Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Excelsior

Naples, FL, SAD

maks.  6   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
260m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Opis

Ova vila za odmor kao iz snova u rezidencijalnom kompleksu Kings Lake u Napulju nudi 3 prostrane i elegantno namještene dvokrevetne sobe, od kojih 2 imaju king size krevete i queen size krevet. Tu su i dvije kupaonice te gostinjska kupaonica s WC-om i umivaonikom. Kupaonice su potpuno obložene pločicama, umivaonici su izrađeni od granita, a glavna kupaonica opremljena je kišnim tušem. Dostupna su dva dnevna boravka, svaki sa svojim TV-om i neusporedivim pogledom na jezero i bazen. Ogromna terasa odlično je mjesto za opuštanje.



Moderno opremljena kuhinja s pripadajućim dijelom za doručak prostorno je integrirana u dva dnevna prostora. Svi električni uređaji su novi: kombinacija hladnjak/zamrzivač s ledomatom, pećnica s indukcijskim poljem, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica! Ukusno namještena blagovaonica također se nadovezuje na kuhinju. Brzi WiFi pokriva cijelu kuću i bazen.



Velika klizna staklena vrata vode vas izravno u veličanstvenu lođu, gdje također možete jesti vani na suncu. Oko 60 četvornih metara grijanog bazena pruža prekrasan pogled na prekrasno jezero. U dijelu bazena s vanjskim tušem nalazi se Weber roštilj, udobne ležaljke te razni vrtni namještaj i garniture za blagovanje.



Dupla garaža nudi prostor za 2 vozila.



Grijani bazen nalazi se u sredini bazenskog prostora, koji je zaštićen od znatiželjnih pogleda i ima prekrasan sunčan položaj na zapadu. Veliki kavez (aluminijski okvir s mrežom protiv komaraca) osigurava da vam komarci, muhe ili lišće ne ometaju užitak kupanja ili jela. Tu su i 4 ležaljke, plinski roštilj Weber, dnevni boravak za opuštanje i dnevni boravak sa stolom za 6 osoba. Ovo je sjajan način za ručak u hladu.



Do prekrasne pješčane plaže možete doći za nekoliko minuta (5-10 minuta autom) ili biciklom.



Vila se nalazi u prekrasnom i osamljenom rezidencijalnom kompleksu Kings Lake sa svojim prostranim vilama i jezerima. Samo nekoliko vila za odmor u Napulju ima ovu vrlo središnju, ali mirnu lokaciju.



U Napulju ćete pronaći mnoge otmjene restorane, kafiće, trgovine i oko 100 golf terena. Grad je lijepo osvijetljen noću i smatra se jednim od najsigurnijih gradova u Sjedinjenim Državama. Na kraju glavne ulice Pete avenije nalazi se i prekrasna plaža s impresivnim molom koji vam omogućuje da svaku večer iznova doživite zalazak sunca. Miami (1,5 sati) i Ft. Myers (30 min.) također se može doći brzo i jednostavno.
Broj licence ili registracije: PL20220002500

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 milja

4 milja

Mogućnost kupovine 1 milja

1 milja

Restoran 1 milja

1 milja

Zračna luka 33 milja Fort Myers

33 milja

Izlaz s autoceste 6 milja I75 Exit 105

6 milja


Mjesto i položaj smještaja

Ova vila iz snova nalazi se na vrlo mirnoj, ali središnjoj lokaciji i samo je nekoliko minuta udaljena od prekrasne pješčane plaže. Kuća s bazenom i prostranim bazenom nalazi se u lijepoj i mirnoj rezidencijalnoj četvrti 'Kings Lake', koju karakteriziraju jezera i niz lijepih, prostranih vila. Sportom se možete baviti na teniskom terenu u kompleksu. Za nekoliko minuta također možete doći do velikog broja vrhunskih restorana i trgovačkih centara. Trgovački centar sa supermarketom, Starbucksom i trgovinama nalazi se na pješačkoj udaljenosti.



Napulj se često naziva najljepšim gradom na Floridi. Ovdje ćete pronaći mnoge vrhunske restorane, kafiće, trgovine i oko 100 golf terena. Grad je lijepo osvijetljen noću i smatra se jednim od najsigurnijih gradova u Sjedinjenim Državama. Na kraju glavne ulice Pete avenije nalazi se i prekrasna, kilometarska plaža s impresivnim molom, koji vam omogućuje da svake večeri iznova doživite zalazak sunca. Zračne luke Ft. Myers (30 minuta) i Miami (2 sata) također su lako i brzo dostupni.



Uživajte u Napulju kao elegantnom i sigurnom odredištu za odmor u bilo koje doba godine. Kriminal je ovdje strana riječ. Očaravajući grad u Meksičkom zaljevu dom je ili odmaralište mnogih milijunaša.



Ostale aktivnosti u Napulju:



Golf: Često nazivan svjetskom prijestolnicom golfa, Napulj nudi razne mogućnosti igranja za sve igrače golfa svih razina vještina. Svi poznati arhitekti golf igrališta plus brojni profesionalni igrači koji dizajniraju igrališta dodali su barem jedno igralište na popis graditelja napuljskih igrališta uključujući Jacka Nicklausa, Arnolda Palmera, Grega Normana, Garyja Playera i mnoge druge.< br />


Većina od gotovo 100 golf terena u Napulju su privatni, ali oko 30 golf terena može se igrati za sve (bez dokaza o hendikepu i bez DGV ID-a). Tijekom ljetne sezone, od do , možete igrati na raznim golf terenima uz sniženu naknadu za igranje - čak i na nekima koji su inače samo privatni. Samo trebate posjedovati posebnu golf karticu (nazvanu 'Knjiga'). Popust je oko 25 posto.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Ronjenje
Tenis
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 $
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zatražite ponudu za svoje specifične potrebe!



Cijenama se dodaje porez od 12% Floride. Grijanje bazena: 15 $/dan (ako je potrebno)

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

U ovoj fantastičnoj vili za odmor u rezidencijalnom kompleksu Kings Lake u Napulju, na zapadnoj terasi čekaju vas spektakularni zalasci sunca i 3 prostrane i elegantno namještene dvokrevetne sobe, od kojih su 2 s king size krevetom i jedna queen size. Tu su i dvije kupaonice te gostinjska kupaonica s WC-om i umivaonikom. Kupaonice su novo renovirane, umivaonici su izrađeni od granita i opremljeni tušem s kišnim tušem. Na raspolaganju su vam dva dnevna boravka, svaki sa svojim TV-om i neusporedivim pogledom na jezero i vrlo veliki bazen. Na velikoj terasi možete se prekrasno opustiti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Ele K. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno

Rezervirali smo Villu Excelsior na 3 tjedna.
Od trenutka kad smo ušli do izlaska, bilo nam je prekrasno. Kuća je namještena vrlo stilski i s pažnjom na detalje. Kuhinja je adaptirana. Za to su uklonjeni zidovi i kuća je dobila šlag na torti. Prozračno, otvoreno, a opet udobno. Sjajne kupaonice i vrlo velik bazen. Preporučuje se. Opet lijepo.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2021

Lydia K. iz/od New York

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Villa Excelsior

Moj suprug i ja boravili smo u vili Excelsior dva tjedna, i to nam je bio najbolji odmor ikad! Vila je prekrasna i nalazi se na vrlo mirnoj ulici u vrlo lijepoj stambenoj zajednici. Bazen je okrenut prema prekrasnom velikom jezeru, a lođa je potpuno mrežasta, tako da možete uživati u kasnim noćnim satima pored bazena. Vila je vrlo prostrana i uređena s odličnim ukusom. Sve u kući je u vrlo dobrom stanju i izuzetno udobno. Tim koji pazi na kuću je vrlo ugodan i uvijek spreman odgovoriti na sva pitanja koja imate. Jako bismo se rado vratili!!! Lydia

Preporučeno za: Romantični odmor


kontakt

H. Biennek

H. Biennek

Dalji smještaji od H. Biennek

Pokazati sve smještaje od H. Biennek

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 118494

Posljednje ažuriranje: 24.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/118494.htm


«Villa Excelsior» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina