Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Allgäu zelena

Oberallgäu, Nagelfluhkette, Alpsee

maks.  8   Gosta/Gostiju
288m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
288m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Idilična, kvalitetno uređena kuća za odmor s 288 četvornih metara stambene površine nalazi se u prirodi nedaleko od centra mjesta do kojeg se stiže za nekoliko minuta hoda. Smješten na privatnoj cesti bez prometa, možete odmah početi planinariti. Grandiozni pogled na Staufen, Hündle i Hochgrat je sveprisutan. Za opuštanje nakon saune u vrtu možete koristiti grijani vanjski whirlpool, prije toga se istuširajte toplom vodom neposredno uz njega i otiđite u prostranu vrtnu kućicu presvući se.

Velika, osvijetljena garaža odmah do kuće također nudi prostor za zimsku sportsku opremu ili bicikle.

Natkriveni ulaz u kuću je ispod lođe. Banka vas poziva da se zadržite. Ulazna vrata vode u prizemlje s prostranim hodnikom, garderobom s dosta prostora za ormare, tuš kabinom, novom opremljenom kuhinjom, čitaonicom, ispred nje zimskim vrtom s kaminom u kojem za hladnijih večeri treperi vatra, te izlazom na velika jugozapadna terasa. Dok je zimski vrt opremljen goveđom kožom na podu i udobnim foteljama, čitaonica je elegantnije namještena crnim lakiranim namještajem ispred tirkiznog zida. Police za knjige nude dovoljno materijala za čitanje za sve potrebe.

U susjedstvu je opremljena kuhinja s dosta posuđa i svih aparata kao što su perilica suđa, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, aparat za kavu i čaj, toster, mikser itd. Uz prozor je blagovaona.

Digitalni TV ravnog ekrana nalazi se u velikom dnevnom boravku, koji se može okrenuti iz udobnog blagovaonice, kao i iz moderno-starinski namještenog dnevnog boravka na udobnoj sofi ili fotelji. Blagovaonica, izgrađena od strane najboljeg dizajnera interijera u Allgäuu, smještena je uz klupu oko bijele peći, koja zimi pruža ugodnu toplinu. Ugodna atmosfera Allgäua naglašena je ugrađenim zidom i razrađenim stropnim oblogama od svijetlog hrasta. Čaše i ostalo posuđe nalaze se u ručno oslikanom rustikalnom ormariću.

Osnovna peć se grije iz velike hale. S klupom i ugradbenim ormarićem obojenim u tirkiznu boju, kao i bijelim kutnim ormarom, nudi dovoljno prostora za sportsku i drugu odjeću. Odavde možete doći do crno-bijele, moderne tuš kabine.

Uz stepenice se nalazi nasuprot spavaće sobe "večernjeg sunca" s bračnim krevetom, zidnom garniturom, policama i privatnom tuš kabinom te natkrivenom lođom. Kroz prostrani hodnik dolazi se do spavaće sobe "tihi otok" s bračnim krevetom, zidnom garniturom sa sefom, antiknim stolom sa stolicom i 2. TV-om. U susjedstvu, odvojena širokim lučnim vratima, nalazi se "Crvena soba", za bebe ili malu djecu, za "hrkače" ili jednostavno da se povuku na crveni kauč na razvlačenje. Lijeva spavaća soba "Morgensonne" također ima bračni krevet, ormar i police.

S velikog sunčanog balkona ispred spavaćih soba imate prekrasan pogled na Staufen i Hochgrat, koji je dugo bio prekriven snijegom. S lijeve strane u hodniku nalazi se svijetla kupaonica s iznimno dubokom kadom, iznimno velikim tušem, "stolićem" za umivaonik i WC-om, ograđenim iza zida. Ova kupaonica je, kao i ostale u kući, upravo renovirana.

Od natkrivenog ulaza niz stepenice dolazite do sobe za slobodno vrijeme s udobnim prostorom za sjedenje i visokim stolom. Perilica i sušilica su odvojene. Stalak za sušenje rublja, glačalo, daska za glačanje, usisavač i pribor za čišćenje nalaze se u ormaru. Još jedna spavaća soba s bračnim krevetom, ugradbenim ormarom i policama s obiljem materijala za čitanje nalazi se na donjoj etaži. S druge strane sobe za slobodno vrijeme možete se opustiti u prostranoj wellness oazi: obiteljska sauna sa sanarijem, umivaonik, WC (odvojen) i tuš (s kišnim tušem i tušem slap). Nakon saune možete se opustiti na ležaljkama uz opuštajuću glazbu i svjetla koja se mijenjaju u bojama te čitati neku od brojnih knjiga koje su također dostupne na policama ovdje.

Naravno, uz telefonski priključak, tu je i besplatni WiFi i brzi internet.

Osim balkona i lođe ispred spavaćih soba, kuća ima vrlo osunčanu, veliku terasu s tendom i vrtnom garniturom, kao i grijani whirlpool iza kuće koji se može koristiti tijekom cijele godine. Uz nju je vrtna kućica, također opremljena vrtnim namještajem. Jezerce u blizini terase romantično je osvijetljeno u večernjim satima, kao i imanje. Iza potpuno ograđenog i živicom ograđenog vrta teče potok Juget, ograđen i niži, bujica u kojoj velika djeca mogu tražiti blago kad nema oluje i poplava.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 9 km

9 km

Skijaška uspinjača 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Friedrichshafen

60 km

Kolodvor 1 km Oberstaufen

1 km

Izlaz s autoceste 13 km Immenstadt

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Nasuprot iza livade, Café Sonnenstüble vas poziva da uživate u domaćim kolačima i manjim jelima. Ljubazni gostioničari rado će dati savjete o izletima i vremenu za iduće dane. Slijedeći cestu Meerau, stižete do Alpe Mohr, gdje ljeti uvijek vlada druženje. Ili možete posjetiti hotel Hauber, gdje se mogu rezervirati masaže i jelovnici. Od kuće se brzo hoda do centra mjesta, pored sportskog terena, škole i supermarketa.

Oberstaufen je poznato lječilište, poznato po Schroth lječilištima. Prekrasne trgovine i Allgäu restorani pozivaju vas da se zadržite. Wellness, ali i sport i druženje vrlo su važni. Pješačenje i zimski sportovi mogući su na svim nadmorskim visinama. S karticom Oberstaufen-Plus koju izdajemo imate priliku koristiti se planinskom željeznicom (i sa svojim psom!), mnogim autobusima, bazenom, ljetnim sanjkalištem i stazama za skijaško trčanje, ski liftovima i skijaškim kartama zimi besplatno. naplatiti!

Zimi se za nekoliko metara stiže do osvijetljene i snijegom prekrivene staze za skijaško trčanje. Lokalni autobus vas besplatno vozi do skijališta Imberg, Hochgrat ili Hündle. Također možete uzeti lokalni autobus do Alpseea, gdje se ljeti mogu baviti svim vrstama vodenih sportova, a zimi planinariti ili klizati na ledenoj površini.

Jezero Constance udaljeno je samo 3/4 sata. Putovanje tamo uvijek se isplati. također možete uzeti vlak iz centra Münchena za 2 sata. Ili je putovanje u kraljevske palače bogato događajima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma je za 2 osobe, svaka dodatna osoba plaća 24 € više po noćenju. Kapacitet do 8 osoba. Cijena za Božić i Novu godinu je za do 8 osoba, samo za najam od 7 noćenja. Za kratkoročne rezervacije kraće od 1 tjedna izvan praznika i državnih praznika (ovdje se može rezervirati samo 7 noćenja) naplaćuje se 20 € jednokratno po osobi. Jednokratna naknada po psu 35 €. Posteljina se može iznajmiti u administraciji, 10 € po osobi, 6 € po paketu posteljine (2 ručnika, 1 ručnik za tuširanje).

Svaki gost dobiva karticu Oberstaufen-Plus za mnoge besplatne upotrebe kao i skijašku kartu zimi. Besplatne upotrebe možete vidjeti pod Oberstaufen. Ako korona kriza potraje tijekom putovanja, primjenjuju se sve naredbe bavarske pokrajinske vlade. Stoga potraživanja zbog usluga koje se ne mogu pružiti zbog više sile, uključujući dodatne kartice Oberstaufen Plus, ne mogu imati učinak smanjenja najamnine niti se mogu tužiti. O tada aktualnim pogodnostima Plus kartice možete se raspitati putem oberstaufen.de.

Lokalna turistička pristojba trenutno iznosi 2,70 € za odrasle i 1,40 € za mlade.

Uvjeti poništenja:

  • 1 5 Wochen vor Anreise 70 % 2 4 Wochen vor Anreise 80 % 3 2 Wochen vor Anreise 90 %

ostale informacije:

Zimi su fantastični uvjeti za zimske sportove, sve su staze dobro pripremljene, sve žičare rade! Pješačke staze i ceste su očišćene. , u Oberstaufenu nema opasnosti od lavina! Besplatna skijaška karta uz dodatnu Oberstaufen-Plus karticu!

Oberstaufen je također raj za golfere. Nekoliko slikovitih golf terena u neposrednoj blizini pozivaju vas na trčanje. Također se mogu pohađati tečajevi paraglidinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2019

Alina B. iz/od 12623 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća za odmor za grupe!

Krajem veljače moji prijatelji i ja otišli smo na skijanje u Oberstaufen i otkrili ovu prekrasnu kuću. Bilo nas je 8 i imali smo toliko prostora da ste se ponekad morali snalaziti jer je kuća tako velika. Imali smo 4 velike spavaće sobe, 4 moderne kupaonice, prekrasan jacuzzi i puno prostora za sjedenje. Svi smo bili nevjerojatno uzbuđeni i iznimno sretni što smo pronašli ovu kuću. Izvrstan za skijanje sa garažom i podrumom gdje možete spremiti stvari. Samo nekoliko metara do autobusa i samo 2-3 stanice do stvarno sjajne, velike skijaške staze. Vrijednost za novac također je bila nenadmašna.
I danas smo oduševljeni njime i definitivno bismo ga ponovno rezervirali!

Preporučeno za: Skijaški odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Wackermann:

Wir danken für diese tolle Bewertung. Unsere Verwalter waren ebenfalls begeistert von den netten jungen Leuten. Der Kontakt zu uns war problemlos und immer sehr angenehm. Wir würden diese Grupppe wieder gern als Gäste begrüßen.


kontakt

Tvrtka Wackermann Immobilien GbR
gospođa B. Wackermann

gospođa B. Wackermann

Već smo postavili kuće za odmor u vrlo posebnom stilu na Sjevernom moru u Dangastu. Svaka je potpuno drugačija, neke "dižu iz ruševina". Tako smo i mi htjeli imati kuću u planinama. Nakon duge potrage najviše nam se svidio Oberstaufen jer se ovdje susreću planine i jezero. Ljeti se možete baviti sportovima na vodi, pješačiti, voziti bicikl, a zimi skijati. Kada smo pronašli ovu prekrasnu kuću, gdje su se pod našim vodstvom spojili tradicija i moderno, osjećali smo se kao da smo stigli.


Dalji smještaji od gospođa B. Wackermann


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 112459

Posljednje ažuriranje: 21.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/112459.htm


«Allgäu zelena» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina