Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

kuća Michelle

Jugozapad Nizozemska, Zeeland, Schouwen Duiveland, Bruinisse, Aquadelta

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

141 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

141 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Naš lijep i novonamješten Holland House pruža dovoljno prostora za pet osoba (plus jednog djeteta). Svijetao dnevni u. Blagovaona s integriranom kuhinjom je moderno sa novim namještajem sa mediteranskom stilu ukusno namješten s velikom pažnjom za detalje. Dnevni boravak ima izravan pristup prekrasnom vrtu s terasom za sunčanje. Nove velike staklene elemente poplava sobu s prirodnim svjetlom do zadnjeg kuta. Kuhinja i blagovaona područjima su povezana sa segmentom. Na taj način možete pogledati u vrtu za kuhanje. U podrumu, gost može očekivati ​​romantičnu namješten jednu sobu i kupaonicu s kadom. Na katu beherbert spavaću sobu s bračnim krevetom za roditelje, kao i neposredno uz dječja soba s krevetima na kat s prostorom za igru.
Galerija je osiguran sa stepenice vrata!.

Prilikom odabira namještaja, a mi platili pozornost na odgovarajući prostor za pohranu za svoju garderobu. Kuhinja je opremljena sa svime što im je potrebno za njihove obitelji, četiri plinski štednjak a, Senseo aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, mikrovalna pećnica, pećnica i nove, vedro obojena jela. U dnevnoj sobi sjediti / ležati ih na udoban kauč (koji se ponekad može pokazati u krevet), ili jedan od tri pokretnim kolicima.
U televiziji tamo preko satelita velikim izborom međunarodnih kanala ili umetnuti jedan od svojih omiljenih DVD-a donijeli. Glazba Sustav će igrati CD-a. Stvarno ugodno, to je noć, kada se rasvjeta kamin i može gledati pucketanje vatre. Ili postaviti i raditi s igrama ili uzeti knjigu s police za knjige. Knjige za djecu i odrasle su na raspolaganju.
Na terasi, koji je zaštićen tendom od previše sunca, oni očekuju vrtni namještaj, gdje možete sjesti i roštilj. Lijepa, ograđena okućnica pruža prostor za sunčanje na ležaljkama ili se igrati s obitelji. Kroz vrt je uzak put koji vodi direktno na igralištu.
U parku centar način, postoji plaćena perilica i sušilica.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
krevet na potkrovlju
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Kolodvor 10 km Zieriksee

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Bruinisse grad na nasip

Bruinisse se nalazi na naslovnoj slobodnom Grevelingenmeer na otoku Schouwen-Duiveland (Zeeland), najsunčanijem dijelu Nizozemske. Centar grada je samo nekoliko minuta hoda od parka. Ovdje možete uživati ​​u romantičnoj grad s malim trgovinama i restoranima koji su dobro poznati po svojim svježe ulovljene ribe i školjaka jela. Također možete napraviti svoj kupovinu.

U novoj marini možete ručati na terasi morskom vodom ili piti kavu i gledati brodove.

Jedrenje, ronjenje, tenis, planinarenje, biciklizam, jahanje ... njihov svakodnevni sportski program
gotovo da i nema sportski sadržaji ostati otvorena u Bruinisse i okolici sportskih objekata.
Između ostalog, u regiji poznat kao jedinstven surf, ali i kao cruising zemlju, ne samo među Nizozemcima. Iznajmljivanja čamaca vam omogućuje da istražite i bez vlastitog broda u vodama s odgovarajućim licencu za navigaciju.
No, ne samo na vodi možete doživjeti puno ovdje. Oko Bruinisse poziva okolicu za biciklizam, planinarenje, rolanje i jahanje. Stabilna jahanje nalazi se u neposrednoj blizini.
Biciklizam, planinarenje, rolanje i jahanje. Stabilna jahanje nalazi se u neposrednoj blizini.

Sam park nudi veliki i mali razne sportove i vježbe objekata (uz dodatnu naknadu). Uz igralište, nogometno igralište, teniski tereni, odbojka na pijesku i badminton, stolni tenis, boćalište, ima zatvoreni bazen s div slajd u središtu parka, a Hüpfparadies za djecu, squash sudu u. Kuglanje, iznajmljivanje bicikla, te teretana i opuštanje solarij. 18-rupu golf u blizini.
Njihove kuće za odmor unutar pješačka udaljenost do plaže na luku (možda i psi) i malom mjestu Bruinisse plaže, posebno za obitelji (bez pasa). Obje plaže nalaze se na unutarnjoj mora andd su stoga vrlo pogodne za djecu.

Svatko tko voli otvorenu Sjeverno more, 25 minuta vožnje do Renesse ne treba se bojati. Tamo je njezina obitelj očekuje kilometarska, čistu plažu.

Ako djeca imaju nešto, to je ujedno i roditelji dobro. Holiday Park „De K Tong” karakterizira dijete razumljivim. U velikim temelju Aqua Delta, postoje mnoge lijepe igrališta i Bolzwiesen. U auto-besplatno parkiranje igre izričito erlaut !!! Od vrtu naše kuće imaju izravan pristup jednom od igrališta. Osim toga, Park nudi (uz nadoplatu) na lijepom vodeni park i Hüpfparadies.
Sve oko ima dosta mjesta za posjetiti, toliko vremena nećete imati ....

U najboljem slučaju, oni dolaze češće, jer u Zeeland ima puno otkriti!

Start na najbolji na licu mjesta! Osim ljuske, simbol grada, smješteno je ribarsko muzej i kaže zainteresiranim turistima povijest ribolova u Bruinisse.

Posjetite prekrasan grad Zierikzee, najvećeg grada na otoku. Iza starih gradskih zidina, prilično sljemenjak kuća s lijepim kafićima, restoranima i trgovinama, kao i muzej sakriti.

U Zierikzee duga 6 km Zeeland Schouwen-Duiveland povezuje sa susjednom otoku Walcheren sa svojim lijepim gradovima ide, Middelburg i Vlissingen.

Impresivni su delta-ribnjak sustav, zaštita bujica i rad na otoku Neeltje-Jans.

Rotterdam, Haag, Antwerpen i Keukenhof može doći u manje od sat vremena vožnje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 50 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Oni su u iznosu od 58,00 eura, plaćaju gotovinom na licu mjesta

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.8 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Heike K. iz/od Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj u nevjerojatnom miru.

Uživali smo u odmoru u kući Michelle. Sve što vam je potrebno je prisutno, a mir u vrtu je rajski. Gospođa Meusel je uvijek dostupna i odmah pomaže u slučaju pitanja. Odma bismo rezervirali ponovno. To je bio san odmor.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Meusel:

Oh wie schön. Das freut mich sehr❤️

kolovoz 2023

Stephanie T. iz/od Remagen

1,6
1 1 1 4 1

Nicht zu empfehlen

Die Unterkunft ist nicht sauber. Die Bilder auf der Internetseite stimmen der Wirklichkeit nicht überein. Die Heizung wird vom Vermieter selber gereglt. Also wenn es kalt ist ein paar dicke Jacken mitnehmen. Wir sollten uns in die eine vorhandene Decke einkucheln. Sie stinkt und ist fleckig, so wie alles andere hier. Die Bettwäsche müsste auch dringend erneuert werden.

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Meusel:

DIESE BEWERTUNG, IST NICHT OK!
schade, dass sie ihren Ärger in dieser schlechten Bewertung Luft machen.
Sie hatten mir am 05.08. eine Mail geschrieben, dass sie gut angekommen und sind und nach dem
W-LAN Passwort gefragt. Darin haben sie an keiner Stelle geschrieben, dass sie mit der Reinigung des Hauses nicht zufrieden sind. Denn wenn dem so ist, schicken wir sofort unser Reinigungsunternehmen nochmals raus und es wird nach gereinigt.
Nun zu ihren Aussagen in dieser Bewertung, die sicherlich auf Grund des Ärgers mit der Heizung geschrieben wurde.
Ich selbst war Anfang Juli im Haus, da entsprach die Einrichtung noch den Bildern. Ich wüsste nicht, dass jemand mein Haus neu eingerichtet hat. Zwischenzeitlich waren 4 oder 5 Familien da, niemand hat geschrieben es gäbe andere Möbel oder etwas sei schmutzig! Ich habe im Juli alle Wolldecken (6 oder 8 Stück, haben wir im Haus) und alle Bettdecken gewaschen und alle Kopfkissen erneuert! Da es bis zu ihrer Anreise immer über 25 Grad war, denke ich kaum, dass jemand die Wolldecken genutzt hat. Ich glaube also nicht, dass sie stinkig sein können.
Was die Heizung betrifft, haben sie recht, insoweit dass ich sie regulieren kann und auch in ihrem Fall reguliert habe! Wie fast alle Vermieter im Park habe ich ein ATAG System, ich kann die Heizung also von zuhause aus regeln. Das habe ich, deshalb weil wir etliche Mieter haben, die bei Abreise insbesondere im Winter vergessen abzudrehen und ich dann wochenlang ohne Mieter heizen muss, aber auch um zu regulieren, wenn Gäste es mit dem Heizen übertreiben. Ab Juni ist die Heizung im Normalfall abgestellt, so machen es zumindest, die meisten anderen Vermieter. In manchen Häusern ist die Heizung auch so eingestellt, dass sie zu bestimmten Zeiten automatisch absenkt und eh eine Temperatur von 21 Grad nicht überschritten werden kann. Ich mache das nicht. Ich verlasse mich auf den gesunden Menschenverstand meiner Mieter. Dennoch schaue ich natürlich, auf meinen ATAG. Diese Woche war es wirklich kühl. Sie haben die Heizung regelmäßig auf 25,5 Grad gestellt. Das finde ich maßlos übertrieben und ich glaube kaum, dass jemand zuhause so etwas tut. Ich habe ihre Heizung, so reguliert, dass sie eine übliche Raumtemperatur von 21 Grad haben, und abends gegen 23 Uhr habe ich die Heizung abgestellt. Dann waren es nachts ca 18 bis 20 Grad im Haus. Wie gesagt es ist AUGUST! Und herrscht kein Nachtfrost. Die Heizung ist ganz neu und heizt innerhalb kürzester Zeit das kleine Haus auf.
Selbstredend habe ich sie darüber per Mail informiert und sie gebeten doch selbstständig die Heizung zu regulieren, also auszudrehen, wenn sie weg sind oder zu Bett gehen und doch bitte nicht über 21 Grad zu heizen. Statt einer Antwort, haben sie einfach weiterhin voll aufgedreht und jetzt diese Bewertung abgegeben. Wir haben im Übrigen auch einen Kamin im Haus, der natürlich jederzeit befeuert werden kann, wenn man gerne 25 Grad und mehr hat.
Sie sind ja noch im Haus, ich gehe also davon aus, ihnen gefällt es in Bruinisse. Ich wünsche ihnen noch erholsame Tage.

svibanj 2023

Nadine T. iz/od Schaafheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obiteljski odmor

Naš odmor kod gospođe Meusel tijekom bavarskih blagdana Duhova bio je sjajno iskustvo. Kontakt i rezervacija su bili vrlo pouzdani i bez problema. Smještaj je bio vrlo čist i praktičan za obitelji. Mogli smo svaki dan uživati u lijepom vremenu, doručkovati na terasi u vrtu i imali smo puno vremena za opuštanje. U vrlo kratkom vremenu posjetili smo mnoge lijepe plaže i gradove koji su se nalazili u blizini. Također, kupovina je bila jednostavna. Pronašli smo sve što je potrebno za opuštajući obiteljski odmor. Kreveti su bili jako udobni, a jedna soba se mogla potpuno zamračiti. Dječje igralište nalazilo se u neposrednoj blizini kuće, ali smo ipak imali mir tijekom cijelog dana i nije bilo buke. Mali unutarnji igralište i bazen lako se mogu doći pješice i savršeni su za malu djecu.

Hvala vam puno na sjajnom, opuštajućem odmoru. Sigurno ćemo se vratiti.

Obitelj Trillinger

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2023

Laura D. iz/od Groß Umstadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Domaćica ugodnih trenutaka

Moja kći i ja osjećale smo se vrlo dobro u slatkoj kući za odmor. Pogotovo nam se svidjelo nevidljivo dvorište s malim vrtom. U kući je sve što nam je trebalo. Svijetlo je, ugodno i čisto. Zaista se brzo dođe do Grevelingermeera, a mjesto Bruinisse je vrlo mirno, ali lijepo. Obavili smo puno izleta i uživali u tišini i prirodi. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Meusel:

Danke für die tolle Bewertung. Ich freue mich wenn Sie wieder kommen❤️

rujan 2022

Gabriele B. iz/od Krefeld

4,0
4 4 4 4 4

Entdeckerurlaub

Gemütliches Häuschen in guter Lage zum Jachthafen, den beiden Strandabschnitten und als Ausgangspunkt um die nähere und weitere Umgebung zu erkunden.


Wir (62/67J. mit Hündin 2J.) haben uns wohlgefühlt und die Zeit verging wie im Flug.

srpanj 2020

Tine iz/od Saarlouis

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswert

Gerne wieder! Das Haus ist absolut zu empfehlen, der Kontakt zum Vermieter absolut angenehm und , unkompliziert und freundlich!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2020

Stephanie A. iz/od Kaarst

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub mit 3 Kindern

Ein sehr schönes Ferienhaus, es ist ausreichend Platz und alles vorhanden was man braucht... Sehr nette Vermieterin... Wir kommen gerne wieder

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2020

Ute iz/od Wittlich

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub in Bruinisse

Wir haben ein paar schöne Tage in dem Ferienhaus verbracht. Preis Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Sehr ruhige Umgebung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2019

Frank und Sabine iz/od Babenhausen

5,0
5 5 5 5

Gemütlich und sonnig

Wir (Mama, Papa und 2 Kinder) haben uns sehr wohl gefühlt im Haus der Familie Meusel. Es war alles da was wir brauchen. Das Häuschen ist hell und freundlich, sauber und ordentlich und liegt ruhig. Auch der Garten ist prima und mit einem kleinen Zaun eingegrenzt.
Wir kommen wieder.
Vielen Dank

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

Elena iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Nettes Häuschen und freundliche Vermieter

Wir waren Ende Juni mit unseren beiden Kindern (3 Jahre und Krabbelkind 9 Monate alt) zwei Wochen im Haus Michelle. Ein kleines Holland Häuschen in einer Ferienhaussiedlung, sehr liebevoll und funktional eingerichtet und vor allem sauber (dass dort auch Hunde gastieren dürfen, hat man nicht gemerkt). Bemerkenswert, wie gut man auch mit wenig Platz auskommt. Es war sehr gemütlich. Wir waren in der Vorsaison dort, es war also sehr ruhig. Bis zum Zentrum der Siedlungsanlage (dort, wo sich Supermarkt, Bistro, kleiner Indoorspielplatz und Schwimmbad befinden) sind wir in der Regel mit unseren Fahrrädern gefahren. Der "Strand" von Bruinisse hat uns mit unseren beiden Kleinen nicht so gefallen, er ist ziemlich klein und eher für eines kurzes Bad zwischendurch geeignet. Mit dem Auto erreicht man aber innerhalb von 25-35 min. schöne Sandstrände im Norden und Westen der Insel. Wir hatten zwei Wochen lang sonniges Wetter und haben viele schöne Ausflüge auf der Insel unternommen - wir kommen gerne wieder. Der Kontakt zu den Vermietern war sehr nett, aufgeschlossen und reibungslos. Viele Grüße aus Hessen

veljača 2019

Beate S. iz/od 54516 Wittlich

5,0
5 5 5 5

Sonnentage im Februar udn kuscheliges Haus

Wir haben uns eine super sonnige Woche im Februar ausgewählt und eine wundervolle Woche gehabt. Das Ferienhaus Michelle ist hell und freundlich eingerichtet und schon beim Eintreten fühlt man sich an das Meer und Urlaub erinnert. Wir waren mit unserer 4 Jährigen Tochter und einem kleinen Hund im Haus. Staumöglichkeit gibt es in dem Haus jede Menge, sodass auch einem längeren Urlaub nichts im Wege stehen würde. Die Küche im Raum ist auch toll, so hat man alles im Blick. Hier hat sich wirklich jemand viel Mühe gemacht und alles bis ins Detail urlaubsgerecht ausgestattet. Unser Mädchen hatten viel Spaß im Parkzentrum, vorallem im Schwimmbad, im Indoorspielplatz und auf den vielen Spielplätzen im Park. Da es wirklich herrlich sonnig war, konnten wir sogar schon auf der Terrasse die Sonne geniessen. Der kleine Garten bietet Platz für Erholung, vorallem weil er von außen nicht einsehbar ist. Schön, dass wir die Fahrräder der Vermieter mitnutzen konnten, so waren die Wege schnell zurück gelegt. am Abend, wenn es draußen kühl wurde, haben wir uns den Kamin angemacht. Die Heizung im haus ist übrigens klasse. Sie ist ruckzuck warm. Wir haben uns super erholt und wollen auf jeden Fall im Herbst wieder kommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

ožujak 2018

Michaela B. iz/od Griesheim

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlfaktor super - Schönes Haus

Wir waren jetzt schon mehrmals in diesem Ferienhaus. Es gefällt uns sehr gut, die Ausstattung ist sehr liebevoll , man fühlt sich wie zuhause . Das Preis- Leistungsverhältnis ist super . Das Haus ist ausreichend für 5 Personen inclusive Hund. Die Anlage ist sehr schön gelegen und ideal für Ausflüge zum Strand . Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Meusel:

Vielen Dank für die positive Bewertung und auf ein nächstes Mal.


kontakt

gospođa C. Meusel

gospođa C. Meusel

Kad moje dvije kćeri i ja smo bili prije 9 godina po prvi put u malom ribarskom mjestu Bruinisse, čak i gost u jednoj od prekrasne kućice u turističkom parku, odmah smo se zaljubili. Već drugi posjet imamo (nazvana po moj najmlađi) kupio u parku dijelu De Kreek i obnovljen našu kuću Laura. Dvije godine kasnije, naša kuća je tada Michelle (najstarija kći) u parku dijelu De Tong dogodilo. Još uvijek smo strastveni Zeelandfans i žele ugostiti u naše dvije kuće. Drago mi je kad se naši gosti osjećaju ugodno i dati povratnu informaciju, ako se to svidjelo ili ako su prijedlozi za poboljšanje


Dalji smještaji od gospođa C. Meusel


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 113312

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113312.htm


«kuća Michelle» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina