Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Helene s 4 zvjezdice

Bavarska, Donja Franačka, Rhön, Bavarski Rhön.

maks.  7   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 29.03 do 01.06.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

77 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
12% Popust 29.03 do 01.06.2024

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

77 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Ova ekskluzivna kuća za odmor s 4 zvjezdice, površine 140 m², očarat će vas svojom velikodušnošću. Veliko imanje s prekrasnim neometanim pogledom, savršeno mjesto za šetnje i aktivnosti te prekrasni sadržaji ispunjavaju sve zahtjeve za opuštajući odmor.

Više od 40 m² dnevnog boravka i blagovaonice čeka vas, ne samo dovoljno prostora za obitelj i prijatelje, već i ugodan kamin, koji odiše vrlo posebnom toplinom. Podno grijanje u prizemlju osigurava ugodno tople noge. Prozori od poda do stropa preplavljuju dnevni boravak i blagovaonicu svjetlom. Izađite na sunčanu terasu od 35 m² i prepustite se suncu i nadahnite se jedinstvenim pogledom. Naravno, ugodna, prostrana kuhinja za blagovanje u ovoj impresivnoj kući za odmor također je pravi dragulj. Opremljen bezvremenskim drvenim namještajem i udobnim kutnim sjedalima te obiljem prostora, hrana je još boljeg okusa. Ova šik kuća za odmor ima modernu, novouređenu kupaonicu s 2 umivaonika, WC-om i velikim tušem u kabini na gornjem katu. U prizemlju se nalazi gostinjski wc koji se može koristiti kao mala kupaonica.

U 3 udobne spavaće sobe s udobnim krevetima lako ćete se naći u mirnom snu. Na velikom balkonu na katu također možete uživati u fantastičnom pogledu. Postoje 2 parkirna mjesta za vaše automobile neposredno uz kuću i još 2 na ulazu u posjed. Vaša se djeca zaista mogu ispustiti na velikom travnjaku ispred kuće.



Oko 500 metara udaljeno je veliko igralište sa žičarom, toboganima i ljuljačkama, kao i nogometno igralište i stol za stolni tenis. U samo 5 minuta vožnje automobilom nalazi se veliki dječji raj s unutarnjom dvoranom za igru, avanturističkim igralištem, mini golfom i avanturističkim bazenom s toboganom i saunom.



Na našoj privatnoj web stranici () pronaći ćete više fotografija naših kuća za odmor kao i informacije o izletima i savjete za slobodno vrijeme u okolici. Samo svakako svratite!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 22 km

22 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 154 km Frankfurt am Main

154 km

Kolodvor 27 km Gersfeld

27 km

Izlaz s autoceste 41 km Bad Brückenau/Wildflecken

41 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuće za odmor (2 kuće, 150 m² i 140 m²) nalaze se na velikom posjedu na povišenom položaju na rubu mjesta. S terase imate prekrasan, neometan pogled na grad do Rother Kuppe.

Put do igrališta i nogometnog terena je slijepa ulica, djecu možete pustiti da se bez nadzora igraju na ulici. (cca 150 m)

Roth je malo, mirno mjesto s oko 200 stanovnika u podnožju "Rother Kuppe". Samo jedna sporedna ulica vodi kroz grad. Roth pripada općini Hausen.



Hotel Rhön Park s restoranima, unutarnjim bazenom, prostranim svijetom sauna i opsežnim programom za slobodno vrijeme nalazi se u neposrednoj blizini i također je dostupan našim gostima uz naknadu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Prikazane cijene su po danu za 2 osobe. Svaka dodatna osoba naplaćuje se 22 EUR po danu. Djeca do 10 godina starosti 11 EUR/dan. Brzi WLAN i paket prve pomoći uključeni su u cijenu. Depozit 300 eura

Doček Nove godine - kalkulator cijene nije točan!!! Molim te pitaj! Novogodišnji tjedan (28.12.22-401.23) samo 7 noćenja, 1280, bez obzira na broj osoba (do 6 osoba) plus završno čišćenje + depozit od 300,- + NBK prema osobnoj potrošnji

Početna stranica-

Cijena za tjedan dočeka Nove godine (27./28.12.23. do 3./4.1.24.) je fiksna cijena od 1350 eura, bez obzira na broj osoba (do 6 osoba), plus završno čišćenje, NBK i depozit (350, -Eura). Kalkulator cijene nije ispravan!!! Molim te pitaj!

Za kraći boravak raspitajte se o terminima i cijenama. Imajte na umu da se za kratke boravke može naplatiti individualna doplata, ovisno o razdoblju putovanja. Posebne ponude ne vrijede za kratke odmore.

Dodatni troškovi naplaćuju se prema osobnoj potrošnji.

U glavnoj sezoni (22.04.23 do 5.11.23) dolazak i odlazak samo subotom. Maksimalan smještaj do 7 osoba.

Kućni ljubimac naplaćuje se 35 EUR po tjednu ili boravku.

Dječji krevetići i visoke stolice dostupni su besplatno na zahtjev.

Naša kuća za odmor je kuća za nepušače. Beskontaktni boravak.Homepage

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Bis 42 Tage: kostenlose Stornierung. Vom 42.Tag bis 28.Tag vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises. Vom 27.Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn: 100% des Mietpreises. Bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises. Bei Aufenthaltsabbruch: 100% des Reisepreises. Findet der Vermieter einen Ersatzmieter, so erhält der Mieter die daraus entstandenen Einnahmen, höchstens jedoch dessen ursprüngliche eigene Urlaubskosten, abzüglich der dem Vermieter entstandenen Kosten. Umbuchungen, soweit möglich, werden kostenfrei vorgenommen. Sollten Bund und/oder Länder Reiseverbote aussprechen, so erhalten Sie selbstverständlich ihren Reisepreis zu 100% erstattet - ohne Abzug von irgendwelchen Gebühren. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung.

ostale informacije:

Pravi dječji raj čeka vas i vašu djecu samo 5 minuta vožnje automobilom, izravno u hotelu Rhön Park. Naši gosti uz nadoplatu mogu koristiti sve sadržaje i ponudu hotela. Provedite sjajne sate sa svojom djecom u zatvorenoj igraonici 'Rhön Play', na avanturističkom igralištu, uz mini golf ili u avanturističkom bazenu s toboganom, dječjim bazenom i saunom. Vaša djeca mogu sudjelovati u opsežnom animacijskom programu s rukotvorinama i kreativnim satima, šetnjom magarcima, tematskim danima, dječjim plesom i još mnogo toga te steći mnogo novih prijatelja - dok se vi možete udobno smjestiti i opustiti. Pa čak i ako sunce ne sija s neba: stolni tenis, biljar, boćalište, avanturistički bazen, dječji raj i mnogi drugi sadržaji zajamčeno će odagnati dosadu! (Ponude hotela Rhön Park nisu dio našeg oglašavanja i ovise o individualnoj dostupnosti. Raspitajte se o tome izravno u hotelu.)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
5.0 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Hannelore B. iz/od Gevelsberg

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Odlična kuća na mirnoj lokaciji

Izvrsna kuća na apsolutno mirnoj lokaciji. Nudi puno prostora i tako je sveobuhvatno namješten da smo se brzo osjećali "kao kod kuće". Terasa s pogledom na krajolik poziva vas da se zadržite. Sva su naša odredišta bila lako dostupna. Predivan krajolik! Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Lauterbach:

Hallo,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Für uns ist es toll, solche Bewertungen zu erhalten.
Es spornt uns an, immer noch besser zu werden. Gäste die wiederkommn wollen, machen uns
besonders stolz.
DANKE, und noch eine schöne Zeit.

studeni 2021

Michael F. iz/od Rosbach vor der Höhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Potražnja za soul dangle u potpunosti je zadovoljena!

Supruga i ja smo relativno brzo odlučili iznajmiti kuću za odmor Helene na nekoliko dana. Samo smo htjeli pobjeći od svega, ne predaleko od kuće.

Naša tvrdnja je bila:
Makni se iz svakodnevice, i dalje švrljaj kao kod kuće, mir, priroda, pusti dušu da se ljulja, posjeti neki lijepi gradić a da u njemu ne moraš noćiti i kad izađeš na vrata imaš osjećaj da sam na pravom mjestu! Osim toga, postoji i mogućnost kupnje regionalnih organskih proizvoda za kuhinju unutar pješačke udaljenosti.

Pa..zaključak naše tvrdnje nakon 6 dana....TOTALNI HIT!

Hvala gazdarici na izuzetno prijateljskoj komunikaciji i brizi da se zaista osjećamo ugodno. :-)

Osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno ćemo se vratiti, jer kuća Helene ima sve, od podnog grijanja do rezača kruha...Ne znam što bi još moglo nedostajati!

Sve najbolje obitelji u kući i sretan Božić i pozdrav iz Rosbach vor der Höhe!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

rujan 2021

B L. iz/od Gießen

4,3
4.5 4 4 5 4
Prikaži njemački

Prekrasan planinarski odmor

Lijepa i prostrana kuća za odmor

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Marzena D. iz/od Kattowitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično mjesto za boravak

Mogu samo preporučiti smještaj! Kuća je super dobro opremljena i nevjerojatno čista. Gostima je na raspolaganju apsolutno sve što je potrebno. Kao lijepu dobrodošlicu dobili smo bocu pjenušca od vlasnika kuće.Kuća je u vrlo mirnom dijelu, tako da se možete lijepo opustiti. Ono što nam se također svidjelo je veliki roštilj na terasi. Proveli smo zaista opuštajući odmor!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Lauterbach:

Hallo Familie Duc! Vielen Dank für ihre Bewertung.Wir haben uns sehr darüber gefreut!
Gerne begrüßen wir Sie wieder als unsere Gäste. Vielleicht in Haus "Natalie " ?

Liebe Grüsse
Fam. Lauterbach

lipanj 2021

Peter G. iz/od Gießen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, uređena kuća za odmor, TOP lokacija

Ovdje smo spontano proveli tjedan dana odmora. Jako nam se svidjelo. Položaj kuće za odmor je prekrasan i savršen za planinarenje i izlete. Sve u kući je kao što je opisano u oglasu. Ne obećava previše. Udoban je i stvarno opremljen svime što vam je potrebno. Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Lauterbach:

Liebe Familie Görner,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass es so kurzfristig mit Ihrem Urlaub bei uns geklappt hat. Wir freuen uns, dass Sie sich wohl gefühlt haben und wiederkommen möchten. Gerne begrüßen wir Sie wieder als unsere Gäste.
Alles Gute!
Herzliche Grüße,
Familie Lauterbach

svibanj 2021

Elke L. iz/od Waldbronn

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub 2021

Wir haben eine schöne Woche Urlaub erleben dürfen, 2 befreundete Paare. Es hat an nichts gefehlt, super ausgestattet und es war alles unkompliziert. Empfehlenswert.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Lauterbach:

Liebe Frau Löbel, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat. Sie waren sehr nette Gäste. Gerne begrüßen wir Sie wieder.
Alles Gute!
Herzliche Grüße,
Familie Lauterbach

lipanj 2018

MC-FFM iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

JEDNOSTAVNO FANTASTIČNO! NAJAMEMO OBA KUĆA.

Tražili smo smještaj za dvije obitelji od 6 odraslih i 3 djece. Našli smo ga ovdje i nismo bili nimalo razočarani. Zahvaljujući ugodnom položaju kuća bili smo zajedno - ali svatko je imao svoj prostor. Kuće imaju parkirna mjesta za automobile - tako da je istovar bilo lako izvesti.
Najam i predaja kuća bili su jednostavni.
Posjetom okolici uživali smo puno.
Impresionirani smo otišli.
Hvala.
P.S.: Sljedeći put - s biciklima... ;-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

svibanj 2018

Melanie M. iz/od 64287 Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan boravak!

Bili smo jako zadovoljni i možemo samo preporučiti kuću. Djeca su bila zaokupljena i unutarnjim i susjednim vanjskim igralištem, a mi "starci" mogli divno opustiti. Opet rado!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospođa K. Lauterbach

gospođa K. Lauterbach

Dragi izletnici, Radujemo se što ćemo vas ugostiti kao naše goste u našim kućama za odmor i želimo vam ugodan i opuštajući boravak. Ne ustručavajte se kontaktirati nas sa svim pitanjima. Drago mi je što sam tu za tebe. Srdačan pozdrav, Catherine Lauterbach


Dalji smještaji od gospođa K. Lauterbach


ostale informacije

Broj objekta: 119067

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/119067.htm


«Kuća za odmor Helene s 4 zvjezdice» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
12% Popust 29.03 do 01.06.2024

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina