Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

komforna kuća, plaža

Zeeland

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

514 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

514 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

Imamo 2 vikendice u Nizozemskoj:

- Mala kuća ima 2 spavaće sobe i idealan je za do 5 osoba, u vrtu se nalazi veliki igralište (pješčenjak, ljuljačka, ...) na. Visoka stolica, dječji putni krevetić i stepenice Vrata su dostupni.

- Veliki Kuća ima 3 spavaće sobe i dodatnu kupaonicu za goste, vrt se nalazi na velikom ribnjak (Objekt čvrsto ograđeno dijete). Ovdje možete zaposliti do 6 osoba. plus dijete osjećati ugodno. Dječji krevet, visoka privrženost stolica i clampable rešetke vrata su prisutni, malo igralište s pijeskom kutija i swing životinja je u neposrednoj blizini. je pravo na jezeru vrlo lijepa drvena terasa iz koje su ribe udobno i može jednostavno uživati ​​u prekrasnom pogledu. U ovoj kući, pristup internetu moguć po dogovoru.

Obje kuće imaju kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnu pećnicu, dnevni boravak s kaminom, stereo, DVD player, njemački TV, terasu i vrt.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 100 km Amsterdam

100 km

Kolodvor 50 km Rotterdam

50 km

Izlaz s autoceste 3 km N 59

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuće se nalaze u Nizozemskoj, Zeeland, na poluotoku Schouwen-Duiveland u Bruinisse. Bivši izoliranosti od Schouwen-Duiveland na raznim vodama Ponuda: Grevelingenmeer - poznat kao dobar surfanje i Segelgebiet-, Oosterschelde i otvoreno more, sa svojim dugim pješčanim plažama. Za pješčanoj plaži Grevelingen mora hodati oko 5 minuta. Idealan je za manju djecu, kao što je voda padne stan, a također je toplije od otvorenog Sjevernog mora. Uz Grevelingen moru, možete birati između nekoliko manjih plaža. Jedan od velikih plaža na sjeveru, potrajati oko 20 minuta autom, ali možete parkirati pravo besplatno na plaži.

Odmor Park ima lijepih starih stabala i vrlo je prostrana sa puno otvorenih prostora, igrališta i dugih pješačkih staza. Park je namijenjen obiteljima s djecom. Dječja zabava, kao što su karaoke, dječji disko, mini reprodukciju emisiji Bingo odvija u visokoj sezoni. U parku ima Hallenspaßbad je s div toboganom i extra toplom dječji bazen, trampolin, mini golf, tenis, squash, kuglanje, nogometno igralište, supermarket, restoran, udoban pub sa biljar itd Također ćete naći zatvoreni igralište za djecu, kao i male trgovine za dnevne potrebe za odmor. Besplatan pristup internetu (Wi-Fi Hotspot) u području marine moguće ili gr. Kuća (potreban ugovor)
Perilica i sušilica su kovanice operiran praonica u parku, Gamz u neposrednoj blizini kuće.

Igrati golf? Tada je 18-rupu golf klub Grevenlingenhout je savršen u susjedstvu za vas. Automobilom ste tamo u samo 3 minute.

U neposrednoj blizini mora, škola surfanja, škole jedrenja, ronilački centar, 18-rupu golf.


Mala kućica košta 196-735 najam E po vikenda ili, ovisno o sezoni, velika je skuplji po danu 10 E je čist. troškova ovisno o Belegung- između 50 i 60 E.
Osim iznajmljivanja nastale troškove energije izračunavaju (samo od listopada do travnja).

Kraće vrijeme od tjedan dana MOGU rezervirati u principu, troškovi, ali onda dana više kada je sve u tjednu KNJIGE

Dodatne informacije - i sa mnogim drugim Bildern- i točan cjenik možete naći na našoj web stranici



Schouwen-Duiveland je najsjeverniji dio pokrajine Zeeland. Ova regija je sada povezan mostom i tri brane sa preostalom dijelu Nizozemske. Na sjeveru su Brouwersdam i Grevelingendam, južno od Oosterscheldekering i Zeeland.

Na zapadnom kutu (Westhoek) od Schouwen-Duiveland ćete naći najširi plaže u Zeeland - u ukupnoj dužini od 17 kilometara. Odmah iza plaže je 1100 hektara šuma i dina područja, dostupan za najveći dio. Mnogi jelena doprinijeti atraktivnosti tog područja, što je dovelo do mnogih kilometara pješačkih staza. Naravno, tu su i biciklistička i konjički staze.

No, ostali dijelovi otoka su odlične za planinarenje i biciklizam. Popularne plaže su Renesse i Burgh-Haamstede. Zierikzee je središte otoka. Bruinisse je izvorno staro ribarsko mjesto. Ribolov i, posebno školjkarstva gubi na značaju, ali je sportski ribolov i sportove na vodi u kontrastu, dobile su na važnosti. U mjestu postoji rat i ribolov muzej i mali muzej. Na Grevelingendam zajedno stvorili ste opsežne umjetne plaže. Raj za surfere.

Južno od Schouwen-Duiveland je "Oosterschelde". Izgrađen u ovoj bivšoj morske oluje prenaponski barijere zatvorena samo na ekstremno visoke razine vode, što je jedinstvena flora i fauna mogla biti sačuvana ovo morska plimni područje. Posjet izložbi na otočiću „Neeltje Jans” u Oosterschelde da ne bi trebali propustiti. Ovdje imate više informacija o ovom jedinstvenom hidrauličnom inženjering projekta i druge aspekte projekta Delta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma citirani su u maloj kući.
Prostrana kuća košta 10 E po noći više. Točan pregled cijena možete naći na našoj web stranici dieheerdes (en) Cijene su na temelju jednog tjedna najma. Kraći period drugačija.
Osim za najam, troškovi potrošnje energije izračunavaju (samo od listopada do travnja). Pure. troškovi u maloj kući 52 -57und u velikoj kući 57-62 E, ovisno o broju osoba.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt des Mieters vom Vertrag bis zu 6 Wochen vor Mietbeginn fällt ein Drittel der Miete als Rücktrittskosten an. Bei späterem Rücktritt sind 2/3 des Mietpreises zu zahlen. Ab 13 Tage vor der Anreise sind 90 % des Mietpreises , am Tag der Anreise sind 100 % des Mietpreises zu zahlen. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung die Ihren Krankheitsfall abdeckt abzuschließen.

ostale informacije:

2 se nalazi u mooi Vakantiehuisjes Zeeland, Schouwen-Duiveland TE huur. De eene vakantiewoning heeft 2 slaapkamers en biedt Plaats aan 4-5 osoba, de drugih vakantiehuisje heeft 3 slaapkamers, een ekstra WC s je mrtav ingericht 6 osoba.
Inland u de vakantieappartement vindt u sve luxe hr uitrusting u nodig heeft voor een comfortabel verblijf: Otvoreno keuken susreo magnetron hr vaatwasser, leuke woonkamer susreo openhaard, kabelskom TV, video, DVD, Stereo, badkamer susreo tuširati hr wc hr ZE zijn kindvriendelijk ingericht susreo een Kinderstoel hr campingbedje. Tuin susreo terras hr terrasmeubelen.
Aan de groenvoorziening je op park 'De Kreek' veel aandacht besteed je zijn Heer Vele attracties u hr rond om het Vakantiepark: duiken, surfanje, squash, kuglanje, trimbaan, vissen, tenis, golf naast de Deur, midgetgolf, wandelen, fietsen, bicikli-verhuur, Jachthaven, Zeilschool itd
Het je u Vakantiepark Bruinisse ligt op het Eiland Schouwen-Duiveland, de Poort van Zelandu. Nalazi aan het Grevelingenmeer, Kunt u heerlijk ontspannen en genieten van mooie natuur.
Het je het vakantiekark savršeno Vertrekpunt kao u Een dagje op Stap ti. U Rotterdamu, Antwerpen hr bijvoorbeeld savijen u ZO.
Maar ook bekende obitelj parka kao Efteling, Madurodam, Het Land van Ooit, De Keukenhof en Duinrell liggen "op een steenworp" afstand. Huisdieren niet toegestaan,
Prijsen (, Kl, Huis v 28 E po dag, grote Huis v. 38. Ep. DAG) en Veele Slike vindt polukružno op Onze početnu
vakantiehuisje, vakantiewoning, accomodatie, magnetron, vaatwasser, openhaard, babystoeltje, babybedje Nizozemskoj, Noordzee, nasukan, Nizozemska, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Zuidholland, duiken, surfanje, vissen, aan Zee


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Sina M. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodan kratki odmor

Ovdje smo već treći put i opet smo stvarno uživali. Kuća je vrlo udobna i okolina je odlična. Idealno za biciklizam, kilometrima uvijek uz vodu. Voda je još u svibnju bila prehladna za kupanje. Vratit cemo se!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2018

Trude W. iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5

Scönes Ferienhaus

Unser 1. Urlaub mit Baby. Schön, dass ein Babybett und ein Hochstuhl im Haus waren. Wir haben die Abende am Kamin und die langen Strandspaziergänge sehr genossen. Das Haus hat uns gut gefallen. Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži

travanj 2018

Claudia G. iz/od Kamen

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurzurlaub

Prima Haus, nette Lage, tolles Wetter, was will man mehr?

prosinac 2017

Peter W. iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Es hat uns sehr gut gefallen. Für den Sommer haben wir schon wieder gebucht.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Lothar S. iz/od Kön

5,0
5 5 5 5

Schönes Haus, toller Urlaub

Uns hat es gut gefallen

Preporučeno za: Odmor na plaži

srpanj 2016

Nadine iz/od Lünen

5,0
5 5 5 5

Wohl gefüht

Hallo Familie Heerde,
Wir haben uns in Ihrem sehr gut eingerichteten Haus und Garten direkt wohl gefühlt. Haben eine schöne Woche auf der Insel verbracht und Ihr Lieblings Nordsee Strand ist nun auch unserer.
Wer weiß, vielleicht kommen wir nochmal in den Park. Ihre Kontaktdaten speichern wir auf jeden Fall mal. :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

siječanj 2004

Claudia iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub

Wir waren neulich im großen Haus von Familie Heerde und es hat uns sehr gut gefallen. Mein Sohn konnte von der Terrasse aus angeln und für meinen Mann und mich war die Umgebung ideal zum Spazierengehen. Das Haus ist wirklich liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen wieder

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospođa K. Heerde

gospođa K. Heerde

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 1237

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 19 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/1237.htm

Gospođa Kerstin Heerde

Lückersweg 9

44369 Dortmund

0049 231 312824


«komforna kuća, plaža» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina