih skijališta u Valle d'Aosta, kao što su prekrasne područje oko Monte Rosa, Cervinia u podnožju Matterhorn ili Courmayeur na južnoj strani Mont Blanc se može doći vrlo lako dostupna od autoputa oko 2 1/2 sata vremena vožnje. To vrijedi čak i za jednodnevni izlet!

Golf: Naša prekrasna kuće za odmor je idealno odredište za lakom golfers. Časni golf klub Lugano se nalazi samo 25 minuta vožnje u malom gradu Magliaso direktno na jezeru Lugano. Golf klub u blizini jezera Varese je lako doći u oko 45 minuta vožnje automobilom. „Le Golf skakavac” osmislio je Jack Niklaus kao prekrasan zeleni vrt. 18-rupu golf je remek-djelo s amfiteatar, bunkera, terase, bare, dolinama i brdima. Sve se podudaraju međusobno, naravno, je izazov za bilo golfer, prisiljavajući ga toliko vještine i sposobnosti iz. Kompleks uključuje niz vožnje sa 18 pokrivenih Tees, dva putting green, pitching zelena, klupske kuće sa svlačionicama, potpuno opremljen pro shop; Hotelski kompleks sa zatvorenim bazenom i fitness centar, soba za sastanke i dovoljno parking. Mjesto je otvoren tijekom cijele godine (osim 01. siječnja i 15. kolovoza).

Lijepo mjesto za (ne) uzbudljiv odmor!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2023

Markus S. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Senzacionalno i opuštajuće

Bettina i Andrea vrlo su ugodni i osobni domaćini. Odmah smo se osjećali ugodno. Mali ansambl od samo 4 stana. Lokacija je prekrasna. Finca nudi puno privatnosti. Oprema perfektna. Mjesto za opuštanje daleko od uobičajenih ruta na jezeru Maggiore.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

rujan 2022

Susann R. iz/od 04683 Belgershain

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

čarobno svojstvo - vrijeme za san

Od prvog trenutka bili smo očarani - ambijentom kuće i brojnim dragim detaljima, kao i spektakularnim pogledom na Lago. Naša su očekivanja bila više nego premašena. Slike samo daju predodžbu koliko je zapravo lijep! Veliko hvala našim ljubaznim domaćinima koji su stvorili ovo utočište!!! Osjećali smo se vrlo ugodno i mogli smo se opustiti tjedan dana. Auto nam gotovo nije trebao i područje smo puno istraživali pješice. Nakon otprilike pola sata stižete do lijepog gradića Maccagno i odličnog kupališta kakvo se rijetko nalazi na jezeru Maggiore. Rastanak nam je jako teško pao i već sanjamo sljedeći put..........

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

svibanj 2022

Ulrich B. iz/od Niedernhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor u klasi za sebe!

Čim smo stigli, bili smo fascinirani fantastičnom lokacijom i prekrasnim pogledom na jezero i planine.
Kuća je uređena u rustikalnom stilu i opremljena je vrlo vrijednim materijalima. Prostorije su udobne, ugodne, vrlo čiste i namještene s velikom pažnjom na detalje. Možete osjetiti osobni dodir i odmah se osjećati dobrodošli. Slike ne mogu opisati koliko je lokacija i osjećaj fantastičan. Spektakularan pogled s terase, dnevni boravak i spavaća soba još su impresivniji u stvarnosti nego na fotografijama.
Kontakt s domaćinima koji se u pozadini uvijek brinu da se njihovi gosti osjećaju ugodno je apsolutno izvanredan. Bettina i Andrea žive u susjedstvu i vrlo su ugodni domaćini koji poštuju privatnost svojih gostiju, ali su dostupni za sva pitanja i probleme.
Sveukupno gledano, finca ne ostavlja ništa nepoželjno. Ovdje je stvoreno nešto zaista posebno, što zaslužuje naše priznanje i poštovanje!!!
Pa ako želite mir, puno prostora, lijep ambijent i prekrasan pogled, pa nešto
- Jedinstveno - traži, ovdje je našao pravu stvar.
Sigurno ćemo se vratiti, pogotovo jer smo se nakon samo nekoliko dana navikli na doduše prilično avanturistički put do ovdje.
Veliko hvala našim domaćinima Bettini i Andrei, koji su nam ponudili ne samo ovaj prekrasan smještaj, već i izvrsno domaće organsko vino, u kojem smo mogli uživati na kraju dana na terasi u prekrasnom svjetlu fenjera.

Trenuci sreće su kratki, ali se zauvijek pamte!!!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2022

Rainer S. iz/od Herbolzheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proljetni boravak

...probuditi se ujutro s pogledom na jezero Maggiore i navečer se oprostiti sa svjetlima u snu je neusporedivo.
Fotografije točno odgovaraju onome što zapravo nalazite.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2021

Stefanie H. iz/od Maccagnio

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Opuštajući odmor s pogledom iz snova

Proveli smo vrlo opuštajući odmor u kući za odmor La Finca. Kuća za odmor ima fantastičan pogled na jezero Maggiore, vrlo je tiha i ima pješačke staze odmah ispred ulaznih vrata. Vikendica je bila vrlo čista i vrlo dobro opremljena. Kuhinja nije ostavila ništa što želite, tu su dvije prekrasne kupaonice i spavaće sobe također su učinile da se osjećate kao kod kuće.
Domaćini su bili od velike pomoći i uvijek otvoreni za savjete i pitanja.

srpanj 2021

Corinna M. iz/od Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Prekrasna tiha oaza s fantastičnim pogledom na jezero Maggiore

Vrlo tiho, lijepo imanje iznad sela Maccagno sa svoja 4 velika rustikosa, ogromnom dobro održavanom livadom s loncima začinskog bilja, stablima limuna i fantastičnim pogledom na jezero Maggiore doista je idila. Možete se opustiti, opustiti i uživati u s ljubavlju dizajniranim, čistim i novonamještenim apartmanima. Bettina i Andrea su vrlo prijateljske, tople, uslužne, ali suzdržane gazdarice koje također žive odvojeno u svom rustiku na imanju. Možete reći da su obojica autentično renovirali ovu nekretninu s pripadajućim zgradama s puno ljubavi i strasti. Lokacija je također idealna za izlete i planinarenje. Sigurno ćemo se vratiti! (Bilo nas je troje koje smo putovali kao obitelj)

lipanj 2021

Jürgen D. iz/od Zweibrücken

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Anwesen

Wir waren. im Juni für 1 Woche in der "Finca".
Nach unserer Ankunft waren wir absolut begeistert! Wir wurden sehr herzlich von Andrea
und Bettina empfangen. Unsere Unterkunft und vor allem die Lage und Aussicht haben uns
total begeistert. Der Blick auf den Lago Maggiore ist fantastisch. Man kann sich nicht satt sehen.
Das Haus selbst ist sehr geschmackvoll mit teilweise antiken Möbeln und modernen Bädern
eingerichtet. Wir fanden alles vor was für einen schönen Aufenthalt notwendig war.
Bettina und Andrea sind tolle Gastgeber, die hier in sicherlich mühevoller Arbeit ein kleines
Paradies geschaffen haben. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Wir können Cascina Borchina uneingeschränkt empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2020

Waldemar, Diana, Julia, Sophia F. iz/od Witten

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zauberhafte Auszeit

Bettina und Andrea nehmen uns mit viel Herzenswärme auf. Wir fühlten uns sofort wie zu Hause und konnten uns frei auf dem Grundstück bewegen. Die Lage und die Aussicht sind unverwechselbar schön. Das Haus ist sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Die Terrasse ist schön möbliert. Hier konnten wir dem Alltag entfliehen und uns pudelwohl fühlen. Wir erhielten Tips für Ausflüge und Restaurants in der Nähe. Ein besonderer Höhepunkt war im Herbst, das wir im angrenzenden Wald Kastanien selbst gesammelt haben. Andrea hat dann Abends ein Feuer gemacht und die Kastanien gegrillt. Bettina machte für uns einen leckeren Rotwein auf und wir standen gesellig beisammen.
Dies war der zweite Aufenthalt an diesem schönen Ort. Ich gehe davon aus der wir nicht das letzte Mal dort waren. Auch im Frühling ist es sehr schön.

Preporučeno za: Romantični odmor

rujan 2020

Claudia H. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5

Einzigartiges, traumhaftes Ferienhaus!!!

Diese Unterkunft ist absolut traumhaft!
Unser Ferienhaus, La Finca, bestach schon beim Eintreten durch die hochwertigen Materialien, die Sauberkeit und die mit viel Liebe zum Detail ausgesuchte Möblierung und Dekoration! Die sonnige Terrasse gibt einen einmaligen Blick auf den Lago frei. Der terrassenförmig angelegte Garten ließ uns nur Staunen: eine schattige Bank unter Bäumen, wunderbare selbstgezogene Kräuter und Tomaten und immer wieder die tolle Aussicht . Die absolute Ruhe war einfach genial für einen entspannten Urlaub! Hier stimmt einfach alles! Bettina ist immer für ihre Gäste da und durch ihre herzliche und offene Art eine wunderbare Gastgeberin. Danke Bettina und Andrea, dass ihr uns an eurem wahr gewordenem Traum habt teilhaben lassen! Ihr habt ein unvergleichbares Urlaubsdomizil erschaffen!

lipanj 2020

Colette C. iz/od Mainz

5,0
5 5 5 5 5

Traum Ausblick

Die Finca ist wunderschön, sehr gemütlich und hat einen traumhaften Ausblick. Ich war schon zum zweiten Mal da und werde wiederkommen. In der Küche ist alles was man braucht und auch viele darüber hinaus (Gewürze. Essig usw.).
Die Terrasse und der Balkon sind, was den Blick angeht atemberaubend und man kann sich auch auf der Wiese sehr schön hinlegen und ausruhen. Eine traumhafte Lage mit Ruhe und Weitsicht. Bettina und Andrea sind ausgesprochen liebenswerte Gastgeber.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2019

Angelika B. iz/od Bad Doberan

5,0
5 5 5 5

Bezauberndes Kleinod in atemberaubender Lage

An diesem Ferienhaus ist alles perfekt! Sehr geschmackvolle Einrichtung und Ausstattung. Es ist alles da, was man für einen wundervollen Urlaub braucht. Die Gastgeber sind supernett und sehr hilfsbereit. der Blick von der großen Terrasse auf den Lago ist einzigartig. Man fühlt sich wie im Paradies. Die Umgebung bietet unbegrenzte Möglichkeiten für Wanderungen. Diese Seite des Lago wurde vom Tourismustrubel bisher weitgehend verschont.

srpanj 2019

Familie S. iz/od Dessau-Roßlau

5,0
5 5 5 5

Fantastisch!

Wer ein wenig abseits vom touristischen Trubel Entspannung sucht, ist in dieser zauberhaften Unterkunft genau richtig aufgehoben. Die Gastgeber sind jederzeit für ihre Gäste da und sorgen für eine herzliche, geradezu familiäre Atmosphäre . Die Ausstattung des Ferienhauses lässt keine Wünsche offen, und der Blick über den Lago ist bei jedem Wetter und zu jeder Tageszeit sensationell. Vom Quartier aus sind schöne Wanderungen möglich und die weiter entfernten Reiseziele sind mit Auto oder Schiff leicht zu erreichen. Wir kommen ganz sicher wieder und sagen Dankeschön für den einmaligen Urlaub!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2019

BB iz/od Seelow

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Super schön!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2019

Thomas D. iz/od 97357 Prichsenstadt

5,0
5 5 5 5

La Finca fantastica

Erstmalig verbrachten wir unseren Urlaub auf der Cascina Borchina "La Finca".
Traumhafte Lage, wundervolle Ruhe, tolles Ambiente, unser bisher schönster Urlaub mit Ferienhäusern!

Danke schön für die tolle Urlaubswoche am Lago Maggiore

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Thomas & Anke S. iz/od 12349 Berlin

5,0
5 5 5 5

Traumhaus!!

Wir hatten für eine Woche das Haus "La Finca" in Cascina Borchina gebucht. Das Haus und die gesamte Einrichtung ist absolut top, der Blick auf den Lago Maggiore sensationell. Die Fotos im Netz sind schon toll, wenn man es jedoch live sieht, wirkt alles noch viel schöner. Wir haben uns, auch auf Grund der Herzlichkeit der Gastgeber (Bettina und Andrea) sofort wohl und willkommen gefühlt.
Ein großes Lob an die beiden Eigentümer....besser geht es nicht, macht bitte weiter so!!
Eine echte Empfehlung für Paare, die Ruhe und Entspannung suchen abseits vom Trubel der Stadt.

Preporučeno za: Romantični odmor

svibanj 2019

Roland iz/od 32479

5,0
5 5 5 5

...ein wirklich traumhafter Ort

...an dem es wirklich an nichts fehlt. Supernette Vermieter, spannende Anreise, unglaubliche Aussicht, hochwertige Möblierung und Ausstattung. Hier gab es wirklich nichts zu meckern. Grosse Klasse. Danke an Bettina und Andrea für die herzliche aber auch diskrete Gastfreundschaft. Wir werden wiederkommen.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2019

Diana F. iz/od 58453 Witten

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus in top Lage

Wir hatten unbeschwerte Urlaubstage in einer wunderschönen Umgebung. Die Vermieter sind unkompliziert und stets gut zu erreichen. Das Haus ist komfortabel eingerichtet und sauber.
Wir werden auf jeden Fall noch einmal wieder herkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

travanj 2018

Sylvia iz/od 72218 Wildberg

4,9
4.5 5 5 5

Erholung garantiert

Wir waren aif Anhieb begeistert. Die Lage! Die Aussicht! Die Einrichtung! Alles passt.


kontakt

gospođa B. Caprioglio

gospođa B. Caprioglio

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, postao je stvarnost od Finca Cascina Borchina. obnovljena od strane nas i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelji, prije otvaranja travnja 2017.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 101564

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/101564.htm


«Cascina Borchina cijela kuća FINCA» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 04.05 do 11.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina