Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica Spasitelj

ukoriti

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Izvana: slamnata kuća tipična za otok nalazi se u rekreacijskom području između plaže i šumovitog zaleđa rajskog otoka Rügen. Okućnica u obliku parka može se koristiti u potpunosti i ima asfaltirani prilaz i parkirno mjesto. Odmor možete započeti na velikoj terasi ispred kuće koja je opremljena vrtnom garniturom i zidanim roštiljem. Krovna terasa u depandansi razmazit će vas sunčanjem i opuštanjem. Kuća za odmor idealno je polazište za istraživanje raznolikog prirodnog okoliša u okolici. Brojne biciklističke i pješačke staze mame da ih iskoristite - pogotovo u pratnji "četveronožnog prijatelja", koji je ovdje vrlo dobrodošao.



Unutrašnjost: U prizemlju, prostrani dnevni boravak s velikom staklenom fasadom, kutkom za čitanje, TV-om i radiom, kaljevom peći i kaminom poziva na ugodan boravak. Kuhinja koja je u potpunosti opremljena s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i hladnjakom, otvorena je prema dnevnom dijelu. Dostupan je i mali zamrzivač. Preko hodnika s garderobom dolazi se do malog kućnog kutka i kupaonice s umivaonikom, tušem, WC-om i perilicom-sušilicom te do dvije spavaće sobe na katu preko stepenica. Jedna od spavaćih soba opremljena je bračnim krevetom, druga s krevetom za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dugotrajno spavanje s madracima s unutarnjim oprugama i okvirima od letvica. Udoban rasklopivi kauč na razvlačenje može se koristiti kao sofa ili kao ležaj s površinom za ležanje od 80 ili 160 cm. Također su dostupni dječja sjedalica i krevetić.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Kolodvor 7 km Sassnitz

7 km

Izlaz s autoceste 75 km Stralsund

75 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se na cca 1300 m², potpuno ograđenoj, idiličnoj prirodnoj parceli na rubu šume na sporednom putu prema cesti između Sassnitza i Binza, neposredno izvan grada Neu Mukran. Nedaleko odatle nalaze se nalazišta kremena, jedinstvena u Europi. Atraktivno ljetovalište Binz, do kojeg se može stići za nekoliko minuta vožnje automobilom, sa svojom izvrsnom lječilišnom arhitekturom, kao i samo pet kilometara udaljeni lučki grad Sassnitz, sa svojom šarmantnom starogradskom jezgrom i lučkim pristaništem s muzejskom miljom nudi najbolje mogućnosti za shopping, gastronomiju i aktivnosti u slobodno vrijeme. Sassnitz je također polazište za posjet nacionalnom parku Jasmund sa svojim poznatim liticama od krede. Kuća za odmor impresionira i svojom neposrednom blizinom Baltičkog mora. Prirodna plaža, do koje se može doći kratkom pješačkom stazom od cca 150 metara, pretapa se u prekrasnu pješčanu plažu na Prorer Wieku, koja se proteže 12 kilometara do Binza.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

boravišna pristojba; 20,-€ naknada kada vodite kućne ljubimce sa sobom za povećani napor na ; Paketi pranja rublja mogu se naručiti prilikom rezervacije: 18,00 € po osobi

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa T. Weber

gospođa T. Weber

Naš veliki entuzijazam za Mecklenburg-Zapadno Pomorje i njemačku obalu Baltičkog mora otkrili smo 2008. godine na motociklističkoj turneji. Uslijedili su daljnji posjeti ovom očaravajućem prirodnom i kulturnom području, što je konačno dovelo do kupnje naše "kuće iz snova" na Rügenu. Mi (Ingo Heiland i Beate Finkbeiner) volimo koristiti kuću kao kuću za odmor, ali je također s velikim zadovoljstvom dijelimo s našim gostima na odmoru. Naša "djeca", Tonja i Manuel Weber sa svojim partnerima, također vole "kućicu" i brinu o njoj za vrijeme našeg odsustva - često boravimo u SAD-u zbog posla. Tim upotpunjuju naši domari, Dirk i Britta Bergmann, koji održavaju kuću i imanje i naši su pomoćnici na licu mjesta ako imate bilo kakvih pitanja ili problema.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 114772

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/114772.htm

Gospođa Tonja Weber

Wellweg 20

31157 Sarstedt

+4915208858330

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina