Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Zora grijanji bazen i sauna

Mitteldalamtien, Omiš, Split, Hrvatska

maks.  10   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

FERIEHOME COVID-19 POLICA OTKAZIVANJA
1 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog zatvorenih granica, agencija je dužna vratiti uplaćeni iznos umanjen za bankovni trošak transakcije.
2 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog toga što je regija u kojoj se nalazi rezervirani objekt na crvenoj listi, odnosno trebate u samoizolaciju nakon boravka u rezerviranom objektu, agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu vaše uplate kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.
3 Ako ste iz razloga navedenih u točkama 1 i 2 otkazali rezervaciju do 10 dana prije početka vašeg odmora, a agencija je uspjela rezervirati isti objekt sa drugim gostom, u tom slučaju agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu uplate koju je zaprimila od drugog gosta za boravak unutar vašeg termina (last minute popust i sl) kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.

NAPOMENA:
• Nositelj rezervacije ne može zatražiti povrat ili kreditni vaucher iz bilo kojeg drugog razloga osim razloga navedenih u točkama 1 i 2
• Iako za većinu naših kuća za odmor vrijede uvjeti otkazivanja navedeni u ovoj polici za neke nisu zato što vlasnici kuća za odmor nisu pristali sudjelovati u ovoj polici otkazivanja.
• Na vaš zahtjev naši agenti će vas obavijestiti o polici otkaza za svaku kuću koja vas zanima.
• Ako ste rezervaciju izvršili prije 01. studenog 2020. primjenjivat će se naši standardni uvjeti otkazivanja

Villa ZORA moderna je i luksuzna vila smještena u netaknutoj prirodi, u malom slikovitom selu Naklice, okruženom brdima, s tradicionalnim restoranom na pješačkoj udaljenosti (800 m), ali još uvijek vrlo blizu gusarskog grada Omiša (6 km), rijeke Cetine i prekrasno Jadransko more. Idealan položaj ovog objekta nudi vam brojne mogućnosti za 7 minuta vožnje: možete posjetiti grad Omiš prepun povijesnih atrakcija i izvrsnih restorana; idite na pješčane ili šljunčane plaže, pokušajte splavarenje rijekom Cetinom, zip linijom iznad kanjona spomenute rijeke ili možete posjetiti poznati, 1700 godina stari grad Split, udaljen samo 25 km (30 minuta vožnje) od posjeda.
Prizemlje vile Zora nudi privatni bazen od 30 kvadratnih metara i prostranu sunčalište sa 6 ležaljki. Unutra se nalazi moderna i potpuno opremljena kuhinja s udobnom trpezarijom i dnevnim boravkom s klima uređajem i izlazom na bazen, odvojeni toalet, spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180x200 cm + kupaonica s tušem, klima uređaj.
Prvi kat nudi moderne i udobne 2 spavaće sobe s kupaonicom, jednu odvojenu spavaću sobu i obiteljsku kupaonicu, kako slijedi: Spavaća soba br. 2 s dva odvojena kreveta (90x200), klima uređaj. Spavaća soba s bračnim krevetom (180x200), klima uređajem, kupaonica s kadom, balkon s pogledom na bazen. Spavaća soba s bračnim krevetom (180x200), klima uređajem, kupaonica s tušem, balkon s pogledom na bazen. Obiteljska kupaonica s tušem.
U donjem prizemlju imate saunu, toalet, klasičnu hrvatsku konobu s klima uređajima u kojoj imate lokalno vino koje možete kušati i kupiti. Na raspolaganju su vam i sala za fitnes i bilijar s klima uređajima. Vani je natkrivena blagovaonica s čajnom kuhinjom, tradicionalnim roštiljem, igralištem za djecu i dnevnim boravkom u vrtu.
Ispred vile osigurali ste parkirno mjesto za 3 automobila.
Villa Zora bit će opremljena visokokvalitetno i ponudit će sve što vam treba za vrlo ugodan i luksuzan odmor! Radujemo se vašem upitu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 38 km Split (Trogir)

38 km

Kolodvor 25 km Split

25 km

Izlaz s autoceste 12 km Blato n/C

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa ZORA moderna je i luksuzna vila smještena u netaknutoj prirodi, u malom slikovitom selu Naklice, okruženom brdima, s tradicionalnim restoranima na pješačkoj udaljenosti (800 m), ali još uvijek vrlo blizu gusarskog grada Omiša (6 km), rijeke Cetine i prekrasno Jadransko more. Idealan položaj ovog objekta nudi vam brojne mogućnosti za 7 minuta vožnje: možete posjetiti grad Omiš prepun povijesnih atrakcija i izvrsnih restorana; idite na pješčane ili šljunčane plaže, pokušajte splavarenje rijekom Cetinom, zip linijom iznad kanjona spomenute rijeke ili možete posjetiti poznati, 1700 godina stari grad Split, udaljen samo 25km (30min vožnje) od posjeda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Prvi susjedi udaljeni su 100 m, tako da imate apsolutnu privatnost.
Vlasniku kuće možete naručiti hranu koju će vam dostaviti u vilu (nije uključena u cijenu).
Postoji prilika za narudžbu namirnica, imamo kolegu iz tvrtke Poljane Prom koji vrši kompletnu opskrbu za jahte, vile, a sve ponuđene možete naručiti u velikim supermarketima, oni bi to dostavljali u vilu u dogovoreno vrijeme, plativo kreditnom karticom ili gotovinom nakon što je isporučite i provjerite. Sve što trebate jest poslati nam e-poštu s popisom namirnica sa svim sitnim detaljima kao što su količina, težina, vrsta ostalih bitnih detalja kako bismo sve dobili što je moguće preciznije. Naše iskustvo s gostima koji su koristili ovu uslugu više je nego pozitivno, vrlo dobro i štedi vaše vrijeme odmora u nepoznatim trgovinama!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka T. Coric

tvrtka T. Coric

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 113986

Posljednje ažuriranje: 23.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113986.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina