Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca CascinaBorchina Falco nekretnine

Lago Maggiore Italija Lombardija

maks.  2   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
38m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
16% 26.04 do 31.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
16% Popust 26.04 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ono što je počelo kao projekt srce sad je s ljubavlju „Cascina Borchina” ekskluzivni Finca.

To je neopisiv, gotovo čarobno svojstvo s lijepim kamenim zidovima i vrtovima koji obećavaju apsolutni mir i transformirati boravak u prekrasnom odmoru. Omiljeni ljubitelja prirode u idiličnom mjestu. Do jezera i plaže je samo 3,5 km.

Cascina Borchina nudi nekoliko apartmana:

-: cijela kuća (Finca), na dvije etaže

- dvosoban stan Finca (slana voda)

- studio Finca (Violetta)

- studio Finca (Falco) je ovaj oglas

Svi apartmani imaju prekrasan pogled na jezero Maggiore.
Pišite nam bez obaveze za troškovnik.

Stan „Falco” nalazi se na katu, a već na dolazimo, uzeti vam nevjerojatan pogled na jezero daha.
Vi ste gost u studiju „Falco”. Iz vašeg „suite” ići izravno na terasi ili na balkonu i imaju prekrasan pogled na jezero Maggiore i slikoviti krajolik .Ovdje uživati ​​u nezaboravnom Sunca On - i pada, a pogled na jezero Maggiore. Unutrašnjost apartmana ostavlja ništa da se željeni. Soba je opremljena odjeću ormar, krajobrazne krevet, masivnim drvenim stolom i stolicama, ormarići sve od masivnog drveta. Kuhinja je odvojena od sobe s hladnjakom, zamrzivačem, 4 plinske ploče za kuhanje, perilica suđa, aparat za kavu, toster, opremljenim dovoljno posuđe, čaše i pribor za jelo i posuđe. Kupaonica je izrađen od sedre, Steinlava tla, kamena tušem i mramora sudoper.
Ukupna površina apartmana je vrlo ugodno van države i uređen s posebnim naglaskom na detalje, na podu od kamena, neki prirodni kamen na zidovima daju određenu nostalgiju i čine ovaj stan u ugodnom i romantičnom dragulj. S balkona i iz studija, imate prekrasan pogled na jezero Maggiore, kamenom podu s fosilima, od zore do sumraka suncu, opremljena vrtnom garniturom. (Tablica mramor, sjedenje s debelim jastučića)
SAT TV njemačkom jeziku televizijskih programa.

Posteljina, struja, voda, plin, te su uključeni u cijenu.

Na upit: kuhinjske krpe, ruku i ručnicima visoke kvalitete, WIFI vezu

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 70 km Malpensa Meiland

70 km

Kolodvor 3 km Maccagno

3 km

Izlaz s autoceste 35 km Bellinzona Süd

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Više informacija i naš „povijest”.

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, je od Finca Cascina Borchina stvarnosti i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelj, s prvim otvaranjem travnja 2017.

Finca Cascina Borchina je na brežuljku i pruža zadivljujući pogled na jezero Maggiore i riječima, to je zaista teško opisati. Iz tog razloga, imamo brojne fotografije napravljene (sve naše farme, a ne stavova), tako da imate neke ideje o našim pogledima i kopnenih stvorenja, ali to je samo dio onoga što nudimo. Mi uvjeravam vas da je puno ljepše u „prirodi” još!

materijali

Ono što razlikuje struktura je nesumnjivo pozornost na detalje i izbor materijala. Tijekom godina smo se uvijek trudili stvoriti elegantan i sofisticiran okoliš, ali u isto vrijeme seljački, za povezivanje s prirodom. Vanjski zidovi kuće u potpunosti su izrađeni od kamena, gnajs, cigle i granita, a podovi su (i vanjski i unutarnji), isključivo u mramoru, lave, travertina, škriljevac i kamena. Pokušali smo koristiti koliko god je to moguće, održivih materijala, kao što su ekološke cement za izgradnju i recikliranog drveta namještaj u apartmanima, ali i zidova i zidova za održavanje stari prethodno postojeće farmu, iz poštovanja prema drevnoj tradiciji. Pokušali smo ne bi se izbjeglo ekoloških materijala i radije drvo i kamen se koristi stvaranje biljnih kreveta oko kuće kako bi se olakšalo uklapanje u okolni vegetacije. Iako smo u sredini šume, Cascina Borchina je okružen drevnim stijenama i kamenim zidovima, koji se koristi u povijesti uzgoj voća biljaka i vina. Danas imamo limuna stabala, trava kaktusi, divlja trešnja, hrast i lješnjaka, kesten i glog.

okolina

Cascina Borchina doslovno okružen usred prirode i šumskih putova, iako smo lako dostupna automobilom. Za one koji žele provesti opuštajući odmor na odmor bliski kontakt za uživanje s prirodom Cascina Borchina idealan. Iz tog razloga, mi dobrodošli, sportaše i ljubitelje joge, Moutainbikker, planinari, parovi u potrazi za romantiku, ali i obitelji i prijatelje koji žele ljetovati zajedno.

Cascina Borchina je dobrodošao, ali ne i za malu djecu preporučiti svakome jer postoji mnogo zidovi i stepenice u vrt.

Je značajna činjenica da ne postoje druge kuće u blizini Cascina Borchina, čuje i ne vidi automobile samo gosti.

Ukratko?

To je izuzetno teško Cascina Borchina na naljepnici:

Vjerujemo da je seljački, ali orijentalni stil, moderan i miran do sada, ali ne i melankolije. Za nas, to je jednostavno doma i sve što želite uživati ​​u svom Ausszeit. Želja nam je da provedete nezaboravno mjesto svoj poseban odmor


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ekskluzivni ambijent, Finca s DREAM LAKE, kurije, mirno + prirodnom, iako smo lako dostupna automobilom.

Uvjeti poništenja:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

ostale informacije:

Cascina Borchina se može doći autom za oko 10 minuta od Maccagno i plaža (oko 3,5 km od brda). Morate ići gore oko pet minuta na brdu prema Campagnano. Čak i prije nego Campagnano pretvoriti u makadamskoj cesti. U slučaju niske sportskog automobila preporučujemo polako vožnje.

Maccagno je poznato odredište za odmor od ranog proljeća do kasne jeseni, zbog blizine granice sa Švicarskom (6 km). Maccagno je gradić na jezeru Maggiore, koji nudi puno: slobodnih penjača u svako godišnje doba izravno na stijenama uz jezera, šetnje i biciklizam (cestovni bicikl i mountain bike) i poznatu tržnicu u Luino u srijedu (oko 5 km) .Možete posjetiti muzej suvremene umjetnosti, duge šetnje na jezeru da, plivanje, veslanje, pedaline, odbojka na pijesku, tenis, ići van (direktno u jezero) jesti ili u dobrim restoranima i pizzerijama .. najbliži restoran udaljen je 1,5 entfert km od Finca. U proljeće, ljeto i jesen Maccagno nudi odlasci brodom u Stresa, Cannobbio, Locarno i Borromean otocima i mnogim drugim lijepim mjestima.

Tijekom jeseni sezone Cascina Borchina je idealna kupovina za duge šetnje i šetnje za slobodne penjače, ali iu gradovima i posjeta. Automobilom: Lugano (Švicarska) je samo 35 minuta Locarno (Švicarska) 30 minuta u Milano oko 1:20 u automobilu ili vlakom, jezeru Como, oko 1 sat i 15 minuta.

U blizini Luganu postoji i Outlett s više od 80 trgovina, koji je otvoren tijekom cijele godine.

Maccagno ima pošta, ljekarna, banka i supermarket, praonica rublja i servis auto-sharing, nekoliko dobro razvijene penjanje zidinama za slobodne penjače.


Skijanje: Mali, ali vrlo fino skijališta na Monte Ceneri iznad Lugano se nalazi samo 35 minuta vožnje od Finca. Visoke alpskih skijališta u Valle d'Aosta, kao što su prekrasne područje oko Monte Rosa, Cervinia u podnožju Matterhorn ili Courmayeur na južnoj strani Mont Blanc se može doći vrlo lako dostupna od autoputa oko 2 1/2 sata vremena vožnje. To vrijedi čak i za jednodnevni izlet!

Golf: Naša prekrasna kuće za odmor je idealno odredište za lakom golfers. Časni golf klub Lugano se nalazi samo 25 minuta vožnje u malom gradu Magliaso direktno na jezeru Lugano. Golf klub u blizini jezera Varese je lako doći u oko 45 minuta vožnje automobilom. „Le Golf skakavac” osmislio je Jack Niklaus kao prekrasan zeleni vrt. 18-rupu golf je remek-djelo s amfiteatar, bunkera, terase, bare, dolinama i brdima. Sve se podudaraju međusobno, naravno, je izazov za bilo golfer, prisiljavajući ga toliko vještine i sposobnosti iz. Kompleks uključuje niz vožnje sa 18 pokrivenih Tees, dva putting green, pitching zelena, klupske kuće sa svlačionicama, potpuno opremljen pro shop; Hotelski kompleks sa zatvorenim bazenom i fitness centar, soba za sastanke i dovoljno parking. Mjesto je otvoren tijekom cijele godine (osim 01. siječnja i 15. kolovoza).

Lijepo mjesto za (ne) uzbudljiv odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Pauline T. iz/od Heilbronn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti smještaj

Imali smo divan tjedan smještaju. U trenutku kada stojite u stanu i uživate u pogledu, stigli ste i svakodnevica je zaboravljena. Barem je tako bilo nama - svako jutro iznova :)
Bettina i Andrea vrlo dobro uspijevaju prilagoditi se potrebama i uvijek su dostupni i spremni pomoći, bez da budu nametljivi.
Zaista divan tjedan koji je nažalost prošao prebrzo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2022

Klaus P. iz/od Freudenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi dani

Dopušteno nam je provesti nekoliko prekrasnih dana s Bettinom i Andreom. Smještaj sa svime što ide uz to je bio savršen. Vrlo ljubazni domaćini i fantastična lokacija.
Vratit cemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2022

Jochen H. iz/od Breitungen/Thüringen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako ste u potrazi za mirom, ovo je mjesto za vas!

Lijepo smješten apartman za odmor visoko iznad jezera Maggiore, s puno srca i duše izgrađen objekt, vrlo lijep i gostoljubiv stanodavac, sve je super!

kolovoz 2021

Anna V. iz/od Nürnberg, Germany

5,0
5 5 5 5 5

Alles was uns gut tut, finden wir dort.

Wunderbarer Blick, göttliche Ruhe, herrliche Wanderungen, Baden im Lago Maggiore, sehr freundliche Gastgeber und gutes Essen. Danke für diesen wunderbaren Ort.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Nadine und M. iz/od Baden-Württemberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Raj na zemlji

Priznajem da smo moja djevojka i ja isprva bili malo skeptični... izgleda li stvarno kao na slikama?
Nakon što se savlada pomalo neravan pristupni put do Cascina Borchina, dolazi se do fantastično smještenog objekta. Ovaj pogled se ne može opisati riječima i tjera sve druge misli da nestanu!
Odabrali smo apartman FALCO. Kad uđete u stan, ne znate ni gdje biste prije pogledali. Sve je moderno i namješteno s nepogrešivom pažnjom posvećenom detaljima. Odmah se osjećate kao kod kuće i kod kuće.
I onda ovaj wow efekt kada svako jutro zakoračite na balkon i uživate u pogledu na jezero Maggiore - negativni učinak navikavanja.
Proveli smo puno vremena na imanju i pustili da nam duša tamo visi. Ležaljka, sunce i ovaj pogled na jezero. Tako da se može izdržati i baterija se za tren oka opet napuni do kraja.
Ako ste u potrazi za izazovom, krenite pješačkom stazom koja vodi od imanja do sela Maccagno i dobro ćete se oznojiti.
Uz Bettinu i Andreu ne možete imati bolje domaćine. I jedno i drugo doživljavamo svaki dan s potpuno zaraznom pozitivnošću i srdačnošću, gdje je dobrobit gostiju primjetno na prvom mjestu.
Tijekom našeg boravka također smo dobili detaljan uvid u razvoj Cascina Borchina i možemo samo reći Chapeau! Poštovanje i uvažavanje za ono što su njih dvoje sastavili (ili u ovom slučaju na kamenu).
To je doslovno raj na zemlji i od srca svakome možemo preporučiti posjet.
Odlazak nam je očito teško pao, pa je iščekivanje ponovnog susreta tim veće!
Puno hvala na ovom sjajnom iskustvu i srdačan pozdrav od Nadine i Michaela.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2021

M. H. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna lokacija

Apsolutno moderan namještaj, neusporediv pogled, ljubazna, velikodušna i opuštena podrška Bettine i Andree - ovo je pravo opuštanje i uživanje!
Mogućnosti za pješačenje i biciklističke ture ili MTB itd. su raznolike - a iščekivanje povratka s ture u ovu izuzetno lijepu Cascinu čini vaš boravak ovdje jedinstvenim!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2020

Solveig K. iz/od Halle

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Wir haben wundervolle Tage in der Ferienwohnung Falco verbracht. Ein traumhafter Blick auf den Lago Maggiore bei Tag und Nacht.
Die Einrichtung und Ausstattung der Wohnung ist mit viel Liebe zum Detail. Alles was man braucht ist vorhanden. Es fehlt an nichts. Es war einfach herrlich.
Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Gabriele B. iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5 5

im Paradies

Mit dem herrlichen Anwesen Cascina Borchina haben Bettina und Andrea nicht nur ein Paradies für sich selbst, sondern auch für ihre Gäste geschaffen. Wir haben uns uns in dem geschmackvoll eingerichteten und hochwertig ausgestatteten Apartment Falco mit einem gigantisch tollen Ausblick auf den Lago sehr wohl gefühlt.
Bettina lässt mit ihrer aufmerksamen Art keine Wünsche offen und kümmert sich wunderbar um alle Belange. Vielen Dank, wir kommen bestimmt wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Frank H. iz/od 42929 Wermelskirchen

5,0
5 5 5 5

Atemberaubender Ausblick

Man betritt die Wohnung und denkt ... Wow !! ... wenn man den einmaligen Blick auf den Lago Maggiore sieht. Wir haben jeden Tag auf dem Balkon gefrühstückt und Abend gegessen, was wegen des großzügigen Dachüberstands jederzeit möglich war. Der Wow-Effekt bleibt - man sieht den Lago Maggiore in vielen verschiedenen Stimmungen und Wetterlagen, was tolle Fotos liefert. Etwas abenteuerlich ist der steinige Waldweg zum Anwesen, an den man sich aber gewöhnt. Dafür ist die Lage einzigartig. Bettina hat uns sehr freundlich empfangen und uns sofort umfangreich über Ausflugsmöglichkeiten informiert, die gut sortiert in einem Ordner bereitlagen. Danke für die tolle Woche !!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

lipanj 2019

A. B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Wohnung in traumhafter Umgebung

Wir haben zu zweit eine wunderbare Woche bei Bettina und Andrea verbracht. Die Wohnung und die Anlage sind super schön, liebevoll angelegt und gepflegt. Wir wurden sehr offen und herzlich empfangen und haben uns rundum wohl gefühlt - kommen sehr gerne wieder! Vielen Dank sagen Alessandra und Martin

lipanj 2019

Margit S. iz/od 55237 Flonheim

5,0
5 5 5 5

Oase Borchina

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub in der Oase Borchina, sehr schöne Fw, ruhig , kein Lärm , Natur pur und den super Blick auf das Panorama See/Berge. . Nach den täglichen Ausflügen kann man sehr gut entspannen und die Seele baumeln lassen. Tat gut, wir kommen wieder. Liebe Grüße an Bettina und Andreas in eurer Oase.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Dieter F. iz/od 52249 Eschweiler

5,0
5 5 5 5

einfach Traumhaft

Wir haben eine wunderbare Woche in der Finca Cascina Borchina FALCO verbracht. Appartement und Aussicht über den Lago sind einfach traumhaft. Uns hat es an nichts gefehlt. Auch wenn die letzten 500 m der Anfahrt etwas holprig sind, es ist ja auch nicht so einfach ins "Paradies" zu kommen! Wir kommen auf jeden Fall wieder. Herzliche Grüße an Bettina und Andrea, ihr seid es wert, wiederzukommen

Preporučeno za: Kultura & obilasci

kolovoz 2018

Konstanze iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Proveli smo prekrasan tjedan u prekrasnom apartmanu s neprocjenjivim pogledom na jezero Maggiore. Opremljenost je savršena, a dva domaćina se nenametljivo brinu za svoje goste. Nemojte se previše dojmiti avanturističkim putovanjem preko brda i doline. Hvala Bettini i Andrei na opuštajućem vremenu s vama!

lipanj 2018

Andrea und Ulrich S. iz/od Remscheid

5,0
5 5 5 5

Traumlage am Lago Maggiore

Eine unglaublich schön gelegene Apartmentanlage mit einem einmaligen Blick über den halben See.
Die Apartments sind superschön und individuell ausgestattet und die Vermieter einfach unglaublich nett und in jeder Situation hilfsbereit.
Nur die Zufahrt zu der Anlage ist nichts für sportliche PKW; da sollte man schon besser mit einem SUV anreisen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

svibanj 2018

Familie R. iz/od 97437 Haßfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor i opuštanje na savršenoj lokaciji

Tražili smo tjedan opuštanja, odmora i opuštanja.
Sve smo to pronašli u Finca Cascina Borchina, na prekrasnoj lokaciji usred prekrasne prirode s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore.
Po dolasku su nas srdačno i s ljubavlju dočekale Bettina i Andrea, naše dvije domaćice, i odmah se vidjelo da im je dobrobit gostiju važna.
Tu predanost lako je uočiti i u dizajnu cijelog imanja koje se pojavljuje umjetničkom ljepotom i poštovanjem prema prirodi, a opet plijeni šarmom luksuza i posebnosti.
Mogli smo se opustiti na balkonu s prekrasnim pogledom na jezero, imati divan doručak i uživati u čaši vina uz svijeće navečer.
Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2018

Rolf Schmid und Renate Ziegler iz/od D-73098 Rechberghausen

5,0
5 5 5 5

Allgemeines

Schönes Haus in toller Aussichtslage; Zufahrt kurvenreich und teilweise eng . Wer Ruhe, Natur und Einsamkeit sucht, ist hier richtig.
Gute Betreuung durch Hausherrin Bettina.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Dank an Bettina und Ehemann Andrea.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

travanj 2018

Tom W. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Ein traumhafter Urlaub in toller Lage

Wir haben diese Wohnung Falco anhand der Fotos und den sehr guten Bewertungen gebucht. Was soll ich sagen das Landgut und die Aussicht sind eine Wucht, wirklich einmalig. Die Lage absolut ruhig und von überall hat man einen grandiose Sicht auf den See. Wir hatten einen “Abstellplatz“ direkt an der Wohnung zum aus-und einladen, das war wichtig für uns, da wir Räder und viel Gepäck mit dabei hatten. Etwas weiter ist dann der "richtige" Parkplatz . Die Ausstattung und die liebevolle Gestaltung des Hauses waren nicht zu toppen. Man merkt, dass das Haus den Eigentümern am Herzen liegt und sie hier auch selbst wohnen.
Die Wohnung ist super gepflegt mit massiven Möbeln, Marmorboden und eine tolle Steindusche, schöne Küche mit Dekoration, und sehr bequemen Betten. Man hat vom Essplatz und vom Bett eine tolle Sicht auf den See und den Bergen.
Internetzugang ist einwandfrei.
Das Landgut hatte für uns eine optimale Lage für Ausflüge mit dem Rad oder zu Fuß.
Mit seiner Ausstattung und Lage ist es eine Perle, jeder der hier seinen Urlaub verbringen kann, ist ein Glückspilz. Wir haben wieder für den Herbst gebucht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2017

Maria G. iz/od 47877 Willich

5,0
5 5 5 5

ANKOMMEN - STAUNEN - GENIESSEN

Oder einfach: alles super genial. Angefangen von der herzlichen Begrüßung durch Bettina, ( deutsch sprechend ) ,die tolle Betreuung vor Ort, die stilvolle und gemütliche Einrichtung, die super Ausstattung der Wohnung bis über die traumhafte Aussicht auf den Lago Maggiore, kamen wir aus dem Staunen nicht mehr raus. Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen und uns richtig wohl gefühlt. Jederzeit würden wir diese Wohnung wieder buchen.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Caprioglio:

Hallo Maria,
Wir freuen uns sehr, dass Sie Ihr Urlaub bei uns genossen haben und würden uns freuen, euch wieder begrüßen zu dürfen!
Vielen Dank für Eure positive Bewertung!
Bis bald
Bettina


kontakt

gospođa B. Caprioglio

gospođa B. Caprioglio

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, postao je stvarnost od Finca Cascina Borchina. obnovljena od strane nas i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelji, prije otvaranja travnja 2017.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 99343

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/99343.htm


«Finca CascinaBorchina Falco nekretnine» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
16% Popust 26.04 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina