Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Wellness kuća Branzez s unutarnjim bazenom

Bohemian Paradise - između Praga i Jizera - Giant Mountains

maks.  12   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
5 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
260m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

243 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

243 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Kuća Branzez sastoji se od tri apartmana A, B i C:

Prva dva apartmana A i B iznajmljuju se samo zajedno, tako da je cijena uvijek za ova dva apartmana zajedno. Apartman A je za maksimalno 5 osoba, Apartman B također za maksimalno 5 osoba. Ove dvije kuće za odmor iznajmljuju se SAMO ZAJEDNO.

Dakle navedena cijena je za dva apartmana A i B UKUPNO, dakle u ovom slučaju za maksimalno 10 osoba, točno 8 odraslih i 2 djece. U ovom slučaju kuća ima 4 spavaće sobe, 2x2BZ i 2x3BZ.

Ova dva apartmana povezana su gornjim zimskim vrtom s velikim stolom za blagovanje.



Ako ima više osoba od 8 odraslih i 2 djece, ili ako gosti žele više mjesta, morate rezervirati apartman C za 2 osobe, dakle kuća je za maksimalno 12 osoba, odnosno 10 odraslih i 2 djece. U ovom slučaju kuća ima 5 spavaćih soba, 3x2BZ i 2x3BZ. Ali ako vam ovaj stan C ne treba, ostat će prazan i zatvoren. Dakle, ne može se dogoditi da u kući živi još netko tko ne pripada skupini u stanu A i stanu B.



Naravno, svi sadržaji kuće kao što su unutarnji bazen, sauna i parna kupelj dostupni su samo gostima koji borave u kući.



Kuća ima veliku terasu sa gornjim zimskim vrtom, povezan sa oba stana, gdje se nalazi veliki stol za blagovanje i gdje se svi mogu sastati, vrt ima m, crnogorica raste na imanju, njegovan travnjak na južnoj strani prelijepo je.



U svim apartmanima: poseban ulaz, vlastiti tuš i wc, opremljena kuhinja, hladnjak, kamin, mikrovalna pećnica, centralno grijanje na struju, nova i skupa oprema, satelitska TV.



Apartmani A i B su identični po opremi i izgledu, u svakom stanu A ili B: 60m2 stambene površine, 1x komb. dnevni boravak-blagovaona . Gornji zimski vrt ima prekrasan pogled na prirodu i povezan je stepenicama s donjim zimskim vrtom /bazen, parna kupelj, sauna, soba za opuštanje/. Druga polovica gornje terase ostaje otvorena - također s prostorom za sjedenje. Također u svakom stanu postoje 2x spavaće sobe / 1x 3BZ, 1x2BZ/, odnosno ukupno 4 spavaće sobe u oba apartmana A i B.



Apartman C - 30m2 stambene površine - nalazi se u prizemlju, ulaz je sa druge strane, sa spojenim dnevnim boravkom i blagovaonom, sa spavaćom sobom odvojenom zavjesom, ali samo za max 2 osobe, vrlo pogodan za starije osobe s problemima kretanja - sve je na jednoj razini. Naravno i sa tuš/wc. Ali ako vam ovaj stan C ne treba, ostat će prazan i zatvoren. Kuća je rekonstruirana u jesen 2012., nove kupaonice i mnogo novih interijera od kolovoza 2017.



Dva apartmana A i B imaju ukupno 2 kupaonice i 4 wc-a, apartman C ima još jednu kupaonicu i 1 wc



Unutarnji bazen se može grijati, kao i sauna i parna kupelj tijekom cijele godine. Tu je i WALLBOX, snage do 22 kW!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (180x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
Spavaća soba 5
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 18 km

18 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km PRG

80 km

Kolodvor 9 km Mnichovo Hradiste

9 km

Izlaz s autoceste 9 km Autobahn D10 m Abfahrt 57 oder 53

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Wellness kuća za odmor BRANZEZ nalazi se u istoimenom selu Branzez. izravno u takozvanom Bohemian Paradiseu na mirnoj prirodnoj lokaciji oko 70 km sjeveroistočno od Praga, nedaleko od Jizera i Giant Mountains. Branzez je turističko naselje s jezerom za kupanje, stijenama, šumama i brojnim dobro označenim pješačkim stazama.



Vikendica je idealno polazište za razne izlete - Bohemian Paradise na licu mjesta, do Praga - 40 min, do Giant Mountains - 1 sat i do Jizera Mountains - 30 min. Za oko 20 minuta vožnje automobilom možete doći do novog skijališta centar pogodan za obitelji, veliki skijaški centar iz Jeschkena sa stazama svih stupnjeva težine udaljen je 10 minuta dalje, skijanje također u blizini ili na licu mjesta.



Na licu mjesta: jezero za kupanje s plažom - 300 m, restorani, pješačke staze, ribolov, jahanje, tenis, teniska dvorana, Branzez je ljetovalište s jezerom okruženo šumama, šetnicama, kamenitim gradovima i nalazi se između Praga i planina Jizera i Krkonoše, gdje su mogući i zimski sportovi, kao što su skijanje, skijaški spust i sanjkanje. Do skijališta se može doći za 20-35 minuta vožnje automobilom. Na licu mjesta nalazi se jezero za kupanje s plažom. Područje se naziva Bohemian Paradise. Jahanje i ribolov u blizini, kupanje, plivanje, tenis, golf, planinarenje, alpinizam, planinarenje, Lokalne aktivnosti: ribolov, kupanje, planinarenje, biciklizam, golf, brdski biciklizam, jahanje, skijanje, tenis, planinarenje, jedrenje, squash


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 450 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Ovdje su cijene po tjednu plus energija, završno čišćenje i lokalna pristojba. Cijene od 690 do 1440 eura tjedno, novogodišnji tjedan 2450 eura - već uz apartman C,

Mnogi termini koštaju između 690 i 860 EUR tjedno, ova cijena vrijedi za najviše 3 osobe, u kojem slučaju se mora platiti nadoplata od 49 EUR tjedno. Željeli bismo kuću učiniti pristupačnom za male grupe. U višoj sezoni cijene su više, ali ovdje vrijede cijene za 8 odraslih i 2 djece, kao što su zimski praznici, uskršnji tjedni i jesenski praznici 1150 EUR, ljetni praznici i božićni tjedan 1440 EUR. Završno čišćenje košta 90 EUR po boravku za maksimalno 6 osoba, svaka dodatna osoba dodatno naplaćuje 8 EUR. Molimo Vas da Vam pošaljemo točnu ponudu.

. Ako su još 2 osobe, potrebno je rezervirati apartman C, za 190 eura tjedno, zatim tu je i kompletan apartman, kupaonica i wc. Slike ćete dobiti od nas nakon Vašeg zahtjeva. Ovaj apartman se nalazi u prizemlju ima svoj ulaz i apartman se ne može zasebno rezervirati!

Apartman C nije moguće zasebno rezervirati, samo zajedno s glavnom kućom BRANZEZ. To znači da tamo nitko drugi ne živi! Troškovi energije, završno čišćenje i boravišna pristojba su dodani u cijenu.

Odmah ćemo vam poslati cjenik sa slobodnim terminima. Na zahtjev ćemo vam odmah dati detaljne informacije o tome koliko energije možete očekivati u određenom razdoblju godine, kao i sve ostale bitne detalje.

Važno - o kalendaru raspoloživosti: Budući da se status rezervacija i opcija posebno mijenja relativno često, a također oglašavamo našu kuću na mnogim drugim web stranicama, suzdržavamo se od održavanja ovog kalendara ažurnim, ali vam obećajemo da ćemo nakon što Ako primite upit, TADA ĆEMO VAM VRLO BRZO POSLATI AKTUALNI KALENDAR REZERVACIJA SA KONKRETNOM CIJENOM I SA PUNO SLIKA KUĆE I OKOLICE; SA SAVJETIMA ZA IZLETE !! VESELIMO SE VAŠEM UPITU

Uvjeti poništenja:

  • Die Stornobedingungen erhalten Sie in unseren AGB , die wir Ihnen nach Ihrer Anfrage bekannt geben

ostale informacije:

VAŽNO - PROČITAJTE !!!!! Dan zamjene posjetitelja obično je subota, minimalni boravak je obično tjedan dana. Možete dolaziti i odlaziti i drugim danima, ali obično samo u zadnji čas, ako naravno ima termina, možete doći i na kraće vrijeme van sezone, ali to obično ne može biti subota. Tako radi npr. B. Od subote do srijede, ali uglavnom ne od četvrtka do nedjelje. To je stvarno moguće samo u zadnji čas.



O cijenama: Cijena je za oba povezana apartmana A i B zajedno, tako da je maksimalan kapacitet 10 osoba, ako dodate apartman C kapacitet je 12 osoba. Ukoliko ga glavni gosti ne rezerviraju, apartman C ostaje prazan i zatvoren. Cijene ovise o sezoni, au DONJIM SEZONAMA popusti su mogući za maksimalno 2 ODRASLE OSOBE. i dolazi 1 dijete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Stefan S. iz/od Rietz-Neuendorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Wellness kuća Branzez

Prekrasna kuća i odlično okruženje. Imali smo opuštajući tjedan i kontakt sa stanodavcem bio je vrlo lijep. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Jecny:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung..Wir würden uns über Ihren nächsten Besuch freuen..

siječanj 2019

Irene G. iz/od 13591 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

!!!TOP mogu samo preporučiti!!!!!

Super kuća za odmor, ogromna, čista i dobro opremljena, ne samo da je područje zabavni čimbenik, već i sama kuća s bazenom i saunama, proveli smo prekrasan tjedan s mnogo ljudi, ima dovoljno mjesta za odmor.
Naša djeca nisu željela biti blizu skijanja, klizanja na jezeru itd. Vrh vrh vrh
Vratit ćemo se

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor, Odmor na plaži

veljača 2018

Paul N. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući skijaški odmor u Branzezu

Bili smo tamo prije otprilike 2 godine, ovaj put smo odlučili ići na skijanje.Iznenađenje odmah na početku: potpuno nove kupaonice i wc-i. Kuća je čista i udobna, lijepo je smještena u prirodi, prekrasan vrt - zna reći naš jazavčar. Nije moguće skijati direktno iz kuće, ali neposredno prije našeg dolaska otvoren je novi, obiteljski skijaški centar Javorniik, udaljen oko 30 minuta vožnje, sa sjedežnicom, dječjom vučnicom. Druga obitelj koja je bila s nama vozila se nekoliko minuta dalje do velikog skijališta, ali Javornik je bio pravo mjesto za nas. Navečer smo opsežno testirali unutarnji bazen, saunu i parnu kupelj u našoj kući za odmor. Sjajno !!. Jedan dan smo bili u Pragu, do češke prijestolnice je lako doći autocestom. Moji roditelji nisu skijaši, svaki dan su išli na višesatne šetnje po okolici. Na mjestu je osnovni pub, ali s dobrom domaćom kuhinjom i vrlo razumnom cijenom. Također preporučujemo restoran Klokotschka, povijesni pub je također bio doživljaj, sa žonglerima, plesačima i još mnogo toga. Zbog prekrasnog okoliša, naravno, kuću preporučamo ne samo zimi.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Ing. Josef Jecny
gospodin J. Jecny

gospodin J. Jecny

Dragi budući gosti! Moje ime je Josef Jecny i želio bih vas pozvati da posjetite moje wellness kuće za odmor u Češkoj. O meni: Kao mali dječak često sam posjećivao bivši DDR, u dječjim kampovima kao dijete, a kasnije kao nadzornik, tako sam naučio njemački Od 1994. godine bavim se iznajmljivanjem vlastitih kuća za odmor, kuće BRANZEZ, kasnije vile JOSKA i sada dizajnerske vile KARETA. Tijekom vremena izveo sam brojne modernizacije u dvije kuće BRANZEZ i JOSKA i dodao sadržaje kao što su unutarnji bazen, sauna i parna kupelj. Moji rođaci u Slovačkoj u prekrasnoj regiji Liptov, Visoke i Niske Tatre - također posjeduju kuće za odmor Bernadeta i Kristina, ako ste zainteresirani, proslijedit ću vaš upit izravno njima Nadamo se da ćete se kod nas osjećati ugodno i veselimo se vašem dolasku Vaš Josip Jecny


Dalji smještaji od gospodin J. Jecny


ostale informacije

Broj objekta: 102968

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/102968.htm

Gospodin Josef Jecny

Gorkeho 182

29301 Mlada Boleslav

+420 603456750

CZ5903290921


«Wellness kuća Branzez s unutarnjim bazenom» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina