Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  5   Gosta/Gostiju
152m²  stambena površina
2 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
152m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Maura je samostojeća, vrlo dobro održavana kuća na 3 etaže sa vlastitim parkingom, privatnom vrtu s roštiljem i vrtnim stolom i stolicama za jesti vani. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s dva udoban Sofe i mali stol i veliki stol za ručavanje sa 8 stolica. Odvojeno, vrlo svijetao kuhinja sa 2 prozora je potpuno opremljena sa pećnicom, perilicom posuđa, štednjak sa 4 grijaće ploče, toster, kuhalo za vodu, hladnjak zamrzivač i aparat za kavu. Do svijetle popločan etaže, lijepo i cool ovdje u ljetnim mjesecima. Prekrasna mramorno stubište vodi do vrha. Na prvom katu se nalaze 2 spavaće sobe: glavna spavaća soba „zlato” ima veliki bračni krevet, komoda, toaletni stol, ugradbeni ormar i mali balkon s garniturom za sjedenje i prekrasan pogled na bazen. Spavaća soba „Silver” ima 3 kreveta koji se mogu pretvoriti slobodno, ormar i komoda. Svaki od tri etaže ima kupaonicu. Na prvom katu kupaonica ima kadu a kupaona u prizemlju i suteren imaju tuš. Stubište u podrum je osiguran kovanog željeza rešetke, pa čak i mala djeca mogu igrati bezbrižno u Wohnzimme. U suterenu se nalazi stolni tenis boravak i perilica rublja. Cijela kuća je vrlo prijateljski i gostoljubivi atmosferu, kao što je namještena s velikom pažnjom uređena.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 50 km

50 km

Mogućnost kupovine 1.3 km

1.3 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Zračna luka 45 km Flughafen Pisa (PSA)

45 km

Kolodvor 15 km San Miniato - Fucecchio

15 km

Izlaz s autoceste 13 km Altopascio

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Mali, obiteljski kompleks slikovito je smještena na brežuljku u ograđenom vrtu, koji je osiguran električnim vratima. Osim samostalni Villa Maura je toskanski seoska kuća sa šest pomno izrađenih apartmana. Pozivajući i dobro održavan bazen ima lijepu sunčanu terasu zajedno sa suncobranima i ležaljkama. Dječje igralište i mali nogometno igralište uživati ​​u posebno naše mlađe goste. U ekspanzivan i velikim vrtovima su masline, borovi, pa čak i palme koje ističu uz neke cvjetnice grmova Mediteran njuh.
Strateški položaj u srcu Toskane je idealno mjesto za upoznavanje ove prekrasne regije. Svjetski poznati gradovi poput Firence, Siena i Lucca ili Kosi toranj u Pisi su lako dostupni preko autoceste A11. Manji dragulji poput Vinci (rodnog mjesta Leonarda da Vincija sa svojim Leonardo muzeja) ili moderan spa grada Montecatini Terme također su vrlo blizu. Za manje od sat vremena vožnje od mora. Toskanski Obala je vrlo popularna među obiteljima zbog svojih širokih i čistim pješčanim plažama. Naši mlađi gosti cijeniti putovanje u Pinocchio Park u Collodi, ili u zoološkom vrtu u Pistoia.
Grad Fucecchio je savjet pravi insajder! Osim srednjovjekovnog grada, nudi zanimljiv muzej i povijesni park s dva izvornika kula iz doba cara Fridrika I. Barbarossa (oko 1122 -1190). Osim ovog povijesnog prošlosti Fucecchio nudi širok spektar tipičnih toskanski restoranima, pizzerijama, modernim supermarketima i shopping. Postoje sportski tereni za tenis, golf ili jahanje. Samo 600 metara daleko od svoje kuće za odmor je gradić Torre, koji je, dakle, u roku od laka pješačka udaljenost. Ruralno restoran „Circolo Torre” nudi espresso bar također pizzu i regionalna jela. Isto tako samo bacanje kamena je daleko (1,3 km) je čudan, mali dućan „Ritrovino di Caino”, gdje možete kupiti toskanski delicije, ili mogu doručkovati u jednom od nekoliko malih drvenih stolova s ​​espresso ili cappuccino i svježe kroasane. Ovdje kruh i pršut, čak se nedjeljom prodana!
Naselje i grad Torre smješten u prirodnom parku „Parco delle Cerbaie” i poziva na duge pješačke staze za šetnje u prirodi. Iz tih brda imate prekrasan pogled na „Fucecchio”, najveći talijanski unutrašnjosti močvara, može se primijetiti na roda i raznih ptica močvarica.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve cijene komunalnih usluga, kao što su struja, voda, posteljina i ručnici su uključeni.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu ( Eura po osobi / po noći do 6 noći, djeca do 14 slobodno). Boravišna pristojba naplaćuje se posebno, u ime općine Fucecchio.
Klima uređaj i grijanje troškovi obično se naplaćuje prema potrošnji.

Uvjeti poništenja:

  • STORNIERUNG & REISERÜCKTRITTSVERSICHERUNG - ohne Risiko buchen! Es steht kein Rücktrittsrecht im Sinne des Konsumentenschutzkodex zu. Wir empfehlen Ihnen den Abschluss unserer günstigen Reiseversicherung unseres Partners BeSafeRate!

ostale informacije:

Opsežna informacije o izletima u regiji i njegovih atrakcija dostupne za vas. Govorimo njemački, engleski i francuski, a može pružiti vrijedne upućeni savjeta. Plahte i ručnici su dostavili. Također nudimo i obitelji s malom djecom besplatan oprema za bebe: dječji krevetić s posteljinom, visoke stolice, kupaonica, presvlačenje i pomoćnim bebe pribor za jelo i posuđa.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka La Scuola srl
gospođa T. Fierli

gospođa T. Fierli

Vam dobrodošlicu Tiziana i Walter Fierli. Oče naš Furio je kupio nekretninu iz devedesetih i obnovljena s puno truda i pažnje na detalje. Ranije ove zgrade smještene mali osnovnu školu u naselju Torre, otuda i ime „La Scuola di Furio”. Villa Maura je jednom štagalj za sijeno i slamu, koja je potpuno obnovljena. To je bio priključen posebnu važnost kombinirati rustikalni karakter tipičnom toskanskom ladanjsku kuću s modernim udobnost. Mi smo uvijek na raspolaganju za informacije ili imate bilo kakva pitanja vam svibanj imati, kao i mi svi živimo u blizini i rade. Čak iu slučaju nužde, mi smo sretni da vam pomoći da dođete i stalno telefona ili WhatsApp.


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 116098

Posljednje ažuriranje: 15.09.2023

Oglas je online od: 6 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/116098.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina