Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Living "Ronc D'Albert '

Lago Maggiore Italija Lombardija

maks.  2   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
70m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 28.03 do 05.10.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 28.03 do 05.10.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Čak i na odmoru već može biti luksuz ... (povoljno ..) Ovdje Vam nudimo stan "Gardenia". Dnevni boravak / blagovaona sa satelitskom TV i izlazom na 30 qm sunčanom balkon / terasa. I dnevni boravak i balkon što se pruža prekrasan pogled na jezero i okolne planine. Vrlo dobro opremljen novi Modéré kuhinju s perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i hladnjak. Spavaća soba s bračnim krevetom, ormarom, lijepim pogledom na jezero i sa izlazom na terasu i vrt. 2. spavaća soba s krevetom koji će se saviti se u 2 odvojena kreveta ili bračni krevet, izlaz na terasu i vrt s vanjskim tušem. Pristup walk-in ormar. Daska za peglanje i glačalo Parking na zemljištu i posebnim ulazom. Moderna friendly kupaonica s tušem. Sve ukusno uređena s puno ljubavi. Vi ste sami wohlfuehlen s nama i zaboraviti svakodnevni stres! Za djecu do 12 godina, stan nije pogodan.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 70 km Malpensa Meiland

70 km

Kolodvor 3 km Maccagno

3 km

Izlaz s autoceste 35 km Bellinzona Süd

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Najbolje opremljeni romantične apartmani, kuće za odmor Ronc D'Albert u Maccagno-Caviggia! A 2-obiteljska kuća, sa dva odmora "Gardenia" i "Girasole" Nova 2008. Cijeli dan obasjan suncem lokaciji sa vlastitim velikim sunca balkona, travnjaka i fantastičnim pogledom. Lokacija: na seoskom cestom do Campagnano, 3 km od centra Rustikostil. Vrlo ekskluzivna okus i pažnja posvećena detaljima novo namješten (vidi fotografije). Razlozi su noću. Svaki od dva apartmana ima vlastiti vrt. Postoje limuna stabala, agave, rhododendrons, vrijesak, kamelije, Azaleas i maslina. I iz vrta i sa balkona i terase možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na jezero, dvoraca Cannero i okolne planine. Ovo je vaš san odredište. Maccagno, popularno, ali mirno mjesto na istočnoj obali jezera Maggiore, južno od švicarske granice. Centar Luino je samo 6 km. Blagost klime, vode jasnoće i ljepota pogledom na jezero i planine, u kojem mogu uživati ​​odavde, Maccagno čini popularna atrakcija za one koji traže mir, tišinu, netaknutu prirodu i zdrav način života. Maccagno trajekti povezivanje sa svim lokacijama banaka. U mjestu ćete naći brojne male restorane, veliki besplatni za plažu (uz mnoge besplatne uvalama oko Maccagno), zid za penjanje za besplatno penjač, ​​marinama i jezik zemljišta za surfere. Veličanstveni pješačke i planinarske staze za sve razine u beskrajnim kestena i bukve. U nekim bočnim dolinama možete na m popeti visoko i udobne brdu. Švicarska se nalazi oko 7 km, Locarno i Ascona km, Lugano oko 35 km. Lijepo mjesto za (ne) uzbudljiv odmor.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatne informacije o cijenama najma
Stope se temelje na korištenje od strane 2 osobe. Kada se koristi s više od 2 osobe plus 150 € po osobi tjedno. Apartman može ugostiti maksimalno 4 osobe. Za djecu do 12 godina, stan nije pogodan.
Obavezna: Završno čišćenje € 50, -. Posteljina 10 €, - (! Posteljina dolazi svježe iz sredstava za čišćenje) po osobi, jer su njemački posteljinu nije na talijanskim posteljinu napadaja.
Za djecu do 12 godina, stan nije pogodan.

Uvjeti poništenja:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

ostale informacije:

Ski: Mala, ali vrlo fina skijalište na planini Ceneri iznad Lugano se nalazi samo 35 minuta udaljen od apartmana. Visoke alpskih skijališta u Valle d'Aosta, kao što su prekrasne područje oko Monte Rosa, Cervinia u podnožju Matterhorn ili Courmayeur ostvaren je na južnoj strani Mont Blanc je vrlo ugodno na autocesti oko 2 1/2 sata vremena vožnje. To vrijedi čak i za jednodnevni izlet!

Golf: Naše lijepe kuće za odmor je idealno odredište za lakom golfers. Časni golf klub Lugano se nalazi samo 25 minuta vožnje u malom gradu Magliaso direktno na jezeru Lugano. Golf klub u blizini jezera Varese je lako doći u oko 45 minuta vožnje automobilom. The 'Le Golf skakavac' osmislio je Jack Nicklaus kao prekrasan zeleni vrt. 18-rupu golf je remek-djelo s amfiteatar, sklonište, terase, bare, dolinama i brdima. Sve uskladiti tečaj je izazov za bilo koju golfer, prisiljavajući ga toliko vještine i iz. Kompleks uključuje, između ostalog, niz vožnje sa 18 pokrivenih Tees, 2 stavljanjem zelje, bacanje zelena, kluba sa svlačionicama, potpuno opremljen pro shop; Hotelski kompleks sa zatvorenim bazenom i teretanom, sobe za sastanke i dovoljno parking. Mjesto je otvoren tijekom cijele godine (osim 01. siječnja i 15. kolovoza).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


26 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Edeltraud B. iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor od svakodnevnice

Rijetko smo imali apartman koji je bio tako ljubazno i potpuno opremljen- sve udobnosti su bile predviđene, tako da smo se odmah osjećali jako dobro. Na terasi su bili udobni stolci, a u vrtu ležaljke s debelim jastucima. Pogled na jezero Maggiore je neusporediv, mir koji nas okružuje nas je odmah prebacio u način rada odmora. To je za nas bila prava pauza od svakodnevice kroz mir i opuštanje. Bettina i Andrea su uvijek tu kad ih trebate, ali se također nikada ne nameću. Hvala vam još jednom na tome. Dolazak je malo avanturistički, ali se naviknete na to, ali zato se nalazite u mirnom dijelu turističke gužve. Pozdrav. Traudel + Joachim

Preporučeno za: Romantični odmor

srpanj 2023

Krimhild S. iz/od 26388 Wilhelmshafen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutno savršeni uvjeti za divan opuštajući boravak

Kuća je vrlo ukusno opremljena sa zaista svime - sve je novo, sve u vrhunskom stanju i vrlo čisto.
Nije samo kućica, cijelo imanje je jednostavno divno, sve se slaže, čini se kao da ne može biti drugačije. Osjeća se oduševljenje s kojim je ovdje raj stvoren iz ruševnih kuća i veliko je zadovoljstvo jednostavno ga uživati. Ništa ne nedostaje i vrlo je, vrlo lijepo. U okolici ima puno toga za vidjeti, ali jednostavno sjesti u park, gledati na jezero, slušati ptice, uživati u tišini i osjetiti različite mirise je također divno...
Hvala vam Bettina i Andrea što smo smjeli biti vaši gosti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Marle + Erich G. iz/od Eifel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Više od 5 zvjezdica!!!!!

Finca se nalazi iznad jezera Maggiore. Pristup je malo “poseban”. Bilo nam je lijepo u Cascina Borchina s vrlo lijepim panoramskim pogledom. Veliko hvala Bettini i Andrei na sjajnom vremenu provedenom s vama. Vratit cemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Romantični odmor

kolovoz 2021

Maria S. iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova u Cascina Borchina

Kada smo stigli u Cascina Borchina, srdačno nas je dočekala gazdarica Bettina i provela nas kroz apartman "SOLE" i prostrani, njegovani vrt. No, ono što nas je čekalo oduzima dah više od objavljenih fotografija! S obje terase apartmana "SOLE", koje su opremljene stolom, stolicama, ležaljkama i tendama, možete uživati u fantastičnom i nezaboravnom pogledu na jezero Maggiore. Apartman je s ljubavlju i ukusom namješten visokokvalitetnim namještajem i nudi svu udobnost koju gosti mogu poželjeti, kao i potpuno opremljenu, luksuznu kuhinju. Od perilice posuđa preko brojnog posuđa, lonaca i pribora za jelo, do tostera i glačala, tu je apsolutno sve. Vrlo srdačnim gazdaricama Bettini i Andrei važno je da njihovim gostima ništa ne nedostaje i da se na odmoru osjećaju ugodno. Iako Bettina i Andrea također žive u Cascina Borchina, vrlo su diskretne i poštuju privatnost svojih gostiju. Da ne zaboravimo službu kruha, veliko hvala Anni! Možemo toplo preporučiti odmor u Cascina Borchina i već se veselimo našem sljedećem boravku. Ukratko: 5+++++ zvjezdica od nas za ovaj apartman iz snova s pogledom iz snova! Veliko hvala Bettini i Andrei!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2021

Sebastian W. iz/od Lahr

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman "Sole"

Naletjeli smo na Cascina Borchina dok smo tražili opuštajući odmor.
Zbog vrlo atraktivnih slika pogleda, apartmana i raspoloživog prostora, rezervirali smo apartman "Sole".
Kontakt s Bettinom, domaćicom i njezinim suprugom Andreom, uoči našeg putovanja brzo je uspostavljen i bio je vrlo prijateljski.
Poslani su nam i svi važni podaci, upute i ugovor o najmu.
Nakon pomalo neravnog i uskog puta preko makadamskog puta do imanja, Bettina nas je srdačno dočekala i nakon kratkog obilaska imanja dovela u naš apartman (uključujući bocu crnog vina dobrodošlice).
Apartman je potpuno opremljen i ništa nam nije nedostajalo tijekom cijelog odmora. Mješavina djelomično gotovo antiknih komada namještaja u kombinaciji s podovima od prirodnog kamena i mramora je naravno stvar ukusa, ali zbog ljubazne kompozicije i oka za detalje dovela nas je u blagdansko raspoloženje i osjećali smo se vrlo ugodno već s početak.
Za putnike koji nisu unaprijed napravili konkretan plan aktivnosti, planinarenja i sl. tu je cjelovita mapa s brošurama, planinarskim stazama, preporukama restorana i izletišta za listanje. Bettina je uvijek bila dostupna odgovoriti na sva naša pitanja tijekom odmora.
Ali sada najbolje.. pogled!!
Kao što već vidite na slikama, s terase, ali i iz svih ostalih apartmana, imate prekrasan pogled na jezero Maggiore.
Nismo se mogli zasititi dok smo doručkovali ili ugodno završavali večer! Tome pridonosi i potpuno mirna lokacija, budući da je imanje na planini i oko njega nema druge kuće na vidiku.
Iz tih razloga i lijepog kontakta s Bettinom, vratit ćemo se.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2021

Johanna G. iz/od Reichenbach an der Fils

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor na jezeru Maggiore

Uspjeli smo provesti nezaboravno lijep djevojački odmor u Cascina Borchina s Bettinom i Andreom. Bio nam je to prvi put na jezeru Maggiore, ali sigurno ne i posljednji. Pogled na jezero iz našeg smještaja ostavio nas je bez teksta kada smo prvi put stigli. Jednostavno rajski! Apartman Sole, koji smo rezervirali, ne ostavlja ništa zaželjeti. Odmah se vidi da je sve postavljeno s puno ljubavi i strasti te da se velika važnost pridaje čistoći. Zaista smo uživali u Anninoj službi za dostavu kruha. Domaćici Bettina i Andrea su vrlo srdačni i prijateljski raspoloženi i dobrobit njihovih gostiju uvijek im je na prvom mjestu. Vratit ćemo se u svakom slučaju. Hvala Bettina i Andrea!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2021

Müller sabuni B. iz/od Esslingen

4,9
4.5 5 5 5 5

Mega , einfach traumhaft

Alles besser als bestens !! Nur schön ! Wie im Paradies ! Mit mega netten Gastgebern !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

svibanj 2021

Colette C. iz/od Mainz

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafter Seeblick

Die Unterkunft ist wunderschön gelegen und bietet einen traumhaften Blick über den ganzen See. Von morgens bis zum Sonnenuntergang, kann man die Ruhe genießen und den Lauf der Sonne verfolgen.
Lesen, faulenzen, schlafen und von dort aus in die Berge wandern ist alles möglich. Bettina und Andrea sind aller herzlichste, liebenswürdige Gastgeber und haben mit viel Geschmack ein wunderschönes Anwesen geschaffen. Ich war schon dreimal da und werde wiederkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2020

Birgit + Michael F. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft + gerne wieder!

Liebe Bettina, lieber Andrea,
wenn auch spät wollen wir dennoch nicht versäumen, unsere Zeit bei Euch zu „bewerten“:
Es war wunderschön bei Euch! Die Aussicht auf den Lago ist einfach einzigartig. Das Haus, die gesamte Anlage, die Einrichtung ist stilvoll, blitzsauber und voller liebenswerter Details. Bettina + Andrea sind ebenso präsent wie „diskret“. Wir hatten das Gefühl, uns bei Freunden aufzuhalten. Vielen Dank dafür, dass wir die Alben durchschauen durften und so nachvollziehen konnten, wie viel Arbeit, Visionen, Begeisterung, Beharrlichkeit und sicher auch Investment erforderlich waren, Euch und Euren Gästen einen so wundervollen Ort zu schaffen. Gern bestätigen wir Dir nach Studium der Bilder, dass Du, Andrea, ein „Verrückter“ bist (Deine eigenen Worte). Bleibt gesund, liebe Grüße Birgit + Michael

rujan 2020

Ute H. iz/od Greifswald

5,0
5 5 5 5 5

Paradiesisch

Alle schon abgegebenen Bewertungen stimmen genau.
Das Haus ist traumhaft gelegen, der Blick unbeschreiblich schön, die Wohnung (Sole) stilvoll eingerichtet und mit allem ausgestattet, was man sich wünschen könnte.
Die Vermieter waren sehr freundlich - wir haben uns unendlich wohl gefühlt.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Romantični odmor

kolovoz 2020

Urs S. iz/od Biberstein

5,0
5 5 5 5 5

Atemberaubende Aussicht

Für uns ist die Gastfreundschaft sehr wichtig. Bettina als Gastgeberin ist sehr sorgfältig und ihre offene und unkomplizierte Art haben uns ein gutes Gefühl vermittelt. Ein Beispiel: Am Abreisetag hat es sehr stark geregnet. Die Strassen waren zum Teil überflutet. Bettina hat uns erst wegfahren lassen, nachdem Sie die Strecke nach Maccagno vorher persönlich mit dem Auto abgefahren ist.
Wir verreisen gerne an schöne Orte. Atemberaubende Landschaften bevorzugen wir besonders. Das Cascina Borchina gehört nun definitiv dazu.
Übrigens finden wir das Preis/Leistungsverhältnis gut.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2019

Axel P. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5

Eine unvergessliche Woche!

Die Unterkunft entspricht zu 100% den Fotos aus dem Internet. Wir waren in der Wohnung SOLE untergebracht, die sehr hübsch und geschmackvoll eingerichtet ist. Bettina und Andrea sind sehr gastfreundlich und geben Tipps und Vorschläge für das Erkunden der Umgebung. Das allerbeste ist neben der Sauberkeit der Wohnung und der Lage des Grundstücks der unvergessliche Blick auf den Lago Maggiore! Eine phantastische Aussicht, die ihresgleichen sucht. Die Terrasse wird von morgens bis abends von der Sonne beschienen.
Die Anfahrt zum Grundstück ist ein wenig steil, aber für Jeden machbar.

Fazit: Cascina Borchina ist auf jeden Fall ein Juwel für einen tollen Aufenthalt in jeder Beziehung!
Danke für Alles, liebe Bettina und Andrea. Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Matthias iz/od 01187 Dresden

5,0
5 5 5 5

Ruhe, Erholung und ein atemberaubender Ausblick!

Wir haben zwei sehr erholsame Wochen in der Ferienwohnung Sole in der Cassina Borchina verbracht. Nach einer etwas abenteuerlichen Anfahrt (man gewöhnt sich daran ;-)) wird man von einem unglaublich schönen Ausblick auf den Lago Maggiore empfangen. Dem ganzen Anwesen merkt man an, dass sich Bettina und Andrea hier einen Lebenstraum verwirklicht haben - alles mit viel, viel Liebe zum Detail eingerichtet und gestaltet - wunderschön. Für Natur Liebhaber und Ruhesuchende der ideale Platz zum ausspannen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2019

Daniela G. iz/od Asperg

5,0
5 5 5 5

Es war einfach nur wunderbar

Nach einer etwas abenteuerlichen Anfahrt durch den Wald waren wir am Ende des Weges einfach nur noch sprachlos über diesen wunderbaren Blick auf den Lago Maggiore und das wunderbare Anwesen von Bettina und Andrea. Schon bei der Begrüßung haben wir uns sofort wohl- und aufgehoben gefühlt. Die Wohnung ist sehr stilvoll und mit allem Komfort ausgestattet, falls was fehlen würde, würden Bettina und Andrea alles tun um es perfekt zu machen.
Der Fackelabend mit dem tollen Ausblick nicht zu vergessen. Für alle Naturliebhaber und Ruhe suchenden die perfekte Oase!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

lipanj 2019

Lothar H. iz/od Lauda Königshofen

5,0
5 5 5 5

ankommen-staunen-wohlfühlen-nicht mehr weg wollen

So können wir für uns die herrlichen Urlaubstage bei Bettina und Andrea auf den Punkt bringen.
Das Ankommen ist in jeder Hinsicht nicht alltäglich - nach den ersten gefahrenen Metern auf der Zufahrt ist es klar. Hier wartet etwas ganz besonderes auf uns.
Aus dem Staunen kommen wir dann nicht mehr heraus als wir unten angekommen sind und uns von Bettina und Andrea die Wohnung und das Gelände gezeigt wird. Die Wohnung ist sehr geschmackvoll, wertig und detailreich eingrichtet. Uns hat es wirklich an nichts gefehlt. Der direkte Blick auf den Lago Maggiore aus der gesamten Wohnung ist traumhaft. Nicht schlecht gestaunt haben wir als wir gehört haben, dass Andrea und Bettina die gesamten Anlage, mit den unzähligen Natursteinmauern, verträumten Winkeln und vielen Hinguckern selbst geplant und gebaut haben. Die Beiden haben einen ganz besonderen Ort geschaffen, an dem wir uns von der ersten bis zur letzten Minute wohlgefühlt haben. Ein Ort für Ruhe und Entspannung, um sich dem Besonderen der Urlaubstage bewusst zu werden, und gleichzeitig war der Ort für uns idealer Ausgangspunkt für unsere Unternehmungen rund um den Lago Maggiore. Das alles und die Herzlichkeit von Bettina und Andrea haben den Abschied nicht leicht gemacht.

svibanj 2019

Cornelia S. iz/od Frankfurt Oder

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Wir hatte eine tolle Zeit mit sehr angenehmen Gastgebern. Zu jeder Zeit ansprechbar mit hilfreichen Tipps. Eine sehr gepflegte und liebevoll aus - und eingerichtete Anlage. Super Ausblick zum Lago Maggiore. Und nochmals liebe Grüße.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2018

Wolfgang K. iz/od 28195 Bremen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Tjedan dana u raju

Mi (par iz Bremena, 50 i 57 godina) imali smo nezaboravan tjedan u ovom prekrasnom stanu. Sam sjajan dolazak je neopisiv. Lokacija je tako nevjerojatna da ju je teško opisati riječima. Nismo mogli pronaći cestu i morali smo pitati stanodavce za pomoć. Pokupili su nas na ulici i odmah prijateljski dočekali. Zatim smo vozili auto za njima i bili više nego nagrađeni. Kakav sjajan pristup, a zatim pogled koji oduzima dah! Imanje, kuća, stan - sve je lijepo. Vrlo uredno i čisto. Osjećali smo se tako ugodno (voljeli bismo da više nikada ne napustimo ovo mjesto). Stan je lijepo namješten, kuhinja poziva na kuhanje, sve je tu, čak su i noževi izvrsni. Veliko hvala vlasnicima (Bettina i Andrea) koji uvijek imaju sluha za brige svojih gostiju. Hvala i vama na lijepoj zadnjoj večeri s vama na terasi uz vino i rakiju i lijepe razgovore. Veselimo se ponovnom susretu. Ricarda i Wolfganga

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2018

Carsten H. iz/od 37269 Eschwege

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza opuštanja

Zapravo ne znaš odakle početi. Odmor od 09.09.-22.09.2018.godine proveli smo u apartmanu Sole. Apartman je vrlo ukusno i elegantno namješten, ništa nije nedostajalo. Fotografije na web stranici su impresivne, ali kada ste tamo jednostavno su nevjerojatne. U pravilu je obrnuto da su fotografije varljive. Pogled, mir fantastičan. Bettina i Andrea tako su topli domaćini koji su uvijek na vašoj strani sa savjetima i akcijom, bilo da se radi o savjetima za restorane, planinarenja, izlete itd. Uvijek su prisutni, ali još uvijek diskretni. Zbog malog broja gostiju na odmoru, svatko je za sebe, ali ipak je to zajednica. To je također koncept Bettine i Andree i to je točno. Samo tako nastavi. Mogli bismo još puno toga napisati, ali dojmove i domaćine morate osobno doživjeti.
Šteta što nema 10 zvjezdica!
Ponovno smo rezervirali za iduću godinu izravno na licu mjesta. Ima još toliko toga za otkriti.
Hvala vam još jednom na prekrasnom vremenu provedenom s vama.

Topli pozdravi
Lucija i Carsten

rujan 2018

Joachim E. iz/od 35708 Haiger

5,0
5 5 5 5

"Lebensrettung" - Pannenhilfe - Erholung pur

Als Paar Ende 50 sind wir das 1.ste Mal zu Gast bei Bettina und Andrea. Begrüßung: Wespenstich im Hals, Andrea tel. / Bettina machte "Alarm" im Krankenhaus Luino - alles gut. Platten am Motorrad: Kumpel von Andrea bot bei Anruf Hilfestellung, Andrea zog mit dem Reifen los - 1 Std. später - alles gut... und dennoch...Entspannung pur - Region, Klima - top! Aussicht, Lage, Ausstattung, Freundlichkeit etc. - hier liegt die Messlatte ziemlich hoch. Uns haben insbesondere auch die Dinge begeistert, wo man näher hinschauen sollte; 1000-de Ideen, die perfekt umgesetzt wurden, mit so viel Liebe im Detail, mit Leidenschaft, Durchhaltevermögen; die Harmonie der verbauten Materialien, das Anwesen in der gesamten Bausubstanz und natürlich...Bettina und Andrea, DANKE für die Zeit mit Euch - 2019 kommt bald :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

svibanj 2018

Anke R. iz/od 58840

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub am Lago Maggiore

Wir haben einen traumhaften Urlaub am Lago Maggiore verbracht. Dazu gehören eine Traumwohnung und sehr nette, freundliche Vermieter. Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Caprioglio:

Hallo,
Vielen Dank für Ihr Feedback und die Weiterempfehlung. Wir freuen uns, dass Sie ihre Zeit bei uns so genossen haben! :-)
Wir würden uns freuen, Sie bei uns bald wieder als Gast begrüßen zu dürfen.

Bis bald und...tanti saluti!
Bettina

svibanj 2018

Marianne iz/od Heilbronn

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schöner Urlaub

Geniale Lage, wunderschöne geschmackvoll eingerichtete Unterkunft, sehr angenehme Atmosphäre sind Garanten für einen traumhaft schönen Urlaub. So haben wir unseren Urlaub bei Bettina und Andrea genießen können. Herzlichen Dank euch beiden. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Caprioglio:

Liebe Frau Marianne, vielen Dank für deine super Bewertung. Wir haben uns sehr über euer Lob gefreut. Es ist immer wieder schön zu lesen, dass unsere Gäste sich bei uns wohlfühlen. Wir würden uns freuen, euch bald wieder begrüßen zu dürfen!
Liebe Grüße
Bettina

srpanj 2017

Birgit R. iz/od 48249 Dülmen

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Wir können diese Unterkunft von ganzem Herzen vollstens empfehlen-es ist unglaublich, was Tina und Andrea (Gastgeber) in den Bergen mit einem gigantischen Seeblick auf den Lago Maggiore erschaffen haben. Das Haus, die Ausstattung, der Seeblick-einfach nur traumhaft. Die Gastgeber sind sehr freundlich, zuvorkommend und herzlich, so dass wir uns direkt sehr wohl gefühlt haben und auf jeden Fall wiederkommen werden. Es gibt insgesamt 4 Mietwohnungen und es ist ein schönes Miteinander mit Allen gewesen. Jeder war für sich und trotzdem gefühlt eine tolle Gemeinschaft, was nicht zuletzt der offenen und warmherzigen Art von Tina zu verdanken ist.
Es ist wirklich ein schönes Plätzchen auf dieser Erde und in jedem Detail steckt viel Liebe-das spürt man direkt!!! Danke für die tolle Zeit bei euch - wir haben sehr gut entspannen und abschalten können. Maccagnio ist ein guter Ausgangspunkt für verschiedene Touren rund um den See-es geht sehr beschaulich in diesem Ort und insgesamt an der Ostküste zu, was uns sehr gefallen hat. Mit vielen tollen Erlebnissen und Glücksmomenten im Gepäck sind wir nun zurück in Deutschland und denken gerne an die Zeit zurück!!!

Preporučeno za: Romantični odmor

srpanj 2017

Karl-Heinz W. iz/od 66679 Losheim am See

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična finca

Finca iz snova Karl-Heinza W. iz 66679 Losheim am See

Slike na internetu ne obećavaju previše, ali u stvarnosti čak i nadmašuju prezentaciju. Proveli smo dva tjedna u srpnju u apartmanu Sole u ovoj prekrasnoj finci. Finca je san.
Kamo god pogledate možete vidjeti da su vlasnici uložili puno srca i duše u izgradnju ovog objekta, koji je izgrađen gotovo isključivo od prirodnih materijala.Doček i brifing, kao i lokalna podrška Bettine, bili su jednostavno lijepi i vrlo toplo.
Ništa ne nedostaje u stanu, vrhunac je kupaonica s velikim mramornim tušem. Finca se nalazi u planinama Maccagno, zasigurno s jednim od najboljih pogleda na more bilo gdje. Ovdje ima puno sunca u svim godišnjim dobima, cijeli dan. Nebeska tišina ne smije ostati nespomenuta, od jutra do večeri. Mir i privatnost su zagarantirani.
Hodanje do Maccagna je znojno, bilo nam je malo teško prvi dan, nakon toga samo malo više sporta.
Srećom imali smo i fantastično vrijeme, pa smo mogli uživati u pogledu na jezero iz snova dok smo ujutro doručkovali, što jedino osigurava opuštanje.
Terasa vas poziva na sjedenje uz svjetlost svijeća i čašu dobrog vina (organsko vino od Andrea) i limocello do kasno u noć.
Kontakti s iznajmljivačima su izuzetno ljubazni, ovdje se sve uklapa.
Jako smo sretni što smo upoznali Bettinu i Andreu, radije bismo uopće ne otišli, ali već smo ponovno rezervirali za 2018.
Ovdje je pet zvjezdica i više nego opravdano, a mi ćemo dodijeliti još jednu.Možemo bez rezerve preporučiti imanje Finca Cascina Borchina Sole.

Preporučeno za: Romantični odmor

lipanj 2017

Volker M. iz/od 67167 Erpolzheim

5,0
5 5 5 5

Einzigartig

Das Cascina Borchina befindet sich abseits der Fahrstraße am Ende eines befahrbaren Waldweges, in gänzlicher Alleinlage ca. 200 m oberhalb des Sees mit einem atemberaubenden Ausblick auf den Lago Maggiore. Die kleine Finca besteht, neben dem Haupthaus der Besitzer, aus einem Ferienhaus, und Appartements in Form von zwei nebeneinander stehenden Natursteinhäusern. Wir verbrachten im Appartment „Sole“ fünf Tage an diesem tollen Ort mit traumhaften Seeblick. Selbst vom Bett aus durften wir uns dieses Anblicks erfreuen. Die Finca ist äußerst liebevoll eingerichtet. Hier steckt Herzblut in jedem einzelnen Stein und jedem kleinen Detail. In den wundervoll hergerichteten Steinhäusern sind überwiegend Naturmaterialien verarbeitet, die Einrichtung modern in Kombination mit individuellen alten Einzelobjekten. Die Ausstattung komplett. Hier fehlt es an nichts. Die Küche ist voll ausgestattet mit Geräten. Besteck, Töpfe, Geschirr ist alles vorhanden. Im schönen Bad mit Marmorfließen und Natursteinwaschbecken durfte der Fön nicht fehlen. Terrassenmöbel zum gemütlich draußen sitzen inklusive eigener Sonnenliegen. Dazu die wunderschön angelegte Gartenanlage mit Aussichtsplateau vor den Häusern, Grillplatz, Trockenmauerterrassen, mit vielerlei mediterranen Kräutern zur frischen Nutzung. Handtücher und WLAN haben wir hinzugebucht (auf Bezahlung). Die Finca ist auch ein idealer Ausgangspunkt für Wanderungen und Radtouren in die umgebende Bergwelt. Super für Aktivurlauber.

Die Gastgeber Bettina und ihr Mann Andrea haben all dies in Handarbeit und mit viel Geschmack aufgebaut. Noch ist nicht alles komplett fertig, von daher kann man gespannt sein, wie alles noch weiter aufgewertet wird die nächsten Jahre. Beide sind unglaublich herzlich und aufmerksam. Geben Tipps für Ausflüge und zu den kulinarischen Schätzen der Region. Alles mit Freiraum und Privatsphäre auf der Anlage. Wir haben uns sofort Willkommen und Zuhause gefühlt.

Danke für den tollen Aufenthalt!! Wir kommen sicher wieder!

Preporučeno za: Romantični odmor

lipanj 2017

Dietmar iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Urlaub

Wir haben hier wundervolle 10 tage verbracht, die leider viel zu schnell vorbei waren. Die Lage und dieser atemberaubene Ausblick auf den Lago Maggiore sind unübertrefflich. Die Finca ist sehr geschmack,- und liebevoll eingerichtet. Es fehlt hier an nichts. Sogar vom Bett aus hat man einen schönen Ausblick auf den Lago. Die Eigentümer Andrea und Bettina sind super nett und Gastfreundlich. Wir haben uns hier sofort sehr wohl gefühlt. Man spürt das Herzblut mit dem die beiden dieses wunderbare Domizil erschaffen haben. Wir kommen auf jeden Fall bald wieder.

Preporučeno za: Romantični odmor

svibanj 2017

Heinrich K. iz/od Bergkamen

5,0
5 5 5 5

Eine absolut weiter zu empfehlende Finca

Eine absolut weiter zu empfehlende Finca inmitten einer unberührten Natur. Wir verbrachten in diesem schönen Apartment "Sole" mit traumhaftem Ausblick auf dem Lago Maggiore und den Städten, einen wundervollen Urlaub.
Das Cascina Borchina befindet sich am Ende eines befahrbaren Weges, abseits und unterhalb der "Hauptstrasse" in gefühlter Alleinlage mit Traumblick auf dem Lago Maggiore. Die liebevollen renovierten Steinhäuser sind äußerst geschmackvoll und wohldurchdacht mit natürlichen Materialien eingerichtet.
Die Ausstattung ist mehr als top und alles ist sauber. Hier fehlt wirklich an nichts - angefangen von exklusiven Geschirr, Besteck, Töpfen und sonstigen Küchenutensilien über Föhn und Handtücher (auf Bezahlung) bis hin zu Sonnenliegen mit dicken Auflagen, Terassenmöbeln, Wäscheständer etc.
Die Marmordusche mit Steinboden….. der Wahnsinn :-)

Der Ort ist ein super Ausgangspunkt für Wanderungen und für Radfahrer.

Bettina ist eine sehr gute Gastgeberin, die uns Privatsphäre ließ und bei Bedarf tolle Tipps für Ausflüge für uns parat hatte. Man merkt, dass die Besitzer Ihre "Arbeit" mit Leidenschaft tut und wir hoffen, dass dies alle Mieter auch zu schätzen wissen.
Bettina und ihr Mann Andrea haben die für uns neue Urlaubsregion zu einem Erlebnis mit sehr vielen und schönen Eindrücken werden lassen. Dank ihrer Empfehlungen haben wir Land,Leute,Ausflugsziele und kulinarische Genüsse optimal kennengelernt.

Wir kommen sicher wieder! Danke nochmals für den schönen Urlaub.

Preporučeno za: Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Caprioglio

gospođa B. Caprioglio

Prije više od deset godina smo gledali na jezero i sanja otvorenih očiju i iz godine u godinu, kamen po kamen, postao je stvarnost od Finca Cascina Borchina. obnovljena od strane nas i obnovljena prema starim već postojećih Kuće na selu, danas je mala kuća s obitelji, prije otvaranja travnja 2017.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 35284

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 14 godina

URL: https://www.resido.hr/35284.htm


«Vikendica Living "Ronc D'Albert '» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 28.03 do 05.10.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina