Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Melita Kuća s bazenom

Hrvatska, Istra, Buje, Umag

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Na 900 kvadratnih metara zemljišta ćete naći pored glavne kuće velika terasa, bazen s ležaljkama za sunčanje, ljetnu kuhinju s ugrađenim kaminom roštiljem i prostorom za blagovanje, kao i susjedne zgrade s fitness trenera i stolni nogomet stol. Single-kata kuće za odmor je podijeljen na dnevni boravak od 120 metara kvadratnih u tri spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom, otvoreni dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, te dvije kupaonice s tušem i wc-a, s rukom bazena. Prva spavaća soba ima bračni krevet s dva susjedna madraca 90 cm x 180 cm. Drugi i treći sobe svaki spavanja u bračni krevet (160 cm x 200 cm 140 cm i x 200 cm) s kontinuiranom madrac. O hodnik li doći do blagovaonice gdje se za stolom za blagovanje s dvije klupe i dvije stolice prostor dnevni boravak, kauč na razvlačenje je prikladan i kao spavaća prostora za sedmi i osmi osobe s prostorom za spavanje od 140 cm x 200 cm. Klima uređaj za ugodan ambijent pruža. TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i TV-USB priključak, internet -wlan nudi zabavu u večernjim satima. S druge strane stola za ručavanje je polu-otvorena kuhinja. To ima perilicu suđa, četiri zone ploču za kuhanje s pećnicom ispod haube s rasvjetom, hladnjak i zamrzivač u aparatom za kavu i toster. Dvije kupaonice s tušem i dvije unterbautes umivaonik s ogledalom i zidne jedinice, stroj za pranje rublja na raspolaganju .. .The klima-uređaj dostupan samo u dnevnoj sobi, ali sa svim prozorima imaju rolete.
Na velikoj terasi mnogi vrtni namještaj, ležaljke i suncobrani pružaju mogućnosti upiti mediteranskom suncu ili ručati pod baldahinom u hladu. Tada možete opustiti uz bazen. Teretana u prilogu trčanje i biciklizam trenera i nogometne tablice pruža sportsku akciju. U ljetnoj kuhinji možete pripremiti izvorne hrvatske recepte i imati okus pod otvorenim nebom. Ljetna kuhinja ima u malim hladnjakom i dvije ploče za kuhanje. Prije toga, tu je i ugrađeni kamin roštilj sa vanjskim sudoperom i blagovaonicom. Tri parkirna mjesta na imovinu žive na kopnu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 27 km Triest

27 km

Kolodvor 18 km Koper

18 km

Izlaz s autoceste 3 km x.y

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Kaštel - Castelvenere vrhu brijega s kojeg se pogled proteže dolinom rijeke Dragonje, već nalazi ispred povijesnog vremena. Arheološka istraživanja na padinama jasno ukazuju na prisutnost utvrđenog dvorca, koji je u smislu njegovog položaja strateške važnosti. Nakon rimskog osvajanja, dvorac postaje kastruma i nosi ime Castrum Veneris, vjerojatno se odnosi na hram koji je posvećen poganskom boginje. U drugom tumačenju, toponim na castrum odnosi venae, na kojem je naselje se nalazi na liniji brda. U blizini se nalaze nekoliko stotina metara evoluirao od antičkog naselja gdje se još mogu vidjeti ruševine drevnih zidina u novom naselju, postoje neke sela kao Plovanija, Kaldanija i drugi.
Postoji 5 restorana unutar pješačka udaljenost koja može ponuditi ih Spezialiteten svih vrsta. Bilo da su ovdje su dan Gastronomich stvarno Verfuhrt za pizzu, meso, riba ili lokalne specijalitete kao što su tjestenina sa šparogama i tartufima. Dok shopping, kafići i restorani na 500 do 700 metara na posjeti, plaža putovanja vrijedno do mora 8 km. Slikovito pješčana plaža udaljena je oko 12 km. Povijesno selo Buje je 5 kilometara.

Informacije o putovanju do Umaga:

Austrijski put (Austrija-Slovenija-Hrvatska 500 km)
Wien (AT) Graz (AT) Linz (AT) Maribor (SI) Ljubljana (SI) Koper (SI) Umag (h)
Salzburg -villach-Ljubljana-Koper-Umag
Njemački put (Njemačka-Austrija-Italija-Slovenija-Hrvatska 500 km)
München (de) Salzburg (at) villach (at) Tarvisio (to) Trsta (to) koper (SI) Umag (h)
ili München, Salzburg, Villach, Ljubljana, Koper, Umag ...
udaljenost od nekih europskih gradova:
Beč 520 km
Graz 335 km
Klagenfurt 210 km
Villach 230 km
Ljubljana 130km
kopar18km
trieste30km
Venecija 120 km
.The je nache na hrvatskom Granze 2 km entfahrnt u mjestu Kaštela. Dolazeći sa zapada durhlauft Slovenije. Kopar se dogoditi, pravi izlaz u Kopru od A1 (prijava Pula Poreč-HR) i dalje na E751 Hrvatska Smarska Cesta smjeru graničnog prijelaza Kaštel doći. je prvo mjesto preko granice Kaštel. 400m za izlaz granice lijevo (prijave Kaštel). Kaštel slijede prijave Umag. Nakon 350m skrenite desno u kapeli. Tu je stol Vižinada, Vižinada je dio Kaštela, u kojoj je vaš cilj. Nakon što je oko 50m desno, pa ravno nakon o (15m lijevo) je vaš odmor. Molimo nazvati ako je moguće ili 1-2 sata prije dolaska poslati SMS, hvala unaprijed
Adresa je

Kaštel Vižinada 76 52460 Buje

Obitelj Dominković (Melita Dominković)


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena uključuje: struju, vodu, klima uređaj. Boravišna pristojba ...
Plahte, ručnici
Dolazak i odlazak: od subote do subote

Koordinate za GPS:




Prijava od 16:00 ujutro do 24 (dolazak i odlazak u subotu. Subota)
Pogledajte sve do 10 sati

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Mediteranska lučki grad Umag je u sjevernom dijelu Istre, nedaleko od talijanskog grada Trsta i slovenske prijestolnice Ljubljane. Dobra zemljopisni položaj i odlične turističke pogodnosti romantičnu Umag u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u sjevernoj Hrvatskoj.

U turističkim naseljima koja okružuju Stari grad, lijepe plaže i uvale. Kristalno čisto more i odlične sadržaji na plažama samo su neki od razloga zašto je više od deset plaže umaške rivijere raspaljuje „Plavu zastavu”. Oko obitelj-friendly plaža su pored rekreativne sadržaje također uzbudljivih i zabavnih sportskih i zabavnih sadržaja.

Nakon nezaboravnog dana kupanja idete u večernjim satima u starom gradu. Uske romantične staze vas vodi kroz urbanog centra koji još uvijek vesprüht srednjovjekovni šarm. Na šetalištu starog grada i na ulicama, sve je središnja točka u stari grad, na Trgu. pokrenuti Slobode, pozivamo konobama, restoranima i konobama. Jela od divljači s domaće tjestenine, jela od ribe, morskih plodova i naravno poznati istarski tartufi su u izborniku za odabir.

Ako možete provesti večer tiho romantične šetnje ponuditi kroz stari grad ili na prekrasnoj rivi. ali možete otići u živoj noćni život u Umagu, kulturni događaji, koncerti i šarmantnih barova vas pozvati.

Umag, koji je često nazivaju gateway Hrvatskoj u 2011. godini je naveden od strane National Geographic magazina kao jedan od 10 najboljih ljetnih destinacija u svijetu. Dođite i neka joj povući gradić, napisana velika u obiteljski odmor, zabavu i sport u čaroliju. neueroeffnete „Aqua park” nije daleko od kuće (vodeni park) Istralandia.
Plaža Kangera je 7kmvon nas, u neposrednoj blizini grada Savudrija-Salvore ispod istoimenog turističkog naselja, koji nudi različite sadržaje za djecu i odrasle. Plaža se nalazi u jednoj od najljepših uvala na zapadnoj obali Istre. Okružen brojnim stablima koje pružaju ugodnu hladovinu, ova plaža je sjajan način da provedete cijeli dan ovdje.
Plaža je prekrivena pijeskom, ulaz u more ravne i time idealne za obitelji s malom djecom.
U turističkom naselju Kanegra nalazi se naturistička kamp i nudistička plaža
Poseban status u cijeloj regiji Umag-Novigrad u tom nastojanju nije iznenadilo nužno, jer to područje je uvijek bio kao predodređena je za velike uspjehe u trgovini vina i vina. Sunce okupana breg i neobična veza crnog i sivog tla pogoduje vinove loze od davnina; i to toliko da je također razvio u selu Momjan u zaleđu Buja kroz stoljeća novu paletu od Muscat Momjan (muškatni oraščić momjanski).

U ovom malom prostoru, danas imamo neke od najistaknutijih hrvatskog vinara - Kozlović i Degrassi, Coronica i Kabola i Kozlović, Ravalico i Cattunar, Clal, Veralda, Cui, i mnogi drugi. Sve što morate učiniti je jedan ili dva podruma (ili više) pretraživanje na vinsku cestu, provjerite djelovanje i početi u posjet. Specijalizirane vodiče i karte su dostupne na turističkim mjestima i domaćini čekaju da upoznaju sve faze njihovog rada iz prve ruke.

Obavezno probati slučaj, domaće sorte muškat momjanski, istarska malvazija i teran, iako to nije Sauvignon moderne podrume u sjeverozapadnoj Istri međunarodnih sorti kao što su Merlot, Cabernet ili Chardonnay nedostaje.
Na ploči možete saznati sve o zemlji koju se putuje. O nasladama i miriše, o ljudima i njihovom načinu života, povijesti i istarske kuhinje je vrlo raznolik; Divlje šparoge savjet kuhari u proljeće su. U ljeto plodove mora se nude u jesen, a ne možete dobiti prošlosti tartufa istarskih jela. U zimi kupus i pržene kobasice su služili u Konobe maneštra. Je hrvatska kuhinja je vrlo raznolik, a svako područje ima svoju tradiciju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.02.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Thomas S. iz/od 98617 Meiningen

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Obiteljski smještaj s gostoprimstvom

Ove smo godine ljetovali u Istri. Smještaj se nalazi na velikom imanju s ulazom u dvorište, vrtnom terasom, privatnom kućicom za roštilj, bazenom, sportskom dvoranom i terasom za sunčanje s vanjskim tušem. Svi navedeni artikli su u izuzetno dobrom i modernom stanju. Ugostiteljstvo je velika stvar za Melitu i njezine roditelje. Na sva pitanja koja su se pojavila odgovoreno je brzo i uslužno. Sam stan je prostran sa 3 spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom, velikim dnevnim boravkom i 2 wc-a/kupaonice. Sve na visokom tehničkom standardu. Bazen je odličan i super čist. Kao tročlana obitelj, mogli smo se slobodno kretati po imanju i naravno u našoj kući.
Kuća se nalazi u naselju u blizini slovenske granice, što smo smatrali idealnom lokacijom za izlete unutar Istre, Slovenije pa čak i do Trsta.
Još jednom hvala Meliti i obitelji!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa M. Dominković

gospođa M. Dominković

Sada Un puta za su obitelji Dominković smo bili 17 godina u Austriji Salzburgu od 2008. će se vratiti u našu domovinu Hrvatsku i iznajmiti našu kuću. Pozivamo vas da se zagrije do Istre do nas, ima puno gledati na malim mjestima u zemlji ihnere Grožnjan, Motovun ili more Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj. Nalazi se na zapadnoj obali Istre Savudrija mali ribolov. Najistaknutija atrakcija je poznati svjetionik, najstariji u Istri, koji je već bio izgrađen 1818. godine, visok je 36 metara. Povezani sa ribarskom prošlost je još uvijek prisutna u određenom putu uredu, ribarski brodovi, podigao na posebnim drvenim policama li .Entdecken bogatu tradiciju, opustiti i uživati ​​u ukusnim Gastrospezialitä jednostavno ako žele ostati kod kuće, opustite se pecenja na bazen, putovanja ili jednostavno ljetna kuhinja s uživati ​​u prekrasnim noćima dobrodošlice.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 113648

Posljednje ažuriranje: 25.01.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113648.htm

Gospođa Melita Dominković

Kastel Vizinada 76 a

52460 Buje

00385992237289


«Melita Kuća s bazenom» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina