Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

HausBodensee - Ferienhaus Albert

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

54 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

54 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Kuća za odmor Albert

Bilo da igrate golf, vozite bicikl, planinarite ili se samo želite opustiti, u naše dvije kuće za odmor izgrađene 2019. - koje su od tada nagrađene s četiri zvjezdice - možete uzeti elegantan odmor i ostaviti svakodnevicu iza sebe.
Dvije kuće za odmor zaštićene su u drugom redu u središtu Owingena kod Überlingena u okrugu Bodensko jezero, samo 6 km od jezera. Odavde se mogu krenuti na opsežne izlete kroz prirodu pješice ili biciklom.
Lokacija je mirna, ali sve trgovine nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Slastičarna, ljekarna, mesnica i jako dobro opskrbljena trgovina mješovitom robom s pekarom udaljene su samo 20 i 200 metara. Do golf terena možete doći automobilom ili biciklom za dvije minute.
Golf klub Owingen-Überlingen ima idilično igralište s 18 rupa s pogledom na Bodensko jezero. Čak i za one koji ne igraju golf, obrok, kava ili međuobrok u restoranu ili na terasi kluba su doživljaj.

Dvije kuće za odmor identične su u pogledu opreme i svaka ima tri pune spavaće sobe, uključujući veliki studio na zadnjem katu s zasebnom, velikom krovnom terasom. Sve spavaće sobe opremljene su krevetima s opružnim ležajevima širine 1,8 m. Svaki od njih ima po dvije antialergijske poplune prevelike veličine (1,55 m na 2,20 m).
Osim toga, svaka spavaća soba ima svoj TV, naslonjač i naravno mogućnosti za odlaganje odjeće.

U prizemlju se nalazi zasebni toalet za goste s toaletom, mali hodnik sa ormarom, prostrani dnevni boravak / blagovaonica i otvorena kuhinja. U dnevnom boravku nalazi se kauč i fotelja za šest osoba.

Otvorena kuhinja ima perilicu posuđa, hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu, indukcijsku ploču za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, visokokvalitetne lonce i tave, dovoljno čaša i pribora za jelo gastro kvalitete, toster i aparat za kavu za kapsule kave i jedan za filtriranu kavu.

Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Moderna kupaonica ima tuš kabinu, dvostruku umivaonik i WC.
Ručnici su dostupni tijekom vašeg boravka. Početni popis potrošnog materijala poput sapuna, maramica za lice, toaletnog papira i kozmetičkih proizvoda olakšava vam dolazak vikendom ili na dane državnih praznika.

U potkrovlju je treća spavaća soba u obliku studija s prostorom za sjedenje i vlastitom krovnom terasom s dodatnim sjedenjem na otvorenom.

U vrtu - do kojeg se može doći kroz vrata terase u dnevnoj sobi - nalazi se visokokvalitetni prostor za sjedenje za šest osoba, roštilj i tri ležaljke.

Općenito: kuće imaju podno grijanje u svim dnevnim sobama, vanjske rolete s električnom kontrolom i automatski sustav ventilacije. WLAN i satelitska televizija slobodno su dostupni u kući. Posteljinu osiguravamo mi, što znači da su kreveti svježe napravljeni po dolasku - baš kao i u hotel!
Ako ostanete nekoliko tjedana, ručnici i posteljina bit će vam svježe dostupni svaki tjedan. Po dogovoru se kuća može očistiti i za vrijeme boravka. Ovdje se primjenjuju dodatne naknade.

Svaka kuća ima svoje parkirno mjesto neposredno na ulazu.

Ostalo:

Prijava od 16 sati, na dan odlaska kuća se mora isprazniti do 11 sati.

U podrumu se nalazi perilica rublja koja se može koristiti.

Iz higijenskih razloga nemamo dječji krevetić ili visoku stolicu u kući. Također želimo istaknuti da otvorene stepenice u kući predstavljaju opasnost od nesreća za djecu mlađu od šest godina!

Iz alergijskih razloga, mačke nisu dopuštene, psi na zahtjev.

Polog od 250 € dospijeva najkasnije tjedan dana prije početka odmora.

Informacije i ideje za izlete dostupne su u kući.

Veselimo se vašoj rezervaciji u jednoj od naših kuća i sa zadovoljstvom vam možemo pružiti dodatne informacije!

Srdačno

Eva Albert

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Friedrichshafen

30 km

Kolodvor 5 km Überlingen

5 km

Izlaz s autoceste 12 km Stockach

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Dvije kuće za odmor zaštićene su u drugom redu u središtu Owingena kod Überlingena u okrugu Bodensko jezero, samo 6 km od jezera. Odavde se mogu krenuti na opsežne izlete kroz prirodu pješice ili biciklom.
Lokacija je mirna, ali sve trgovine nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Slastičarna, ljekarna, mesnica i jako dobro opskrbljena trgovina mješovitom robom s pekarom udaljene su samo 20 i 200 metara. Do golf terena možete doći automobilom ili biciklom za dvije minute.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • BEI CORONA BEDINGTEM VERBOT VON TOURISTISCHEN ÜBERNACHTUNGEN IM GEBUCHTEM ZEITRAUM, WIRD IHRE RESERVIERUNG NATÜRLICH KOSTENLOS STORNIERT UND DAS GELD KOMPLETT ZURÜCK BEZAHLT! Ansonsten gelten die folgenden Stornobedingungen, falls wir das Haus nicht anderweitig vermieten können. Stornierung des Vertrags (1) Der Rücktritt des vereinbarten Vertrags durch den Gast bedarf der schriftlichen Form. Dabei muss der Gast folgende Gebühren -in Prozentanteil des jeweils vertraglich vereinbarten Mietpreises- bezahlen: bis 60 Tage vor Anreise 0% bis 30 Tage vor Anreise 40% bis 14 Tage vor Anreise 80% <4 Tage vor Anreise 100% Stornierungstag ist der Tag des Zugangs der Stornierung beim Vermieter. Erscheint der Gast am Anreisetag nicht, so gilt die Buchung als storniert.

ostale informacije:

Zahvaljujući dobroj infrastrukturi, Owingen nudi sve što vam je potrebno za opuštajući odmor (čak i bez automobila). Tu je i kutna trgovina s velikim asortimanom. Lokalna pekara i mesnica i dalje proizvode svoju robu prema starim zanatskim tradicijama, koje možete kušati!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2021

Dirk R. iz/od Karlsbad

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično polazište za biciklističke ture po Bodenskom jezeru

Odlična kuća u 2. redu u Owingenu, 2 minute do pekare, mesnice, ćevabdžinice, pizze... - tako da je svejedno jesu li svježe kiflice ujutro ili "brza glad" navečer nakon bicikla. vožnja - oboje je moguće. Kiflice u Bäcker Mayeru bombastična su izrada u svom najboljem izdanju, pekarski proizvodi koji sjajno započinju dan. Kuća ima sve što vam treba, za početak prvu opremu, obilje ručnika, sapuna, wc papira... sve je tu.
Kuća nudi dovoljno prostora za utočište za 6 osoba, mali prednji vrt sa stolicama i suncobranom. Ujutro već sunce na krovnoj terasi, ukratko - vrijedno preporuke.
Započeli smo s MTB-om od Owingena do Uhlingena, Meersburga, Salema i okolice - i stekli sjajna iskustva na Bodenskom jezeru s dnevnim izletima između 30-60 km.
Jasna gastronomska preporuka - golf teren s restoranom Lugenhof - odlična hrana po razumnoj cijeni sa senzacionalnim pogledom na Bodensko jezero i Alpe.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2020

Peter G. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor na Bodenskom jezeru

Ostali smo u rujnu tjedan dana sa 6 osoba u ovoj prekrasnoj kući za odmor. Dekor je vrlo moderan i lijep. Oprema je bila izuzetno bogata. Imali smo vrlo opuštajući i prekrasan boravak. Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2019

Elke M. iz/od 95182 Döhlau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako Bodensko jezero, onda Albert

Kuća za odmor je umanjenica za ovo domaćinstvo dizajnirano sa ljubavlju. Ovdje je sve što vam treba i puno više. Možete se samo osjećati ugodno ovdje. Gospođa Albert kao domaćin uvijek je bila dostupna za informacije svojim srdačnim stilom. Bilo nam je teško oprostiti se i sigurno ćemo se uskoro vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Albert Hotels GmbH
gospođa E. Albert

gospođa E. Albert

ostale informacije

Broj objekta: 116277

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/116277.htm


«HausBodensee - Ferienhaus Albert» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina