Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Steinbach Lake Lodges

Hunsrueck

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Odmor kao u Kanadi: Iskustvo "odmora" u prirodnoj drvenoj kući je jedinstveno... Iznenadit će vas ugodna klima u sobi i namještaj u kanadskom stilu.



U Steinbach See Lodges ste na "sunčanoj strani života", jer vam južna orijentacija i veliki balkoni omogućuju da uživate u suncu cijeli dan. Pogled na obližnje akumulacijsko jezero Steinbach i nacionalni park Hunsrück-Hochwald govori sam za sebe. Izađete pred ulazna vrata i odmah možete krenuti na planinarenje u prirodi.



Ako tražite nešto posebno i želite provesti svoj odmor u Njemačkoj sa svim pogodnostima, Steinbach See Lodges su pravo mjesto za vas. Kolibe su smještene između Gemstonelanda i Mosellea, u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Hunsrück-Hochwald.

Hunsrück oko Lodges je , regija u Njemačkoj koja pokazuje paralele s Kanadom. Na primjer, šume u nacionalnom parku često su divlje i netaknute, a svjež, zdrav zrak je blagoslov. Dobro uređene pješačke staze, opuštena vožnja "Hunsrück autocestama", ljubazni i otvoreni ljudi - regija oko Steinbach See Lodgesa čeka da je otkrijete.



Oprema Steinbach See Lodges je gotovo jedinstvena za kuću za odmor u Njemačkoj, sa saunom, whirlpoolom, bibliotekom, 2 balkona (57m²), kanadskom peći sa 7m kaminom od prirodnog kamena, podzemnim parkiralištem, vrhunskom kuhinjom s otočkom pločom za kuhanje, visokokvalitetni namještaj, stol za stolni tenis i još mnogo toga.



Prilikom opremanja, gradnje i opremanja Steinbach See Lodges velika se važnost pridavala osvijetljenim prostorijama i ugodnom rasporedu prostorija. Osim toga, pazilo se da iz većine soba imate pogled na jezero i nacionalne parkove. Inače, obje su lože gotovo identične konstrukcije i opremljene po istom visokom standardu.



Kuće od 2,5 kata smještene su na posjedu od 1000 m² i prirodne su drvene kuće izrađene od drva smreke, koje dolazi izravno iz Hunsrücka. Na 110m² stambene površine (plus balkon i garaža) nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica sa saunom, veliki otvoreni dnevni boravak-blagovaona-kuhinja, knjižnica i ostava. Kuće također imaju mali balkon na gornjem katu i veliki balkon s termalnim izvorima premium whirlpoola u prizemlju. Opremljen je hidromasažnim mlaznicama za leđa, vrat, ramena i stopala te ima moderan sustav osvjetljenja.



Sve tri kućice opremljene su grijanjem na toplinske pumpe. U hladnoj sezoni, kamin u dnevnoj sobi može se koristiti kao dodatni izvor topline.



Dvije spavaće sobe su na gornjem katu. Kreveti su opremljeni visokokvalitetnim madracima s oprugama za leđa koji su presvučeni higijenskom zaštitom za madrac. Svi kreveti su namješteni sa svježom posteljinom po dolasku. U jednoj od spavaćih soba nalazi se i trajno ugrađen sef za vaše dragocjenosti, šifru birate sami. Kauč u knjižnici može se koristiti kao pomoćni ležaj (svaki za dvije osobe). Kauč na razvlačenje može se pretvoriti u krevet s integriranim madracem. U svakoj kolibi također postoji putni krevetić i stolica za hranjenje.

U suterenu se nalazi garaža od 22 m². Pokraj je otvorena ali natkrivena nadstrešnica za automobil.

Ostati duže se isplati!



Imamo fiksne dane dolaska i odlaska:

Kuća A – samo subotom

Kuća B – utorak i subota

Kuća C – ponedjeljak i petak



Dolazak je moguć od 15 sati, a vrijeme odlaska do 10 sati. Naravno, možete doći i dan kasnije ili napustiti kuću dan ranije po dogovoru - cijene se u tom slučaju neće mijenjati.



Veselite se nezaboravnom boravku!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 29 km Frankfurt-Hahn

29 km

Kolodvor 15 km Idar-Oberstein

15 km

Izlaz s autoceste 26 km

26 km


Mjesto i položaj smještaja

Steinbach See Lodges nalaze se u Gemstone Landu na ulazu u nacionalni park Hunsrück-Hochwald

Hunsrück graniči s vinorodnim regijama Moselle, Nahe, Saar i Rajna



Steinbach See Lodges nalaze se u selu Langweiler, koje lokalno stanovništvo naziva i "biserom visoke šume" zbog dobrog položaja i pogleda na akumulacijsko jezero Steinbach i nacionalni park.



Dobivate ono što većina turista traži u selu: odmor i opuštanje. Langweiler je selo u kategoriji "sve je u redu ovdje sa svijetom". Tu je pivski vrt u dvorištu nekadašnjeg samostana, četiri igrališta, nogometno igralište i vrhunske pješačke staze – Europska daljinska pješačka staza i uspon Saar-Hunsrück vode kroz Langweiler. Mnoge šetnje možete započeti upravo u gradu. Zbog nadmorske visine veće od 500 metara, u Langweileru se često može očekivati snijeg, čak i zimi.



Prometna povezanost i lokacija su izvrsni, za samo nekoliko minuta već ste na mjestima kao što su Morbach, Idar-Oberstein, u zoni zimskih sportova Erbeskopf, u nacionalnom parku ili na Hunsrück-Höhenstraße, koja je proširena u autocesta. Neka od okolnih sela također su na pješačkoj udaljenosti. Budući da je prometna mreža u Hunsrücku dobro razvijena i da su ceste u izvrsnom stanju (i promet vrlo opušten), zaista imate mnogo izletišta "pred vratima".



Posebno vrijedi spomenuti izvrsnu turističku ponudu regije, vrhunske pješačke staze počinju neposredno od domova, akumulacija Steinbach udaljena je samo 1 km zračne linije, nacionalni park udaljen je samo 4 km, dragi kamen i garnizonski grad Idar -Oberstein s poznatom crkvom u stijenama, dvorac Oberstein udaljen je četvrt sata vožnje, oko 30 minuta do rijeke Moselle u Bernkastel-Kuesu i 35 minuta do Bostalseea sa širokim rasponom aktivnosti u slobodno vrijeme. Različiti rudnički tuneli i ruševine dvoraca čekaju da budu otkriveni. Brojni restorani i kafići u okolici nude široku ponudu, od doručka do opsežnog večernjeg menija.

Više od 20 muzeja u središtu Steinbach See Lodges čekaju da budu otkriveni. Biciklisti i brdski biciklisti dolaze na svoje na posebnim biciklističkim stazama i biciklističkim parkovima, vrlo je popularna tura ručnim kolima nekadašnjom željezničkom prugom. Djeca se jako zabavljaju u životinjskim parkovima na jahalištu i igralištima: rudnici dragog kamenja za djecu su poseban doživljaj, na poljima za istraživanje dragog kamenja djeca mogu kopati drago kamenje.

Trier je udaljen samo 50 minuta, a Koblenz, gornja srednja dolina Hein s rijekom Loreley i glavni grad pokrajine Rhineland-Pfalz Mainz udaljeni su nešto više od sat vremena. U Luksemburgu s poznatim "Müllerthalom" i Francuskoj već ste nakon 75 minuta.

Lokacija Steinbach See Lodges obećava više nego raznovrstan odmor. A ako je vrijeme stvarno loše, koncept lošeg vremena osigurava prekrasne dane, jer postoji više od 30 različitih aktivnosti koje možete raditi kada pada kiša.

Za naše goste pripremili smo detaljnu mapu s raznolikom ponudom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierung von mehr als zwei Monaten vor Mietbeginn ist eine Gebühr in Höhe von 30% des Mietbetrages (ohne ) fällig. Bei einer Stornierung von weniger als zwei Monaten vor Mietbeginn sind 90% des Mietbetrages (ohne ) fällig.

ostale informacije:

Voda i drva

U cijenu najma već je uključeno korištenje drva za ogrjev i vode (gazirana voda Steinbachsee).

Cijene se temelje na popunjenosti od najviše 4 osobe, cijena za svaku dodatnu odraslu osobu je 15 €/dan (maksimalna popunjenost 6 osoba). Za bebe je dostupan i krevetić.

Cijena čišćenja iznosi 130 €, bez obzira na duljinu boravka.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin S. Rüter

gospodin S. Rüter

Bok, moje ime je Stefan Rüter i veliki sam obožavatelj Kanade. Kad sam 2017. otišao s obitelji na odmor u Hunsrück, nakon početnog skepticizma, bio sam potpuno entuzijastičan. Zbog mog entuzijazma za ovu regiju, doista raznolike ponude i djelomično još uvijek vrlo izvorne prirode, odlučio sam izgraditi Steinbach See Lodges. Kuće za odmor jedinstvene u Njemačkoj. Sada moje srce kuca za Hunsrück i za Kanadu. Ako imate bilo kakvih pitanja o Steinbach See Lodges, slobodno me kontaktirajte u bilo koje vrijeme.


ostale informacije

Broj objekta: 120150

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/120150.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina