Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa ENA s bazenom uz more

Agios Georgios Argyrades/Marathias na jugozapadu Krfa

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Naša novoizgrađena "Villa ENA" iz 2018. na Krfu direktno iznad mora i na pješčanoj plaži nudi prostor za do 6 osoba. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš ugodan i opuštajući odmor ("Villa VIO" od 5/2021):

Veliki dnevni boravak i blagovaona s izlazom na veliku natkrivenu terasu s garniturom za sjedenje i prostorom za roštilj (plinski roštilj; veliki blagovaonski stol sa 6 stolica), pogled na zelenilo do mora.

55" TV, 2 LED TV-a, DBV player, Bluetooth soundbar, CD/MP3 player, WiFi.

Potpuno opremljena otvorena kuhinja (maksi keramička ploča za kuhanje, pećnica, side-by-side hladnjak s kockom leda/dozatorom za vodu, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, mikrovalna pećnica, blender, dosta posuđa, pribor za kuhanje).

Tri spavaće sobe (glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izlazom na privatnu terasu, TV).

Dvije kupaonice, jedna en-suite.

perilica rublja

Klima u spavaćim sobama.

Vanjski prostor nudi veliki vrt s vlastitim bazenom i ležaljkama. Vlastiti prilaz sa parkirnim mjestima.

Kuća je u prvom redu iznad mora. Neposredno od imanja, koje se nalazi na oko 30 m nadmorske visine, staza kroz prirodu (stepenice i staza) vodi kroz mali kanjon nakon 65 m direktno do plaže ili uživajte u miru i tišini osamljenog mjesta na vlastitom bazenu. Kuća se nalazi između gradova Agios Georgios Argyrades i Marathias/Santa Barbara na jugozapadu otoka Krfa.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 35 km Korfu

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila ENA i Vila VIO nalaze se na jugozapadu otoka Krfa direktno iznad mora na plaži između gradova Agios Georgios Argyrades i Marathias na prekrasnoj osamljenoj lokaciji. Ova regija poznata je po dugim pješčanim plažama.

Uživajte u odmoru daleko od gužve i vreve turista na prekrasnoj lokaciji uz more.

Do taverni i barova u Marathiji možete doći pješice za 10 minuta direktno na plaži ili prepustite našoj redovnoj taverni da vam posluži "grčku večer" u vašoj kući.....


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 00:00
Čekiranje pri odlasku: 00:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Polog će naravno biti vraćen na vaš račun odmah nakon primopredaje.

Uvjeti poništenja:

  • - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 20 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 40 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises Wir sind natürlich bemüht, einen Nachmieter zu finden.

ostale informacije:

Unser nach deutschem Standard erbautes Ferienhaus auf Korfu direkt oberhalb des Meeres offers all Annehmlichkeiten, die man für einen Selbstversorgerurlaub benötigt und erwarten kann. Wir haben uns bemüht, das Haus mit Allem auszustatten was man für einen Urlaub benötigt (bequeme Betten, Moskitonetze vor den Schlafzimmerfenstern, ausreichend und schönes Geschirr, Gasgrill, Veele Sitzmöglichichts, soundstatt direktrek technicits, to little mehr.......


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2019

Clemens M. iz/od Pinneberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Novoizgrađena kuća za odmor na izvrsnoj lokaciji uz samo more

Vila Ena je izuzetno tiha na kraju dugačke padine, koju je bilo lako svladati našim uobičajenim unajmljenim automobilom. Ovdje se rijetko koji planinar izgubi, čovjek je neometan. S velike terase imate pogled na bazen i veliki vrt na more. Pješačka staza vodi izravno iz vrta dolje do fine pješčane, gotovo napuštene plaže. More je bilo kristalno čisto, bez algi i meduza i još uvijek je imalo 27°C.
Sobe su praktično namještene, kreveti odlični. Općenito, cjelokupna opremljenost je izvanredna, kako u pogledu sanitarnog čvora, tako iu pogledu bogatog kuhinjskog posuđa i opreme. Ništa ne nedostaje.
Posebno treba istaknuti "biser" kuće, koji je kompletno očistio cijelu vilu dva puta tjedno. Bazen se također čistio svaki dan (!). Ovako nešto nismo doživjeli u brojnim kućama za odmor u kojima smo boravili.
U okolici se nalazi nekoliko taverni, npr. do Taverne Nikos, koja se uzdiže visoko nad morem poput Taverne Malibu na kraju grada, stiže se za manje od deset minuta plaže. Ovo posljednje posebno možemo preporučiti.
Toliko smo uživali u opuštenom boravku da ćemo se sigurno vratiti. Veliko hvala gospođi Winkelmann koja nam je omogućila ovo prekrasno vrijeme.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Christoph K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Zaista sjajna nova kuća za odmor na posebnom mjestu uz more na Krfu

Bilo nas je 6 u ovoj prekrasnoj novoj kući za odmor (bake i djedovi, unuci i roditelji) i još uvijek smo jako uzbuđeni zbog velikih jesenskih praznika koje smo mogli provesti tamo. Svatko tko poznaje Krf zna da je jugozapadni položaj kuće između Ag.Georgios South i Argyrades s dugom pješčanom plažom vrlo poseban. Kuća je direktno iznad mora i skoro svaki dan smo direktno kroz "Kanjon" Prošetali smo se (stazom) do mora i imali plažu uglavnom samo za sebe - prekrasno!! Silazak se može lagano stazom (i moji su se roditelji lako spuštali bambusovim štapovima).
Opremljenost kuće je izvrsna - iznajmljivači su se zaista jako potrudili. Domaćinstvo je vrlo dobro; Ručnici, posteljina itd. mijenjani su tjedno. Očišćene kupaonice itd.
Uspjeli smo doći tamo pješčanom stazom s naša dva rent-a-cara džipa, koja smo unajmili da istražimo otok (čak smo usput mogli brati i opuncije ;-)).
Nova kuća za odmor, bazen, veliki vrt i izravna lokacija uz more su izvrsni i zahvaljujemo gospođi Winkelmann na ovom sjajnom boravku! Vratit cemo se!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Joachim K. iz/od 22303 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća za odmor na fantastičnoj lokaciji uz more

Idemo na Sredozemno more i Krf već nekoliko godina, ali nikad nismo imali tako divnu kuću za odmor.

Namještaj i oprema su kvalitetni i ukusni, kreveti zaista udobni. Kuhinjska oprema ne ostavlja nedostatke želja, posuđe je više nego kompletno, moderno i praktično. Ima dovoljno lonaca i tava, kao i aparat za kavu, toster, blender itd. Jako smo uživali u korištenju plinskog roštilja na terasi i često smo ga koristili. Ovdje se zaista mislilo na sve.

Njemački televizijski programi također se primaju putem satelita. I naša su djeca mogla slušati svoju glazbu putem soundbara.

S ogromne terase s nekoliko udobnih prostorija za sjedenje imali smo impresivno lijep pogled na more s njegovim šarenim raspoloženjima tijekom dana. Bazen s ležaljkama bio je odmah ispred terase za brzo hlađenje. Povrh toga, postoji izravan privatni pristup širokoj i dugoj pješčanoj plaži, što je zaista vrhunac, jer vam je dostupna gotovo sama - zbog položaja između dva ljetovališta - nevjerojatno! Morali smo hodati prirodnom stazom do plaže polako i promišljeno, ali bilo ju je lako svladati. More je bez kamenja i ulazi u plitko, tako da je bilo sasvim sigurno za našu djecu.

Do plaže Marathias i tamošnjih taverni smo od nas uz plažu stigli za 5 minuta pješice. Tamo smo jako dobro jeli u konobi Nikos.

Prilaz imanju je posljednji put preko neasfaltirane male ceste od Agios Georgios juga, tako da nikakva ulična buka ne remeti mir.

Odmor i čisto opuštanje za cijelu obitelj! Veliko hvala našim iznajmljivačima. Komunikacija i podrška na licu mjesta bile su vrlo dobre!

Dolazimo opet sljedeće godine!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospođa A. Winkelmann

gospođa A. Winkelmann

Moja obitelj i ja živimo u Hamburgu i 2017., nakon što smo nekoliko godina proveli odmor s naše troje djece na Krfu, ispunili smo svoj san o imanju direktno uz more. Ovdje se trenutno grade naše dvije kuće za odmor Villa ENA i Villa VIO. Kuće smo izgradili i opremili prema našem standardu kako bismo ovdje željeli provesti svoj odmor, a našim gostima koji rezerviraju kod nas možemo ponuditi opuštajući i ugodan boravak sa svim sadržajima.


Dalji smještaji od gospođa A. Winkelmann


ostale informacije

Broj objekta: 117525

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 6 godina

URL: https://www.resido.hr/117525.htm


«Villa ENA s bazenom uz more» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina