Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Bahia

Costa Daurada (1 sat od Barcelone)

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Villa Casa Bahia nudi prostrani i udoban smještaj, s tri spavaće sobe za spavanje do 5 ili 6 osoba. Nalazi se u pristupačnom i atraktivnom mirnom mjestu na samoj plaži, samo 2 minute hoda od mora. Dijete je prijateljski, s dobrim prijemom za obitelji u svim lokalnim restoranima i na obližnjim barovima na plaži. Samo 15 minuta vožnje od zabavnog centra Universal Studios 'PortAventura' - dobar kao EuroDisney, ali s boljim vremenom!

To je kuća koju mi ​​i drugi članovi obitelji koriste svako ljeto, tako da je dobro opremljen, a namještaj i oprema dobro su održavani, a mnogi su zamijenjeni u posljednjih nekoliko godina.

Glavna spavaća soba na vrhu stepenice ima dva kreveta s novim madracima (2017) i balkonom.
Druga spavaća soba ima bračni krevet s novom bazom i madracem (2016)
Treća soba ima dva odvojena kreveta.
Dvostruki kreveti u glavnoj spavaonici mogu se gurnuti zajedno kako bi napravili veliki bračni krevet.
Sva tri spavaće sobe imaju stropni ventilator koji pomaže noću.

Djeca u Casa Bahia: Cilj nam je da Bahia bude što je moguće više djece za opuštajući odmor.

Vila salon, blagovaonica i kuhinja su otvoreni, tako da je lakše pratiti aktivne bebe i malu djecu. Dnevni namještaj, blagovaonički namještaj i kupljeni vrtni namještaj bili su zamijenjeni u posljednjih nekoliko godina. Kuhinja je obnovljena tijekom zime 2013. godine i sad uključuje perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu. Kuhinja je dobro opremljena i uključuje aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, procesor za hranu i miješalicu. Wi-Fi je dostupan putem mobilnog usmjerivača.

Sva vanjska vrata se mogu zaključati s ključem "Chubb". Vrata na balkone koji su izvan granica mogu se zaključati i ključ ukloniti radi sigurnosti.
Dječji krevetić i posteljina dostupni su na zahtjev

Vila ima stan travnjak / popločani vrt i van-cestovni parking koji je zatvoren zidinama i vratima kako bi se spriječilo izbjegavanje djece ili pasa. Vila je popločena u 2011. godini.
Jedna vrlo korisna stvar za sve je osamljeni vanjski tuš (vruća i hladna voda) koja vam omogućuje da se riješite pijeska i soli nakon plaže bez ulaska u kuću.

Dječja igrališta u Parc Sama i Cambrils dani su udaljena od plaže.
Universal Park zabavni park Port Aventura i vodeni svijet udaljeni su samo 15 minuta vožnje automobilom:

1. Plaže (Playa Pixerota)
Ulažemo na malu plažu na fotografiji koja je 2-3 minute hoda (izađite na vratima skrenite lijevo za 50m preko puta i vi ste tamo). Vrlo je pješčana i plitka, ali ima malu plažu za piće, tapane i sladolede (traženje Xira Felića na Facebooku). Hrana ima izvrsnu kvalitetu i razumnu cijenu. Često ima nekoliko lokalnih stanovnika iz Mont Roig (kažu kako lokalni stanovnici najbolje znaju!) S ostalim lokalnim stanovnicima, uključujući njemački, ruski, francuski i nekoliko engleskih obitelji. Pješačka uz glavnu plažu u smjeru Cambrils nalazi se veća plaža bar koji je otvoren do kasno, a hamburgere, čips i sl. Šetnja još 10 minuta prema Cambrilsu pored kampa je veliki mali bar (5 stolova) gdje on čini sjajnu Sangriju!
Kao i barovi na plaži, nalaze se tri restorana u roku od nekoliko minuta hoda. Casa Paco je nasuprot i ima tapas i puniji menu, Los Pinos je 150m s desne strane i lijepa paella jednom tjedno, a Maison Bahia je 150m lijevo i najpopularniji s više njemački jelovnik.

2. Trgovine
Miami Playa ima neke odličnih malih supermarketa uključujući Michaelangelo koji ima mnogo međunarodne hrane (i Velike Britanije i Njemačke), kao i međunarodne novine. Na putu do Playa Miami na desnoj strani nalazi se dobra voćnja. Za bolju vrijednost nalaze se supermarketi u Cambrilima, uključujući Lidl i Esclat (koji imaju dobar ribolov) ili tržnice. Vozite 2 čvorišta duž A7 do Hospitaleta i tu je novi Lidl i Mercadona.
Postoji malena trgovina udaljena 2 ulice, udaljena oko 5 minuta hoda ili kamp ili benzinsku postaju na glavnoj cesti. Svi prodaju svježi kruh ujutro.

3. Posjeti
PortAventura uključuje vodeni park i Ferrari svijet i dobro je posjetiti Djecu. Često idemo kasno poslijepodne i ostajemo na večeri, jer su redovi često bolji.

Za manje troškovne posjete, isprobajte Parc Sama koji je park "Gaudiesque" s nekim neobičnim glupostima, ribnjacima, potocima i sl. To je oko 3 milje od Cambrils preko autoceste.
Cambrils vrijedi posjetiti kao lijepu ribarsku luku i niz trgovina, kafića i restorana.
Dalje je Tarragona koja ima neke velike rimske ruševine u blizini luke (uključujući Amfiteatar); Delta Ebre (za promatrače ptica) i srednjovjekovni grad Peniscola).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 120 km Barcelona

120 km

Kolodvor 5 km Cambrils

5 km

Izlaz s autoceste 5 km Cambrils

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Nadamo se da vam sljedeće informacije mogu pružiti dovoljno informacija o lokalnim objektima: Jednostavna vožnja ili vožnja vlakom do prekrasnog grada Barcelone. Možete uhvatiti vlak izravno iz postaje Cambrils (5-10 minuta)

Villa se nalazi samo 25 minuta vožnje od zračne luke Reus koja ima letove iz Velike Britanije i mnogih drugih zemalja, a od zračne luke Barcelona do 65-75 minuta vožnje, tako da nema dugih transfera kako biste pokvarili početak vašeg odmora.

Mont-Roig Bahia je mirno područje, osobito jer ima samo jednu cestu, a time i nije tako zauzet kao i mjesta u blizini kao što su Cambrils ili Miami Playa.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Plivanje
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Depozit se plaća našem lokalnom zastupniku (koji govori njemački, francuski, španjolski, katalonski i neki engleski)

Uvjeti poništenja:

  • On booking you will need to pay a deposit of 25% which is non-refundable if the booking is cancelled by the client The final payment is due 6 weeks before arrival and is also non-refundable after payment We recommend that clients take out their own travel insurance

ostale informacije:

Za nas je lijepo mjesto. Nalazi se nešto više od sat vremena od zračne luke Barcelona (120 km) i lako se vozi na autocesti.
Jednom kada smo dovoljno blizu plaže (jedan put natrag) da bude prikladan bez buke ili gubitka privatnosti. Plaže su velike za obitelji s nekoliko izvrsnih barova na plaži.
Naš omiljeni je Xiri Felic (na Facebooku) koji u ljeto ima bend 1-2 noći tjedno i koji ima izvrsnu hranu (Try the Squid!).
Plaža se zove Playa Pixerota i podijeljena je u dvije. Oba dijela su pješčana i desna ruka je bolja za manju djecu jer ima plitku vodu. Plaže privlače mještane, ali se nikada doista ne čine pretrpanim.
Kuća je dobro opremljena kuhinjskom opremom, plažama i igrama, što znači da ne trebamo mnogo. Spavaće sobe imaju obožavatelje na stropu kako bi noću ostali hladni i dnevni prostori su udobni.
Lokalno područje je odličan za trgovine (svježe voće i povrće oko 5 minuta vožnje na cesti za Miami Playa) i drugih supermarketa u roku od 10-15 minuta (ima novi Lidl i Mercadona 2 spajanja na A7 kod Hospitalet i veliki Esclat u Cambrilsu na brzi izlet supermarket u Michiganu je u Miamiju izvrsna) .U jutarnjem svježem kruhu nalazi se trgovina u maloj trgovini ili možete dobiti kruh u kampu ili benzinskoj postaji.
Pavao uživa u vožnji biciklom ili trčanju, a možete ići do željezničke pruge prema Cambrilsu, a potom do mora koja je dobro održavana s biciklističkim putevima i pločnicima (što je izuzetno popularno kod biciklista, jogera i klizača). U garaži postoje dva bicikla, ali možda ćete morati pumpati gume i koristiti ih na vlastiti rizik.
Cambrils je ribarska luka koja je prepuna restorana i sladoleda (Try Sirvant za sladoled). Također je popularan za izlete brodom.
Za one koji žele vodene sportove možete iznajmiti winsurfers i katamaran uz plažu u kampu El Prats ili u klubu Nautico u Cambrilsu. Tu su i Jet ski u Cambrilsu i Miamiju.
Djeca uživaju u izletima u Port Aventu koja je udaljena 20 minuta vožnje automobilom.
Tu je Wi-Fi pomoću Vodafoneovog mobilnog usmjerivača. Ako ste teški korisnici (kao i naša djeca), preporučujemo da unajmite odvojeni mobilni usmjerivač za vaš posjet. Najam jednog od Wifivoxa u Barceloni. Ovo se može sakupiti na lokalnoj razini i potom poslati natrag na kraju vašeg odmora.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

Ottmar A. iz/od 36419 Motzlar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Prekrasna kuća za odmor sa svime što vam je potrebno. Vrlo lijepo namješteno, 5 minuta hoda do plaže. Vrlo lijepi restorani u okolici. Obećano ćemo se vratiti 2024
Pozdrav Ottmaru

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa J. Gresham

gospođa J. Gresham

Kupili smo to prije nekoliko godina iz obitelji i došli ovdje većinu godina za nekoliko tjedana s djecom. Svake godine nastojimo nadograditi nekretninu i posljednjih nekoliko godina kupili smo novi namještaj za dnevni boravak, novi vanjski namještaj, stropni ventilatori u spavaćim sobama i slikama. Nedavno smo zamijenili i nadograđivali 40-godišnju kuhinju i kupili novi stol za blagovanje i stolice, novi bračni krevet i novi madraci u glavnim spavaćim sobama. Također smo kupili novi HD TV i DVD player. Ova kuća je obiteljska imovina koju mi ​​i drugi članovi obitelji svake godine koristimo i gdje smo nedavno počeli iznajmljivati ​​neke dodatne tjedne, a ne najamninu. Ima dobro opremljenu kuhinju, pansion i igre s kartama, knjige i zagonetke, dva bicikla i igračke na plaži koje su naši gosti dobrodošli. Molimo goste da poštujemo naše vlasništvo.


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 105403

Posljednje ažuriranje: 14.01.2024

Oglas je online od: 6 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/105403.htm


«Casa Bahia» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina