Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Nora sa dva apartmana

Sveti Spiridon - Krf

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

69 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

69 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

Lijepo smještena kuća za odmor Nora nalazi se u mjestu Agios Spiridon, na sjevernoj obali Krfa, 5 km od većih turističkih gradova Acharavi i Kassiopi. Nalazi se na više od 3000 četvornih metara njegovanog terena sa stablima maslina i limuna, juke, oleandra, čempresa i mnogih drugih mediteranskih stabala, cvijeća i biljaka. Kuća se sastoji od dva apartmana, idealna za parove i obitelji, ili parove i obitelji prijatelja.

Svaki apartman je pogodan za do četiri osobe i ima 2 spavaće sobe, jednu s bračnim krevetom i jednu s dva velika odvojena kreveta, dnevni boravak/blagovaonicu s dobro opremljenom kuhinjom, kupaonicu, SAT TV, klimu, WiFi, mali knjižnica. Vlastiti parking direktno na ograđenom posjedu. Idealno i za hladnije godišnje doba, jer su oba apartmana opremljena podnim grijanjem. Klima uređaj osigurava ugodno hlađenje ljeti kad god je to potrebno. Terasa se nalazi neposredno ispred dnevnog boravka/blagovaonice i opremljena je prostorom za sjedenje za blagovanje na otvorenom, ležaljkama za opuštanje i velikim suncobranom. Svi prozori imaju komarnike i grilje. Svaki apartman ima veliki vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom. Dva različita puta od kuće vode direktno do glavne plaže i do male plaže mjesta.

Uživajte u prekrasnom bazenu i njegovom prostranom prostoru za opuštanje sa suncobranima i ležaljkama, prostorom za roštilj, bazenskim tušem i vrtnom garniturom, kao i pogledu na Pantokrator - najvišu planinu na otoku - more i raj za ptice "Antinioti".

Za 5 - 10 minuta hoda možete doći do: dvije fine pješčane, blago nagnute plaže Ag. Spiridon, supermarket sa snack barom, turistička agencija sa rent-a-car-om, autobusna stanica, jahanje konja, mala stjenovita uvala za ronjenje, mini golf, razne taverne na plaži, rezervat prirode i još mnogo toga. Selo Perithia s tradicionalnim kućama, konobama s domaćim delicijama, sladoledarnica i kafeterija udaljena je 900 m, špilje Lutzes 4 km, UNESCO selo stare Peritije 8 km, planina Pantokrator 18 km od kuće za odmor. Budući da se sve može brzo stići pješice, ne morate se nužno oslanjati na automobil. Međutim, ako želite istražiti druge dijelove ili cijeli otok, možete unajmiti automobil na licu mjesta na nekoliko dana.

Idealan položaj kuće nudi savršen odmor na plaži iu prirodi. Okružena kristalno čistim Jonskim morem, rajem za ptice "Antinioti" i Pantokratorom, naša kuća za odmor dobar je izbor za ljubitelje prirode, plivače, planinare, šetače, jahače, trkače. Slikovite pješačke staze odmah ispred vrata.
Broj licence ili registracije: MHTE 0829K123K0439301

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmah ispred ulaznih vrata možete prošetati do malog otoka Petsapu - povezanog s otokom Krfom s dva mala mosta - svjetionikom i 7 km dugom plažom Acharavi. Neka vas tijekom šetnje oduševe nove plaže i stjenovite uvale. Sa plaža Agios Spiridona možete vidjeti jedrilice, jahte i brodove za krstarenje koji dolaze iz Italije ili Pireja. U blizini: vodeni park Hydropolis, zabava za kupanje za cijelu obitelj, dnevni izleti u Albaniju.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Ukoliko gosti odlaze rano ujutro, a apartman je spreman prije navedenog vremena dolaska, možete se naravno useliti u njega prije.

Uvjeti poništenja:

  • Bis 90 Tage vor Anreise 20% des Mietpreises. Bei Stornierungen, die 90 bis 30 Tage vor Anreise erfolgen, wird die Anzahlung als Stornogebühr einbehalten. Keine Erstattungen bei Stornierungen, die unter 30 Tage vor Anreise erfolgen.

ostale informacije:

Kontakt:

Nora Kretschmer

Email:



Tel. Fiksni: 0030 26630 98518 Mobitel: 0030 6947199182


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.03.2024


48 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Marion B. iz/od 59071 Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nezaboravan odmor na Krfu

Bili smo kod kuće tek nekoliko dana i već bismo se vratili na sjever Korzike. Sve je bilo duboko impresivno. Priroda, tišina, ljudi, more, planine i naš smještaj kod Nore. Ovo imanje je oaza. Bogato cvatućim biljkama, jestivim kaktusima, maslinama i još mnogo toga. Mjesto gdje se duša može opustiti. Sve je savršeno.
Zahvalni smo što smo proveli vrijeme tamo. S predivnom domaćicom Norom. Ostajete zauvijek u našim srcima. Vratit ćemo se. Potpuno sigurno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2023

Manuela S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obitelj iz Berlina

Ja i moja obitelj proveli smo predivnih 2 tjedna na Krfu. Nikada nismo pomislili da je Krf tako lijep. Planine i more su savršena kombinacija za osjećaj potpunog ugodja. Plaže nisu pretrpane čak ni u glavnoj sezoni.
Restorani u blizini su preporučljivi, posebno u restoranu Petra na plaži možete se divno hraniti. Usluga je vrlo susretljiva. čak se i donosi sprej protiv komaraca na svaki stol, ako ima previše insekata.
Kuća za odmor ima predivan položaj s predivnim pogledom na planine. Dobro je opremljena - ništa nam nije nedostajalo. Bazen čini smještaj savršenim.
Nora je draga i brinuća domaćica. Svakako možemo preporučiti kuću za odmor.
Sigurno ćemo se vratiti.
Hvala vam na svemu, draga Noro, i vidimo se uskoro.
Srdačan pozdrav od Lea, Björn & Manuela

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2023

Hans-Jürgen V. iz/od Wannweil

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

: Simpatični otok i simpatična domaćica.

Nisam znao što me očekuje i oslanjao sam se na preporuku moje partnerice koja je poznavala ovo područje Korfu-a. Bili smo dva tjedna i bio sam oduševljen krajolikom na sjeveru oko najviše planine Korfu-a, Pantokratora, koji malo podsjeća na predalpsko područje u južnoj Njemačkoj i poziva na planinarenje. Kultura i znamenitosti su također dovoljne u obliku starih venecijanskih dvoraca i tvrđava Britanaca te glavnog grada s puno starih šarmantnih kuća. Sva mjesta se mogu doći s malim (!) dobro motoriziranim najamnim automobilom, vozeći se uskim seoskim ulicama i uz strme zavoje, što mi je kao oduševljenom automobilistu pružalo veliko zadovoljstvo. Automobil se može parkirati na parkirnom mjestu apartmana.

Samo je kupanje u travnju još uvijek malo prerano. Stoga nas je prepun bazen apartmana nažalost nije privukao. No, na to ne može ništa naša simpatična domaćica Nora, koja nas je dočekala s maslinovim uljem vlastite proizvodnje i uvijek nam pružala savjete i podršku.

Apartman je ukusno uređen, nudi dovoljno mjesta u 3 sobe za obitelj s dvoje djece i ima veliku terasu s blagovaonicom i ležaljkama. Zemljište, koje još uvijek pripada domaćici, veliko je i nalazi se daleko od prometnice, vrlo tiho.

Ipak, autom se u nekoliko minuta stiže do Acharavija, sljedećeg grada sa svim mogućnostima kupovine, restorana i kafića. Plaža je udaljena samo nekoliko minuta hoda od apartmana. Glavni grad, čiji se posjet definitivno isplati, može se autom doći za dobru tri četvrt sata.

Dva tjedna nisu bila dovoljna da vidimo sve što smo zamislili. Sigurno ćemo se vratiti, a zatim je apartman Nore prvi izbor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2022

Annabell K. iz/od Ribbesbüttel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova na prekrasnom otoku Krfu

Moj suprug i ja proveli smo prekrasan odmor na sjeveru Krfa. Iako je bio kraj listopada, osjećalo se kao toplo kasno ljeto. Vrlo ugodno tople temperature. U Svetom Spiridonu možete uživati u prekrasnim šetnjama obalom i diviti se raznolikoj prirodi. Temperatura vode iz mora bila je topla i pozivala je na kupanje.

Apartman je jednostavno pozivao na opuštanje i sve što vam treba zaista je tu. Posebno smo uživali u doručku pod maslinom na terasi ispred apartmana. Pogled s imanja na lagunu, maslinike, veličanstvene izlaske i zalaske sunca i more bili su pravi odmor. Imanje je vrlo dobro održavano i ima veliku i lijepu terasu s bazenom.

Supermarketi i prekrasan grad Acharavi nalaze se u blizini i do njih se može stići za 5 minuta vožnje automobilom. Tu su i odlične trgovine i restorani. Baš kao u romantičnom lučkom gradu Cassiopi, koji je udaljen samo 10 minuta vožnje u drugom smjeru. Također se preporučuje jednodnevni izlet u grad Krf.

Domaćica Nora se jako brinula o nama i nikada nije bila nametljiva. Ako smo imali pitanje, brzo i lako nam je pomogla. Dobili smo preporuke za najljepša mjesta i jako smo zahvalni na tome. Kao gost, zaista imate osjećaj da ste dobrodošli.

Možemo samo preporučiti Villu Nora za odmor i čisto opuštanje, široke pješčane plaže, tradicionalne restorane, povijesne znamenitosti i izvrsno gostoprimstvo. Mogao bih još puno toga napisati da se uvijek rado sjećamo, iako smo tamo bili samo tjedan dana. Sigurno ćemo se vratiti. Jasna preporuka!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Franz P. iz/od Zusmarshausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pješački odmor sa zaustavljanjima za kupanje

Draga Nora

Hvala vam na prekrasnom tjednu u vašem stanu. Svaki dan smo uživali u jutarnjem kupanju u lijepom bazenu. Oko stana je bilo puno prostora zbog prostranog i njegovanog vrta. Hvala vam što perete i sušite naše rublje. S ostalim gostima (2 para) imali smo jako dobre razgovore. To nam uvijek iznova pokazuje da vaš smještaj ima ogromnu privlačnost za individualne turiste. Lokacija Agios Spiridona bila je idealna za putovanja na sjever i sjeverozapad i naravno na istok do Kasiopija. Posvuda smo mogli uživati u prekrasnim plažama. Krajem svibnja planinarenje na većim višesatnim turama bilo je moguće samo uz plažu s vjetrom zbog visokih temperatura.
Volimo se prisjećati praznika.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2022

Barbara K. iz/od Lüneburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštanje na Krfu

Nakon 14 dana s Norom potpuno smo opušteni! Prekrasna, savršeno opremljena kuća za odmor s pogledom na zelene planine fantastično je mjesto za otkrivanje Krfa. Daleko od vreve, ali ne izolirani, možete stići do mnogih prekrasnih plaža i znamenitosti. Osjećali smo se vrlo ugodno i vratit ćemo se!
Martin i Barbara

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2021

Christine und Friedhelm K. iz/od Heidelberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Potpuno opuštajući odmor!

Dragi Detlef, draga Nora,
Hvala vam puno na sveobuhvatnom paketu za bezbrižnost koji ste nam stavili na raspolaganje: od ugodne atmosfere u apartmanu iu vrtu, organiziranja unajmljenog automobila, malih darova, savjeta za pješačke rute, razgovora s Detlef, druženje na Večeri s vama dvoje (uključujući satelitsku paradu Elona Muska na nebu), upoznavanje s čajem od maslinovog lista i maslinovim uljem kao proizvodom za cjelokupnu njegu, do stvarno prekrasne lokacije i lakog pristupa do plaža, doživljaji planinarenja u prekrasnoj prirodi i po čupavim stazama, raznoliko plavetnilo mora i miris dreka i kadulje. Hvala i na savjetima o restoranima ("George" u zalasku sunca!). Imali smo prekrasan odmor i uživali smo u vašem maslinovom ulju, kao iu čaju od maslinovog lista koji ste otkrili. Nažalost nema deset zvjezdica za "uslugu"....
Rado opet, vidimo se, do tada sve najbolje i veliko hvala
Christine i Friedhelma

Preporučeno za: Romantični odmor

rujan 2020

Anja Z. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmaranje od rutine

Već pri prvom otvaranju vrata kuće za odmor odmah smo se osjećali ugodno. Prozračni dnevni boravak s kuhinjom i dvije spavaće sobe su uređeni s ljubavlju i puno stila. Velika terasa s prekrasnim pogledom na vrt i lijepu krajoliku također je san i moj prijatelj i ja smo ga uvelike koristili za opušteno doručkovanje i uvečer uz čašu vina. Ako želite opustiti dušu i tražite odmor, ovo je pravo mjesto. Također je vrlo dobro moguće baviti se sportom, trčati i ići na duge šetnje. Do plaže možete doći pješice. Posebno smo oduševljeni ljubaznošću i spremnošću za pomoć Detlefa i Nore. Snabdijevali su nas vrijednim savjetima o otoku i uvijek su nam bili na raspolaganju kad smo imali pitanja. Osjećali smo se tako dobro da smo odmah rezervirali sljedeći odmor kod njih za 2021. kuća za odmor Nora i dvoje vlasnika jednostavno su sjajni!

Preporučeno za: Odmor na plaži

srpanj 2020

Bettina W. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjarski obiteljski odmor

U kolovozu 2020. godine bili smo gosti u kući za odmor Nora drugu godinu zaredom i ponovno smo proveli 3 divna tjedna ovdje. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom. Apartman je lijepo uređen, a kuhinja je vrlo dobro opremljena. Stan je uvijek bio vrlo čist i dovoljno prostran za četveročlanu obitelj. Posebno se svidjela cijeloj obitelji vanjski tuš. S terase se pruža prekrasan pogled na vrt i okolnu prirodu.
I ove godine smo se osjećali potpuno ugodno, gotovo kao kod kuće, što je naravno i zbog srdačnosti dragih domaćina. Nora i Detlef uvijek su na raspolaganju s savjetima i preporukama najljepših plaža, najboljih taverni i najatraktivnijih izletišta. Detlef nas je također podržao u potrazi za najmom automobila, puno hvala na tome. Naša djeca (4 i 8 godina) su se posebno oduševila bazenom i istražila prekrasan posjed do posljednjeg kuta.
Draga Nora, dragi Detlef, hvala vam na divnom vremenu koje smo proveli s vama. Naš odmor je tek prošao tjedan dana i najradije bismo već sada se vratili na prekrasan otok Korčulu. U svakom slučaju ćemo se ponovno vratiti i već se sada radujemo ponovnom susretu!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Pieter L. iz/od Naarden

4,8
4.5 4.5 5 5 5

Spitzenklassewohnung auf Corfu

Agios Spiridon is ein kleines Ort auf Corfu, daB alles gibt am besten Natur und Ruhe. Die Anlage von Ferienhaus Nora ist wunderschoen mit eine tolle Ausssicht en feines Schwimmbad. Das Ferienhaus hat eine sehr gute Ausstattung. Was sehr angenehm war ist die Gastfreundlichkeit von Detlef und Leonora, Herzlichen Dank :-)!!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Mike & Co. E. iz/od Frankfurt

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno i bezbrižno ...

Proveli smo jedan tjedan u srpnju 2020. u kući za odmor kod Detlefa i Nore i bio je to odmor kakav čovjek može poželjeti, bez ikakvih ograničenja. Sve je počelo vrlo jednostavnim rezerviranjem i ponudama podrške, uključujući i najam automobila. Od prvih e-mailova osjećali smo se odlično zbrinuti. Položaj kuće za odmor je vrlo privlačan: između maslina, vrlo mirno i na iznimno održavanom posjedu. Predivan pogled sa brežuljka preko mora do Albanije. Detlef i Nora su vrlo ugodni i pažljivi domaćini, s mnogo savjeta za restorane izlete i lijepe plaže. Lijepa uvala i prekrasne plaže (dvije u obližnjem rezervatu prirode) mogu se pješice doći u 10-15 minuta. Na jednoj od plaža dnevno se može iznajmiti motorni čamac bez potrebe za vozačkom dozvolom (vrlo preporučljivo!). Rado bismo ostali puno, puno duže...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2019

Tina M. iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5

der perfekte Urlaub

Bereits vor der Anreise gab es einen netten und informativen Austausch mit Detlef.
Am Anreisetag haben wir uns von ihm am Flughafen abholen lassen und bereits viele Informationen zu den Orten und Sehenswürdigkeiten bekommen. Auch am Urlaubsort wurden uns alle Strände, Einkaufsmöglichkeiten und Einstiege für Spaziergänge bzw. Wanderungen gezeigt.
Die Ferienwohnung ist gut ausgestattet, besonders hervorzuheben ist die Terrasse mit einen einzigartigen Ausblick ins Grüne.
Da es sowohl tagsüber als auch nachts sehr ruhig ist, ist dies der perfekte Ort um komplett abzuschalten.
Liebe Nora, lieber Detlef vielen Dank für einen traumhaften Urlaub.

lipanj 2019

Susanne J. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub!

Wir hatten diesen Sommer einen sehr erholsamen und schönen Aufenthalt bei den herzlichen Gastgebern Nora und Detlef. Beide sind sehr engagiert den Gästen einen möglichst sorgenfreien und spannenden Urlaub zu ermöglichen. Die Wohnung verfügt über alles was man braucht. Der Higlight für die Kinder war eindeutig der schöne Pool und die Außendusche. Sehr empfehlenswert!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

Susanne und Mehran iz/od 46145 / Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Spitze!

Den Positiven Bewertungen der anderen Urlauber ist nichts mehr hinzuzufügen.
Gastgeber sind spitze und sehr liebenswert. Sauberkeit hervorragend. Grundstück und Ausblick tragen absolut zur Entspannung bei, so dass man rundum erholt nach Hause fahren kann.
Danke Nora und Detlef für das schöne Urlaubsfeeling.

lipanj 2019

Andre iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Herrlicher Urlaub zwischen Olivenbäumen

Wir hatten einen wundervollen Urlaub bei Nora und Detlef! Die beiden sind sehr herzlich, hilfsbereit und zuvorkommend. Das Haus, die Lage, der Garten, das ganze Grundstück sind einfach ein Traum! Detlefs kleine Rundreise bei unserer Ankunft war sehr hilfreich und wir konnten direkt einen Eindruck der Umgebung und der besten Strände und Tavernen bekommen. Alles ist sehr sauber und ordentlich und wenn wir etwas benötigten, waren beide sofort zur Stelle. Korfu ist eine wunderbare, sehr grüne Insel. Viele sehr schöne Strände sind fußläufig zu erreichen, so dass man den wunderbaren Pool mit Meerblick eigentlich gar nicht braucht ;-) Man hat seine Ruhe und hat dennoch nicht das Gefühl, weit weg vom Geschehen zu sein. Einkaufsmöglichkeiten sind ebenfalls zu Fuß gut zu erreichen. Wir haben uns trotzdem ein Auto für die Zeit gemietet und konnten einige schöne Ausflüge in die nächst größeren Städte unternehmen, eine Esel-Auffangstation besuchen und uns die Sehenswürdigkeiten in der Umgebung angucken. Nora und Detlef haben neben verschiedenen Obstbäumen auch viele große und schöne Olivenbäume im Garten, so dass wir nun zu Hause als kleines Andenken das leckere Olivenöl aus eigenem Anbau genießen können. Wir hatten eine tolle Zeit, die wir nicht so schnell vergessen werden. Und wir werden bestimmt noch einmal wieder kommen! Danke für alles, liebe Nora und lieber Detlef! Grüße aus Münster, Andre und Jana

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2019

Claudia iz/od Meinz

5,0
5 5 5 5

Perkektes Domizil für einen Traumurlaub

Die Ferienwohnung ist super ausgestattet, total sauber und wunderschön gelegen, wir haben uns hier rundherum wohlgefühlt. Die Vermieter sind ganz reizend, sehr aufmerksam und haben uns wunderbar betreut. Wer im Urlaub Ruhe und Entspannung fern ab vom Massentourismus in traumhaft schöner Natur sucht und es trotzdem nicht weit zu einsamen Stränden und Buchten und leckeren, preiswerten Tavernen mit orginal korfiotischer Küche haben will, ist im Ferienhaus Nora perfekt aufgehoben.

svibanj 2019

Volker iz/od 59439

5,0
5 5 5 5

Von Gabriele und Volker

Korfu – eine ungewöhnlich grüne Insel mit unzähligen Olivenbäumen, Zypressen, Blumen und Kräutern sowie eine zerklüftete Küste mit reizvollen Buchten und idyllischen Stränden machten den Urlaub aus landschaftlicher Sicht zum einmaligen Erlebnis. Mitentscheidend dafür, dass wir im Mai für zwei Wochen einen besonders schönen Urlaub erlebten, waren das Ferienhaus "Nora" und unsere Gastgeber. Das Ferienhaus hat uns ohne Einschränkungen überzeugt – man kommt an und fühlt sich sofort sehr wohl. Es ist komplett eingerichtet und ausgestattet, sehr sauber und gepflegt und liegt sehr ruhig auf einem phantastischen Grundstück. Von der Terrasse genießt man einen Panoramablick auf die umliegenden Berge und in den großen Garten mit Oliven-, Mirabellen- und Zitronenbäumen, Palmen und Oleander. Nora und Detlef sind in besonderer Weise liebenswert, unaufdringlich aufmerksam und zugewandt. Es ist ihnen spürbar wichtig, dass sich die Gäste wohlfühlen. Ihre Tipps und Empfehlungen (Vermittlung des Mietwagens, Ausflugsziele usw.) sind interessant und hilfreich. Gelegentlich überraschten sie uns mit kleinen Geschenken. Das Olivenöl war hervorragend, die Marmelade, der Erdbeerkuchen und die Früchte waren lecker. Unser Fazit: es gibt sie, die Paradiese und perfekte und gleichzeitig sehr liebe Gastgeber. Sie werden sich an den Gedanken gewöhnen müssen, dass wir wieder kommen.

listopad 2018

Kristin iz/od 01689

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

fantastičan!

Draga Nora, dragi Detlef, hvala ti što si stvorio okvir za prekrasan odmor. Za sve koji razmišljaju o odmoru ovdje: da, bez sumnje, rezervirajte! Možete očekivati čist, lijep apartman za odmor na odličnoj lokaciji, nekoliko minuta hoda od plaže i nekoliko minuta vožnje od drugih izvrsnih odredišta na moru iu planinama. Nora i Detlef uvijek su na raspolaganju odgovoriti na pitanja i obogatiti dane jednim ili drugim savjetom za izlete ili informacijama o kulturi i prirodi Krfa. Veliki maslinik je lijepo održavan i idealan za obitelji s djecom, iza svakog ugla ima nešto za otkriti. Na kraju, ali ne manje važno, bazen je primamljiv. Osjećali smo se vrlo ugodno.

kolovoz 2018

Claudia iz/od 82377 Penzberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična lokacija, izvrsna kuća za odmor, divni domaćini

Mnogo prije našeg dvotjednog boravka, Detlef je uspostavio vrlo prijateljski kontakt i, kada smo ga pitali, dao nam je vrijedne savjete. Po dolasku, odmah je izgledalo kao na odmoru s dobrim prijateljima. Detlefov "sat turističkog vodiča automobilom" na sve prekrasne plaže, preporučljive konobe i praktične mogućnosti kupovine u blizini je nenadmašna usluga!!! Prekrasna, čista i zapanjujuće smještena kućica u ogromnom vrtu. Dva apartmana (po 4 ležaja) i studio (2 ležaja) imaju svaki zaseban vanjski tuš na velikoj terasi. To nam se posebno svidjelo, jer s takvim' Nikada se prije nismo tuširali s prekrasnim pogledom na more. Uz uređeni bazen nalazi se još jedan tuš, ležaljke i suncobrani te prostor za roštilj. A dok se brčkate u bazenu možete uživati u pogledu na planine! Agios Spiridon je mirno mjesto čak iu jeku sezone, a prekrasne plaže su na pješačkoj udaljenosti ili kratkom vožnjom. Draga Nora, dragi Detlef, zahvaljujemo na gostoprimstvu i otvorenosti! Vas dvoje ovo mjesto činite posebnim. Nadamo se da ćemo uskoro opet biti vaši gosti i da ćemo ponovno moći nastaviti našu dobru nit razgovora. Srdačan pozdrav od četiri C iz Penzberga

svibanj 2018

Tina und Klaus W. iz/od 82205 Gilching

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

100% preporuka

Draga Nora, dragi Detlef,
Zapravo, sve pozitivno je rečeno u mnogim sjajnim recenzijama ovdje i na drugim stranicama pružatelja usluga, bezrezervno bih sve potpisao.
Šteta je što smo kod vas mogli ostati samo 2 tjedna... Vaše prebivalište je vrlo popularno.
Osjećali smo se "vrlo ugodno" osjetio i vi ste oboje (ali i vrlo lijepi susjedi na odmoru) tome pridonijeli.
Ali imamo prekrasne uspomene, puno slikovnog i filmskog materijala i naravno divno Norino maslinovo ulje.
Tko zna, možda se opet vidimo, bilo bi lijepo

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce

svibanj 2018

Tina und Klaus W. iz/od 82205 Gilching

5,0
5 5 5 5

100 % ige Empfehlung

Liebe Nora, lieber Detlef,

eigentlich ist in den vielen tollen Bewertungen hier und auch anderen Anbieterseiten alles Positive gesagt, ich würde alles uneingeschränkt unterschreiben.

Schade war, dass wir nur 2 Wochen bei Euch bleiben konnten... Euer Domizil ist halt sehr beliebt

travanj 2018

Jürgen iz/od 79843 Löffingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna nekretnina na savršenoj lokaciji s vrlo ljubaznim domaćinima!!

Odsjeli smo u ovom lijepom apartmanu s 3 odrasle osobe, malim djetetom i bebom 11 dana u travnju i imali smo dovoljno prostora i svih pogodnosti za vrlo opuštajući odmor. Detlef i Nora su nas jako lijepo dočekali i uvijek bili na raspolaganju za sva naša pitanja. Posebno nam se svidio bujno rascvjetani vrt u ovo doba godine. Pogled s terase sa zalascima sunca svaku večer je prekrasan. Još jednom hvala na svemu i ugodno ljeto.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2018

Gabriele iz/od Löffingen

5,0
5 5 5 5

Auch außerhalb der Saison sehr empfehlenswert

Hier könnte man überwintern! Ruhe und Erholung in freundlicher Umgebung sind garantiert. Spaziergänge und Joggen am Meer und in den Bergen sind auch in dieser Jahreszeit wunderschön. Entspannung im gemütlichen Haus runden den Aufenthalt ab. Alles bestens!

srpanj 2017

Björn iz/od Quendorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor s Norom i Detlefom

Proveli smo sjajne dane s Norom i Detlefom s naše dvoje djece. Apartman je prekrasno miran na imanju na padini. Bila je vrhunski opremljena. Posebno se ističu kapci na prozorima. Budući da smo navikli spavati u mraku, osjećali smo se kao kod kuće. Svoje su poslužile i mreže protiv komaraca. Odličan je bio i vanjski tuš s kojim ste mogli isprati pijesak nakon dana na plaži. Bazen je bio vrhunac za naše dvoje djece. Zahvaljujući Detlefovoj maloj turi prvog dana, brzo smo se snašli, a njegovi insajderski savjeti doista su zlata vrijedni. Posvuda prekrasan odmor s Norom i Detlefom.

srpanj 2017

Sabine A. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor kao s dobrim prijateljima

Boravak u kući za odmor Nora od samog je početka nadmašio sva naša očekivanja. Od prvog trenutka smo se osjećali kao kod kuće. S jedne strane, tome je pridonio vrlo praktičan i udobno namješten apartman za odmor i vrt koji je Nora s ljubavlju njegovala. S druge strane, Detlef i Nora uvijek su imali otvorenog uha za nas i naše želje. Osim toga, dali su nam vrijedne informacije o izletištima, restoranima i sl. Doslovno smo se osjećali kao da smo u posjetu dobrim prijateljima. Draga Nora, dragi Detlef, zahvaljujemo vam na mnogim lijepim trenucima i poticajnim razgovorima. Naš boravak kod vas uvijek ćemo pamtiti kao nešto posebno. Sabine i Curd sa Sophie

lipanj 2017

Silvia T. iz/od Belm

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlen von Anfang an

Das Haus ist super sauber und es ist alles da was man braucht um glücklich zu sein.
Detlef, dankeschön für die vielen tollen Tipps.Dadurch haben wir einige Orte gesehen, die wir sonst nicht gefunden hätten.
Ganz liebe Grüsse auch an Nora.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Altrud iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dumont iz Njemačke

Zapravo, sve što nam se jako svidjelo već su rekli i drugi gosti ove kuće za odmor. Uz rizik da ne ispadnemo baš originalni, želimo naglasiti:
Lijepo je da domaćini uspostave prijateljski i suosjećajni kontakt sa svojim gostima prije nego što uopće dođu. Svakog gosta osobno primamo i besplatno obilazimo važne točke svakodnevnog života: trgovine, dobre konobe, lijepe plaže, drveće u vrtu, koje se umjereno može "pljačkati" za pljačku usta itd. Ovo je vrlo praktičan, vrlo čist i estetski ugodan smještaj sa svim detaljima. Bez posebnosti, ali vrlo njegovan bazen, iznimno praktičan vanjski tuš, sjenovita maslina na terasi, njegovani vrt koji tek dobiva karakter, prilaz novoobložen prirodnim kamenjem - vidite radost dizajn posvuda. Domaćini čak dobivaju veličanstvene zalaske sunca gotovo svaku večer! Svaku noć smo spavali kao bebe, a ni komarci nam nisu smetali. Sove su pružale bolju noćnu glazbu od lupajućih basova ovdje nedaleko od postojećih diskoteka. Oni koji u ovom masliniku ne vrijede: ljudi koji žele svake večeri slaviti raskošne zabave, oni koji ne žele previše šetati i razmaženi all inclusive, kao i oni koji vole samo bližnje povezanost s prirodom sve dok im se ne približava pretjerano. Detlef, misli na Caterpillar! Nora, trebala bi opet pjevati! ))

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2017

Björn iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Urlaubszeit, April 2017

Wir hatten im April einen wunderbaren Aufenthalt im Ferienhaus Nora! Wir können uns den durchweg positiven Bewertungen nur anschließen. Die Beiden sind sehr bemüht eine angenehme Zeit auf Korfu zu bereiten! Da gibt es sogar mal für zu spät Angereiste ein Abendbrot von Nora zubereitet! Du hast uns gerettet!
Tolle Lage, schöne Wohnung, nette Vermieter mit guten Tipps!
Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Simone iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Super schöner Urlaub

Wir waren bereits das 2. Mal im Haus Nora. Traumhafte Lage, super Haus mit tollem Pool und tollem Ausblick sowie tollen Gastgebern. Alles sehr gepflegt und sauber. Auch das Meer/der schöne Sandstrand ist in wenigen Minuten zu erreichen. Alles in allem können wir nur sagen: Traumhaft schöner Urlaub bei Nora und Detlef. Wir haben uns - wie auch im letzten Jahr - sehr wohl gefühlt, Simone, Micha, Hannah und Fenja

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2016

Adrian iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5

Adrian und Familie aus der Schweiz

Wir haben zusammen mit unseren Kindern (4 und 7 J.) das erste Mal Ferien am Meer verbracht. Wir hätten es nicht besser und schöner treffen können als bei Detlef und Nora! Die herzliche Betreuung, das Appartement mit Pool und Garten sowie der Strand und die Umgebung waren einfach top. Wir haben es sehr genossen und uns bestens erholt. Vielen lieben Dank nochmals für alles!

lipanj 2016

Sascha iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Alles Top!

Wir haben einen sehr schönen schönen und erholsamen Urlaub bei Detlef und Nora verbracht. Die Ferienwohnung ist sehr gepflegt und für 4 Personen ausreichend Platz. Die Außenanlage (Garten, Pool, Terrasse) einfach traumhaft.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden mit Sicherheit noch einmal wiederkommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2016

Kerstin iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Einfach toll!

Wir hatten einen super schönen Familienurlaub, herziehen Dank nochmal! Unterkunft war sehr schön und sauber. Alles vorhanden, was man braucht. Die Vermieter waren bereits vor der Anreise sehr nett und hilfsbereit. Die Ferienwohnung und das Grundstück incl. Pool sind sehr gepflegt. Die Angaben in der Beschreibung sind auch alle korrekt. Wir kommen gerne wieder und empfehlen es wärmstens weiter. Liebe Grüße

travanj 2016

Sarah iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Gemütliche Wohnung in wunderschöner Lage

Wir haben eine Woche zu viert in Noras und Detlefs gemütlicher Ferienwohnung verbracht und waren begeistert! Das Anwesen befindet sich in wunderschöner, etwas versteckter Lage abseits der großen Straße und trotzdem ist man schnell im größeren Nachbarort. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet und super gepflegt, der Garten mit Pool ist ein Highlight! Detlef und Nora haben uns sehr herzlich betreut und wir haben uns bei ihnen wie zu Hause gefühlt :) Alles in allem ein perfekter Urlaub!

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2016

Renana iz/od Norwegen

5,0
5 5 5 5

Ein wunderbarer Urlaub

Wir haben mit unseren beiden kleinen Kindern einen langen und unheimlich schönen Urlaub bei Detlef und Nora verbracht. Detlef und Nora haben sich unheimlich toll um alles gekümmert, Detlef hat uns alles gezeigt (Einkaufsmöglichkeiten, Strände, Autovermietung, Tavernen...), uns zum Einkaufen mitgenommen, als wir noch keinen Mietwagen hatten und und und. Es war wirklich rundum toll und die Kinder turnten um die Beiden herum, als wären es die eigenen Großeltern. Dazu der wunderschöne Garten, der tolle Strand in (wirklich leichter) Laufweite, der Pool und die Terasse, das alles im überbordend grünen und blühenden Frühling auf Korfu - kurzum, es war einfach ein Traum und bestimmt nicht das letzte Mal, dass wir bei Detlef und Nora waren!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2015

Patrick S. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Tolle Anlage, sympatische Vermieter, ruhige Lage

Die schöne, geräumige Wohnung war schnell bezogen und der klasse Pool aufgesucht. Sehr angenehm war die Aussendusche (mit warmen und kalten Wasser), welche uneinsehbar war, sowie die schöne, grosse Aussenterrasse. Man konnte auf der ganzen Anlage die durchdachte Aufbau aller Komponenten sowie gute Qualität bewundern. Selbst ein Grillstelle mit einer schönen Essmöglichkeit war am Pool vorhanden, neben der Pooldusche. Die Wohnung war wirklich gut ausgestattet und man hatte genug Platz für Kleidung, Schuhe, Bücher, Einkäufe, Badesachen und und und. Auch in der Küche hatte man an alles gedacht, vom Cerankochfeld über Kaffeemschine bis hin zu sämtlichen Utensilien, made by IKEA. Das Bad hatte genügend Abstellmöglichkeiten. Vom Haus zum Strand waren etwa 10 Minuten. Ebenso war eine gute Taverne gleich um die Ecke, sowie ein kleiner Supermarkt. Alles in allem die beste Unterkunft was wir auf Corfu erlebt haben !!! Einfach erlebenswert !!! Lieben Gruss an Detlef und Nora an dieser Stelle...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

kolovoz 2015

A.B. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Alles super, Erholung pur!!!

Wir durften 3 Wochen in sehr entspannter Atmosphäre bei Nora und Detlef verbringen. Alles war perfekt, die Wohnung, die Tipps, der Pool, die Tomaten ;-)
Grüße aus Hamburg von Andreas, Silke, Mika und Juri!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2015

G. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Wieder ein schöner Familienurlaub

Wie auch schon im letzten Jahr haben wir einen rundum gelungenen Familienurlaub bei Detlef und Nora verbringen dürfen. Die Anlage mit Pool, Garten und Sonnenterrasse ist liebevoll gepflegt, die Wohnung sehr gut ausgestattet und sauber, und Nora und Detlef sind stets herzlich und gastfreundlich. Die Strände der Umgebung sind vor allem für eine Familie mit Kleinkindern ideal, zahlreiche gute Tavernen und Supermärkte sind in Ag. Spiridon, Pereithia oder Acharavi vorhanden. Und noch ein Hinweis für alle Skeptiker: von Deutschenfeindlichkeit war nichts zu spüren, wir haben uns im Gegenteil bei den Korfioten stets willkommen gefühlt.
Wir wären gern noch länger geblieben! Juliane & Andreas mit den Mädels

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2015

A B. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Erholung pur!

Auch wir können uns den vorherigen lobenden Bewertungen nur anschließen!
Als wir ankamen, wurden wir sehr herzlich empfangen und von Detlef mit der näheren Umgebung bekannt gemacht. Hier gibt es in Laufnähe eine nette und gastfreundliche Taverne, Supermarkt, Strände und das ruhige Naturschutzgebiet, in dem sich sogar ein verlassenes Kloster versteckt.
Als wir die Wohnung betraten, hatten wir den AHA- Effekt. Wir waren die Woche vorher in einer anderen griechischen Ferienwohnung gewesen - der Unterschied war schon sehr groß. Im Haus Nora mangelt es an nichts: es ist schön und hell eingerichtet, sehr sauber, Fliegenschutzgitter an allen Fenstern und vor dem Haus gibt es einen gemütlichen Freisitz. Für die Kinder war der Pool das Highlight!
Wir haben uns so wohl gefühlt, dass wir auf alle Fälle wiederkommen möchten!
Anne und Familie

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

travanj 2015

Frank K. iz/od Frickenhausen

5,0
5 5 5 5

Osterurlaub

Toller Ferienhausurlaub auf Korfu bei den netten Gastgebern Nora und Detlef. Die beiden sind sehr bemüht ihren Gästen alles so angenehm wie möglich zu gestalten und jederzeit hilfsbereit. Das Haus, der Pool und der Garten sind blitzsauber. Rund um es passt einfach. Wir kommen wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2014

Bernd S. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Zwei Wochen Entspannung

Nette Ferienwohnung in absolut ruhiger Lage, sehr sauber und gepflegt.
Nora und Detlev helfen bei allen Problemen.
Sehr zu empfehlen!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2014

Yvonne O. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Das Ferienhaus liegt mitten im Grünen, wobei zwei schöne Sandstrände fußläufig zu erreichen sind. Das Appartement ist sehr schön eingerichtet und sehr geräumig. Die Einrichtung - insbes. in der Küche - lässt es an nichts fehlen. In der näheren Umgebung sind schöne Tavernen, sowie ein kleiner Supermarkt. Wir waren mit unserer 11 Monate alten Tochter eine Woche bei Nora und Detlef und hatten eine wunderschöne Urlaubszeit. Unsere kleine Tochter hat den Urlaub genossen, da auch für sie nichts gefehlt hat (Hochstuhl, Reisebett und und und). Nora und Detlef sind sehr hilfsbereit und lassen keine Fragen bzw. Wünsche offen. Auch bei der Planung des Heiratsantrages meines Lebensgefährten waren beide beteiligt, so dass ich einen wundervollen Antrag erhalten habe, an den ich mich immer erinnern werde.
Nochmals DANKE für die schöne Urlaubszeit!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2014

M. H. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

Wo Gäste zu Freunden werden

Liebe Nora, lieber Detlef, 14 Tage Traumurlaub inmitten der Natur liegen hinter uns und wir möchten uns sehr herzlich bei euch für eure Gastfreundschaft bedanken. Die Ferienwohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet und tip top sauber und gepflegt. Ein Rausfallschutz am Bett für unsere 4-jährige Tochter war ohne große Fragen sofort zur Stelle. Nora und Detlef sind sehr freundlich und möchten, dass sich die Gäste rundum zufrieden fühlen. Tolle Tipps für Touren oder auch Tipps wie man am schnellsten in die Hauptstadt kommt, bekommt man von Detlef. Pferde sind in der Nähe, alles super. Die 5 Sterne Empfehlung ist mehr als gerechtfertigt und wir werden wiederkommen. Sehr beeindruckt hat uns das Fest am 07. August 2014 in der Bucht von Agios Spiridon. Es war ein Traum. Wir freuen uns auf einen neuen Urlaub bei Nora und Detlef.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2014

B. iz/od Schildow

5,0
5 5 5 5

Schöner Korfu Urlaub

Wir haben mit unseren Kindern zwei schöne Wochen in Agios Spiridon verbracht. Die FEWO ist sauber und gut ausgestattet. Die FEWO liegt landschaftlich schön und ruhig. Vielen Dank an Detlef und Nora für die freundliche Aufnahme und die vielen tollen Tipps für Ausflüge. Ein Strand, eine Einkaufsmöglichkeit und zwei Tavernen sind fussläufig zu erreichen. Zur weiteren Erkundung der Umgebung und für größere Einkäufe ist ein Auto zu empfehlen. Hier noch einmal vielen Dank an Detlef, der sich um die unkomplizierte Organisation des Autos gekümmert hat. Es hat uns gut bei euch gefallen, wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2014

Margie B. iz/od Waidhofen

5,0
5 5 5 5

Perfektes Ferienhaus auch für zwei Familien

Wir waren 2 befreundete Familien mit 4 jugendlichen Kindern aus Österreich und hatten bereits im Vorfeld ausführlichen, hilfreichen email-Kontakt mit Detlev, der uns auch die Mietautos ab Flughafen organisiert hat. Das Haus ist genau wie in der Anzeige beschrieben, 2 getrennte Wohneinheiten, super gepflegt und sauber, nette Terrasse in gepflegtem Garten, tiptop Küche, ruhige Wohnumgebung mit ausgezeichneter Taverne Kabouris samt Pool (hat unsere Jugend beim abendlichen Essen gerne genutzt) und Supermarkt Lola in unmittelbarer Nähe.
Mehrere Strände (Sand, Kies und Steine) von belebt bis ruhig ebenfalls fußläufig leicht zu erreichen. Villa Nora ist uneingeschränkt zu empfehlen, aufgrund der 2 getrennten Wohneinheiten für befreundete Familien war sie für uns besonders geeignet. Wir kommen gerne wieder, können uns auch Radfahren oder Wandern im Frühjahr oder Herbst gut vorstellen. Alles Liebe und viele Grüße Margie und Familie

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2014

Peter S. iz/od Windeck

5,0
5 5 5 5

Herrliches Urlaubsdomizil

Eine super Unterkunft , ganz herzliche und hilfsbereite Vermieter, tolle Srände und Tavernen in unmittelbarer Umgebung sowie sehenswürdige Ausflugsziele in der Nähe ließen uns die Sonnenuntergänge genießen und einen romantisch schönen Urlaub verbringen. Danke Nora und Detlef

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2014

Anne K. iz/od Aichtal

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Vielen Dank an Nora und Detlef für die gute Zeit bei euch. Sehr netter Empfang, freundliche Umgebung, viele sinnvolle Tips für Ausflüge und Wanderungen, Strand, Einkaufsmöglichkeit, Tavernen, Bar, alles zu Fuß zu erreichen, trotzdem ruhige Lage. Schöne Landschaft und sauberer Strand inklusive.
Anne, Michael, Jan-Lukas und Marie

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2014

Werner K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Hervorragend

An Nora und Detlef im Nachhinein, ein herzliches Dankeschön für die sehr gute Aufnahme, Hilfsbereitschaft und Freundlichkeit. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut und der Service lobenswert. Wir hatten einen wunderschönen Wanderurlaub auf Korfu. Für uns bleibt das Ferienhaus immer ein mögliches Ziel!
Viele herzliche Grüße von Iris, Werner, Christoph, Friedrich und Lilly aus Berlin

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2014

Georg G. iz/od Halle an der Saale

5,0
5 5 5 5

Schöne Wohnung, Tolle Lage, Fantastische Vermieter

Wir können uns den anderen 5-Sterne-Bewertungen nur anschließen und möchten besonders betonen, wie hilfreich, freundlich und entgegenkommend die beiden Gastgeber, Nora und Detlef, waren!
Wenn es sich ergibt, kommen wir sehr gerne wieder!
Beste Grüße - Maruta, Georg und Miriam

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospođa N. Kretschmer

gospođa N. Kretschmer

ostale informacije

Broj objekta: 16797

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 16 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/16797.htm


«Kuća za odmor Nora sa dva apartmana» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 48 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina