Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Iris

Languedoc / Minervois

maks.  5   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Iris Nova vila (s internetom) Tiho smještena s pogledom na dolinu Cesse, s privatnim bazenom 3,5 x 5,5 metara s rimskim stepenicama i podvodnom rasvjetom

Kuća je opremljena za 4 osobe i bebu. Vrt je uređen sa suptropskim biljem i grmljem. Na parceli se nalazi stol za stolni tenis sa svim potrebnim dodacima.U vrtu se nalazi fiksni roštilj

La Livinière je mirno staro selo koje je poznato po svojim vinima. Okolica vas poziva na prekrasne šetnje ili biciklističke ture

Za svježi kruh možete koristiti našu seosku pekaru, a tu je i mali supermarket.

Gradovi kao što su Carcassonne, Beziers i Narbonne udaljeni su samo pola sata vožnje i svakako ih vrijedi posjetiti zbog svoje povijesne ljepote. Ovdje ćete pronaći dvorce, parkove, trgovine, buvljake i brojne restorane.

. Svi kreveti su već pospremljeni po vašem dolasku. Troškovi za to bit će odbijeni od depozita. Kućni ljubimac je ruralno La Livinière nalazi se u podnožju Montagne Noire, prirodnog područja u kojem možete ići na duge šetnje i razmišljati, zaustaviti se i okupati se u kristalno čistim vodama, koje su se probile kroz impozantne stijene. Obavezno morate posjetiti stoljećima star slikoviti gradić Minerve - imenjak cijele vinske regije Minervois.

S druge strane La Livinièrea, u širokoj dolini, nalazi se poznati Canal du Midi, izgrađen po naredbi Napoleona, sa svojim brojnim prevodnicama, koje možete istražiti sami iznajmljenim brodovima: kauč, fotelja, stolić, polica za knjige , TV namještaj s TV-om u boji i analognim satelitskim prijemnikom, stereo sustav, velikodušan pristup terasi. Blagovaonica: stol sa 5 stolica.

Otvorena kuhinja: plinski štednjak (4 plamenika), pećnica, aspirator, perilica posuđa, perilica rublja, hladnjak i mikrovalna pećnica, aparat za kavu i sav kuhinjski pribor za 5 osoba.

Kupaonica: tuš, kada i namještaj za umivaonik.

Spavaća soba: 2 kreveta za jednu osobu 0,80x2,00 ili bračni krevet 1,60x2,00 sa velikim vratima prema terasi i bazenu.

Prvi kat: spavaća soba s bračnim krevetom, noćnim ormarićima i ormarom. Balkon s očaravajućim pogledom na dolinu prema Pirinejima.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 30 km

30 km

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 90 km Blagnac

90 km

Kolodvor 30 km Narbonne

30 km

Izlaz s autoceste 20 km Lezignan

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Ruralni La Livinière nalazi se u podnožju planine Montagne Noire, prirodnog područja gdje možete ići na duga šetnja i kontemplativna zaustavljanja te plivati u kristalno čistim vodama koje su se probile kroz impozantne stijene. Obavezno morate posjetiti stoljećima star slikoviti gradić Minerve - imenjak cijele vinske regije Minervois.

S druge strane La Livinièrea, u širokoj dolini, nalazi se poznati Canal du Midi, izgrađen po nalogu Napoleona, s brojnim prevodnicama, koje možete istražiti sami iznajmljenim čamcima. Posebnost je 9 prevodnica u Beziersu, koje predstavljaju izvanredan inženjerski pothvat zbog ogromne visinske razlike koju treba savladati i stoga ih svakako vrijedi vidjeti.

Gradovi kao što su Carcassonne, Beziers i Narbonne udaljeni su samo pola sata vožnje i svakako ih vrijedi posjetiti zbog svoje povijesne ljepote. Ovdje ćete pronaći dvorce, parkove, trgovine, buvljake i brojne restorane. Sjedeći na suncu, s prekrasnom čašom vina u ruci, ovdje možete uživati u francuskom načinu života. Ljubitelji golfa mogu se baviti svojim hobijem na brojnim igralištima. Narbonne je također na obali i ima široku plažu prilagođenu djeci. Moguće je iznajmiti ležaljke, suncobrane i vodene pedaline. I ovdje, prekrasan bulevar s terasama i restoranima poziva vas da se zadržite.

U roku od 2 sata vožnje nalazite se u Pirenejima, gdje vas zimi poziva nekoliko skijaških područja sa svakom zamislivom udobnošću. Izvorni lučki gradovi kao što su Collioure i Port-Vendres leže na stjenovitoj obali južno od Perpignana. Ovdje se nalaze izvrsna mjesta za ronjenje i ronjenje.

La Livinière je oko 1200 km udaljen od Njemačke Putujući u smjeru Narbonne, na A9, počevši od izlaza 37, možete doći do našeg sela u roku od pola sata. Iz Amsterdama letite izravno u Toulouse, autocestom A61, to je zatim jedan sat vožnje. Postoje izravni i jeftini letovi za Carcassonne iz Bruxellesa.

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u La Livinière.

Naše selo i okolica

La Livinière je staro selo sa 600 stanovnika smješteno u poznatoj i lijepoj vinskoj regiji Languedoc s poznatim gradovima kao što su Montpelliers, Carcassonne i Narbonne. Mnogi stanovnici ovdje žive od vinogradarstva. U La Livinièreu postoji samoposluga, pekara, liječnik, apoteka i, naravno, veliki broj različitih vinarija koje vas pozivaju da probate vina koja su nagrađivana. U Olonzacu, udaljenom samo nekoliko minuta, nalaze se restorani i atraktivne terase, kao i širok izbor mogućnosti za kupovinu. Ovdje u La Livinière živimo, iznajmljujemo i gradimo već 10 godina.

Ruralni La Livinière nalazi se u podnožju planine Montagne Noire, prirodnog područja gdje možete ići na duga šetnja i kontemplativna zaustavljanja te plivati u kristalno čistim vodama koje su se probile kroz impozantne stijene.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:30
Čekiranje pri odlasku: 08:30
Kaucija: 350 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kreveti su već pospremljeni kad dođete (besplatno) Cijena 35€. Polog iznosi 350,- € 95,- € i boravišna pristojba 1,50 € po osobi/danu i ako je potrebno dodatni po ljubimcu 30,- € Eventualna šteta ili dodatni predmeti za iznajmljivanje (djevec, igralište) ili kompleti ručnika 7,50 € / set, (u razdoblju od listopada do travnja također plaćate struju prema stanju brojila) Preostali iznos položit ćemo na vaš račun u roku od 14 dana nakon vašeg odlaska: Za zimu imamo vrlo zanimljive ponude !!!!

Uvjeti poništenja:

  • Tritt der Mieter vom Vertrag zurück dann hat der Vermieter einen Ersatzanspruch nach folgender Staffelung: · bis 90 Tage vor Mietbeginn – 65,- Euro · von 90 bis 56 Tage vor Mietbeginn - 30 % des Mietpreises · von 55 bis 30 Tage vor Mietbeginn - 70 % des Mietpreises · ab 29. Tage vor Mietbeginn - 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Kreveti su već pospremljeni po Vašem dolasku.Administrativni troškovi iznose 35, - €. Polog je 350, - € završno čišćenje 95, - € i boravišna pristojba 1,70 € po osobi / dan i ako je potrebno dodatni po ljubimcu 30, = € Eventualna šteta ili dodatni predmeti za iznajmljivanje (djevec, ogradica) ili ručnik kompleta 7, 50 €/komplet, struju plaćate prema stanju brojila. Saldo ćemo položiti na vaš račun u roku od 14 dana od vašeg odlaska.

: Imamo vrlo zanimljive ponude za zimu !!!!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj R. Van den Broek

obitelj R. Van den Broek

Mi smo Ron i Annemiek. Ja, Ron, prvi put sam došao ovdje na odmor u Herault / Minervois prije 20 godina i odmah sam se zaljubio u to područje. dvije godine kasnije, definitivno sam se smjestio ovdje sa svoja dva sina, Markom i Martinom. Upoznao sam Annemiek, koja je bila ovdje kad je bila mlada. Zajedno smo sagradili našu kuću i ostale četiri kuće (sve sa svojim vrtom i bazenom i ograđene da kućni ljubimci mogu dolaziti).


ostale informacije

Broj objekta: 12526

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 17 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/12526.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina