Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Kokkino Skufitsa

Južna obala Krete: Pitsidia-Matala-Plaža Komos-Libijsko more-Phaistos-regija Heraklion

maks.  5   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ova nova, jedinstvena kuća za odmor izgrađena je od prirodnih građevinskih materijala poput pijeska, gline, vapna, slame i bambusa. Doživite idealnu i zdravu unutarnju klimu glinene kuće! Oprema je također izuzetna. Manolijevu kreativnost možete osjetiti u svakom dijelu kuće, bilo da se radi o ogledalima u kupaonici, fascinantnim krevetima od drva eukaliptusa ili kuhinjskim elementima. Svaki komad namještaja je unikatan i daje kući posebno lijep ugođaj.

Sa svoje dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, kuća za odmor idealna je za parove ili obitelji koje su prijatelji. Iz otvorene kuhinje izlazi se na natkrivenu terasu i veliki vrt s travnjakom i bananama.



Villa Kokkino Skufitza sa zajedničkim bazenom jedna je od 5 jedinstvenih vila (dvije s vlastitim bazenom) na lokaciji na mirnoj idiličnoj lokaciji na ulazu u Pitsidiju. Jedinstveno dizajniran zajednički bazen (10,5m x 4,8m x 1,4m) s ležaljkama koriste tri kuće za odmor: Kokkino Skufitza, Agapi, Warka.

U vanjskoj kuhinji s verandom, koja se također nalazi zasebno u sklopu objekta, Manolis će vam s vremena na vrijeme rado pripremiti grčke delicije ili vas pozvati na večer s roštiljem.


Broj licence ili registracije: 1158658

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 65 km Heraklion Katzantzakis

65 km

Kolodvor 1000 km gibt es nicht auf Kreta

1000 km

Izlaz s autoceste 60 km Flughafen Heraklion

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Pitsidia se nalazi na središnjoj južnoj obali Krete i udaljena je otprilike 65 km, sat vremena vožnje od zračne luke Heraklion.
Selo je idealno smješteno za istraživanje svjetski poznatih atrakcija područja kao što su drevna palača Phaistos kao i arheološko nalazište Gortyna i Agia Triada, samostan "Moni Odigitrias" i naravno prekrasne plaže Matala, Crvena plaža , Komos, Kalamaki , Kaloi Limenes, Agiofarago, Lentas, , Tripiti, Preveli itd. Do muzeja u Voriju također se može brzo doći. Oni željni noćnog života naći će ga u Matali, 3 km udaljenoj od Pitsidije.
To je samo 3 minute hoda do centra Pitsidije, nije vam nužno potreban automobil. Prekrasna neuređena pješčana plaža "Komos" udaljena je 5 minuta autom, oko 20 minuta pješice po makadamskim cestama ili cestama. U Pitsidiji postoje mini marketi, mesnica, pekara, frizerski salon, ljekarna, ukusni tradicionalni restorani, vrlo lijep kafić za doručak: "Onira", gdje također možete posuditi knjige i iznajmiti automobil. Glazbena događanja održavaju se dva puta tjedno na seoskom trgu. Ove večeri imaju sjajnu atmosferu. U okolici postoje mogućnosti za jednostavno i avanturističko planinarenje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Od 1. siječnja 2024. u Grčkoj se naplaćuje boravišna pristojba koja iznosi 1,50 eura po danu za kuću za odmor i plaća se po dolasku.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • 89- 29 days before arrival 20% of the rental amount / 28-21 days before arrival 50% of the rental amount / 20 - 8 days before arrival, 75% of the rental amount / 7 - 0 days before arrival, we will ask for the entire rental amount. In the case of a booking from new guests, we only charge the difference.In the event of a government travel ban, you will receive a credit note for payments already made. This credit would be valid for 3 years. So you wouldn't lose anything.....

ostale informacije:

Također ćemo rado organizirati lokalni taxi za vas koji će vas opušteno odvesti do vaše vile za odmor ili vam pomoći rezervirati najam automobila.



Kod nas na licu mjesta možete rezervirati sljedeće:

Obilazak brodom / Jeep Safari / Pješačenje Samaria Gorge /

Planinski izlet u Psiloritis / izlet u samostan Arcadi i lončarsko selo "Magarites" / izlet na zaštićeni prirodni otok "Chrissi".


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


20 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Sabine I. iz/od Vaals (NL)

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto udobnosti

Naša kućica za odmor bila je vrlo udobno uređena, mješavina starog i modernog. S mnogo ljubavi prema detaljima, jedinstvenim šarmom gospodina Manolisa Pachakisa, samog dizajniranog i izgrađenog. Bili smo tamo sada već 3. put, svaki put u drugoj kući i svaka je predivna. Kuća je smještena u malom vrtu s terasom i velikim stolom i ljuljačkom. Jednostavno je umjetničko djelo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2023

Marie-Louise F. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Tko je jednom bio ovdje, dolazi uvijek iznova.

Sada sam proveo svoj peti odmor na ovom divnom mjestu i mogu ga samo iskreno preporučiti.

Kao i sve Manoline kuće, vila Kokkino Skufitza je tako brižno uređena, s nevjerojatno puno detalja. Također je lijepo opustiti se u vlastitom malom vrtu u visećoj mreži, a za osvježenje tu je zajednički bazen. Odmah se osjećate ugodno.

Gostoljubivost je ovdje vrlo važna i gotovo da ćete pomisliti da ste dio obitelji. Manolis se brižno brine o svojim gostima i redovito na stol donosi ukusna tradicionalna grčka jela, a posebno ima talenta da sve goste okupi zajedno, što uvijek rezultira novim lijepim susretima.

Okolina je mirna i udaljena od pretrpanih turističkih područja. Sve što vam treba možete doći pješice. Supermarket, pekara, sjajni restorani za doručak, kao i večernji restorani s grčkom živom glazbom.

Da biste bolje istražili otok, uvijek unajmljujemo automobil kako bismo mogli posjetiti što više mjesta. U tome nam Bärbel uvijek pomaže.
Međutim, do obližnje plaže Komos također možete prošetati pješice.
Također se preporučuje posjetiti grad Matala, koji je lako dostupan autobusom.

Bez obzira jeste li obitelj, par ili društvo djevojaka, za svakoga ima nešto.

Jedno je sigurno, tko god jednom bude ovdje, neće poželjeti kući.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

B. S. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kod kuće na odmoru - ne možeš se osjećati bolje!

Sada smo već treći put bili na odmoru u jednoj od Manolijevih kuća iz snova, i postoji razlog zašto se nikad ne bismo tražili drugde na Kritu. Njegove kuće su super kreativno i ljubavno uređene, a atmosfera u predivnom kompleksu kuća za odmor je potpuno opuštena i pruža dovoljno privatnosti među jedinicama. Manolis, Bärbel i Niki, svojom toplinom i gostoljubivošću, pružaju vam osjećaj kao da se konačno vraćate kući, svakodnevni stres nestaje već pri dolasku. Slatka vila Kokkino Skufiza je dovoljna za nas (2 odraslih i 1 mladu osobu), bazen je divan i besprijekorno održavan, okolica je mirna, a mjesto je samo nekoliko koraka udaljeno. Odmor koji se nastavlja sanjati.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

Satia R. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub!

Der gastfreundlichste Gastgeber, den wir je erlebt haben. Komfortables, kreatives und gemütliches Haus. Der Pool war in der starken Hitze unverzichtbar. Traumhaft!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2023

U. B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Atmosfera za ugodan boravak.

ManolIs je zaista vrlo gostoljubiv; Bärbel koja organizira sve na licu mjesta, ispunila je svaku našu želju (poput igračaka za djecu, dodatnog pokrivača itd.). Također je uvijek bila tu za nas kad smo imali pitanja. Općenito, atmosfera je bila obiteljska, a ManolIs voli kuhati za svoje goste u svom predivnom vanjskom kuhinji. Apartman je vrlo ljubazno uređen i ima vrlo ugodnu klimu zbog prirodne gradnje. Osjećali smo se vrlo ugodno. Na rubu Pitsidije sve je lako dostupno pješice poput supermarketa, restorana i pekarne. Idilična i prostrana plaža udaljena je od apartmana oko 40 minuta hoda s djetetom, pa bi preporučio auto ili bicikl. Pitsidija i okolica također nude nekoliko znamenitosti i izleta. Rado se vraćamo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2023

Andreas R. iz/od Cottbus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kreta odmor samo kod Manolisa.

Sada smo već po peti put bili na Kritu s prijateljima. Namjerno smo to planirali vrlo rano u godini, kako bismo doživjeli proljeće na Kreti i pobjegli kasnoj zimi u Njemačkoj. Sve je još svježe i zeleno, a posvuda cvjeta i miriše. Svaki dan smo poduzimali jako lijepe planinske šetnje. Također smo imali dana na plaži uz 16 stupnjeva vode. Što se tiče nezamjenjive gostoljubivosti i srdačnosti Manolisa, njegove obitelji i Bärbel koja je uvijek spremna pomoći, ne možemo ništa novo dodati. Također smo imali priliku posjetiti i diviti se Manolisovoj najnovijoj umjetničkoj cjelini - The Artist House. Ova kuća je posebno pogodna za veće grupe koje žele provesti odmor zajedno, a da ipak svatko ima svoju privatnost. Vidimo se uskoro.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2022

Familie B. iz/od Minden

5,0
5 5 5 5 5

Herzliche Gastfreundschaft in tollem Ambiente

Wir hatten einen wunderbaren Urlaub bei Manolis, seine Häuser sind sehr schön und besonders, der Pool heiß geliebt von der ganzen Familie, und Manolis und seine Familie hießen und sehr herzlich willkommen, wir fühlten uns sehr wohl. Die Sprachbarriere war dank der lieben Bärbel kein Problem. Sie war rund um die Uhr ansprechbar und war immer prompt zur Stelle. Unseren Aufenthalt hat sie perfekt organisiert. Unsere Tochter wurde an ihrem Geburtstag von allen Seiten mit Glückwünschen und Geschenken überrascht, ein toller Tag! 
Pitsidia ist ein wunderbares Örtchen für einen ruhigen und leckeren Urlaub, die kleinen vielseitigen Restaurants haben uns sehr begeistert. 5 Sterne.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Fabien F. iz/od France

5,0
5 5 5 5 5

Vacances parfaites

Vacances parfaites dans un lieu incroyable. Encore merci à Manoli et à nos hôtes pour leur gentillesse et accueil.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2021

Markus H. iz/od Zürich

4,6
4 5 5 4 5

Urlaub an einem besonderen Ort

Wir haben mit unseren zwei kleinen Kindern (3 und 6 Jahre) zwei wundervolle Wochen in der Villa verbracht. Der Garten ist eine Oase in der sonst so trockenen Landschaft und lädt mit einer Hängematte und zwei Liegestühlen zum Verweilen ein. Der Garten ist umzäunt und der mit 2 anderen Villas geteilte riesige Pool ist ein paar Schritte vom Haus entfernt, was einen gewissen Schutz für die kleinen Kinder bietet.
Manolis und Bärbel umsorgten uns prima, vom BBQ Abend bis zu allen kleinen und grossen Spezialwünschen und Tipps und Tricks. Zwei wirklich sehr herzliche Gastgeber. Man hat das Gefühl bei Freunden zu Gast zu sein.
Wir waren ohne Mietwagen dort und haben Taxis genutzt um an den Strand zu kommen (<10 Euro ein Weg). In den Ort kann man auch mit kleinen Kindern schnell zu Fuss gelangen und hat zahlreiche gute Restaurants zur Auswahl. Auch ein grosser Supermarkt ist in Laufentfernung. Die Strände erreicht man mit dem Auto in ca. 15min.
Dies ist ein wirklich besonderer Ort. Vom originellen Haus bis zu den selbst gebauten Sonnenschirmen am Pool merkt man überall Manolis Kreativitat und Umtriebigkeit. Sehr zu empfehlen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

srpanj 2021

Sarah Z. iz/od Kiel

4,7
4.5 5 4.5 4.5 5

Ein perfekter Urlaub mit Kindern

Wir hatten einen unfassbar schönen Urlaub. 4 Erwachsene und 2 Kinder (5 Jahre)
Die Unterkunft hatte alles was man braucht. Es ist kein Luxus eher Rustikal aber das beeinträchtigt nicht das Ambiente. Der Besitzer Manoli ist ein Macher mit Herz er macht das ganze einfach familiär. Bärbel kümmert sich um einfach alles bei Fragen zum Ort und Umgebungen aber auch wenn etwas fehlt in der Unterkunft. Wenn man noch nie in Griechenland war, ist Sie die Frau die einem die Sicherheit gibt. Wir kommen definitiv wieder. Danke Manoli und Bärbel für diesen schönen Urlaub.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2020

Mathias K. iz/od Zeesen

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Ferien in Pitsidia mit Minibauernhof

Sehr schönes Ferienhaus im Rotkäppchen Style, liebevoll eingerichtet und farblich abgestimmt. Alles sehr gepflegt und sauber, Dank Niki. Ankommen, auspacken und wohlfühlen. Traumhafter Garten mit Sitzgelegenheiten, schöner, großer Gemeinschaftspool mit Liegen und Sonnenschirmen. Toller Gastgeber, der des öfteren leckere Köstlichkeiten gezaubert hat. Sehr, sehr herzlich!!! Jeder Wunsch wurde erfüllt. Und nicht zu vergessen, die Liebe Bärbel als Hausverwalterin, war immer mit guten Tipps vor Ort. Wir waren jetzt schon 4 mal dort, auch 2 mal im Paradiso 2 (auch sehr zu empfehlen) und kommen gerne wieder. Es ist jedesmal, wie nach Hause kommen.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

KaRiMoNi iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5

...immer wieder ein Highlight

Wir fahren seit vielen Jahren in eines der Häuser, die Manolis mit viel Liebe und Eigenleistung kreiert und erbaut hat. Jedes Haus hat seinen ganz besonderen Stil, ist aber dennoch optimal eingerichtet und sehr sauber, dank Nicki. Die gesamte Gestaltung der Anlage, der großzügig errichtete Gemeinschaftspool, das wöchentlich stattfindende Barbecue, die zahlreichen Empfehlungen und Aktionen und die liebevolle Betreuung von Bärbel runden das ganze immer wieder zu einem perfekten Urlaub ab. In der Kokkinos Skufiza kann man zudem ein ganz besonderes Wohnklima erleben. Auch unsere Jungs (15) fühlen sich seit Jahren dort besonders wohl und würden um nichts auf der Welt auf diesen Herbsturlaub verzichten wollen. Danke an alle, wir sehen uns im nächsten Oktober wieder!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2019

Petra L. iz/od Hanau

5,0
5 5 5 5

Wiederholungstäter!

Wir waren zum zweiten Mal in Pitsidia bei Manolis und haben 11 wundervolle Tage in der Villa Kokkino Skufitza verbracht. Danke, für die schöne Zeit auf Kreta. Manolis ist ein perfekter Gastgeber. Er hat immer gute Laune, ist sehr gastfreundlich und ein herzlicher Mensch. Bärbel hat für die Gäste, bei Fragen und Wünschen, immer ein offenes Ohr. Sie betreut die Urlauber hervorragend. Wir sagen vielen lieben Dank für die tolle Zeit bei Euch und bis bald, denn wir kommen garantiert wieder.
Petra und Bernd

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2019

Andreas R. iz/od 03050 Cottbus

5,0
5 5 5 5

Zu Hause bei Freunden

Nach unserem Traum-Urlaub in der Villa Warka im Oktober 2018 war die Entscheidung schnell gefasst: Wir kommen wieder. Und dann haben wir auch noch gleich 4 unserer Freunde, begeistert von unseren Berichten, mitgelockt, die Insel Kreta zu entdecken. Mit Freunden zu verreisen macht umsomehr Spaß und die wunderschöne, mit viel Liebe zum Detail gestaltete Ferienanlage von Manolis bietet sich für Gruppen geradezu an. Und überhaupt, Manolis mit seiner herzlichen Gastfreundschaft begeistert einfach jeden. Kreta ohne Manolis können wir uns gar nicht mehr vorstellen. Dieses mal hatten wir uns für die Villa Kokkino Skufitza (Rotkäppchen), einem aus Lehm und Holz errichteten Haus entschieden. Genau wie in der Villa Warka lebt hier der gute Geist von Manolis, der das Haus mit viel Liebe und Fantasie gebaut und eingerichtet hat. Vielen lieben Dank Manolis, auch für das Abendessen mit den leckeren kretischen Köstlichkeiten und die Rundum-Versorgung zwischendurch. Lieben Dank auch an Bärbel, die immer ein offenes Ohr hat und mit Rat und Tat zur Stelle ist, wenn sie gebraucht wird.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Petra M. iz/od Baden

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub für Gross und Klein

War wieder mal sehr schön bei Manoli in seiner Villa zu wohnen. Top Service, Top Unterkunft und Top Gastfreundlichkeit, natürlich auch von Bärbel. Zimmer sind wie immer sehr geräumig, und alles vorhanden was man so im Urlaub braucht. Kennen ja schon fast jedes Haus von ihm. Wie jedes Jahr waren wir wieder beim tollen BBQ Essen eingeladen. War ausgezeichnet. Kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2018

Wolfgang iz/od 01734

5,0
5 5 5 5

Alles super

Ein toller Urlaub. Danke an Maniolis, für seine herzliche Gastfreundschaft......Ebenso Danke an Bärbel für die tolle Betreuung.....

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Fabian W. iz/od 65835

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor s garancijom ponavljanja

Proveli smo prekrasan odmor u kući s naše dvije kćeri (4 i 6 godina). Kuća se nalazi u malom kompleksu o kojem se brinu i s ljubavlju brinu Manolis i njegov tim. Sve je vrlo čisto i dobro održavano. Raspored prostorija je idealan, a posebno smo uživali na terasi uključujući vrt. Zajednički bazen bio je vrhunac za sve nas i pružao je hlađenje nekoliko puta dnevno. Manolis i njegova obitelj pružili su sjajno iskustvo odmora svojim jedinstvenim gostoprimstvom. Naše su kćeri uvijek dobrodošle i mogu pomoći pri hranjenju životinja. Zajednički roštilj bio je još jedan vrhunac. Bärbel nam je dao vrlo korisne savjete za izlete i prijedloge za lijepe izlete.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Caroline iz/od 22765 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Es war wunderbar!

Wir hatten eine rundum tolle Zeit in der sehr besonderen Villa Kokkino Skufitza! Die Unterkunft ist ein echtes Erlebnis mit all den kunstvollen und praktischen Details. Wir waren mit zwei kleinen Kindern und der Schwiegermutter in der Villa und hatten ausreichend Platz. Auch der Außenbereich mit Veranda und Garten ist herrlich und die Hängematte wurde ausgiebig genutzt.
Manolis ist ein großartiger und großherziger Gastgeber und Bärbel war für Tipps und Antworten immer zur Stelle.
Wir können die Villa Kokkino Skufitza jedem ans Herz legen. Es war wunderbar! Danke!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2017

Ingmar K. iz/od 01169 Dresden

5,0
5 5 5 5

Trotz kurzfristiger Buchung wieder mal super!

Vermieter & Service super toll!
Trotz kurzfristiger Buchung verlief alles zu unserer vollsten Zufiredenheit. Die Unterkunft ist sehr gut für Familien und Kinder, da es auch viele Tiere (Streichelzoo) gibt.

Sehr sauber, ordentlich und korrekt. Preis-Leistung: gut

Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2017

Nadine iz/od 44789 Bochum

5,0
5 5 5 5

Wunderbar!

Wir durften als allererste in dem neuen Haus wohnen. Es vereint alles, wofür Vermieter Manolis steht: tolle Ideen, Gespür für Besonderes und Kreativität. Es macht Spaß, sich die vielen Details anzusehen. Das Raumklima ist sehr angenehm. Schön ist, dass die Schlafzimmer mit je eigenem Bad rechts und links sind, so dass zum Bsp. zwei Paare ihr eigenes Reich haben und sich in der Wohnküche treffen können. Auch der Garten mit Rasen und Planschbecken ist klasse; manchmal kommt sogar ein Pfau zu Besuch.
Wir waren das 3. Mal in der kleinen Ferienanlage aus 5 Häusern und unsere Tochter, 5, und wir fühlen uns sehr wohl. Pitsidia ist wunderbar, mit guten Restaurants. Auch der Strand ist sehr schön. Dank Manolis, seiner lieben Familie & der tollen Betreuung von Bärbel haben wir die Zeit sehr genossen & kommen wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

obitelj M. Pachakis

obitelj M. Pachakis

Pozdrav moj budući gost! Moje ime je Manolis Pachakis, imam malo više od 60 godina i volim graditi stilske kuće :-) Želio bih vam poželjeti dobrodošlicu u svoje kuće za odmor. Bärbel, prijatelj moje obitelji, odgovara vam.


Dalji smještaji od obitelj M. Pachakis

Pokazati sve smještaje od obitelj M. Pachakis

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 103118

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/103118.htm


«Villa Kokkino Skufitsa» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina