Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Seeblick Plau am See

Mecklenburško jezero, Plau am See, Plauer See

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

78 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

78 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Vrhunski sadržaji i izravna lokacija na prirodnom jezeru, Pötzensee, u malom rezidencijalnom području, u blizini zaljeva Seeluster u Plauer Seeu, usred Mecklenburškog jezera, čine kuću za odmor Seeblick Plötzensee vrlo posebnom. Ovdje ćete pronaći prije svega jednu stvar: opuštanje u idiličnom komadiću prirode, usred popularne njemačke turističke regije MV. Prekrasan komad zemlje! Ribolovne dozvole za Plötzensee dostupne su na maloj udaljenosti.



Kuća za odmor ima 4 spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom (1,80 mx 2,00 m). Jedna spavaća soba također je opremljena krevetom na kat (1,00 x 1,80) koji se može koristiti kao pomoćni ležaj za dijete ili mladu osobu. Dakle, kuću može udobno koristiti 8 odraslih osoba. Dječji krevetići dostupni su na zahtjev. U kući se nalaze 2 dječja kreveta dimenzija 120 cm x 60 cm i 1 dječji krevet dimenzija 90 cm x 45 cm.



Nekretnina za iznajmljivanje je kuća za nepušače. Nudimo smještaj pogodan za alergičare, stoga kućni ljubimci nažalost nisu dopušteni.



>Pregled i tlocrt kuće za odmor

*Više od 180 m² vikendice uključujući apartman uključuje: 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, 1 potpuno opremljenu kuhinju, 1 kuhinju s blagovaonom, 1 veliki dnevni boravak s dnevnim boravkom i blagovaonicom i 1 dvoranu za igre,

*Kuću za odmor možete rezervirati bez apartmana, tada imate: 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, 1 potpuno opremljenu kuhinju, 1 veliki dnevni boravak s dnevnim boravkom i blagovaonom i 1 dvoranu za igru za samostalnu upotrebu. Blagovaonski stol, pripadajuća garnitura za sjedenje, kauč za dnevni boravak i vrtna garnitura velikodušno su dizajnirani za 8 osoba.

Kuća za odmor iznajmljuje se isključivo jednoj osobi, tako da ne morate dijeliti kuću ili vrt ili unutarnje kupalište s čamcem na vesla s drugim gostima.



Ukoliko apartman s dnevnim i spavaćim dijelom (četvrta spavaća soba, treća kupaonica i kuhinja za blagovanje) nije rezerviran, ovaj se apartman neće iznajmljivati tijekom vašeg boravka. Sam apartman se ne iznajmljuje.

Budući da, kao što je već spomenuto, iznajmljujemo našu kuću bez apartmana, cijena u kalkulatoru cijena je izračunata bez apartmana. To znači da kalkulator cijene izračunava konačnu cijenu za 3 spavaće sobe. Ako rezervirate ili trebate apartman (s posebnim ulazom), cijena apartmana za prvo noćenje je 125,00 €, svako dodatno noćenje se dodaje 85,00 € za dodatnu rezervaciju apartmana. *****Ovo možete ponovno pročitati ispod kalkulatora cijene, u okviru > Bilješke iznajmljivača i pod > Dodatne informacije o cijeni najma. Ručnici, posteljina (početna nabava), WLAN, mol i čamac na vesla uključeni su u cijenu. (Čamac na vesla od svibnja do listopada)



Prizemlje:

U prizemlju se nalazi prostrani i udoban dnevni boravak sa satelitskom televizijom i muzičkom linijom itd., koji ide direktno u blagovaonicu. Zatim slijedi potpuno opremljena seoska kuhinja.

Uživajte u pogledu iz dnevnog boravka preko vrta na jezero. Zimi, peć sa staklenim pločama osigurava toplu udobnost. U prizemlju se također nalazi moderna, bijela dvokrevetna soba, tuš kabina s umivaonikom, WC i kišni tuš. Nadalje, pomoćna prostorija s perilicom i sušilicom rublja.

Prvi kat:

Na gornjoj etaži nalazi se kupaonica s duplim umivaonikom, wc-om i kadom, te još dvije prostrane spavaće sobe. Jedan od njih sa satelitskom TV i bračnim krevetom. Druga spavaća soba ima bračni krevet i dodatni krevet na kat (1,00 x 1,80 m) (trokrevetna soba). Dječji krevetić (putni krevetić) može se staviti u svaku od dvije spavaće sobe. Dvorana za igru, koja se često koristi, opremljena je sofom, stolom za šah (s figurama) i poziva na bogatu igru. Ovdje su dva ormara puna raznih igara i knjiga. Oni nisu dobrodošli samo našim gostima tijekom kišnih dana.

Apartmani:

U apartmanu se nalazi četvrta spavaća soba, treća kupaonica s tušem, prostrani umivaonik i wc. U drugoj prostoriji nalazi se udobna kuhinja za blagovanje (ostava) sa stolom za blagovanje. Visokokvalitetna sjedeća garnitura sa stolićem upotpunjuje apartman sa 3. satelitskom televizijom.



U vanjskom dijelu kuće za odmor na velikom jezerskom posjedu nalaze se:

>Roštilj paviljon sa roštilj kaminom

>Kućica za igru s pješčanikom

>2 zamaha

>8 ležaljki i suncobran

>Betonski stol za stolni tenis (dostupan tijekom cijele godine) U kući su dostupne palice i loptice za stolni tenis.

Neposredno susjedno jezero idealno je za kupanje i/ili pecanje.

Potpuno ograđeno imanje s kućom od vode je odvojeno ogradom s vrtnim vratima koja se zaključavaju s jezerske strane, tako da i obitelji s manjom djecom mogu pustiti svoje potomke na slobodu.

2 parkirna mjesta (uključujući) nalaze se ispred kuće unutar ograde.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 70 km Rostock-Laage

70 km

Kolodvor 5 km Plau am See

5 km

Izlaz s autoceste 20 km A 19

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se neposredno na slikovitom Plötzenseeu, u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Plötzenhöhe, četvrti klimatskog lječilišta Plau am See. Zaljev Seeluster je vrlo blizu, prekrasno kupalište na Plauer Seeu.

Fantastično, romantično okruženje poziva na duga pješačenja i biciklističke ture kroz blago brežuljkasti krajolik s brojnim jezerima. Ili izađite iz kuće i okupajte se u jezeru ispred ulaznih vrata.

Detaljniji opis:

U neposrednoj blizini naše kuće počinje kružna planinarska staza u prirodnom rezervatu Plauer Stadtwald „Staza čarobnog kamenja“. To vodi posjetitelje u dužini od otprilike 10 km kroz gradsku šumu Plau, pokraj nekoliko prirodnih jezera. U sredini je staza kroz prirodu koja tri kilometra vodi oko Ziegeleisee klimatskog lječilišta. Okoliš bogat vrstama, a ponekad i rijedak, može se doživjeti i promatrati na najmanjem prostoru. Ovdje je kod kuće i vodomar.



Plauer See udaljen je oko 300 m od kuće za odmor, ovo je dobro mjesto za početak biciklističke staze oko Plauer Seea. S površinom od 39 km², Plauer See je sedmo najveće jezero u Njemačkoj i treće najveće jezero u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju. Uglavnom je nerazvijeno i stoga nudi prirodne obale na mnogim mjestima, kao i neke strme obale. Biciklistička staza uvijek vodi direktno uz jezero i većim je dijelom lagana. Za obilazak Plauer Seea potrebno je oko 57 km. Ruta se uglavnom sastoji od čvrstih šumskih staza i stabiliziranih biciklističkih staza.



Dodatne informacije:



Iznajmljivanje bicikala: Ako ne nosite vlastite bicikle, možete unajmiti bicikle (odgovarajuće veličine) u centru mjesta Plau am See. Ova tvrtka za iznajmljivanje bicikala nalazi se otprilike 3 km od kuće za odmor i po potrebi će dostaviti bicikle u kuću za odmor.



Trgovine: Postoji nekoliko diskonta oko 3 km od naše kuće za odmor. Povijesno zaštićeno gradsko središte s drvenim starim gradom Plau am See udaljeno je otprilike 3 km od kuće za odmor. Ui oko Steinstrasse, Marktstrasse, ima mnogo trgovina na malo, ljekarni, slastičarnica, kafića, pekarnica i brojnih lijepih restorana, ili možete kupiti svježu ribu za samostalnu pripremu hrane.

Klimatsko lječilište Plau am See ima oko 6000 stanovnika, podijeljeno je u nekoliko okruga i proteže se oko 8 km duž zapadne obale jezera Plauer.



U gradu Plau am See iu okruzima postoji bolnica i dvije rehabilitacijske klinike. Bolnica se sastoji od akutne bolnice i centra za neuroortopedsku rehabilitaciju. (Akademska nastavna bolnica Sveučilišta u Rostocku)

Uređena je prekrasna šetnica duž Elde, s koje se pruža nesmetan pogled na lijepo zamršen stari grad. Mnogi navedeni drvene kuće mogu se diviti, između časne cigle. Nakon ponovnog ujedinjenja temeljito je obnovljena. Mnoge kuće još uvijek imaju vrata iz 1800-ih do 1900-ih.

Vrijedi vidjeti: Kompleks dvorca Plau am See s muzejom dvorca, tornjem dvorca, izgrađenim 1449. godine i pripadajućom tamnicom, gradskom vijećnicom izgrađenom 1888. godine u nizozemskom neorenesansnom stilu, mostom za podizanje, crkvom St. izgrađen 1225. godine, most "kokošje ljestve", Plauer Schleuse i još mnogo toga.

Elde, "plava vrpca Mecklenburga" prolazi kroz cijeli grad. Kao mali, plovni kanal, plovni put Müritz-Elde povezuje velika jezera Mecklenburškog jezera s Elbom. Vrhunac za goste grada je promatranje brojnih brodova koji se zaključavaju s mosta "Kokošje ljestve", koji vodi direktno preko prevodnice. Drugi most, "Plauer Hubbrücke" je čelični podizni most izgrađen 1916. godine u središtu grada Plau am See. Brodovi prolaze ispod mosta kada izlaze iz Plauer Seea u Elde. S visinom podizanja do 1,86 m, to je najviši podizni most u Mecklenburgu. U narodu je nazvana "MODRO PLAUŠKO ČUDO".

Ako želite vidjeti ansambl odozgo, imate tri mogućnosti. Ili se popnite na prkosni toranj dvorca, uglati vrh crkve St. Marienkirche ili na novi, crveno-bijeli prugasti svjetionik zvan "Paul" na molu, uz jednu od tri luke Plau am See.



Prijedlozi izleta i aktivnosti:

U Plau postoji park za penjanje. U blizini se nalazi Bärenwald-Müritz, šuma majmuna s ljetnim sanjkalištem, Elefantenhof-Platschow, Kamelhof Sternberger Burg i samo neki od njih. Skijanje na vodi, motorni čamac i kanu i još mnogo toga. Putnički brodovi kreću od Plau am See, kod Plauer See 5 ili 7 jezera putovanje preko Petersdorfer See, Fleesenssee, Kölpinsee preko Binnenmüritz do Müritz. Müritzeum u Warenu je zanimljiv, ili možete ići na izlete na Baltičko more u blizini Rostocka.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedena cijena najma odnosi se na kuću za odmor sa 3 spavaće sobe (bez apartmana) u kojoj može boraviti do 6 osoba. Za 7. osobu (prenapučenost), odraslu osobu ili bebu, naplaćuje se nadoplata za dodatni ležaj od 20,00 € po noćenju. Ako postoje dvije bebe, 7. i 8. osoba (prenatrpanost) naplaćuje se naknada za dodatni ležaj od 40,00 € po noći. Čvrsti i visokokvalitetni dječji kreveti uključujući presvučenu posteljinu dostupni su besplatno. Opsežno dječje posuđe, dvije visoke stolice, vrtna ljuljačka, pješčanik u vrtu i opsežne dječje igre u kući također su dostupni besplatno. Apartman se može dodatno rezervirati i košta 125,00 € prvi dan, svaki sljedeći dan se naplaćuje 85,00 € (zauzetost 1 do 2 osobe). Iznajmljujemo tjedno u lipnju, srpnju, kolovozu, rujnu i listopadu. Subota je dan dolaska i odlaska. U prosincu/novoj godini moguća je rezervacija ili boravak od šest dana ili više.

Produženi vikendi (pet dana ili više) u studenom, prosincu (ne na prijelazu godine), siječnju, veljači, ožujku, travnju i svibnju (ne državnim praznicima) na zahtjev.

Čamac na vesla je besplatan. Posteljina i ručnici (početna nabava) uključeni su u cijenu. Promjena posteljine 12,00 € po osobi. To je moguće uz prethodnu narudžbu. Promjena ručnika (komplet: 1 ručnik za ruke i 1 ručnik za kupanje) 7,00 € po osobi. Ovo se može rezervirati unaprijed.

Boravišna pristojba od 1. travnja do 31. travnja Listopad 1,50 € od 16 godina po osobi i danu. Troškovi vode, energije i grijanja. Dodatni troškovi za energiju podložni su promjenama. Ako cijene energije nastave rasti, morat ćemo sukladno tome prilagoditi naše cijene energije (popratni troškovi). Nadamo se vašem razumijevanju.

Uvjeti poništenja:

  • Es gelten die im Mietvertrag vereinbarten Stornierungszeiten.

ostale informacije:

Ako ste zainteresirani za obvezujući ugovor o najmu, također pogledajte poveznicu na našu početnu stranicu pod: Dodatne informacije



Cijene potražite na našoj početnoj stranici s detaljnim opisom nekretnine za najam i mogućnošću izravnog upita za rezervaciju.



Naša kuća s imanjem na jezeru i okolica prikazani su detaljno i s puno slika na našoj web stranici. Postoji poveznica na ovo na kraju stranice pod >Više informacija.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.03.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Christoph S. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

alles in Ordnung

alles in Ordnung

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

rujan 2020

Sylvia E. iz/od Trusetal

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Wunderschönes Ferienhaus mit Top Lage direkt am See.
Sehr nette Gastgeber.
Alles super sauber und es hat uns nichts gefehlt.
Wir kommen wieder. :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2020

Andrea iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5

Ferienidylle pur

Der Urlaub in diesem Ferienhaus mit dem wunderschönen Garten und dem direkten Seezugang war ein Traum. Wir haben uns sehr gut erholt.

Wir waren mit 4 Personen im Ferienhaus. Das Haus eignet sich sehr gut für einen entspannten Familienurlaub. Die Zimmer sind groß und freundlich eingerichtet. Die Betten sind prima. Wir haben sehr gut geschlafen. Das gemeinsame Wohnzimmer mit der Riesencouch und dem großen Esstisch könnte wirklich 8 Personen sehr gut verkraften. Wir haben uns richtig ausgebreitet :-) In der Küche ist alles vorhanden. Wir haben doch überraschend viel gekocht und sind wenig essen gegangen, weil wir auch ganz entspannt in Familie im Garten das Essen genießen konnten.
Alles ist sehr sauber, ansprechend und gepflegt - neue Kissen und Betten, hübsche Bettwäsche und Handtücher, sehr angenehm. Im Bad im Erdgeschoss ist eine tolle Dusche und im Bad in der oberen Etage ist eine große Badewanne.
Der Garten ist mit seinen hübschen Pflanzen und der überdachten Terrasse mit ordentlichen Sitzmöbeln perfekt. Es ist viel Platz zum Spielen da, jede Menge Sonnenliegen und eine stabile Tischtennisplatte. Man merkt wirklich, dass die Vermieter alles so machen, als ob sie selbst Gäste in ihrem Ferienhaus sein wollen.
Den Badesteg nutzen nur die Ferienhausbewohner. Wir hatten sogar oft den ganzen See für uns allein - Luxus.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

svibanj 2020

Uwe iz/od Bad Lausick

5,0
5 5 5 5 5

Pure Erholung

Haus und Außenanlagen insbesondere der private Steg mit Sitzmöglichkeiten direkt am See lassen sofort Urlaubsgefühle zu. Die Beschreibung und Bilder treffen zu 100 % zu. Die Ausstattung der Küche ist perfekt und eine Selbstversorgung durch die Nähe nach Plau sehr gut möglich. Die Vermieter gleich in der Narbarschaft sind aufmerksam und hilfsbereit. Die Freiflächen sind großzügig vor allem sehr schön gestaltet und laden absolut zum Relaxen, Grillen oder Aktivsein ein. Vielen Dank für die schöne Zeit im Haus am See.......

rujan 2019

Enrico S. iz/od 13403 Berlin

5,0
5 5 5 5

Angelurlaub zu Dritt

Sehr nette Vermieter mit einem herzlichen Empfang am Anreisetag.
Das Haus ist absolut gemütlich eingerichtet und es ist
alles vorhanden was man im Haushalt benötigt.
Im Garten ist ebenfalls viel Platz mit einem tollen Grill und vielen Sitzmöglichkeiten.
Wir als Angler sind voll auf unsere Kosten gekommen
mit eignem Steg und einen Ruderboot am Plötzensee.
Wir kommen auf jeden Fall wieder,war eine tolle Woche.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Jürgen B. iz/od Weinsberg

4,8
5 5 4 5

Familienurlaub in wunderbarem Ambiente

Das Ferienhaus Seeblick hat unsere Erwartungen in vollem Umfang erfüllt.
Optimal ausgestattet, liebevoll eingerichtet und von einem wunderbaren Garten umgeben, der alles bietet, was Familien wünschen. Der Blick auf den unmittelbar angrenzenden idyllischen Plötzensee rundet das Gesamtbild ab.
Gäste , die die Natur lieben, Ruhe suchen aber auch den Komfort nicht vermissen möchten, werden im Seeblick -wie wir - einen sehr schönen Aufenthalt genießen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2019

Rocco P. iz/od 02827 Görlitz

5,0
5 5 5 5

familien plesky faselt

Voll ausgestattes Ferienhaus liebevoll eingerichtet und sauber . Auf einem sehr gepflegtem wundervollem ruhigen Grundstück. Erholung pur .Wir haben uns rundum wohlgefühlt . Können wir ohne Einschränkungen weiterempfehlen . Vielen Dank an Familie Hornug

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2019

Corinna iz/od Berlin

4,0
4 4 4 4

Großes Ferienhaus in ruhiger Lage

Das Ferienhaus bietet reichlich Platz. Wir waren zu fünft dort.

Die Couch im Wohnzimmer ist schön groß. Am Esstisch haben bis zu acht Personen gut Platz. Das Badezimmer im Erdgeschoss ist modern mit Dusche und Doppelwaschbecken eingerichtet. Das Bad im 1. OG ist zweckmäßig mit Badewanne und Doppelwaschbecken, eine Dusche wäre wünschenswert. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Es gibt genügend Geschirr, Töpfe, Pfannen, Schüsseln usw. Selbst ein Mixer ist vorhanden.

Einige Tapeten an den Wänden sind beschädigt und teilweise nur übergepinselt. Das macht nicht den besten Eindruck.

Der Garten ist sehr groß und gepflegt. Die Tischtennisplatte hat schon bessere Zeiten gesehen. Wir hatten trotzdem unseren Spaß beim Spielen. Die Grill- und Sitzecke ist gut. Man sitzt sehr geschützt. Der Zugang zum See ist top. Die Angelerfolge waren ok, das Baden hat Spaß gemacht.

Die Vermieter sind freundlich. Leider gab es in 14 Tagen keinen Handtuchwechsel, den mussten wir selbst durchführen. Eine Waschmaschine ist vorhanden. Bei Problemen konnte man die Vermieter sofort kontaktieren, die Reaktionszeiten waren sehr kurz (wohnen auf dem Nachbargrundstück). Der Herr war stets äußerst freundlich und flink.

Alles in allem eine empfehlenswerte Unterkunft.

Der nächste Supermarkt befindet sich in Plau am See, die Möglichkeiten am Campingplatz sind äußerst begrenzt (wenige Brötchen ab 8 Uhr und ein Imbiss).

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2019

Uwe M. iz/od 04277 Leipzig

5,0
5 5 5 5

Famielienurlaub

Alles super
uns hat es sehr gefallen alles Gut
Fahräder fehlten
Angeln wahr super

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2019

Doris iz/od Aschersleben

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Wir hatten ein wunderschönes Osterfest in dem tollen Haus in einer super ruhigen Lage. Es war einfach toll. Die Vermieter wohnen nebenan, aber wir haben sie nur am An- und Abreisetag gesehen - sehr nette Vermieter. Wir sagen einfach nur DANKE

Preporučeno za: Obitelji s djecom

prosinac 2018

Sabine H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

sehr gut/zu empfehlen

Das Ferienhaus zeichnet sich durch seine Seelage, sehr gute Ausstattung, große Geräumigkeit und vor allem durch die freundlichen Vermieter aus. Wer die Ruhe sucht, ist hier genau richtig.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2018

Eva S. iz/od 71384 Weinstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor

Lijepa i dobro održavana kuća za odmor na samom Plötzenseeu. Uz veliki dnevni boravak, 3 spavaće sobe (+ jedan apartman), kuhinju, dvije kupaonice i prekrasan vrt s prostorom za roštilj i prostorom za sjedenje i sunčanje, kuća nudi izravan pristup Plötzenseeu s vlastitim molom i čamcem na vesla.

Dnevni boravak ima veliki stol, kauč, TV i udoban kamin. Spavaće sobe su lijepo namještene i mogu primiti 6 osoba (bez apartmana). Za djecu su na raspolaganju različiti kreveti ovisno o njihovoj dobi. Na katu je i igralište za najmlađe. Kuhinja je dobro opremljena i nudi staklokeramičku ploču za kuhanje i perilicu posuđa. Na raspolaganju su i perilica i sušilica rublja. WLAN je dostupan u cijeloj kući.

Vrt je velik i nudi dovoljno prostora za opuštanje. Uz ležaljke, tu je i stol za stolni tenis te natkrivena garnitura za sjedenje i prostor za roštilj.
Izađete li kroz vrtna vrata, nalazite se točno na molu gdje vas čeka čamac na vesla. Jezero je dobro za kupanje - u kolovozu je voda bila ugodno topla. Na svoje će doći i ribiči (dozvole za ribolov mogu se kupiti u Plau).

Za oko 5 minuta ste u obližnjem kampu Plauer See. U Plau am Seeu postoje trgovine i izleti, preporučljivo je doći ovdje biciklom ili automobilom.

Domaćini su vrlo ljubazni i susretljivi - imali smo prekrasan tjedan u kući za odmor za 7 (6 odraslih + 1 beba).

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2018

Lydia R. iz/od Pirna, OT Graupa

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor s vrlo visokom rekreacijskom vrijednošću

Bili smo jako sretni u ovoj kući i na ovom odmoru. Sjajno opremljen, prekrasno smješten i lijepo vrijeme stvoreno za potpuno opuštanje. Čuli smo za ribolov u Plötzenseeu i brod na našem molu bio je odličan. Naša se lovačka groznica definitivno probudila, ali riba nije htjela gristi.
Kao mala tročlana obitelj, zaista smo uživali u prostranosti kuće.
Rado bismo se vratili 2019.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2018

Martina P. iz/od 25551 Hohenlockstedt

4,8
5 4 5 5

Rundum Erholung

Für Menschen die Erholung suchen und die Natur mögen ideal. Die Lage am See topp!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2018

Robert L. iz/od 80807 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor sa svime što vam je potrebno

Prekrasan odmor na samom jezeru na mirnom mjestu. Vikendica je kompletno opremljena. Posebno nam se svidjela izravna lokacija na Plötzenseeu, mogli ste skočiti s mola udaljenog oko 30 m izravno u vodu prirodnog jezera. Okućnica je lijepo uređena i održavana. Skoro svaki dan koristili smo zidani roštilj i jeli pod pergolom zaštićenom od vjetra i kiše. Do obližnjeg mjesta Plau am See bilo je samo 10 minuta vožnje biciklom, a autom 4 minute. Tamo ima mnogo dobrih trgovina.
Domaćini su bili vrlo ljubazni i ljubazni, ali apsolutno nenametljivi, naplata ozbiljna i brza. Sve u svemu nezaboravan, opuštajući odmor.
Bili smo 2 para i koristili smo samo prizemlje i prvi kat. Osim toga, kuća nudi studio. Još jedan pozdrav iz Bavarske našim iznajmljivačima.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

obitelj .. Hornung

obitelj .. Hornung

Kuća za odmor izgrađena je u seoskom stilu, au prostranom vrtu nalazi se paviljon za roštilj, pješčanik za penjanje, dječja ljuljačka, stol za stolni tenis i vrtna klupa. Okućnica je, između ostalog, s ukrasnim trešnjama, ljetnim jorgovanom, ružama i lavandom smještena u neposrednoj blizini prirode vrtne oaze. Osim toga, naša je kuća bila udobno namještena i opremljena u stilu seoske kuće s velikom pažnjom na detalje. Viteške igre Plau prvi put su se održale 2014. godine, što nas je inspiriralo da kuću opremimo s daškom srednjeg vijeka. Teškim, masivnim hrastovim ormarima i komodama (ne samo) optočenim kovanim željezom pridružile su se moderne, udobne stolice, kreveti, sofe, odnosno kauč pejzaž i vrtne ležaljke. Moderni umivaonici u sve tri kupaonice vrlo su popularni među našim gostima.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 112292

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/112292.htm


«Kuća za odmor Seeblick Plau am See» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina