Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

BeachHouse90 *****

South Holland obala neposredno iza dine na prekrasnom parku s bazenom

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

***** BeachHouse90 gotovo novi dom. Objekt se nalazi na Parc du Soleil, jedno od najljepših mjesta na nizozemskoj obali. Beach House ima prostrani dnevni boravak s prostorom za sjedenje i blagovaonom, velikog formata TV-om ravnog ekrana i DVD player. Tu je otvorena kuhinja sa mikrovalnom, perilicom suđa, hladnjakom sa zamrzivačem, filter aparat za kavu i Senseo. Kupaonica ima polukružnu tuš, umivaonik i WC. Ima dvije spavaće sobe, jedna dvokrevetna i jedna twin. Iz dnevnog boravka vrata na terasu s vrtnom garniturom. Terase oko Beach House. Kuća je klimatizirana i zaštitu od sunca i sunca zaštita. Internet / Wi-Fi je dostupan i besplatno.

Plaža Kuća je u potpunosti opremljen i nalazi se u parku sa prekrasnom zatvoreni bazen plus unutarnji i vanjski igralište za djecu. Kada je temperatura dobro onda se opustite na terasama naših Beach House. Okružen prijateljskim susjedima i ostalim odmor makeri postoji velika atmosfera i obilje zabave na Parc du Soleil i još uvijek dovoljno privatnosti. Kada je vrijeme je planinska vrlo ugodno i, naravno, tu je veliki televizor ravnoga zaslona.

Na parka je veliki Grand Café - restoran „Eeterij Iskustvo”. To je u Old English Pub-style restoran nosila veliku terasu pozivnice za jako ugodan večeri.

Također je lijepo posjetiti obližnje gradove poput Haarlem, Amsterdamu, Hagu, Scheveningenu i Leiden. Posebno Amsterdam je super za putovanje sa svim muzejima, kazalištima i grad pun trgovinama svih vrsta. Objekt je idealan za goste koji putuju avionom. Zračna luka Schiphol ili Amsterdam Airport je vrlo blizu. Uz najam Noordwijk dostupan iz zračne luke u oko 20 minuta. Udaljenosti u Nizozemskoj nisu velike, a od Noordwijk su brojni gradovi i atrakcije dostupne autom u roku od sat vremena.

Važno je znati, Parc du Soleil je prilično park vatromet za vrijeme Nove godine.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 3.6 km

3.6 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1.6 km

1.6 km

Zračna luka 28 km Amsterdam Schiphol

28 km

Kolodvor 12 km Sassenheim

12 km

Izlaz s autoceste 9 km A44 afrit 3 Sassenheim/Noordwijk

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Plažu, more i DUNES su također vrlo blizu. Osim plaže i dine je Zuid Holland jezera s poznatim Kagerplassen također vrlo blizu. Velika zabava za plovidbu dan, ili kanal. U neposrednoj blizini naše plaže kuću se nalazi i prekrasan rekreativni jezero podataka: Duinschotermeer. Ako je prehladno za duži boravak na plaži, što je u mnogim slučajevima je ugodan za boravak u ovom jezeru.

Noordwijk ljetovalište Noordwijk se također naziva „cvjetni ljetovalište. Parc du Soleil pozicija je na pola puta između polja žarulja. Ožujak, travanj i svibanj su mjeseci za uživanje u ljepoti cvijeća u okolici Noordwijk. je mjesto gdje dolazi proljeće na uživanje, svjetski poznata atrakcija park i lukovice Keukenhof! Keukenhof je otvoren od 22. ožujka 2018 t / m 13. svibnja i zujanje s aktivnostima. Sve informacije mogu se naći na Udaljenost do Keukenhof je 10 minuta autom, biciklom kroz polja žarulja na Keukenhof traje 30 minuta. Cvijet žarulja može biti obožavan i nastaviti u subotu, 21. travnja 2018. godine od Noordwijk svoju 40 km rute do Haarlem, veliki spektakl svjedočiti:

Prostor Expo u Noordwijk, nalazi se samo nekoliko minuta od parka du Soleil, ali i biciklom. Prostor Expo Europi prvi stalni prostor izložba i službeni posjetitelji središte Europske svemirske agencije. Osim izložbe Space je ujedno i najveći tehnički uspostava ESA uspostavljen. Program Space Expo u Noordwijk, sljedećih nekoliko mjeseci posvećen svemirskih letova u Nizozemac André Kuipers vrijeme. André Kuipers je Sojuz raketa šest mjeseci na Međunarodnoj svemirskoj postaji da se pridruži ekspediciji 30 ISS ekspedicija 31. otkriju i Space Expo u svijetu satelita s testnim modelima europskih svemirskih misija. - Saznajte više o astronautima i vidjeti kako žive i rade u prostoru. Sve informacije mogu se naći na:

Amsterdam je jedan od najromantičnijih i najljepših gradova na svijetu s obiljem svjetski poznatih muzeja i povijesnih građevina, a također je vrlo blizu. Amsterdam ima sve pogodnosti velikog grada sa noćni život, međunarodnim restoranima, više od 50 muzeja, a posebno dobre prometne veze. Od Parc du Soleil oko 25 minuta autom do grada Amsterdama.

Haarlem je jedan od najstarijih gradova u Nizozemskoj. To je ugodan, siguran grad s oko stanovnika. Haarlem se nalazi na rijeci Spaarne i ima atraktivan, povijesni grad s brojnim atrakcijama, muzejima, restoranima i trgovinama. Od Parc du Soleil oko 20 minuta

LED je također pozvao Grad Discovery. Ovaj povijesni grad će vas oduševiti svojim šarmom, klasi, njegova coziness i šarmom bogatstvo svoje skrivene. Leiden je iznenađujuće nagrađivanje, potiče znatiželju i poziva vas da se pogledati u njezine slavne prošlosti, uživajte u čarima i coziness. Od Parc du Soleil oko 20 minuta

Zeleno srce u zelenom srcu Južne Nizozemske pokazuje tipične nizozemske polders i njihovih stanovnika. Nizozemska je u minijaturnim može se naravno gledati u Madurodam! Prostor za vodu je na mnogim jezerima koji pokrajina Južne Nizozemske. Kagerplassen sa sportovima na vodi i atrakcije kao što su izleti brodom su samo 15 minuta od Parc du Soleil.

CORPUS „Putovanje čovjek” nalazi se u Oegstgeest 15 minuta. Tijelovo je jedinstven atrakcija u obliku istraživanja ljudskog tijela. Posjetitelji ne čitaju znakove svugdje s komadima teksta, ali sve zapravo sebe i sve dovesti na vlastitom jeziku. U nekim dijelovima ćete sjediti na stolicama i pratiti s 3D naočalama na npr kako se crveni krvnih stanica u tijelu, puno zabave i obrazovne! Tada možete učiniti ništa interaktivni, zabavne ispitivanja, krvni tlak i BMI se mjeriti itd lijepa stvar je da su rezultati testova kasnije poslan na vas. Tijelovo je nova atrakcija gotovo 20 milijuna € je cijena, zabavna i edukativna za sve uzraste, a osobito jedinstvena u svojoj vrsti. Oko 15 minuta od Parc du Soleil, informacije o

Igralište za golf, Tespelduyn NEKRETNINE: je 7 minuta vožnje od parka du Soleil. Ovo je mjesto gdje Golf & Hospitality dolaze zajedno. Proljeće 2011, ovaj golf otvoren nakon šest godina priprema. Tespelduyn ima jedinstvene sadržaje izobrazbe u Tespelduyn centar za obuku i noću 22:00. Tespelduyn je izuzetno ponosan na Bulb naravno, izazovan 9-rupu golf teren od 1825 metara kvalifikacija. Prekrasne značajke vode i bunkeri pružiti dodatne izazove na fairways i oko zelenila. Tespelduyn nekretnine ima odličan restoran „t Land Huys


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 350 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi nabijeni su posteljina 10,00 po osobi, porez 2:35 po osobi po noći. Djeca do 3 godine ne plaćaju porez i posteljinu. Otpada i zaštite okoliša po rezervaciji. WiFi / pristup internetu je besplatan. Kao polog, molimo za dugovanje od 350,00

Plaćanje 50% dva tjedna nakon rezervacije, a preostalih 50% šest tjedana prije dolaska. Sigurno plaćanje može biti bankovnim transferom, creditkcard, Visa, Maestro, American Express ili idealnog plaćanja.

VOLIMO napraviti ponudu za vas! Aplikacijama koje su ranije su dobrodošli!

Uvjeti poništenja:

  • Annuleren volgens RECRON voorwaarden vakantieverblijven. Bij annuleren betaalt de recreant een vergoeding aan de verhuurder. De vergoeding te betalen door recreant bij annuleren bedraagt:
  • De dag na boeken gratis annuleren
  • Annuleren meer dan 3 maanden voor verblijf 15% van overeengekomen prijs
  • Annuleren binnen 2 tot 3 maanden voor verblijf 50% van overeengekomen prijs
  • Annuleren binnen 2 tot 1 maand voor verblijf 75% van overeengekomen prijs . Annuleren binnen 1 maand voor verblijf 90% van de overeengekomen prijs
  • Bij annuleren op de dag van aankomst verblijf 100% van overeengekomen prijs


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.6 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2021

Maurice H. iz/od Leiden

4,8
5 4 5 5 5

Een heerlijk verblijf

Ik mocht de hele winterperiode verblijven in dit fantastische chalet. Vanaf dag 1 voelde ik me er direct thuis. Het is een bijzonder aangename vakantie bungalow en zeer het aanraden waard.
Ik hoop dat jullie voor een kort of een lang verblijf net zo genieten als dat ik gedaan heb!

Preporučeno za: Odmor na plaži

lipanj 2021

Lieke B. iz/od Leiderdorp

4,8
5 4 5 5 5

Unieke strandervaring

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in dit mooie strandhuisje. Met onze drie kleine kinderen hebben we ons perfect vermaakt: een leuk zwembad, leuke speeltuin en fijne horeca. Ook in het huisje konden zij zich volop vermaken met het speelgoed van de eigenaar.

Het huisje is van alle gemakken voorzien: ruime keuken om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden, genoeg keukengerei en een ruime koelkast en vriezer. Ideaal als we nog langer zouden verblijven. En rondom het park ook genoeg te doen. Veel natuur en vanaf de duinen zo op het strand. Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj P. Smit:

Hallo Lieke,
Hartelijk dank voor jullie verblijf en deze beoordeling. Goed te lezen dat jullie het verblijf zo positief hebben ervaren. Als eigenaren doen we ons uiterste best om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Hartelijke groet,
Piet & Diny Smit

studeni 2019

Manuel S. iz/od Nieuwegein

5,0
5 5 5 5

Prachtige, complete beachhouse

Heel compleet ingericht, alle details aanwezig, in een beachhouse gekenmerkt door een omgeving waar serene rust heerst in deze bollenstreek. Prachtige paadjes die lopen langs velden en duinen op loopafstand waardoorheen wandelpaden kruisen, die leiden naar de zee. En dit in de winter. Het voorjaar en zomer zullen extra groene accenten toevoegen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj P. Smit:

Dank voor de review. Onze woning op Parc du Soleil is een aanrader! We doen er alles aan om het onze gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken!

siječanj 2018

Diny V. iz/od Alphen aan den Rijn

5,0
5 5 5 5
Prikaži nizozemski

On hvala wintertijd heerlijk verblijf!

Još nekoliko dana u Noordwijk BeachHouse 90. Kuća za odmor vrlo je udobna i za sve ukuse. Heerlijk met overdekt zwembad op 2 minute lopen en voor guests zonder troškovi! Heerlijk walk in fietsen door de duinen en uitwaaien op het strand. Kultura snuiven u Leidenu i Haarlemu također je bila blizu Leuka. Restaurant De Beleving op Parc du Soleil također je lijepo mjesto, odličan ambijent, odličan i dobar. Kortom ostaje u BeachHouse 90 za njezino uhljebljivanje vatbaara.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj P. Smit:

Dank voor jullie beoordeling, we doen ons uiterste best het onze gasten naar de zin te maken

listopad 2017

Dorien B. iz/od Koudekerk aan den Rijn

5,0
5 5 5 5

Fantastisch husije

We hebben een heerlijke week gehad in Noordwijk! Het strand is dichtbij en een heerlijk dagje Haarlem. Ons zoontje heeft genoten van het zwembad en de binnenspeeltuin.
Beachhouse 90 is heel sfeervol ingericht, gelijk het gevoel dat je thuis bent. Voorzien van veel extra gemakken zoals speelgoed voor de kinderen en extra spulletjes in de keuken! Heerlijk huisje!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj P. Smit:

Super om iets terug te horen van hoe jullie het verblijf hebben ervaren. Noordwijk en Parc du Soleil is een toplocatie!


kontakt

obitelj P. Smit

obitelj P. Smit

Mi smo Piet i Diny Smit i živjeti u zelenom srcu South Holland kod Noordwijk. Mi volimo da ostane u našem Beach House, ali zbog mnogih drugih aktivnosti, ne uvijek dolaze iz te iznajmljujemo naše lijepe stan u Noordwijk. Pješačke i biciklističke kroz dine koje volimo raditi i okrugli golf je vrh za nas! da ne zaboravimo gleda na „kajtere kad ima vjetra prilično spektakularan. Proljetno sa svim žarulje u cvatu oko našeg Beach House je apsolutno fantastičan. Noordwijk se također naziva „cvijet ljetovalište. Sveukupno smo stvarno uživati ​​u predivnom ambijentu Noordwijk i naravno redovito uživati ​​u ukusnoj večeri u parku kod Eeterij iskustvo ili jedan od mnogih lijepih restorana u Noordwijk i okolice.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 102155

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/102155.htm


«BeachHouse90 *****» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina