Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman Residenz am Hintersee

Ramsau, Berchtesgadener Land

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Provedite nezaboravan odmor u najljepšoj regiji Njemačke. Naš primamljivi apartman za odmor nalazi se direktno na Hinterseeu. Apartman sofisticiranog ambijenta ima zasebnu, ekskluzivno opremljenu kuhinju s blagovaonom za 5 osoba. Dnevni boravak je okupan suncem sa susjednom terasom za sunčanje koja je okrenuta prema jugu od 27 m2. Odavde imate fantastičan pogled na jezero iza kojeg se nalazi treća najviša planina u Njemačkoj - Hochkalter - s plavim ledenim ledenjakom. Sa strane dnevnog boravka nalazi se balkon od 6 m2 gdje možete uživati u zalasku sunca. Dnevni boravci opremljeni su kvalitetnim parketom i namještajem u stilu mediteranske seoske kuće. Tu je i podzemno parkirno mjesto sa spremištem. Također možete koristiti stakleni lift u prizemlju bez barijera, koji vas vodi na prvi kat do apartmana.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.01 km

0.01 km

Jezero 0.01 km

0.01 km

Skijaška uspinjača 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 30 km Salzburg

30 km

Kolodvor 12 km Berchtesgaden

12 km

Izlaz s autoceste 25 km Inzell

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Ramsau je idilično planinsko selo uklopljeno u slikoviti krajolik jedinog njemačkog nacionalnog parka u Alpama. Poznata župna crkva sv. Sebastijana i slikovito Hintersee (3 km) pružaju mir i tišinu. Regija nudi širok izbor slobodnih aktivnosti za lijep i raznovrstan odmor. Pješačenja ili ferate do uzbudljivog klanca Wimmbach, do ledenjaka Blaueis, do Reiteralpe ili do sanjivog Taubenseea sa svojim lopočima ostavljaju trajan dojam. Ljeti Hintersee nudi trajektnu vezu između rezidencije i čarobne šume. Osim iznajmljivanja čamaca i mogućnosti ribolova, tu su i štafete za slikanje oko jezera. Zimi se planinsko jezero redovito zaledi i može se koristiti za zimske sportove. Svjetski poznato jezero Königsee s impresivnim masivom Watzmann udaljeno je samo 10 km. Trgovine možete pronaći u Ramau. Za ljubitelje kulture Salzburg nudi svoje festivale.



Ostale aktivnosti: curling, snow tubing, skijaško trčanje, turno skijanje, klizanje na ledu, golf



Golf: U Berchtesgadenu je jedan od najviših golf terena s 9 rupa u Njemačkoj.



Skijanje: Skijalište obitelji Ramsau Hochschwarzeck udaljeno je 5 minuta vožnje automobilom. Ostala skijališta (Götschen, Roßfeld, Jenner) mogu se brzo doći u blizini. Skijališta u obližnjoj Austriji (Loferalm, Steinplatte, Hochkönigswinterreich, Saalbach/Hinterglemm) također su udaljena između 25 - 60 km. Prvo skijalište na ledenjaku je Kitzsteinhorn, udaljen oko 65 km. Ljubitelji skijaškog trčanja pronaći će uređene staze u skijaškom području Hochwarzeck i oko Taubenseea.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Porez na promet (7%) uključen je u cijenu putovanja i može se pokazati na zahtjev. Polog je obično 100 € tjedno.

Apartman je pogodan za 2 - 4 osobe (moguće 5). Osnovna cijena odnosi se na boravak 2 osobe. Za svaku dodatnu osobu do 15 godina doplata je 5,00 € po danu, a od 16 godina 10,00 € po danu. U cijenu je uključena struja, grijanje, voda, najam posteljine i ručnika. Boravišna pristojba za odrasle / djecu od 6 - 16 godina (2,60 € / 1,30 €) također se mora platiti iznajmljivaču prije polaska. Trošak završnog čišćenja od 2022. €60 bit će položen u gotovini pri odlasku.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Gastronomija: Restorani s pivnicama i dječjim igralištima te kafići nalaze se u neposrednoj blizini uz Hintersee. Postoje i drugi restorani u i oko Ramsaua. U Berchtesgadenu i Salzburgu postoji mnogo pivovara Kultura: Svjetski poznati festivali u Salzburgu koji se održavaju nekoliko puta godišnje vrhunac su za svakog ljubitelja kulture.



Znamenitosti: Posjetite rudnike soli u Berchtesgadenu, Obersalzberg, Königsee sa St. Bartholomäom, veličanstveni Watzmann, Chiemsee ili toplice Bad Reichenhall. Do jezera u susjednoj Austriji, kao što su Mondsee i Wolfgangsee, također se može doći automobilom za sat vremena.



.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2023

Susan G. iz/od Kirchheim bei München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor u izvrsnom apartmanu

Bilo nam je prekrasno na Hinterseeu. Vrijeme je bilo tako lijepo da smo iu veljači mogli uživati u kavici na velikoj terasi. Položaj apartmana je prekrasan, na samom jezeru sa očaravajućim pogledom na prirodu. U stanu je sve dostupno. Zaista ne postoji ništa što ne postoji. Aparat za kavu je naravno nepobjediv. A ako imate bilo kakvih pitanja, gospođa Wagner rado će vam pomoći.
Apartman je vrlo velik, udoban i namješten prema visokim standardima. Imali smo dovoljno mjesta s naša dva tinejdžera.
Također možete započeti mnoge pješačke ture izravno od kuće ili se voziti nekoliko kilometara automobilom do najbližeg skijališta. Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Skijaški odmor

siječanj 2023

Andrea H. iz/od Rheinberg

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung, in toller Lage

Eine wirklich schöne Ferienwohnung lädt ein zum Wiederkommen. Auch der Kontakt zur vor Ort sitzenden Dame bei der  Schlüsselübergabe etc. war perfekt.

lipanj 2021

Anna V. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća za odmor iz snova

Dolazimo u ovaj apartman od 2008. godine, a posljednjih godina ljetovali smo iu drugim alpskim regijama, ali nikada nismo našli tako sjajan apartman i prirodu kao u Hinterseeu.

Apartman je namješten prema visokim standardima sa svime što vam je potrebno. Podzemno parkiralište je lijep dodatak. Kreveti su vrlo udobni u obje spavaće sobe, a dvije kupaonice su naravno luksuz. Apartman možete izvrsno koristiti za četiri osobe, čak i za pet osoba će biti dovoljno mjesta. WiFi je stabilan i dovoljan.

Najviše nam se sviđa prostrana terasa s prekrasnim pogledom na Hintersee i Blaueishütte. Jutarnja ili večernja šetnja oko jezera za nas je sastavni dio odmora. Brojne šetnje se mogu poduzeti iz apartmana, tako da automobil može ostati u podzemnom parkiralištu. Iznad svega preporučujemo pješačenje preko Bindalma do Litzlalma, preko Schaentenalma do Blaueis ledenjaka i preko Mordaualma do Moosenalma.

Mali supermarket u Ramsau je vrlo dobro opremljen i možete obaviti kupovinu uz šetnju kroz čarobnu šumu bez automobila. Naravno, do brojnih velikih supermarketa također se može brzo doći automobilom.

Možemo u potpunosti preporučiti apartman, opuštajući odmor je ovdje zajamčen. Također cijenimo prijateljski kontakt sa stanodavcima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom

rujan 2020

Sabine J. iz/od Dinslaken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan iz snova na lokaciji iz snova

Već dugi niz godina provodimo odmor u Ramsau. Nakon nekoliko različitih stanova u Ramsauu, prije nekoliko godina završili smo na Hinterseeu. Sada smo pronašli savršenu kuću za odmor. Za nas apartman Residenz am Hintersee jednostavno ne može nadmašiti!
2 spavaće sobe, 2 kupaonice (jedna s tušem i jedna s kadom), veliki dnevni boravak i blagovaonica i, kao poseban vrhunac, fantastična terasa s pogledom na Hintersee i Hochkalter. Ovaj jedinstveni pogled je senzacionalan i apsolutno nenadmašan.
Gazdarica konstantno radi na poboljšanjima (posljednja obnova tuš kabine i novi namještaj za garderobu) koja osiguravaju održavanje visokog standarda. Kontakt je uvijek prijateljski i pouzdan.
Stanu pripada podzemno parkirno mjesto. Kuća ima lift, tako da se prtljaga može lako prenijeti od ulaznih vrata do apartmana po dolasku.
Sve u svemu savršeno mjesto za provesti odmor uz planinarenje u najljepšem krajoliku Njemačke. Oko Hinterseea i Ramsaua ima nekoliko vrlo dobrih restorana. Za svaki ukus ponešto. Zbog mogućnosti korištenja planinarskog autobusa i prekrasnih staza izravno na Hinterseeu, automobil često možete ostaviti kod kuće.
Već se veselimo našem sljedećem boravku u sjajnom apartmanu Residenz am Hintersee.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor bez automobila

lipanj 2018

Parchmann A. iz/od 18059 Rostock

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrstan najam za odmor

Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu. Tu je sve što je potrebno za opuštajući odmor. Bez sumnje treba istaknuti veliku terasu s prekrasnim pogledom na jezero i planine. Jednostavno fantastično. Rastanak nam je jako teško pao.


kontakt

gospođa M. Wollseiffen

gospođa M. Wollseiffen

ostale informacije

Broj objekta: 119202

Posljednje ažuriranje: 23.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/119202.htm

Gospođa Michaela Wollseiffen

Berrefeldweg, 8

52385 Nideggen

049 /2427 / 8174

Deutschland

DE 814896698


«Apartman Residenz am Hintersee» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina