Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kućica Toddy

Glowe na sunčanom otoku Rügen

maks.  6   Gosta/Gostiju
104m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
104m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

"Toddy" je naziv vrste koktela koji se pije na plažama Indije i Amerike. Sunce, pijesak i more ogledaju se u ovom koktelu iu kući za odmor - uživajte u prekrasnoj, prostranoj kući za odmor Toddy u Gloweu na sunčanom otoku Rü Kuća za odmor s cca 104 m² stambene površine nalazi se u mirnom i zaštićenom dijelu Glowe i udaljen je cca 700 m od plaže i luke. Toddy je orijentiran na takav način da možete savršeno uživati iu južnom i zapadnom suncu na dvije terase.Ugodan kamin i ukusno uređeni svijetli dnevni boravak s otvorenom kuhinjom i blagovaonom u prizemlju dočekuju vas . Naravno, kvalitetna oprema uključuje i stereo sustav, LCD televizor, DVD player i pristup internetu putem WLAN-a. Knjige i igre za mlade i stare pružaju raznolikost, čak i ako vrijeme nije tako lijepo. U prizemlju se također nalazi tuš kabina sa pripadajućom saunom, au pomoćnoj prostoriji na katu su tri spavaće sobe sa ukupno šest kreveta za odrasle i dodatnim ležajem za malo dijete (mogućnost hranjenja). Prostor je nadopunjen prostranom kupaonicom s kadom, dvostrukim umivaonikom i dosta prostora za pohranu.Dva parkirna mjesta za vaše automobile na imanju, pored kuće ćete naći vrtnu kućicu s krovom za pohranjivanje vaših bicikala, sportske opreme ili pribor za pecanje. Vrtne ležaljke, dvije ležaljke i vrtni roštilj omogućuju opuštajuće sate u kući za odmor koja je kuća za nepušače te stoga pogodna i za alergičare. Kako biste se vi i vaša djeca osjećali kao kod kuće u Gloweu, u neposrednoj blizini plaže, koja je udaljena samo 8 minuta hoda, pronaći ćete izvrsna igrališta za penjanje i razigravanje. I na dugoj pješčanoj plaži možete se igrati, lunjati i veseliti se vašem posjetu!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 120 km Rostock

120 km

Kolodvor 8 km Sagard

8 km

Izlaz s autoceste 80 km Strahlsund

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Glowe slikovito je smješteno na dugoj, pješčanoj plaži Baltičkog mora u zaljevu Tromper Wiek. Ovo primorsko odmaralište je odmaralište u usponu. Prekrasna šetnica uz plažu s Kurplatzom poziva vas na šetnju. Znamenitost Glowea, "Ostseeperle" izgrađena 1968., nalazi se na samoj promenadi. Danas ćete pronaći modernu gastronomiju s terasom jezera i prekrasnim pogledom na vodu u zaštićenoj, upečatljivoj staklenoj zgradi.



Na vrhu litice "Königshörn" nalazi se nova marina s restoranom, iznajmljivanjem brodova, ribolovnim izletima i izletima brodom do Hiddenseea. Organizirani ili samostalni izleti jedrenjem u svim smjerovima upotpunjuju ponudu. Mali Kap Königshörn sa svojim vidikovcem pruža prekrasan panoramski pogled preko Tromper Wieka do poznatog rta Arkona.



Glowe je idealno mjesto za biciklističke ture. Bilo da su kratki ili dugi - ovdje svi dobiju svoj novac. Kratke ture vode do Spykersche See ili do obale Glowe Bodden, dulje ture vode do Cape Arkona ili uz Jasmunder Bodden do Lietzow. Iznajmljivanje bicikala nalazi se izravno u Baltic Sea Parku i do njega se može doći pješice za 2 minute od kuće za odmor.



Glowe nudi idealne uvjete za sportski ribolov. S odgovarajućom opremom i malo iskustva, možete uloviti bakalar ili morsku pastrvu tijekom morskog ili surf ribolova. Dozvole za ribolov mogu se dobiti kod lučke kapetanije ili na benzinskim postajama.



Otprilike 12 km dalje u mjestu Lohme, u Schloss Ranzowu napravljeno je prekrasno golf igralište s 18 rupa s pogledom na Baltičko more, koje je zaista privlačno za sve golfere.



10 km duga "Schaabe", najveći pljusak na Rügenu, počinje na zapadnoj periferiji Glowe. Povezuje poluotok Wittow s Jasmundom i odvaja veliki Jasmunder Boddden od mora. Bijela pješčana plaža Schaabe čini se beskrajnom i omeđena je dinama i borovom šumom. Nudi odlična mjesta za surfanje i dijelove nudističke kulture.



Nacionalni park Jasmund, veličine 30 četvornih kilometara, koji se nalazi oko 12 km od Glowea, poznat je po svojim veličanstvenim bukovim šumama i nepogrešivoj ljepoti svjetski poznatih bijelih stijena od krede. Ovdje se nalaze i takozvani Wissower Klinken i Königsstuhl, znamenitost Rügena.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri odlasku: 09:30
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U visokoj sezoni dolazak i odlazak treba ograničiti na vikend!



Gosti imaju mogućnost naručiti tzv. pakete za pranje rublja (posteljina, kupaonica i ručnici) za 16,50 po osobi. To će se riješiti na licu mjesta.

Uvjeti poništenja:

  • · Stornierung bis 60 Tage vor Mietbeginn - Pauschalgebühr 50,00 € · Stornierung bis 30 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises · Stornierung ab dem 29 Tag vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Kuća za odmor Toddy opremljena je s dva tzv. pekarska bicikla, kako bi donošenje kruha bilo što brže.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj D. Jenssen

obitelj D. Jenssen

Zaljubili smo se u otok pri prvom posjetu. Kad su prijatelji svečano otvorili svoju kuću za odmor, parcela preko puta ulice upravo je ponovno postala prazna. Ovako smo ostvarili san za koji želimo da ga možete podijeliti. Kuća za odmor Toddy - Odmor za dušu i tijelo!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 115623

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/115623.htm

Obitelj Dr. Hans-Georg und Ute Jenssen

Blankenburger Weg 4

22459 Hamburg

0049405525214

0049405525215

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina