Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

kuća za odmor

Costa Blanca

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

51 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

51 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Kuća ima oko 95 kvadratnih metara te je u potpunosti klimatiziran, novi klima uređaji su instalirani u 2017th rujna Ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Na katu kupaonica ima kadu s pregradnim zidom za tuš i umivaonik i WC. U prizemlju se također nude malu drugu kupaonicu s umivaonikom i tušem i odvojenim WC-om. Kuća ima tri spavaće sobe. Jedna spavaća soba se nalazi u prizemlju i opremljena je udobnim bračnim krevetom (180 * 200). Ako je potrebno, dva odvojena kreveta (90 x 200) se može staviti umjesto ove bračni krevet u spavaćoj sobi u prizemlju. Druge dvije sobe su na katu. Jedna od spavaćih soba ima bračni krevet (180 * 200 kontinuirana madrac) postavljen u drugoj sobi ćete naći jednu osobu (90 cm x 200 cm) prije (* 200 cm 90 cm) proširena na izvlačenje ladice u drugu krevet može biti. Osim toga, dječji krevetić može biti dostupan po potrebi. Također dvije bebe visoke stolice i / ili jedna stolica će se ako je potrebno. Osim toga, naći ćete i modernu kuhinju i udoban dnevni blagovaonicu s TV-om ravnog ekrana s prijemom njemačkih TV kanala. Kuhinja je opremljena sa keramičkom pločom za kuhanje, pećnica, velike moderne hladnjak sa hladnjakom sa zamrzivačem, perilica suđa, aparat za kavu i svim potrebnim posuđem. Kuća se nalazi terasa kuća, nudeći na istočnoj strani pored prostranim balkonom, natkrivenom terasom na zajedničkom prostoru s velikim bazenom s malim dječjim bazenom i prekrasnim vrtom. Na jugozapadnoj strani zgrade od oko 100 četvornih metara veliki privatni vrt sa ljetnom kuhinjom. Kuhinja je opremljena hladnjakom, sudoperom i pločom za kuhanje. Tu je lijep vrt sa stolom i stolicama od pada iz pogleda na planinu Monte Pego. Naravno da se mogu opustiti u vlastitom vrtu u sjeni vlastitog palme na ležaljkama pruža i čitati knjigu. Ako sjedite na Ostterasse nositi se djeca nađu u sezoni u ljetnim brzim prijatelje da igraju iu podsezoni postoji jedan ili drugi susjed s kojima možete razmijeniti ideje na izlete u regiji. Uvijek, međutim, mogućnost ostaje da se povuče u privatnom vrtu.
Posteljina i ručnici su uključeni. Kuća je opremljena s grijačem (potpuno programabilnih električni radijatori u svakoj sobi) i klima uređaj toplo uređene / hladno (u cijeloj kući). U otvorenoj vatri spremnik instaliran koji je potaknut plina. WiFi veza je dostupna i uključena. Prozori su opremljeni s ugrađenim mreže protiv komaraca.
Broj licence ili registracije: VT-467148-A

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 100 km Valencia und Alicante

100 km

Kolodvor 9 km Bahnhof Denia

9 km

Izlaz s autoceste 1 km 61 Ondara

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u stambenom objektu zajednice u Els Poblets. Šetnja lako dostupni su supermarket, pekara, kiosk, iznajmljivanje automobila i dva restorana. njemački liječnik opće prakse i njemački stomatološka ambulanta su unutar pješačka udaljenost također. U blizini se također dvije velike supermarketima (Lidl i „Mas y mas”) su u roku od nekoliko minuta. Denia je oko 9 km, a lako je dostupna automobilom, ali i dobar autobusom ili biciklom. Tu je lijepa biciklistička staza koja je rezultat napuštenoj željezničkoj pruzi. Osim kupanja u bazenu ili u moru, uključujući i tjedne tržišta i tržišta odjeću, a posjet obližnjim gradovima kao što su Denia, Javea i Calpe do atrakcija - i, ovisno o sezoni sjajnih vožnju biciklom i šetnje (potonji o nacionalnom parku Montgó). Fantastičan pješčane plaže nalaze se 2 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U ljeto, nema dodatnih troškova (paušala). U zimskom (135 - tjedan najma) dodatno se naplaćuje vodu, struju i potrošnju plina. Wi-Fi je uključen. Dječji krevetić može se dobiti besplatno. Isto tako, možemo pružiti besplatne visoke stolice i / ili visoka stolica na raspolaganju. Ako je potrebno, pružamo platneni paket za 20 € na raspolaganju (posteljina, ručnici, ručnici, kuhinjske krpe).

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Kündigung - bis 7 Tage vor Anreise Geld zurück - bis 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises - ansonsten (später als 7 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Els Poblets

Mali krivudave ulice, niske zgrade i miris naranče cvjetova. Els Poblets je otok mira u dahom turističko središte na Costa Blanca. Samo nekoliko kilometara sjeverno od Denia je to lijepo gradić. Njegovo ime dolazi od spajanja tri mala sela. Kao što pokazuje iskopavanja, mjesto u rimsko doba na povijesnoj Via Augusta je vrlo važan naselje. Laganom šetnjom kroz grad kako bi dobili prošlosti crkvici Svetog Josipa, San Jose i Salvador- kapela s kipom sveca zaštitnika Els Poblets. Koliko je važna poljoprivreda za selo, pokazujući puno farmi i naftnih mlinovi. Čak i danas, masline, bademi i grožđe su važni usjevi. Duž obale su tornjevi koji svjedoče o jednom strateški vrlo važno značenje. Els Poblets Torre de Mirrarosa gledao na grad i rijeke Girona, koja se ulijeva u more. Els Poblets je okružena velikim poljima naranče i nerazvijenim zelenih površina. Za razliku od većine drugih primorskih gradova može se vidjeti u Els Poblets i često ravnih marina područje biciklista.

Uzimajući u Els Poblets

Na autocesti A7, izlaz 61 (Oliva) ili izlaz 62 (Ondara) ili putem National Highway 332, skretanje El Verger dovodi do Els Poblets.
Obje zračne luke Alicante i Valencije su oko 100 km od Els Poblets.

Lako se leti npr Ryanair Alicante.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.3 Servis
4.2 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2019

Heinz-Artur W. iz/od Stuttgart

3,8
3 4 3 5

Herbsturlaub

Im Allgemeinen eine nette Unterkunft.Sehr positiv war der Privatgarten mit dem schönen Blick auf den Monte Pego.Einige Punkte wären unserer Ansicht nach verbesserungswürdig :z.B wäre es gut,wenn im unteren Duschbad ein kleiner elektrischer Heisswasserbereiter am Waschbecken eingebaut wüde.Weiter wäre es schön,wenn es einen Couchtisch gäbe,damit die Möglichkeit besteht mal beim Fernsehen ein Glas oder Tasse abzustellen.Gut wäre sicher im Bad oben den Duschkopf gegen einen moderneren verstellbaren aus zu tauschen.Noch ein Vorschlag unsererseits:Teppich unterm Tisch und Küchenläufer aus hygienischen Gründen vielleicht entfernen.Diese Keinigkeiten würden das nette Domizil nochmals aufwerten.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor za samce

lipanj 2019

Steffi A. iz/od 25474 Ellerbek

4,0
5 4 4 3

Urlaub in Spanien

Ein sehr schönes Haus. Mit Kindern sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2019

Gottlieb B. iz/od 74858 Aglasterhausen

4,7
5 5 4 4.5

Was wollten wir im Urlaub ?

Für uns war wichtig: Erholung, Besichtungen, Meer, Strand, gutes Essen, andere Mentalität kennen lernen usw. Das alles konnten wir geniesen und hatten den Komfort den wir von zu Hause gewohnt sind. Wir haben uns "sauwohl" gefühlt da das Haus noch den Charme der älteren spanische Bauweise verbreitet und nicht den Modetrend unterliegt. Wenn möglich möchten nochmals unseren Urlaub dort verbringen. Vielen Dank an die Vermieterin für den reibungslosen Ablauf der Formalitäten.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

ožujak 2019

Wilfried B. iz/od 29358 Eicklingen

5,0
5 5 5 5

Perfekt für einen schönen Urlaub

Das Haus und die Einrichtung lassen nichts zu wünschen übrig. Meine Frau und ich waren sechs Wochen dort und haben in der Zeit wirklich nichts vermißt.
Im Hinterland gibt es sehr viele Möglichkeiten zum Wandern.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2018

Wladimir iz/od 57080 Siegen

4,5
5 5 5 3
Prikaži njemački

Najbolja kuća za odmor koju smo imali u Španjolskoj!

Imali smo prekrasnu plažu i obiteljski odmor!
Kuća je vrlo lijepo građena, velika i čista. S jedne strane nudi terasu s pristupom zajedničkom bazenu, koji je također vrlo dobro održavan i velik. Također se možete povući u vlastiti vrt s vanjskom kuhinjom i opremom za roštilj. Uprava imovine uvijek je bila dostupna i pobrinula se za sve brzo i vrlo dobro na licu mjesta. Auto je neophodan za odlazak na plažu ili u kupovinu. Ali i to je riješeno nadstrešnicom za automobil odmah na ulazu. Mjesto je mirno, s pješčanom plažom i dobrim mogućnostima za pješačenje do prekrasnih vidikovaca. U informativnoj mapi (u kući za odmor) pronaći ćete brojne prijedloge za aktivnosti izvan naselja. Mogu samo preporučiti i opet rado!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2018

Waltraud K. iz/od 71106 Magstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Domaća udobnost

Kuća je komforna i jako lijepo uređena. Vrlo je tih i ima sve što vam je potrebno. Ljubitelji sunca imaju sunčanu terasu, a pronaći će je i oni koji više vole ležati u hladu!
Pješice se može puno toga. Susjedi su nam dali sjajne savjete za izlete.
Osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa C. Kiefer

gospođa C. Kiefer

Za sva pitanja molimo slobodno me kontaktirajte. Ja sam vam rado poslati dodatne fotografije objekta i mi pojasniti otvorenih pitanja u osobnom razgovoru. Ako ste na licu mjesta, ovisno o sezoni (posebno za dugo najam termina u zimi) i inspekcije objekta moguće. Osim toga, vaša pitanja o lokalnoj podršci izravno na našu domaćicu u Els Poblets može raspravljati.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 114126

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/114126.htm


«kuća za odmor» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina