Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Povijesna seoska kuća 1840 Rügen

ukoriti

maks.  4   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
150m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

2 spavaće sobe (1 s terasom i pogledom na Bodden), 2 kupaonice, peć na drva, otvorena galerija









Renovirana polovica seoske kuće na Rügenu, izgrađena oko 1840. s pogledom na vodu. Kuća je renovirana pažljivo i prema visokim standardima posljednjih godina, s individualnošću i vrijednošću u glavnom fokusu. Bilo je važno da se unatoč modernom i otvorenom dizajnu zadržala veza s povijesnom građevinom. Osim pozicije otvorene grede, ima otvorenu galeriju. Kupaonice su uređene prirodnim kamenom (brazilski škriljevac) i opremljene sanitarijama Philippe Starck. Zidovi su dijelom obloženi glinenom opekom i obloženi glinenom ili visokokvalitetnom mineralnom žbukom, a izolacija je izvedena isključivo konopljom. Svijetla i suncem okupana kuća ima drvene parkete i povijesnu opeku u kuhinji. Čelično stubište od sirovog željeza s rustikalnom drvenom oblogom vodi do otvorene galerije s kutkom za čitanje i tajnicom s prekrasnim pogledom na krajolik širokih polja. Do druge spavaće sobe na gornjem katu s izlazom na krovnu terasu može se doći preko galerije, odakle možete uživati u pogledu sve do Boddena. Polovina seoske kuće nalazi se na prirodnoj okućnici od oko 2000 četvornih metara sa susjednim poljima. U vrtu možete uživati u šuštanju lišća 170 godina starog brijesta, a ovisno o godišnjem dobu možete brati trešnje, kruške, jabuke ili kupine.





U jesen i proljeće velika jata divljih gusaka i ždralova mogu se promatrati izravno s terase ili iz vrta.



Na raspolaganju su vam ležaljke u sunčanom vrtu, a na raspolaganju su vam i nadstrešnice za bicikle. (Možete iznajmiti bicikle jeftino kod farmera Langea) Kuća je prvi put iznajmljena u zadnjim tjednima srpnja 2014. godine.



Pažnja: U sezoni minimalni boravak 7 dana! Ali ako vidite praznine u kalendaru, samo pitajte

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 120 km Rostock-Laage

120 km

Kolodvor 20 km Bergen

20 km

Izlaz s autoceste 50 km Rügen

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Imanje je vrlo tiho i blizu prirode oko 300 metara od Kubitzer Bodden/Fokker Strom, s neometanim, širokim pogledom na polja i Bodden. Općina Ummanz, kojoj Mursewiek pripada, nalazi se neposredno na području Nacionalnog parka Lagoon West Pomeranian s veličanstvenom i neoštećenom prirodom. Iz spavaće sobe izaći ćete na terasu i osjetiti se dijelom ove prirode.



Preko mosta u blizini Waasea, oko 800 metara od seoske kuće, vozite se do idiličnog poluotoka Ummanz. Neposredno nakon mosta dolazite u četvrt Waase s malom ribarskom lukom. Ovdje također možete iznajmiti čamce. Nekoliko metara dalje doći ćete do malog kupališta.Kitesurfing područje čeka vas u Ummanzu s pogledom na otok Hiddensee. (Tečajevi se mogu rezervirati ovdje izravno na licu mjesta) Obitelji s djecom posebno vole prirodnu plažu s vrlo blagim nagibom vode u okrugu Suhrendorf s pogledom na otok Hiddensee. Brojne mogućnosti na pustolovnoj farmi Lange u Lieschowu, udaljenoj oko 1000 metara, idealne su i za djecu. Ovdje djeca mogu peći kruh, voziti se na traktorima, sudjelovati u brojnim aktivnostima i gledati zečeve, kokoši i piliće te svinje i odojke. Ovdje se redovito održavaju večeri roštiljanja s bogatim švedskim stolom. Seljak još uvijek sam peče kruh, a svježe pečeni kruh i naravno pripadajuće kiflice možete kupiti svaki dan u njegovoj poljoprivrednoj trgovini. Jaja, domaći pekmezi i domaće povrće nudimo svakodnevno svježe. Ne treba zaboraviti ni zelene i bijele šparoge kojih se kod nas ima još do kasno u sezonu.



Za ljubitelje prirode Ummanz nudi razne vrste ptica.Ptice sreće ovdje se okupljaju na velikim odmorištima za ždralove, možete ih promatrati izbliza u posebnim skloništima.



Pedaline, čamci na vesla i motorni čamci mogu se unajmiti u Waaseu, bicikli se mogu unajmiti u Waaseu ili na farmi Lange, s kojima možete napraviti nezaboravne kružne izlete po i oko Ummanza. Razni kafići s izravnim pogledom na vodu pozivaju vas da se zadržite. Zanimljive vožnje kočijom mogu se rezervirati u Haflinger Stud na Ummanzu.



Do vrlo lijepog sela Gingst može se doći za oko 6 kilometara novoizgrađenim biciklističkim stazama. Ovdje ćete pronaći razne trgovine, trgovinu zdrave hrane i posuđe. Dobro opremljena knjižnica s redovitim čitanjima u obnovljenoj tržnici uz crkvu nudi vam dovoljno "štiva" za dane na plaži ili uz kamin. Nekoliko restorana (moj savjet: tarte flambée u 'Alte Post') i prekrasan tržni trg s povijesnim zgradama doprinose šarmu ovog sela. (Već nekoliko puta nagrađivano kao najljepše selo na Rügenu)



Za mnoge posjetitelje Rügena, Störtebeck festival na prirodnoj pozornici na Boddenu kod Ralswieka već je "must", bez obzira na vremenske prilike. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Do prirodne pozornice možete doći za cca 15 kilometara. Iz Schaprodea možete krenuti na jednodnevni izlet na otok Hiddensee, a zatim se zaustaviti u zaista izvanrednom ribljem restoranu 'Alte Schule' u Schaprodeu. (moj poseban kulinarski savjet: riblja juha!).. ....a ako želite beskrajno duge pješčane plaže i primorska odmarališta: Binz, Sellin ne ostavljaju ništa nedovoljno željenog, Putgarten i duge, fine pješčane plaže iz Juliusruha (u kojem ćete pronaći lijepo mjesto čak iu visokoj sezoni) također možete koristiti trajekt Wittow.



Za dulji boravak svakako isplanirajte izlet u ljupki i živahni švedski grad Malmö s bezbrojnim malim kafićima. Ljubitelji skandinavskog dizajna novu inspiraciju mogu pronaći u brojnim malim i većim trgovinama ili izravno kupiti jedan ili drugi komad. Do Malmöa možete doći nekoliko puta dnevno četverosatnom trajektnom vezom preko Baltičkog mora iz Sassnitza, ali možete i bez automobila i sami se prevesti pješice (dostupna je autobusna veza do centra grada) ili biciklom. Nakon putovanja u najljepši i najživlji grad u južnoj Švedskoj, rado ćete se vratiti u mir i ljepotu područja lagune Westrügen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Od 1. rujna do 30. travnja troškovi grijanja se obračunavaju prema potrošnji i trenutnoj cijeni opskrbljivača EWE, osnovnog opskrbljivača, trenutno 13,94 centa po KWh, od 22. 01. 10. 19,24 centa po KWh

Uvjeti poništenja:

  • -bis 70 Tage vor Mietbeginn 20% des Mietpreises -bis 35 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises -bis 21 Tage vor Mietbeginn: 70 % des Mietpreises -bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Corona posebni propis 2021, ako dolazak ili boravak nije moguć zbog službenih zahtjeva, nema troškova otkazivanja. Svaki već uplaćeni depozit bit će vraćen 100%.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Jan T. iz/od Tschechien

5,0
5 5 5 5 5

Very nice and spacious house - recommended!

Wonderful place where you can spend your vacations in privacy. The house is well equipped and there is a nice garden too. We had a lovely time

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2022

Barbara S. iz/od Rehfelde

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u povijesnoj seoskoj kući

Kuća je s ljubavlju obnovljena. Stara supstanca je sačuvana, a nova je ukusno dodana. Imate puno prostora i apsolutni mir. Otok Rügen u svoj svojoj raznolikosti odavde se može prekrasno doživjeti.
Predaja ključeva je jednostavna, iznajmljivač je dostupan u bilo koje vrijeme, a recepcija je topla.

rujan 2021

C&A V. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna prekrasna kuća, čisti opuštajući osjećaj.

Kakva ljubazna, visoko kvalitetna kuća s ugodnom i vrlo udobnom atmosferom!
Tu je i prekrasan vrt s voćnim stablima i mnogo ugodnih sjedećih mjesta
Opis kuće je 100% točan i nadmašio je naša očekivanja.
Prekrasna tiha lokacija okružena prirodom i Bodom pruža pravi opuštajući osjećaj.
Uživali smo u nevjerojatno lijepim tri tjedna i uz mnoge dobre savjete vrlo srdačnog i susretljivog najmodavca upoznali ogromnu raznolikost otoka.
Za nas je kuća i okolica postala mjesto čežnje u koje bismo se rado vratili.


kontakt

gospodin A. Pohlmann

gospodin A. Pohlmann

Dobro došli u Mursewiek20, staru seosku kuću iz 1840. pažljivo smo renovirali prema visokim standardima tijekom nekoliko godina. Nastojali smo zadržati stare stilske elemente koliko god je to moguće, ali i dalje moderno i opremljeno svim sadržajima. Volim stare kuće, povijest koja se može naslutiti. Zaista se nadam da ćete biti jednako oduševljeni kućom kao i ja. Lijepi Pozdrav


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 105712

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/105712.htm


«Povijesna seoska kuća 1840 Rügen» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina