Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Knusperhäuschen Maria Nikoletta

maks.  3   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

36 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

36 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

70 četvornih metara. Lijepo namještena kuća za samostalan boravak za 2-3 osobe na 1200 m nadmorske visine u Saualpeu. Zimi se preporuča vozilo s pogonom na četiri kotača ili lanci za snijeg. Iz kuće imate fantastičan pogled na Lavanttal lijevo od Koralpea i desno od Petzena. Okruženi šumama, imate priliku pješačiti ili istraživati područje biciklom od ulaznih vrata. Područje je iz snova područje gljiva i bobica. Kuća i okolica su raj za one željne mira i tišine, ljubitelje prirode, planinare, obitelji s djecom i parove sa ili bez psa. Whirlpool u vrtu.Upotrebljiv proljeće/ljeto/jesen. Infracrveno grijanje u kući. Sef, detektor dima, detektor ugljičnog monoksida, maksimalno 1-2 psa na upit/doplata! Vlastita planinska izvorska voda!!!!!

Kuća se sastoji od 1 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka, 1 malog antrea, ostave, male blagovaone, potpuno opremljene kuhinje, 1 kupaonice s kadom, umivaonikom i WC-om.

Kuhinja ima perilicu suđa, mikrovalnu pećnicu, Nespresso aparat, električno kuhalo, Saeco potpuno automatski aparat, aparat za filter kavu, hladnjak i zamrzivač, posuđe i kuhinjske krpe. Osim toga, postoji mogućnost kuhanja u kuhinji s dodatnim štednjakom. Dostupni šećer, sol i papar.

Spavaća soba ima bračni krevet, ormar, komodu, SAT TV sustav sa DVD playerom, prozor s pogledom na vrt, radio sa DVD playerom. Posteljina osigurana i uključena u cijenu.

Kupaonica se sastoji od kade, wc-a i umivaonika. Toaletni papir, ručnici, sušilo za kosu, ogrtač i ručnici su dostupni i uključeni u cijenu. Topla voda se zagrijava rustikalnom peći za kupanje. Drva osigurava iznajmljivač.

U predsoblju postoji mogućnost kontinuiranog grijanja na pelete, peleti su besplatni.

U dnevnom boravku nalazi se peć HAAS s prozorčićem za ugodne sate ako je potrebno. Dnevni boravak također ima satelitski TV sustav, glazbeni sustav, razne društvene igre, kožni kauč koji se može izvući i nudi prostor za spavanje 1-2 osobe. 2 velika prozora s pogledom na vrt. Dodatne deke i jastuci za ugodne zimske večeri.

Kuća je kompletno renovirana krajem 2017. godine, podovi su od laminata, kupaonica popločana. Drva i pelete iznajmljivač daje besplatno. Parkirna mjesta dostupna besplatno.

U spremištu postoji mogućnost odlaganja kofera. Uz to, tu je i zamrzivač i u njemu se nalazi sav pribor za čišćenje (usisavač, brisač poda, metla i razni materijali za čišćenje). Dostupna daska za glačanje, glačalo i stalak za sušenje. 1 pas po zahtjevu.
U vrtu sauna bačva s panoramskim prozorom, infracrvena sauna i parna sauna. Terasa za opuštanje i ležanje. Vanjski tuš (ne zimi) Na zahtjev 1 x nordijsko hodanje na mjestu ljeti, 1 x pješačenje na krpljama zimi

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 36 km

36 km

Skijaška uspinjača 27 km

27 km

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km

Autobus 12 km

12 km

Zračna luka 68 km Klagenfurt

68 km

Kolodvor 12 km Wolfsberg

12 km

Izlaz s autoceste 12 km Wolfsberg Nord oder Süd

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Imanje se nalazi na Saualpeu s pogledom na prekrasnu dolinu Lavant, s Koralpeom s lijeve strane i Petzenom s desne strane. Okruženi šumama, ljeti imate priliku pješačiti, istraživati okolicu biciklom ili uživati u prirodi sa svojim psom u dugoj, dugoj šetnji. Okolica je fantastično područje gljiva i bobica. Zimi postoji mogućnost planinarenja na krpljama, sanjkanja i pješačenja kroz pretežno snijegom prekrivenu šumu. Kuća i okolica su raj za one željne mira i tišine, one koji pate od stresa, ljubitelje prirode, planinare, obitelji s djecom, parove sa ili bez psa.

Aktivnosti u slobodno vrijeme :


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

2,10 eura po osobi i danu od 17. godine boravišna pristojba, 10 eura po danu po kućnom ljubimcu, 100 eura za kućne ljubimce, 100 eura pologa u gotovini po dolasku - pri odlasku će se vratiti.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Mole se pušači da puše na otvorenom, jer u kući nije dopušteno. Vrt s oko 1500 četvornih metara sastoji se od dječje igraonice, trampolina - roditelji su zaslužni za svoju djecu - sjenice s otvorenim roštiljem, velikog stola i 6 sjedećih mjesta kako bi večer ugodno završili uz raspoložive vatrene košare pod zvjezdanim nebom. Terasa vas također poziva da sjednete i opustite se i uživate u zalasku sunca. Terasu je moguće zatvoriti kapijom kako biste mogli neometano ostati sa svojim psom. Prostor u vrtu s ogradom visine 1,80 metara pogodan je i za slobodno lutanje pasa. Nema WiFi da se stvarno isključi i isključi plin. Stanodavci žive na susjednom imanju kako bi vam mogli pomoći u bilo kojem trenutku

Osim toga, ako je potrebno, od kraja rujna do kraja lipnja (osim za vrijeme koruških praznika) turiste mogu besplatno pohađati i večernje sate fitnessa u Wolfsbergu. Gazdarica je kvalificirana kondicijska trenerica i imate priliku birati između raznih planova satova kao što su pilates, intervalni trening, trening snage/izdržljivosti, trening fascije, trening abdomena, Tabata, HITT.

Dostupna zdjela za hranjenje i 2 kreveta za pse.

Dodatno, postoji mogućnost korištenja 2 bicikla besplatno za boravak. Dostupne su i 2 sanjke. Na zahtjev imate mogućnost 1 x besplatnog vođenog pješačenja na krpljama zimi i 1 x besplatnog vođenog nordijskog hodanja ljeti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Thomas B. iz/od Auerbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivan smještaj s puno pažnje na detalje.

Bili smo 4 dana u Knusperhausu s našim psom i jednostavno smo se osjećali odlično.
Ako želite pobjeći od svakodnevnog života i imati miran odmor, ovo je savršeno mjesto!
Kuća i vrt su lijepo uređeni, a whirlpool s pogledom na zvijezde i sauna pridonose opuštanju.
Posebno hvala domaćici. Tako srdačan način rijetko smo doživjeli. Svugdje u kući bilo je malih pažnji - čak ni pas nije bio zapostavljen. Mogli smo se uvijek obratiti ako smo imali pitanja i ona je bila dostupna s mnogo savjeta za aktivnosti u slobodno vrijeme. Za to veliko hvala!
Možemo samo preporučiti ovo smještajno mjesto!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

kolovoz 2023

Tobias S. iz/od elmshorn / deutschland

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

vrlo lijepa kućica sa (gotovo) svime što vam je potrebno...

Kuća je stvarno lijepa. Sauna, whirlpool sve je tu. Također, u kuhinji je sve što vam treba za kuhanje. Domaćini se stvarno brinu o svemu i jako su ljubazni. Uredno i čisto je. Zahvaljujući grijanju vode na drva, kupaonica je uvijek lijepo topla. Dvije stvari nisu bile "sasvim savršene" za nas. Kuća je stvarno izolirana. Nijedan restoran ili supermarket nije dostupan ni blizu pješice. Također, u kući i na posjedu nema signala za mobilni telefon niti je bežična mreža gotovo upotrebljiva. Možete poslati WhatsApp poruku, ali nije moguće provesti nekoliko sati radeći mobilno ili planirajući sljedeću turu. To je malo šteta. Ali to je zbog izolirane lokacije. Inače, sve je bilo izvrsno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Perchtaler:

Vielen Dank für Ihre Bewertung . Wir vermieten nun doch schon lange , und leider sind Sie der erste Gast , wirklich der allererste Gast in unserem Ferienhaus der nicht 100 Prozent zufrieden ist... Das ist sehr schade und mich persönlich trifft es ein wenig, bezüglich auch da Ihre Bewertung den Durchschnitt dadurch beeinflusst. Das es kein Geschäft fußläufig gibt , liegt daran das,daß Ferienhaus ja auf der Alm liegt ( 1200 m Seehöhe) INSERAT!!!!.Urlaub mit Hund , Wandern, abschalten, relaxen.....
Bezüglich telefonieren, leider ist der Empfang wie gesagt anders wenn man von Wald und Wiesen umgeben ist , auf der Alm ist, nicht in der Stadt, aber möglich!!!! SORRY....
WLAN betreffend , ist das gesamte Grundstück, 1500 qm.mit drei verschiedene WLAN verbunden. Vielleicht haben Sie sich nicht in alle drei eingeloggt! Es tut uns natürlich sehr leid, wenn Sie das als Kriterium Ihres Urlaubes sehen das Sie nicht stundenlang über WLAN arbeiten konnten.
Zusammen gefasst.....der nächste Urlaub nicht mehr auf der Alm sondern wieder mitten im Geschehen:) Stadt, Lärm , egal Hauptsache das Internet ist perfekt und alles ist zu Fuß erreichbar:) Vielleicht den falschen Ort gebucht!!!!

rujan 2021

Andreas A. iz/od GTH

5,0
5 5 5 5 5

Relaxen und wandern

Traumhaft

Preporučeno za: Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Perchtaler:

Vielen lieben Dank vermissen euch schon als Gäste

srpanj 2021

Michael, Manuela u. Bella K. iz/od St. Michael, Witra 68, 9411 Witra

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza dobrog osjećaja

Vrlo ljubazni domaćini, lijepa kuća i vrt. Čista smirenost. Hidromasažna kada i sauna super.
Savršeni praznici.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Perchtaler:

Vielen lieben Dank und ihr seids die besten Gäste gewesen. In jeder Hinsicht .Dankeschön

siječanj 2020

Swantje B. iz/od Bellheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen opuštajući odmor, uz ljubazne domaćine!

Moj dečko i ja ostali smo u Knusperhäuschenu tjedan dana i bili smo s ljubavlju dočekani sa svježe pečenim kolačima, domaćim džemom i likerom! Birgit i Klaus Perchtaler uvijek su bili otvoreni za pitanja i preporučili su nam sve znamenitosti i restorane! Proveli smo vrlo romantičan i miran odmor i teška srca otišli kući. Kuća je bila vrlo čista, s ljubavlju i detaljno namještena! Sve u svemu, odlična je vrijednost za novac i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

prosinac 2019

Sonja S. iz/od Hanau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo "Savršeno".

Jedna divna briga, prehrana i srdačan, autentičan stil dočekao nas je u Austriji.
Birgit i njena obitelj brižljivo se brinu o svojim gostima.
Ovdje se potrebe ispunjavaju prije nego što se uopće pojave. Kuća je savršeno uređena.
Ne možemo zamisliti posjet Austriji bez rezervacije kod Birgit.
Draga Birgit, nećete se tako brzo riješiti nas.
Okolina je jednako predivna i svakodnevno ostavlja bez daha.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor, Romantični odmor

studeni 2019

Saskia und Lucas iz/od Hofgeismar

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Ein wunderschön eingerichtetes, gemütliches und vor allem sauberes Ferienhäuschen.

Wir hatten eine sehr entspannte und erholsame Zeit, die durch Sauna, Whirlpool und Kamin geprägt wurde.
Empfangen wurden wir sehr herzlich mit Gastgeschenken von der lieben Gastgeberin, Frau Perchtaler, die auch immer bei sehr gewissenhaft ihre Hilfe bei jeglichen Problemen angeboten hat.

Die Gegend ist super schön, um spazieren oder wandern zu gehen und die Natur genießen zu können.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor

kolovoz 2019

Nadja H. iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan, savršen, opuštajući odmor!

Bio je to divan, sjajan odmor.

Srdačno nas je dočekala Birgit s bocom pjenušca. U kuhinji je bio kolač, košara s voćem i povrćem, slatkiši - zaista sve je bilo što čovjeku treba. Bilo je tu i domaćeg likera i pekmeza. Kuhinja je savršeno opremljena, sve što je potrebno i više od toga.

Cijela kuća je super čista, lijepo namještena, ništa ne nedostaje. Spavaća soba super fina. Krevet nudi veliku udobnost spavanja.

Dnevni boravak, kupaonica, blagovaonica super, samo da se osjećate dobro. Kamin u dnevnoj sobi također je vrhunac, a navečer možete gledati vatru u ugodnoj atmosferi i popiti čašu vina.

Vrt je lijepo uređen, sa jacuzzijem i saunom. Ono što je jako lijepo kod vrta je to što je ograđeno okolo i ne vidi se, što je nama bilo savršeno jer smo došli sa svojim psom.

Možete napraviti odmor kako želite. Tiho ležati u vrtu i uživati u miru i tišini, ići na planinarenje izravno iz kuće ili jednostavno istraživati okolicu. Bilo je jednostavno briljantno i definitivno se želimo vratiti.

Birgit i Klaus uvijek imaju otvoreno uho, savjete gdje dobro jesti, planinarenje, razgledavanje i preporuke za okolicu.

Birgit je samo super fina domaćica, s kojom možete i lijepo popričati i nasmijati se.

Hvala vam puno na odličnom odmoru!
Nadja i Juergen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2019

Eugen G. iz/od Immenstadt in Deutschland

5,0
5 5 5 5

Super schönes Knusperhäuschen mit allem was man für einen erholsamen Urlaub braucht

Ein super schönes und sehr gepflegtes Knusperhäuschen auf dem Berg bei Wolfsberg in sehr ruhiger Lage, wo man sich sofort wohl fühlt.
Im sehr sauberen und liebevoll eingerichteten Häuschen ist alles da, was man braucht: Gemütliches Wohnzimmer mit TV, Kamin und Musikanlage; Gut ausgestattete Küche mit Spülmaschine und schönem Essraum; Schlafzimmer, Bad mit WC und einen Abstellraum.

Die Außenanlage ist genauso super schön und sehr gepflegt. Es gibt eine Terrasse mit Gartenmöbel, eine kleinen Spielplatz für Kinder und viel Platz zum Austoben, Grillplatz mit einem schönen Essbereich, ein abgetrennter und komplett abgeschirmten Bereich mit einem Whirlpool, einer richtig tollen Fasssauna und einem gemütlichen Liege- und Sitzbereich.

Die Besitzerin ist eine sehr angenehme und liebevolle Person und eine ganz tolle Gastgeberin. Sie sorgt sich sehr dafür, dass sich die Urlauber im Knusperhäuschen tolle Zeit haben.
Vielen Dank nochmal dafür Birgit! :)

Wir sind als Familie mit zwei Kindern und einem Hund hingereist und haben uns da sofort wohlgefühlt. Umgeben von Ruhe und Natur, mit dem Blick auf die Berge und Wald sind wir da richtig schön vom alltäglichen Stress runter gekommen. Unsere Kinder und unseren Hund konnten wir ganz entspannt draußen austoben lassen. Das ganze Grundstück ist umzäunt und man hat einen sehr guten Überblick über die Außenanlage.
Unser Highlight war der Bereich mit der Fasssauna und dem heizbarem Whirlpool. Da konnten wir insbesondere am Abend richtig abschalten, entspannen und die Zeit genießen.

Zusammengefasst sind wir sehr zufrieden gewesen und konnten uns richtig gut erholen. Es war tatsächlich noch besser und schöner dort wie auf den Bildern.
Das Ferienhaus ist für einen ruhigen und erholsamen Urlaub wirklich weiter zu empfehlen!

Daumen hoch dafür :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Perchtaler

gospođa B. Perchtaler

, oženjen, 1 kćer, ljubitelj prirode i životinja.


ostale informacije

Broj objekta: 114743

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/114743.htm

Gospođa Birgit Perchtaler

witra 83

9411 Wolfsberg

+436643644071


«Knusperhäuschen Maria Nikoletta» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina