Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

- STADTZENTRUM

Salvador

maks.  4   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
2 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
160m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Nudimo: OSJEĆAJTE SE UDOBNO I SIGURNO U CENTRU SALVADORA! Prostran, potpuno i ukusno namješten stan, smješten u središtu ekskluzivne četvrti Vitória, na trgu Campo Grande, s prekrasnim pogledom na zaljev Todos os Santos. Ova ponuda posebno je namijenjena studijskim putnicima i ljudima koje zanima kultura, arhitektura i povijest Salvadora, koji bi željeli upoznati grad pješice i koji cijene sigurno, centralno smješteno i ugodno održavano "kućno" utočište znanje. Također je vrlo pogodan za dulje boravke, faze nastanjenja, istraživačke boravke i kratkoročna predavanja. ---> VELIČINA I OPREMLJENOST STANA: Ukupno 160 kvadrata stambene površine, sve vrlo prostrano, verande dostupne iz svih soba, kuhinja, 3 kupaonice. ---> Sobe su sve prostrane i uredno namještene, s balkonom. Mogu se smjestiti kao jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Po dogovoru mogu se dobiti i dječji krevetići. ---> NA ZAHTJEV MOŽETE TAKOĐER iskoristiti uvodne konzultacije na njemačkom jeziku i gradsku šetnju starim gradom Pelourinho, kao i jednostavno razjasniti neka spontana pitanja o Bahiji koja se mogu pojaviti (uključeno u cijenu). ---> Dostupne su i druge ponude na njemačkom jeziku na temu "Bahia - zemlja + ljudi", kao i izleti i kratke radionice (nisu uključeni u cijenu - na upit).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Zračna luka 25 km SSA - Salvador Bahia

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi u središtu mjesta Salvador da Bahia, u vrlo ekskluzivnoj četvrti Vitória, izravno na prekrasnom šetalištu Campo Grande. Portiri osiguravaju sigurnost 24 sata dnevno. ---> Gradski trg Campo Grande nudi mnogo toga, sa svojim impresivnim starim stablima, odličnom stazom za trčanje, brojnim klupama s kojih možete promatrati vrevu i dječjim igralištem. Ovaj prostor rano ujutro koriste trkači i razne grupe, a bez problema se mogu uključiti i kratkotrajni gosti: ---> gimnastika, Tai Chi, ples i sl.; ---> autobusna stanica udaljena 50 m; Taksi na ulaznim vratima. Vrlo nekomplicirane opcije prijevoza u svim smjerovima Salvadora; ---> 2 minute hoda od ekskluzivnog hotela Tropical da Bahia; ---> 15 minuta hoda od najbolje plaže za kupanje u gradu, Barra. Mnogi stanovnici okruga Campo Grande / Vitória koriste ovu stazu do plaže kao jutarnji jogging s mogućnostima kupanja; ---> Nalazi se u neposrednoj blizini glavnih gradskih kazališta, muzeja i filmskih radnji; ---> Goethe-Institut Salvador, gdje možete koristiti knjižnicu na njemačkom jeziku s internetom i gdje možete čitati njemačke novine i časopise, nalazi se u neposrednoj blizini; ---> Trgovine, pružatelji usluga i druge internet trgovine u neposrednoj blizini; ---> stari grad Pelourinho (spomenik svjetske kulture) i popularna tržnica rukotvorina i suvenira Mercado Modelo lako su dostupni i pješice i autobusom. ŠARENI GRAD SALVADOR DA BAHIA sa svojim vrlo posebnim lokalnim koloritom, tako sažetom lokalnom kulturom, tako lijepom prirodom i plažama iz snova s uvijek ugodnom temperaturom vode, sve ovo je svakako vrijedno putovanja, gdje ima puno novih stvari doživjeti!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

2000 eura depozit

ostale informacije:

Ako ste zainteresirani za najam cijelog, potpuno namještenog stana na duže vrijeme, na primjer za istraživačke boravke ili nastanjenje u Salvadoru, molimo vas da nas kontaktirate. Radujemo se vašem pozivu na +5571-36242340 ili +5571-88172711 Govorimo njemački. Ili svoju e-poštu na:


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa E. Hartoch

gospođa E. Hartoch

Dalji smještaji od gospođa E. Hartoch


ostale informacije

Broj objekta: 11623

Posljednje ažuriranje: 23.04.2009

Oglas je online od: 17 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/11623.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina