Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Godewind

Sierksdorf Haffkrug Bay of Lübeck Baltičko more Schleswig Holstein

maks.  6   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prostrana seoska kuća na fantastičnoj lokaciji na plaži nudi prekrasan panoramski pogled na zaljev Lübeck Baltičkog mora i plaže susjednih obalnih gradova Haffkrug, Scharbeutz, Timmendorfer Strand, Niendorf i Travemünde. Jedrilice često krase vodu vikendom. Veći brodovi stalno prolaze na horizontu između luke Travemünde i nordijskih zemalja Švedske, Finske, Norveške i Danske.



Izgrađen 1915. u švedskom stilu i restauriran 2002. dok je uvelike zadržao svoju izvornost, ovdje možete udobno živjeti. Uživajte u miru i šarmu kuće u blagom mirisu slame, opustite se u prostranom vrtu, samo nekoliko koraka do plaže u kupaćem kostimu i jednostavno se vratite na hladno piće.



Nezaboravan je i pogled kroz prozor kada sunce ujutro izađe iz svjetlucavih valova ili veliki narančasto-crveni mjesec navečer izroni iz tamnog mora.



Odgovarajući godini izgradnje 1915., Haus Godewind uglavnom je namješten u antikvarnom secesijskom stilu, tipičnom za to vrijeme. Ekskluzivan i udoban namještaj, veliki broj soba, veliki vrt i izravna lokacija na plaži ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno. Brojne sobe (1-2 dnevne sobe, blagovaonica, velika kuhinja s blagovaonicom, veranda, terasa) omogućuju vam da se opustite i uživate u odmoru, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice i 1 WC za goste nude dovoljno prostora za 6 odraslih osoba.

U velikom vrtu s cvjetnim obrubima i starim stablima svatko će pronaći svoje mjesto za ugodan osjećaj, bilo na toplom suncu ili u hladnoj hladovini, bilo da volite osvježavajući ili smireniji povjetarac.

Budući da je imanje potpuno zatvoreno, ovdje se mogu bezbrižno igrati i manja djeca.



Uvijek iznova možete vidjeti divlje zečeve kako skakuću po travnjaku, a žive u susjednim živicama i grmlju. Veliki vrt sa odraslim drvećem i biljkama te susjedne gospodarske zgrade dom su moljcima i brašnastim moljcima te brojnim drugim vrstama ptica.



S obje strane ispred posjeda, mnogi kilometri svijetle, fine pješčane plaže u zaljevu Lübeck pozivaju vas na plivanje, opuštanje u ležaljci na plaži, duge šetnje plažom ili bavljenje vodenim sportovima. Šetnjom uz plažu moguće su šetnje ili vožnje biciklom do Travemündea. Ovdje ćete također pronaći brojne restorane i mogućnosti za kupovinu; što južnije, to je gužva veća. Hansapark na drugom kraju Sierksdorfa nudi onima koji traže avanturu puno zabave i uzbuđenja.



Svijetlo žuta polja uljane repice u proljeće, raznolik život na plaži ljeti, oluje i uzburkano more u jesen te miran i umirujući morski zrak zimi nude opuštajući odmor u bilo koje doba godine.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.005 km

0.005 km

Jezero 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 70 km Hamburg

70 km

Kolodvor 1 km Haffkrug

1 km

Izlaz s autoceste 2 km Eutin/Haffkrug

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Okoliš: središnji položaj Sierksdorfa na finoj pješčanoj plaži Baltičkog mora, na obali parka prirode Holsteinsche Schweiz i između mnogih romantičnih malih (Eutin, Neustadt, Travemünde) i atraktivnih velikih gradova (Lübeck, Hamburg, Kiel) omogućuje da svoj odmor provedete opuštajuće i raznoliko za dizajn. Avanturistički bazeni mogu se pronaći u Scharbeutzu (termalne kupelji Baltičkog mora) i na Weissenhäuser Strandu (suptropski raj za kupanje). Hansa-Park Sierksdorf nudi avanturu. Isplati se posjetiti Sealife Center u Timmendorfu i park ptica u Niendorfu. Muzejsko dvorište u Lensahnu prenosi povijesni seoski život. Razni muzeji, galerije, povijesne palače i dvorci ili povijesni dvorci dostupni su onima koji su zainteresirani za avanturistički odmor. Brojne tržnice rukotvorina i dućani za puhanje stakla pozivaju da ih posjetite. Bicikl (iznajmljivanje na plaži) omogućuje razne izlete u šarmantnu okolicu.



Valovito zaleđe bogato je dugim drvoredima između prostranih polja (osobito je lijepo kad cvate uljana repica!) i šumovitih predjela, između kojih su uvijek velebni posjedi. "Holsteinische Schweiz" sa svojim brojnim jezerima nudi bezbroj mogućnosti za izlete (Eutin s parkom dvorca, Plöner Seenplatte, ). Posjet Lübecku ne smijete propustiti.



Za avanturiste: Izravno s pristaništa Haffkrug (5 minuta hoda) i iz okolnih luka mogući su izleti brodom duž obalnih gradova ili jednodnevni izleti koji sežu u susjednu skandinavsku zemlju. Mogući su i izleti brodom po jednom od brojnih kopnenih jezera (npr. Plöner Seenplatte). Let za razgledavanje s malog aerodroma Sierksdorf / Hof Altona pruža vam širok pogled na šarmantni East Holstein i susjednu obalu. Dubokomorski ribolov moguć je iz Neustadta, Niendorfa i drugih. luke od mogućih. U okolnim mjestima postoji nekoliko škola jedrenja, gdje se mogu iznajmiti i neki gumenjaci. Ljubitelji skijanja na vodi pronaći će žičaru na jezeru u Süselu. Ljubiteljima brodova preporučamo posjet brodu s četiri jarbola 'Passat' na Privallu u Travemündeu ili izlet podmornicom u Laboe (Kiel).



Kulturni i drugi događaji: Proljeće počinje Jazz festivalom u Plön am Seeu od Uzašašća do nedjelje. Posljednjeg punog tjedna u lipnju održava se Kieler Woche kao najvažniji jedriličarski događaj na svijetu s paradom vjetrobrana. Državni glazbeni festival Schleswig-Holstein održava se u srpnju i kolovozu i otprilike u isto vrijeme Eutinske ljetne igre u vrtu dvorca grada ruža. Predstave Karla Maya u Bad Segebergu možete posjetiti tijekom cijelog ljeta. Glazbena metropola Hamburg nudi raznolik kulturni program.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 33 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba od 18 godina tijekom sezone (tarife potražite u Sierksdorf Tourist Service)

ostale informacije:

Haus Godewind savršen je za opuštajuće dane i tjedne. S jedne strane odmor i mir, as druge strane veliki izbor aktivnosti za slobodno vrijeme najbolja su osnova za lijep i raznovrstan odmor. Kilometarska plaža ispred Haus Godewind poziva cijelu obitelj na kupanje, surfanje, jedrenje, pedaline i ronjenje. Plaža se pretvara u veliki pješčanik za najmlađe, dok vi uživate u suncu i moru u miru i tišini u ležaljci. Tijekom hladnije sezone idealne su opsežne šetnje plažom na svježem i zdravom morskom zraku. Do shoppinga za svakodnevne potrebe (pekara, mali supermarket, pušnica za meso i ribu, časopisi, ljekarna, banka itd.) može se doći pješice za oko 5 minuta u susjednom Haffkrugu, u Neustadtu (oko 5 km) postoji nekoliko velikih Supermarketi i druge trgovine. Sierksdorf i susjedni gradovi nude brojne restorane.



Ostale aktivnosti: Sportsko uzletište Hof Altona



Golf: 10 golf terena sa 18-36 rupa u radijusu od 30 km, od kojih 5 u radijusu od 15 km.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin S. Haag

gospodin S. Haag

Odrastajući u južnoj Njemačkoj i prilagođavajući se više Schwarzwaldu, Alpama i mediteranskim zemljama, kasno sam krenuo na sjever. Začudo, i ovdje je bilo dobro, ljeta nisu tako užasno vruća, a zime su blaže. Plus dobar povjetarac u nosu. Možete živjeti ovdje! Što mi se ovdje posebno sviđa?: More i nebo sa svojim bojama i licima koja se neprestano mijenjaju pred vašim očima. Miris mora u nosu. Dobar povjetarac na tvoje lice. Šum valova, cvrkut brojnih ptica i mir u ušima. Blagi miris slame. Umirujuće putovanje natrag u vrijeme kuće izgrađene 1915. godine i uglavnom očuvane u izvornom obliku. Čudesno osvježavajuća svježina drvene kuće, slamnate i travnjaka na velikoj vrućini vani. Ugodna toplina kaljeve peći i zidovi ispunjeni travnjakom u hladnoj sezoni. Topla sunčana i hladna sjenovita mjesta velikog vrta.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 116633

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 6 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/116633.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina