Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Ansite - El Refugio

Gran Canaria - Tirajana

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Opis

Finca Ansite - El Refugio

„El Refugio” je više od 100 godina stara kamena štala koja je s ljubavlju do posljednjeg detalja, obnovljena od strane nas i proširena. To je dio naše farme, koji se nalazi neposredno na najveći oslonac za šumu Gran Canaria, okružen Scenic neodoljiv „Caldera de Tirajana”. Oni koji traže daleko od turističkih energičnost mira, prirode i avanture; koji originalnost, tradiciju i ruralna kultura proučavali; koji traži savjete, sugestije i pomoć za avanturu odmora koji je samo pravo i dobrodošli ovdje. Naš gost kuća nudi udoban prostor za dvije samcima ili par s najviše dvoje djece. To je ugrađen u našoj kući sa suptropskim vrt, dva konja, a koli, nekoliko mačaka i kokoši. To su posebna iskustva i susreti znam samo cijeniti naše goste s malom djecom. Bilo kada i uz veliku predanost, možemo im pomoći u organizaciji i planiranju planinarenje i jahanje, kako za velike i male. Kao strastveni ljubitelje mora i ronioce koji možemo dati vrijedne savjete i pomoć u tom području. Bilo ronjenje, ronjenje ili spina ribolov na obali Gran Canaria znamo gdje, s kim i kako. Čak i na području botanike ima za vidjeti mnogo zanimljivih stvari i biti cijenjen ovdje vlastitoj obitelji kaktusa i Sukkulentengärtnerei. A tko sve to nije potrebno i samo želi da se opustite i odmotati također dolazi ovamo na njegov trošak. Pogled izravno na dlanu gaju i planinski lanac od „Amurga” koja često zvjezdane noći i „monoton” prirode može doći ovdje odmoriti i opustiti um.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 35 km LPA - Las Palmas GC

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Tirajana - Ansite

Naše gospodarstvo nalazi se u malom zaseoku, „La Sorrueda” na oko 500 m nadmorske visine i samo 3 km od planinskog odmarališta „Santa Lucia”. Čak je i putovanje ovdje je spektakularan. otprilike 40 minuta udaljen od zračne luke to je kratka dionica autoceste ravno u planinama jugoistočnoj padini otoka. Sada slijedite cestu „Los Cuchillos” koji je poznat po svojim nezaboravnim pogledom na kanjon i stijene iz „Barranco” i „Caldera de Tirajana”. Posijetite „La Sorrueda”, koji je razgovarao s ribolovcima diljem uglavnom zbog svoje velike palmino gaju, slikovitom umjetnom jezeru i njegovoj „Barrancos”, privatni ribnjak i verschluchtetes korito rijeke i uživa s penjačima popularnim. Cijelo područje ovdje je raj za planinare i ljubitelje prirode. Arheološki i povijesni interes je špilja kompleks „La Fortaleza” - „Ansite” sa svojim Interprätationszentrum. To je važno mjesto od prije španjolskog vrijeme u kojem je posljednji veliki bitke vodile su se u osvajanju Gran Canaria. Bilo je to posljednje utočište domorodaca gdje su obavljene španjolskih osvajača žestok otpor. Legenda kaže da Bentejuí, princ i vođa otpora, zajedno sa svojim duhovnim vođom na Faycán, pao sa stijena Ansites na smrt nakon što je poraz bio neizbježan. Njihov posljednji pozivi bili su: „Atis Tirma” - „Za našu zemlju.” „Santa Lucia” je autentičan i simpatična planinsko selo sa svim nabave i opskrbe sposobnosti - restorani, trgovine, ljekarna, pošta, liječnik, itd odavde može biti predivno i unutrašnjost otoka s Središnji masiv i svojim spektakularnim pogledom na istraživanje, kao i istočne i južna obala Gran Canaria s dinama i plaža.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Osnovna cijena je za do 2 osobe. Dodatni djece mlađe od 15 godina, 5 € / noć. Bebe do 2 godine, bez naknade.


INFORMACIJE:

Ako želite, mogu odnositi sezonskim i organski uzgojeno voće i povrće više od nas, čak i jaja, kozje mlijeko, svježi kozji sir
i dani također zahtijeva svježu morsku ribu.

Pomoć, organizacija i informacije:
- ronjenje i ronjenje izlete u najboljih ronilačkih mjestima;
- Marine Spin ribolov i rezervoar ribe;
- Posjeta kaktus i Sukkulentengärtnerei;
- hodanje, otok istraživanja, prirodne i kulturne savjete;
- jahanje vožnje na farmi

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

René L. iz/od Bernau bei Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski odmor na imanju

Odmor i potpunu opuštenost smo mogli doživjeti tijekom dva tjedna u seoskoj kući kod Michaela i Fione. Vrlo srdačno smo dočekani i dobili smo mnogo korisnih savjeta o planinarenju, osamljenim plažama, ronjenju, gradovima, kupovini i dobrom jelu. Također smo mogli uživati u svježem povrću, jajima i izvrsnom kozjem siru na narudžbu. Obilazak obiteljske poljoprivredne proizvodnje, zajednička, ugodna večera s intenzivnim, zanimljivim razgovorima zaokružili su sve. Osjećali smo se vrlo ugodno, također se i pasica Leica pobrinula i ništa nam nije nedostajalo. Stoga vam se želimo iskreno zahvaliti još jednom i već se radujemo ponovnom susretu! Pozdrav od Renea i Katrin iz Bernaua kraj Berlina.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

siječanj 2024

Angelika u. Christoph A. iz/od Stein-Wingert

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor kod srdačnih domaćina.

Proveli smo predivnih četiri tjedna u tradicionalnoj kući Finca Ansite el Refugio. Prekrasno uređeni vrt poziva na odmor, a i životinjski članovi obitelji su nam bili veliko veselje. Naši domaćini Fiona i Michael opskrbili su nas svježim, organski uzgojenim voćem i povrćem te raznim delicijama. Također su nam pružili vrijedne savjete za planinarenje i izlete na more za plivanje i ronjenje izvan masovnog turizma. Bili su stalno zabrinuti za naše blagostanje. Toplo preporučujemo ovo smještajno mjesto i divne domaćine. Srdačna zahvala Fionu i Michaelu na ovom nezaboravnom boravku. Rado ćemo se vratiti iduće godine.

studeni 2022

Farina T. iz/od NRW

4,4
5 5 4 4 4
Prikaži njemački

Ugodna finca na mirnoj lokaciji

Nažalost, samo smo nakratko posjetili Michaela i Fionu u slatkoj, tradicionalnoj i ugodnoj finci na fantastično lijepoj lokaciji u planinama Gran Canaria. Osjećali smo se vrlo ugodno u potpuno opremljenom apartmanu. Naši domaćini uvijek su pomogli savjetima, a susjedi sa životinjama također su bili vrlo ljubazni :)
Hvala i pozdrav, Farina i Adrian

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2022

Daniela N. iz/od Goldegg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan smještaj

Osjećali smo se potpuno ugodno. Okružen planinama na mirnoj lokaciji, smještaj je idealan za izvrsne jednodnevne izlete, dobra polazna točka za istraživanje otoka u svoj njegovoj raznolikosti: plaže, litice, planine, špilje, itd...

Smještaj nudi sve za opuštajući odmor: svježe proizvode ovisno o sezoni i potražnji, prekrasnu terasu i vrlo ukusno namješteno. Domaćini jako dobro poznaju otok i daju vrlo korisne savjete ako zatrebaju.
Za ljubitelje biljaka također postoji mnogo toga za otkriti. Moguće je čak i jahanje.
Toliko nam se svidjelo da smo tamo produžili boravak. Mali raj, i topla preporuka!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

veljača 2018

Doro iz/od 33611 Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

S ljubavlju dizajniran smještaj s toplim gostoprimstvom

Smješten u dolini koja oduzima dah u blizini slikovitog sela Santa Lucia, ovaj s ljubavlju dizajniran smještaj san je planinara i ljubitelja prirode. Obiteljski ugođaj i vrhunska gostoljubivost osiguravaju nezaboravan doživljaj odmora posebne vrste.Preporučamo svima koji su željni dobrog provoda daleko od turističkih utvrda i žele bolje upoznati život na otoku.
Hvala vam puno na toplom gostoprimstvu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

D. Michael

D. Michael

La Familia Mi smo prirodu ljubavi i dijete voli obitelj, s obje Kanarskih otoka i njemačkih korijena. Sa strašću i ekskluzivne znanja, daleko od masovnog turizma, želimo im da otkriju autentičnu strane i skrivene ljepote i Tirajanas Gran Canaria, da znaju i vole učiti. Ako želite, mogu odnositi sezonskim i organski uzgojeno voće i povrće više od nas, čak i jaja, kozje mlijeko, svježi kozji sir i dane također zahtijeva svježu morsku ribu. Pomoć, organizacija i informacije: Ronjenje i snorkeling izlete u najboljih ronilačkih mjestima; More spina ribolov i rezervoar ribolov; Pregled kaktus i Sukkulentengärtnerei; Hodanje, otok istraživanja, prirodne i kulturne savjete; Poni vožnji na farmi;


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 113423

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113423.htm


«Finca Ansite - El Refugio» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina