Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzni penthouse Oceanfront

Kalabrija

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Penthouse 45 m² + 30 m² terase s pogledom na more u Kalabriji (bez željeznica između). pogled na more sa svih prozora i s terase. Potpuno klimatizirani.
Je nedavno obnovljen 2017. godine od nule i nadograditi na njemačkom standardu. Sve super moderno, a opet profinjeno s nekoliko originalnih Breton Sichen Antikviteti. 2x 40 „Mega TV u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. CI + utor za svoj Sky karticu. Ne Wohnungsaustattung s nevoljeno namještaj iz kuće, kao što je jedan često ga nađe, ali sve novo uređen i najbolji. Kuhinja s Pećnice Mikrovalne WMF lonci indukcijskog štednjaka marka pribor za jelo i tanjuri, kao i naočale s pogledom na more Sve je spremno za domaće Celebrity večeru na terasi - .. koji se može osvijetljen abendsmit diskretna LED rasvjeta opojnu pogled na ocean - atmosferu i romantiku bez kraja.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.03 km

0.03 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 80 km Lamezia

80 km

Kolodvor 2 km Santa Caterina dello Ionio

2 km

Izlaz s autoceste 20 km Catanzaro

20 km


Mjesto i položaj smještaja

U zgradi je smješten u prvom redu do mora u Santa Caterina dello Ionio. Mirno mjesto koje nije previše gužve čak i ljeti. Uglavnom talijanskih turista, ali i međunarodne publike u ljetnim mjesecima. Ako ima vjetra je gotovo uvijek na kopnu, nema struje, tako da već dugi niz godina nitko nije tamo utopio. Plaža je pješčana, a djelomično s malim okruglim kamenjem. Stan je u neposrednoj blizini pizzeria i bar na plaži (Lido) osjećaj s Kariba gdje možete jesti vrlo razumno cijene jako fino, pa čak u usporedbi s Njemačkom i koktel bar .. Plaža šetalište sela nije daleko, a kao mala poduzeća unutar pješačka udaljenost. Mjesto nudi nekoliko restorana i kafića u off-sezone sa originalnim itlaienischem hrane (nije turistički jesti hranu poput oraha). Tko ima visoke standarde u mjestu smještaj i sunčanje i Meeresanbeter je će se osjećati vrlo ugodno ovdje. Postoje disko nego obitelj nijedna stranka scena. Dan i noć možete bez straha, bez rizika - slobodno kretati


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 % 6 tjedna prije dolaska
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

uključujući 12 kWh po danu. U struje košta 40 centi po kilovatu. zapravo pada samo kada klima uređaj se koristi s otvorenog prozora.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Kalabriji u ovom selu su vrlo prijateljski i gostoljubivi i pokušati ostati napraviti lijepa kao moguće. Moguće je dovesti psa. Kao što je, međutim, ručnici posteljina (Bassetti, itd), a vrlo je skupo, tako da zapravo nastale troškove od pasa nam je da pas 70 će koštati eura tjedno.
Ponekad je, nažalost, malo pritisak vode u određeno doba dana. U ostatku kuće talijanskog vlasnika iz Torina žive uglavnom stariji od 60 godina.
TV programe putem Astra - donijeli filmova možete pogledati na Smart TV ili USB priključak stick ili hard disk. U Kalabriji gotovo da klima u sjevernoj Africi, u ljeto južna strana Kalabriji gotovo da i nema kiše u zimi nema mraza, tako da tropska vegetacija, kao što su palme i sl banane rastu tamo. Ove godine to je padala kiša u ljeto od lipnja do jedinog sredinom rujna 2x. U selu se nalazi golf Borgo Ferri molimo google.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.02.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2018

Franka D. iz/od 04416 Markkleeberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća za odmor

Sam stan je s ljubavlju i opsežno moderniziran. Unutrašnjost ne ostavlja nedostatke želja. Vrhunac je ogromna terasa s pogledom na more. Ovdje se možete opustiti potpuno nesmetano. Više se može brzo doći privatnom cestom, izvrsna kvaliteta vode, ronjenje je doživljaj. Mala trgovina s regionalnim proizvodima i dva bara na plaži nalaze se na pješačkoj udaljenosti.
Osjećali smo se vrlo ugodno i možemo samo preporučiti ovaj apartman.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Kai-Uwe G. iz/od 09127

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična izravna lokacija na plaži, super terasa, izvorna Italija

apsolutno briljantan penthouse na samoj plaži, moja žena i ja smo se super proveli u jednom od najljepših područja Italije. Ovdje je Italija još uvijek stvarno originalna. Iznad svega, nema turista, imate plažu gotovo za sebe, penthouse zaista nudi sve što trebate, dobro opremljenu kuhinju, vrlo udoban krevet, sjajnu kupaonicu i terasu - super! U blizini je sjajan restoran - bez prevarenih turista, jer ih tamo nema :-) Možemo u potpunosti preporučiti penthouse s njegovom fantastičnom lokacijom, apsolutni insajderski savjet po odličnoj cijeni

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Ludwig S. iz/od 81377 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super terasa na krovu

Samo super...ako voliš usamljenost...

Preporučeno za: Odmor na plaži


kontakt

gospođa S. Joachim

gospođa S. Joachim

Moj suprug i ja morati provesti ovdje u Kalabriji prije našeg odlaska u mirovinu. Ova prekrasna stan koristi po sebi - to bi trebao zadovoljiti sve zahtjeve, jer na ovom velikom području ima odličnu atmosferu da se osjećaju ugodno. Kupili smo ovaj stan u užasnom stanju prije 4 godine - Pa to je stvarno notwednig obnoviti sve. Nakon prije nego što smo imali ništa za obnovu i samo uživati ​​u prekrasnom pogledu to je bio samo da se koristi za sport najbolje tamo i instalirati. No, oni će stoga provesti odmor sa svim udobnost i luksuz kuće na rajskom mjestu. Ako vam se noću öffenen prozoru čujete oceana buku.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 104325

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/104325.htm

Gospođa Susann Joachim

Baumkirchner Str., 20

81673 München

+491633619561

Germany


«Luksuzni penthouse Oceanfront» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina